1300 telaaa gelen doğalgaz faturam. İmdaaattt !!!

Ayy 1300 de çok fazla cidden.36 sayfa yoruma bakılırsa herkes dertli faturalardanben de İstanbul'da iyi bı sitede oturuyorum.Aidatlari en uygun site bizimkiymis.Biz aidat,ısınma ve su dahil 1000 1200 arasında ödüyoruz.Elektrik fazla gelio bize de.800 den aşağı gelmiodu bu zamlarla.Bu ay 502 gelmiş.Sukrettik wala.

Hayırlı olsun. Ağız tadıyla oturun inşallah. Ne taraftan aldınız özel değilse? Uyguna mı buldunuz yoksa eeh yeter be deyip ederinden fazla mı verdiniz? Biz de bakıyoruz da İzmirde o sebepten soruyorum.
Balatçıktan üniversiteye yakın butik bir siteden aldık. 15-20 güne teslim edilecek henüz tam bitmedi. Çok içimize sinerek tamam işte budur diyerek aldık. Biraz küçük şimdiki evimize göre ama çok sevince önemsemedik artık.

Doların pik yapıp ortalığın birbirine girdiği günden bir gün önce el sıkışıp imza attık. Ertesi gün evin fiyatı %25 arttı. Şu an sattıkları daireler bizim aldığımız fiyatın yaklaşık %40 üstünden satılıyor. Ucu ucuna yakaladık yani.

Çok iyi olmuş gerçekten. Darısı başımıza diyeyim, biz de denk getiririz umarım içimize sinen bir yer. İzmirde ev bulmak gerçekten çok zor.

bugün ev baktık Ankarada kira 9500 aidatta 750 dedi ki artacakmış.ısınma aidat su 1000 1200 ödesek bayram ederdik .elektriğiniz yüklü geliyormuş ama.iyi devlet okulunun yanındaki evler bu fiyatlar koleje göndersen ateş pahası.doğalgaz zaten küçük yerlerdeki kira parası kadar geliyor.şaştık kaldıkk.resmen orta kesimden fakir kesime geçmişiz son 2 yılda

Çok iyi olmuş gerçekten. Darısı başımıza diyeyim, biz de denk getiririz umarım içimize sinen bir yer. İzmirde ev bulmak gerçekten çok zor.

Doğru düzgün ev yok, olanlar da korkunç fiyatlara. 2+1 toplama kampı gibi sitede beş para etmez bir eve 4.5 milyon istediler gözlerim pörtledi. Kime satacaksınız dedim deli gibi satıyoruz dedi satış ofisindeki hatun. Cidden kim alır öyle bir evi bilemedim. Değil 4.5 milyon 450 bin deseydi almazdım. O kadar çirkindi.

Biz aksoy civarı istedik aslında alışkın olduğumuz semt diye ama deprem hasarı olmayan bina yok. Yeniler de aşırı pahalıydı

Gerçekten öyle. İnşallah biz de buluruz. çok iyi yapmışsınız, hayırlı olsun tekrar.

Komşu önemli bizimki arap ve sonuna kadar açıyor. Bugün gündüz hiç açmadım mesela gerçekten çok sıcak oluyor

277 geldi bana. Tum odalar acik hatta kullanmadigim bi banyo dahil. 60 da duruyor su. Ama biz ac kapa yapıyoruz. Tasindigimdan beri 10 yildir apartmanda en az bana gelir 2 de kucuk cocugum var hasta olsunlar hastane gibi 25 derecede yanar sabahlara kadar. (Yakmiyorsundur diyeceklere gelsin) 2 cocukla yakmamam mumkun degil . Ara kattayim

Bize elektrik 1300 geldi daha yeni. Anlamadım neden böyle ama karsı komşumuzun da böyle yani
1300 elektrik mi? Bizim iş yerine bile 1300 elektrik gelmiyor, devasa makineler var üstelik. 3 bilgisayar sürekli açık, herkes ekstra elektrikli ısıtıcı da açıyor, maksimum 600 geliyor

1300 elektrik mi? Bizim iş yerine bile 1300 elektrik gelmiyor, devasa makineler var üstelik. 3 bilgisayar sürekli açık, herkes ekstra elektrikli ısıtıcı da açıyor, maksimum 600 geliyor
Yani bizde bulaşık makinesi gunde ıkı defa calısıyor ütü her gün çalışıyor çamaşır ve kurutma da her gün calısıyor klima merkezi sistem dyson ın hava temizleme cihazı var ıkı tane onlar calısıyor sureklı salonda ve yatak odasında tv acık hep salonda yani genelde böyle bu son zamdan önce de 900-1100 arası geliyordu zaten simdi 1300-1500

Balkona rüzgar santrali kursanız daha ucuza gelir. Fazlalığı komşulara bile satarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…