- 11 Aralık 2018
- 39.652
- 245.699
-
- Konu Sahibi bubendegilim
Nemli yerler hep öyle işte. Kısa sürüyor deyip kendimizi avutuyoruz biz de.Mersin de aynı şehir merkezine kar yağmaz ama karin soğuğu geliyor Suan sözde güneş var ama buz gibi camların onu buz tutmustu resmen sabah gece sıcaklığı 5 derece diye gösteriyor ama gece hissedilen sıcaklık daha düşük 0 derece
Aa kız nere gittin
Mune reis beni 1 hafta tutmuyor forumda hzhshhs
yok artık.hangi şehir orası.Ankara da mesela mümkün değil o fatura 2+1 evde bile30-40 arası hiç sondürmeden tüm ev 360 geldi :/
15 günlük 401 tl geldi bize.yani yüzde 125 zammın yarısı eklenmiş hali gelecek ayda 600 yollarlar artık.690
hiç konuşasım yok, elektrikten daha çok korkuyorum.
Tabi canimmm lüküs hatunResidance 'de oturuyorsan o parayı vereceksin. Zenginsin elitsin Şahikasın sana dokunmaz 1.300TL
Kesin evde don atlet geziyorsunuz
Diyecek lafım yok.15 günlük 401 tl geldi bize.yani yüzde 125 zammın yarısı eklenmiş hali gelecek ayda 600 yollarlar artık.
Bana da 575TL gelmişTabi canimmm lüküs hatun
Zaten gazın o yüksek katlara çıkması ayrı bir enerji yakımı doğaldır demi
Banada 780 geldi he nediyosun bu ise
faturalar kira benzin vs derken binlerce lira uçup gidiyor.asıl çocuk okutmaya para lazım.onlara kalmıyor bir şey dar gelirli olmadığımız halde.gerisini yazamıyorum içim kan ağlıyorDiyecek lafım yok.
2 aylıkmışKombiyi kapatmayın, kısık da olsa sürekli yansın.
Eğer yoksa bir oda termostatı edinin, oda sıcaklığını 21’e ayarlasanız yeter.
40 sayfayı okuyamadım, kaçırmışım arada2 aylıkmış
bizim merkezi sistem havalar çok soğuduğundan ısıyı artırdılar.bundan bebekliler küçük çocuğu olanlar evde uzun kalanlar memnun eve saat 7 8 gibi gelenler ve emekliler şikayetçi.fatura kimine normal kimine astronomikPazartesi geldi benim faturam da. Ocak ayında 17 günlük zam, tam zamlı hali şubatta.
Asıl faturalar şubatta cep yakacak ,havalar da soguk gitti.