1300 telaaa gelen doğalgaz faturam. İmdaaattt !!!

Ay yok ben evde şu an tişörtleyim. Herkesin dediğini yapıp hep kısıkta yakıyorum.

Ay yok ben evde şu an tişörtleyim. Herkesin dediğini yapıp hep kısıkta yakıyorum.
Geçen ay ben de tişörtle oturuyordum. Bu ay tişörtle duracak kadar yaksam nasıl bir fatura gelir artık .
Neyse ki sömestr tatili geldi, 2 hafta kombi kapalı kalacak. 2 haftalık fatura geldiğinde bana azıcık bir elim rahatlar umarım.

sen de alışacaksın zamanla maaşın yarısını faturalara bırakmaya.niye ter ter tepiniyoruz yıllardır sanıyorsun?

sen de alışacaksın zamanla maaşın yarısını faturalara bırakmaya.niye ter ter tepiniyoruz yıllardır sanıyorsun?
Ben Eskişehir'de 2015 eylülden 2020 eylülye kadar yaşadım. 100 lirayı aştığı çok nadir olmuştur. Tişört şort takılırdım hep. Evimin büyüklüğü aynı, yalıtım aynı derecede iyi, kombim daha kaliteli ve hep aynı derecede ama 6 katından fazla fatura geldi bir anda

Bişi diyim mi özbekistana gitmiştim , herkes ailesiyle yaşıyor evlenen bile ailesine gidiyor. Yakında öyle olucaz galibaaaaa

401 tl geldi hala sindiremedim .o da 1 aylık zamlı değilmiş gelecek ay kallavi zamlısı gelecekmişşş.amanınnnn nerelere gidemmm başımı hangi taşlara vurammm
Geçen ay 261 TL gelmişti ondan önceki aylarda bu yada buna yakindi.
bu ay artı bişey de almadık elektronik yönden yani.eee ozaman kesinlikle anormal bir durum var bizden kaynaklı olmayan.inanilmaz arttı bir anda ..nolcak böyle bilmem
Eskiden hesap kitap yaparken en fazla 1000 TL faturlara gitse derdik.ama simdi 2000 i buluyor aylık yakında bunu aşarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…