1300 telaaa gelen doğalgaz faturam. İmdaaattt !!!

Arkadaşlar siz nerelerde yaşıyosunuz eviniz kaç m2 ki böyle ucuz faturalar geliyor valla çok şaşırıyorum. Eski evimde geçen kış en son ay 900 tl geldi. 3+1 evdi 120m2 yalıtımı falan yoktu. Şimdi yeni eve taşındık 150m2 sözde yalıtımı var pimapeni vs var en son gelen fatura 1350 tl. 1 odayı da kapattık ve ortalama 55te yakıyoruz. En son ne zaman 1000 tl altı fatura ödedik hatırlamıyorum bile.

Hangi bölgede yaşıyorsunuz ben Akdenizdeyim buz gibi valla burası. Bu soğukta hiç ısınma aracı kullanmıyor musunuz gercekten 😳
İstanbuldayım hiç bişey yakmıyorum özellikle gece bu sabah yine ter sucuk uyandım evden çıktım ilkbaş soğuk geldi yürüyünce yine terledim babama çekmişim oda benim gibiydi kar yağsa bile don paça yatardı yaktırmazdı uyuduğu odada bişey

Gucci nerede yaşıyorsun söyle bizde gelelim :KK70:
İstanbuldayım burdakilerde bana hayret ediyor zaten :) a genetik bi durum benim ki rahmetli babamda böyleydi sıcağı sevmeyiz biz bu yaz resmen çıldırma noktasına gelmiştim tatili yarıda bırakıp döndüm klimalı ortamdan çıkmadım ben yorganın altına girince fırın gibi oluyorum Ankaraya eğitime gittiğim zamanlar da ki oranın soğuğu bilen bilir fenadır arkadaşım hep benimle yatardı soba gibisin diye :)

İstanbuldayım hiç bişey yakmıyorum özellikle gece bu sabah yine ter sucuk uyandım evden çıktım ilkbaş soğuk geldi yürüyünce yine terledim babama çekmişim oda benim gibiydi kar yağsa bile don paça yatardı yaktırmazdı uyuduğu odada bişey
Ben de kombi açık uyuyamıyorum 😅

İstanbuldayım burdakilerde bana hayret ediyor zaten :) a genetik bi durum benim ki rahmetli babamda böyleydi sıcağı sevmeyiz biz bu yaz resmen çıldırma noktasına gelmiştim tatili yarıda bırakıp döndüm klimalı ortamdan çıkmadım ben yorganın altına girince fırın gibi oluyorum Ankaraya eğitime gittiğim zamanlar da ki oranın soğuğu bilen bilir fenadır arkadaşım hep benimle yatardı soba gibisin diye :)

Ne güzel ya :KK70:
Bende üşüyorum yani hatta bazen çift bile giyiniyorum :KK70:
Ama sizin gibi böyle soğuklarda üşümeyenlere bayılıyorum.

Benim annem de öyle kışın atlet bile giymez kadın :KK70:

Ne güzel ya :KK70:
Bende üşüyorum yani hatta bazen çift bile giyiniyorum :KK70:
Ama sizin gibi böyle soğuklarda üşümeyenlere bayılıyorum.

Benim annem de öyle kışın atlet bile giymez kadın :KK70:
Valla yanmaktansa donmayı tercih ederim kadınlarda genellikle kansızlık olduğundan çok üşürlermiş ben bi rahatsızlık için kan vermiştim doktor çok fazla kanın var arada kızılaya filan kan vermeye git demişti ondan dolayı üşümüyor olabilirim

Valla yanmaktansa donmayı tercih ederim kadınlarda genellikle kansızlık olduğundan çok üşürlermiş ben bi rahatsızlık için kan vermiştim doktor çok fazla kanın var arada kızılaya filan kan vermeye git demişti ondan dolayı üşümüyor olabilirim

Olabilir tabi.
Ben yaz kadınıyım bunu anladım yani kış, soğuk bana göre değil asla.
Düşün bir de İzmir de yaşıyorum.

Kars falan olsaymış kafayı yerdim

Olabilir tabi.

Ben kış kadınıyım zaten şubat doğumluyum babam da ocak doğumluydu kış sporlarına aşırı meraklıyım kar yağsın diye dört gözle beklerim her sene :)

Olabilir tabi.

