- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.752
-
- Konu Sahibi bubendegilim
Sevinmen lazım karşinnn için… kalbin berbat kötü2 aylıkmış
Haw maççç?Faturamız geldiii, nur topu gibii.
Benimki 2 aylıkmışSenden az.
1011.Okul numerosuna benziyir.
Ay yok ben evde şu an tişörtleyim. Herkesin dediğini yapıp hep kısıkta yakıyorum.Bana da 780tl geldi. İlk gördüğümde bayılacağım sandım. Geçen ay 380tl gelmişti. 40-45 arası çalıştırıyorum hep. Bu ay belki 45'te çalıştırdığım günler daha fazla olmuş olabilir ama -20 havada da napayım. Evde de kazakla oturuyorum zaten.
2 aylık fatura için tüm bdv yi ayaklandırmışsın ayoll.aya böl 650 tl.benim fakirhanenin faturasından bile azBenimki 2 aylıkmışüzül !
Hahahha ay ben ne biliyimmm. Ama itiraf edince öğrendim2 aylık fatura için tüm bdv yi ayaklandırmışsın ayoll.aya böl 650 tl.benim fakirhanenin faturasından bile az
Geçen ay ben de tişörtle oturuyordum. Bu ay tişörtle duracak kadar yaksam nasıl bir fatura gelir artıkAy yok ben evde şu an tişörtleyim. Herkesin dediğini yapıp hep kısıkta yakıyorum.
sen de alışacaksın zamanla maaşın yarısını faturalara bırakmaya.niye ter ter tepiniyoruz yıllardır sanıyorsun?Geçen ay ben de tişörtle oturuyordum. Bu ay tişörtle duracak kadar yaksam nasıl bir fatura gelir artık.
Neyse ki sömestr tatili geldi, 2 hafta kombi kapalı kalacak. 2 haftalık fatura geldiğinde bana azıcık bir elim rahatlar umarım.
Benimki 2 aylıkmışüzül !
Kızıma günde 3 sefer hak veriyorumsen de alışacaksın zamanla maaşın yarısını faturalara bırakmaya.niye ter ter tepiniyoruz yıllardır sanıyorsun?
Ben Eskişehir'de 2015 eylülden 2020 eylülye kadar yaşadım. 100 lirayı aştığı çok nadir olmuştur. Tişört şort takılırdım hep. Evimin büyüklüğü aynı, yalıtım aynı derecede iyi, kombim daha kaliteli ve hep aynı derecede ama 6 katından fazla fatura geldi bir andasen de alışacaksın zamanla maaşın yarısını faturalara bırakmaya.niye ter ter tepiniyoruz yıllardır sanıyorsun?
Bişi diyim mi özbekistana gitmiştim , herkes ailesiyle yaşıyorBen Eskişehir'de 2015 eylülden 2020 eylülye kadar yaşadım. 100 lirayı aştığı çok nadir olmuştur. Tişört şort takılırdım hep. Evimin büyüklüğü aynı, yalıtım aynı derecede iyi, kombim daha kaliteli ve hep aynı derecede ama 6 katından fazla fatura geldi bir anda
Sırf bu faturalara yetişmek için istemediğimiz kadar erken bir evlilik yapıcaz en sonundasen de alışacaksın zamanla maaşın yarısını faturalara bırakmaya.niye ter ter tepiniyoruz yıllardır sanıyorsun?
puha ha ha.sizinki içi aşk dolu mantık evliliği olacak pahalılıktannnSırf bu faturalara yetişmek için istemediğimiz kadar erken bir evlilik yapıcaz en sonundaDüz maaş 5276'dan 6997'ye çıktı. Aradaki fark elime hiç geçmeden uçtu
Elentrikte 400 kusurBana da 575TL gelmiş
401 tl geldi hala sindiremedim .o da 1 aylık zamlı değilmiş gelecek ay kallavi zamlısı gelecekmişşş.amanınnnn nerelere gidemmm başımı hangi taşlara vurammmElentrikte 400 kusur
Geçen ay 261 TL gelmişti ondan önceki aylarda bu yada buna yakindi.401 tl geldi hala sindiremedim .o da 1 aylık zamlı değilmiş gelecek ay kallavi zamlısı gelecekmişşş.amanınnnn nerelere gidemmm başımı hangi taşlara vurammm