Amin çok çok çok amin inşallah ağzına yüreğine sağlık dua eden diline sağlık canım benim ya bana da tebessüm ettirdin :)Yazdiklarin cok duygulandirdi beni :) sikayet ettigimiz seylerin ne guzel seyler olduğunu hatirlattin. Rabbim insallah sana da bigün "cok kucaga alisti belim sırtım tutmuyor" demeyi nasip eder :)
Aminnnn...sizede sağ salim bi şekilde miniğinizi kucağınıza almayı nasip etsin doya doya o cennet kokusunu içinize çekmeyi nasip etsin inşallah...Rabbim size ve tum canı gönülden dileyen her kadına anne olmayı nasip eder inşallah. .
Yaşım 34 artık hayatımın merkezinde olma vakti ama olabildiğince stresden uzak kalmaya çalışıyorum...tek isteğim sadece canı gönülden edilen o güzel dualardan nasiplenmekBiraz zihninizi rahatlatmanız gerek.
Başlığı görünce 13 yıldır denediğinizi düşündüm. Ama öyle değilmiş.
Bu kadar hayatınızın merkezine koymayın.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama biraz ara verip dikkatinizi dağıtmanızda fayda var.
Amin inşallah nasip eder...Amin inss rabbim isteyipte bakabilcek merhametli herkese nasib etsin
Allah'ım evladınızı size bağışlasın güle güle büyütün inşallah...tavsiyeniz için teşekkürler.Ama başlığı okuyunca hiç yumurtanız yok vs sandım
Tedaviye başlayın arkadaşım
Oturup kendi kendine kurarak bir yere varamazsınız ki
Bir yıl denedik olmadı eylül ayında sıfır sperm teşhisi aldık ağustos ta Bebek kucağımızdaydı
Yıllarca dövünmek yerine harekete geçmek lazım
Rabbim sanada banada isteyen herkese tez vakitte hayrlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İNŞALLAHbende istiyorum ama olmuyor
Can çıkmadıkça ümit kesilmez canım Rabbimin hayrlı gördüğü bir vakit vardır elbet tez vakitte hayrlı sağlıklı evlatlara kavuşuruz inşallahBende anne olmayı çok istiyorum ama allah nasip etmedikten sonra ha sen iste
Amin canım inşallah...evladın sana hayrlı evlat olsun...senin yaşadıklarını yaşayabilme ümidiyle burdayımŞuan cok kıskandım sizi konu sahibinin anlattığı modelim benkonu sahibi insallah tez zamanda saglikli ve hayırlı bi evlat nasip eder rabbim sana
Aminnn...denemedik malesef adım attık yarım kaldıAllahim isteyen herkeze nasip etsin insallah tup bebegi denedinizmi
Senin yazdıkların nedense beni çok rahatlatıyor bunlarıda not aldım çok teşekkür ederim...Allah senden razı olsun...karanlık dünyama ışık oldun belkide rabbim seni bana sebep olarak gönderdi çok çok çok teşekkür ederimCanim bak kendi gittigim teyzeye tesekkur amacli gittim.erkeklere her aksam bildirn yumurtasini sicak sute kirip karstrcan icircen dedi.bide rokaya bicak degdrmeden sabah aksam 3 yaprak yikayipsuzdurup yedrt dedi.bide keciboynuzu kuru bence dene . Sperm i olmayanlarada bile ise yaryor dedi
Aminnn...tüylerim diken diken oldu mesajınızdan bir meleğe annelik yapmak harika fikir çok teşekkür ederim ...evlat edinmeyi düşündüm ama 40 yaş altına vermiyorlarmış sanırım... bir meleğin koruyucu melek annesi Allah senden razı olsun rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa onları yaşatsın size inşallahSizi çok iyi anlıyorum.
" Annem olsun beni sıcak bağrına bassın. Arka koltukta benimle yolculuk yapsın.
Nazım geçsin. " diyen çok yavru var..
Evladıniz insaallah olur ama bu süre zarfında melek annesi olmayı da düşünün. Bebeğiniz gelirse de kardeş olurlar.
Evlat edinmek uzun süreç gelebilir , koruyucu aile olmayı da düşünebilirsiniz.
Bende melek annesiyim.
hayırlısı olsun cnm tüp bebek mi yaptınız hemenAma başlığı okuyunca hiç yumurtanız yok vs sandım
Tedaviye başlayın arkadaşım
Oturup kendi kendine kurarak bir yere varamazsınız ki
Bir yıl denedik olmadı eylül ayında sıfır sperm teşhisi aldık ağustos ta Bebek kucağımızdaydı
Yıllarca dövünmek yerine harekete geçmek lazım
bnm de maalesef ALLAHIM bu mübarek günde oruçlarımızı ve dualarımızı kabul et nolur kucağımızı boş bırakmabende istiyorum ama olmuyor
aynen...Cok luzumsuz geldi bu mesaj bana kusura bakmayin.
Konu sahibi Allahim en kisa zamanda nasip etsin sana anne olmayi. Oyle bi konu ki ondan baska yardimi olacak hic kimse yok.
hayırlısı olsun cnm tüp bebek mi yaptınız hemen
çok sevindim sizin adınıza bizim de morfoloji sıkıntısı var tüp bebek düşüncem gibi hemen tutacağını bilsem maddiyatımı dökücem olacağını bilsem ne var ne yoksaEvet
Zira sıfır sperm teşhisini iki ayrı merkez söyledi
Aminnn inşallah...canım benim hayırlı kandiller bugünkü dualarımız kabul olsun inşallahAgzi dili duâli yuregi guzel tatli dilli arkadasim
Rabbim bin aydan daha hayrli olan kadir gecesi hurmetine kabede acilan eller hurmetine efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem hurmetine isteyipte verdikleri hurmetine insallah gonul muradini tez vakitte yasamani nasip eder
Senin gibi guzel iyi niyetli saglikli hayrli tontis tontis pamuk gibi evlat ihsan eder
Evlat hasreti ile yanan yuregine insirah ferahligi evlat kokusu yasatir insallah
Amin insallah canim insallahAminnn inşallah...canım benim hayırlı kandiller bugünkü dualarımız kabul olsun inşallah
Estagfrullah canim.sen bunlari yap ama dedigim gibi morf pek problem deil aslinda.sen etrafinda boyle go egini toplayan kadin bul ona git.toplatmak asil ise yarayan benceSenin yazdıkların nedense beni çok rahatlatıyor bunlarıda not aldım çok teşekkür ederim...Allah senden razı olsun...karanlık dünyama ışık oldun belkide rabbim seni bana sebep olarak gönderdi çok çok çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?