Hava 40 derece olsa gıkım çıkmaz, üzerime daha sıcak atın derim ama 20 derecenin altına inince donmaya başlıyorum 😂 kıştan benim kadar nefret eden biri var mıdır acaba diyorum bazen. Resmen bütün kış depresifim.

Hava 40 derece olsa gıkım çıkmaz, üzerime daha sıcak atın derim ama 20 derecenin altına inince donmaya başlıyorum 😂 kıştan benim kadar nefret eden biri var mıdır acaba diyorum bazen. Resmen bütün kış depresifim.

Al benden de o kadar Kudra :KK70:
Soğukta ruh halim hep mutsuz, depresif yani üzgünüm çalışmak istemiyorum.
Yazın da tam tersi cıvıl cıvıl evi yıkar, yaparım :KK70:

Soğukta yapılacak tek şey evde yatmak :KK70:

Al benden de o kadar Kudra :KK70:
Soğukta ruh halim hep mutsuz, depresif yani üzgünüm çalışmak istemiyorum.
Yazın da tam tersi cıvıl cıvıl evi yıkar, yaparım :KK70:

Soğukta yapılacak tek şey evde yatmak :KK70:
Tanrım ruh ikizimi buldum resmen 😂

21 aralıktan sonra başlıyorum yaz geliyor, günler uzuyor, az kaldı demeye 😂

Allahtan izmirdeyiz.

Tanrım ruh ikizimi buldum resmen 😂

21 aralıktan sonra başlıyorum yaz geliyor, günler uzuyor, az kaldı demeye 😂

Allahtan izmirdeyiz.

Aynısını bende derim yemin ederim :KK70:
Yaz gelince de motivem yüksek olur :KK70:
Üniversiteyi soğuk bir yerde okumuştum ben çok zorlanmıştım :KK70:

İzmir'in taşı toprağı servettir :KK70:

Aynısını bende derim yemin ederim :KK70:
Yaz gelince de motivem yüksek olur :KK70:
Üniversiteyi soğuk bir yerde okumuştum ben çok zorlanmıştım :KK70:

İzmir'in taşı toprağı servettir :KK70:
Ben de üniversiteyi soğuk ilde okudum 😂 o dört sene eziyetti.

Ama izmir soğuğu diye bir şey de var bunu es geçmeyelim. İnsanın ciğerlerini söküyor acayip bir soğuk. Ankarada öyle soğuk yok. Muhtemelen nemden. Allahtan kısa sürüyor.

Ama izmir soğuğu diye bir şey de var bunu es geçmeyelim. İnsanın ciğerlerini söküyor acayip bir soğuk. Ankarada öyle soğuk yok. Muhtemelen nemden. Allahtan kısa sürüyor.

Ben her sabah yaşıyorum :KK70:
Bu saat oldu hala ısınamadık montla oturuyoruz :KK70:

Türkiye ye kar yağıyor soğuğunu izmir çekiyor yazmışlardı😂çok doğru demek ki
Ben de hiç sevmiyorum kışı🤦‍♀️

Türkiye ye kar yağıyor soğuğunu izmir çekiyor yazmışlardı😂çok doğru demek ki
Ben de hiç sevmiyorum kışı🤦‍♀️
Tam anlamıyla öyle. İzmirin değil istanbulun hava durumuna bakıyorum ben artık. İstanbulda kar varsa izmirde zehir gibi soğuk olacak demektir. Havanın 10-12 derece olması mesele değil hissedilen -5 😂 istanbulda yağmur varsa izmirde lodos olacak demektir, hava ılık olur ama rüzgardan kafa kalmaz insanda.

Kar yağsa rahatlarız yeminle 😂

Tam anlamıyla öyle. İzmirin değil istanbulun hava durumuna bakıyorum ben artık. İstanbulda kar varsa izmirde zehir gibi soğuk olacak demektir. Havanın 10-12 derece olması mesele değil hissedilen -5 😂 istanbulda yağmur varsa izmirde lodos olacak demektir, hava ılık olur ama rüzgardan kafa kalmaz insanda.

Kar yağsa rahatlarız yeminle 😂
Mersin de aynı şehir merkezine kar yağmaz ama karin soğuğu geliyor Suan sözde güneş var ama buz gibi camların onu buz tutmustu resmen sabah gece sıcaklığı 5 derece diye gösteriyor ama gece hissedilen sıcaklık daha düşük 0 derece

X