1300 telaaa gelen doğalgaz faturam. İmdaaattt !!!

Bizim ev iki daire birleşik tek daire normalde 5 odalı ama salonu yakmiyoruz. Yaktığımiz yerler aralarla beraber 5 petek. Oturma odasında doğalgaz sobası var orayı hiç acmiyoruz. Peteklerde 40ta ama bize bile 467 gelmiş sizin 2 odaya çok fazla değil mi ya bu terste bı işlik var 🤔🧐

Sonuna kadar yakıyorum evim çok sıcak oluyor mecburum 2 bebem var üstü açık yatıyorlar zaten hastalar birde korkuyla ne kadar gelecek diye bekliyorum

Aa memleketim gece -2’yi gördü mü 😄 merkezde çok çok nadir oluyordu eksiler. Antalyalıyım ben de ☺️ oranın ılık havasına alışınca -2’nin -20’lerden bir farkı olmuyor pek. İnsana o bile aşırı soğuk geliyor.
Ben şu an Doğubayazıt’ta çalışıyorum evet. İlçeye bağlı köy okuluna gidiyorum, o köy çok soğuk 😅. İlçe merkezi o kadar değil. Dün çok kar yağdı, bugün baya soğuk, -9 falan şu an. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için 🥰
Konyaaltinda bende hic gormemistim dosemealtindayim simdi - 2 leri besleri görüyoruz. Ben bursaliyim
Aa memleketim gece -2’yi gördü mü 😄 merkezde çok çok nadir oluyordu eksiler. Antalyalıyım ben de ☺️ oranın ılık havasına alışınca -2’nin -20’lerden bir farkı olmuyor pek. İnsana o bile aşırı soğuk geliyor.

Ben şu an Doğubayazıt’ta çalışıyorum evet. İlçeye bağlı köy okuluna gidiyorum, o köy çok soğuk 😅. İlçe merkezi o kadar değil. Dün çok kar yağdı, bugün baya soğuk, -9 falan şu an. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için 🥰

Bende Konyaaltin da otururken hiç görmemiştim - leri simdi Dosemealtinda oturuyorum burda -5 e kadar cikti gecen sene ama kar goremiyoruz tabiki
Sizin icin zordur suan soguktan dolayi belki ama kiskandim 😅

Istanbulda gozde semtlerden birinde ki 90 m² evimde gece gunduz yakiyorum 45 te sabit ,2 odam bir salonum banyo mutfak her yer yaniyor.360 geldi azicik huzunlenmistim seni gorunce gecti ! Bonibonlari getiriyorum gel sarilalimm...

Istanbulda gozde semtlerden birinde ki 90 m² evimde gece gunduz yakiyorum 45 te sabit ,2 odam bir salonum banyo mutfak her yer yaniyor.360 geldi azicik huzunlenmistim seni gorunce gecti ! Bonibonlari getiriyorum gel sarilalimm...
bonibon da yeee üstüne kahve de içç.o faturayı en son 3 yıl önce görmüşüzdür. :KK45:

Berbat zaten :KK70: ben güzel asla demedim. Bir kere her yer cam. Sakın ha sakın kimse böyle bir ev tutmasın :KK70:
Amaan onun camlarını silmeye güç yetmez zaten :KK70: Bir arkadaşımız 4 banyolu tripleks büyük bir eve taşındığında başka bir arkadaşımız aman onun temizliğiyle başa çıkılmaz yaaa ben almazdım demişti şakasız :KK70: :KK70:

Tesekkur ederim. Buna TV fişi de dahil mi acaba. Oyle bı onerı okudum ama bu sefer de TV sureklı tak cıkar yapmaktan bozulur mu acaba dedım.

Rica ederim
Tabi ki tv de . En çok o çekiyor zaten .

İnterneti de evde kimse olmayacaksa evden çıkarken çekebilirsiniz .

Ben ocağı bile çekiyorum .

Faturada olumlu değişim olunca beni etiketleyip paylaşırsanız etki oluyor mu ben de emin olurum

İstanbul’da 2+1 evde merkezi sistemi olan butik bi sitede oturuyorum. Hatta kartla doğalgazımız kontörlü 2.kez 200 yükledik bu hafta daha ve evim 24-25 derece.

Rica ederim
Tabi ki tv de . En çok o çekiyor zaten .

İnterneti de evde kimse olmayacaksa evden çıkarken çekebilirsiniz .

Ben ocağı bile çekiyorum .

Faturada olumlu değişim olunca beni etiketleyip paylaşırsanız etki oluyor mu ben de emin olurum
Tabiki bilgilendıreyim sizi. Bilgisayar hep fişte bu arada. Onu da cekecegım. İnternet kablosu cekebılecegım bı yerde degıl prizi ama acma kapama dugmesınden kapatsam etkısı olur mu acaba. Onu da denerim

X