- 25 Şubat 2016
- 5.968
- 10.107
- 248
Amin inss rabbim isteyipte bakabilcek merhametli herkese nasib etsinAnne olursan artık arka koltukda oturursun.Pusette uyumayan çocuk kucağında uyuyakalır ve ütülü elbisen artık ütüsüz olur.Anne olursan ellerinde bişey olmadan yürümek hayâl olur.Her seferinde titizlikle hazırlanan bebek çantasında hep eksik bişeyler olur.Eksik olan şey ne ise o çok lazım olur.En iyi ihtimalle ayakların,bilemedin kolların sallamaktan pert olur.Deliksiz uyumak sana mazi olur.İçmiş olmak için içilen kahveler artık soğuk olur.Alışverişte öncelik bebişin olur.Kendin için çıkarsın ama kazanan çocuk mağazası olur.Anne olursan hayat değişir kimi zaman zehir kimi zaman bal olur.Ama ne olursa olsun son sözün hep İYİ Kİ olur...
13 yıllık hasret bitsin istiyorum Allah'ın izniyle
Eşim hem devlette hem özelde üroloğa göründü ben bide kürleri deneyip öyle gitmesini istiyorum nasipten öte köy yok ne kadar yararlı olacağını görmek istiyorum
Şuan cok kıskandım sizi konu sahibinin anlattığı modelim benHiç arkada otumadım.
Kucağımda uyursa yatağına koydum.
Evet eller dolu oluyor sırt çantası en güzeli.
Eksik olursa heryer market mağaza dolu hemen alırsın.
Hiç ayakta sallamadım.
2 aydan sonra deliksiz uyudum.
Kahve içmem ama çaylarım hep sıcaktı.
Önce çocuğumun eksiğini sonra kendiminkini alırım ama yine de alırım.
Not: tüp bebek yap. İnşallah çocuğun olur.
Canim bak kendi gittigim teyzeye tesekkur amacli gittim.erkeklere her aksam bildirn yumurtasini sicak sute kirip karstrcan icircen dedi.bide rokaya bicak degdrmeden sabah aksam 3 yaprak yikayipsuzdurup yedrt dedi.bide keciboynuzu kuru bence dene . Sperm i olmayanlarada bile ise yaryor dediAMİN...canım benim rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah...Dualarında olacağımada çok sevindim çok teşekkür ederim❤
Amin rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah canımRabbim sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah banada ... belki sizin kadar bir bekleme sürecim yok ama bende bebişime hasretim Allahım yüzümüzü güldürsün dua edicem sanada
Amiiin canı gönülden anne olmayı istiyorum rabbim hakkıyla yerine getirmeyi nasip etsin inşallahInsallah kisa surede bebeginize kavusursunuz , Allah isteyen ve hakkiyla annelik yapabilecek herkesin duasini kabul eder insallah
Rabbim evlatlarını sana bağışlasın hayrlı evlat olsunlar...Allah'ım kardeşinede hayrlı vakitte hayrlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah bu güzel ayın hürmetine dualarımız kabul ve makbul olsun inşallahIki oglum var 11 yildir dogru durust yatak dosrk yuzu gormedim:)saydiklarin beni cok duygulandirdi
RABBIM SANADA NASIP ETSIN
INS TEZ ZAMANDA EVLATLARIN OLUR
benim kiz kardeximinde olmuyor seni cok iyi anliyorum
Rabbim icine genislik versin
Aminnn...Rabbim evladığını tüm şerlerden korusun muhafaza etsin inşallah...ahhh hepimiz mahfeden o stres değil mi zaten yedi ömrümüzü günümüzü12 senelik evliyim, 5. Tup bebek denemede kizima kavustum cok sukur 22 aylik suan. Hic beklemedigim biranda hamile kalmisim gerci dusukle sonuclandi ama yillarca hic dogal hamile kalmamistim 6 sene ugrastim evliligimde hic olmuycak gibi geliyordu cok sukur. Gercekten stres cok etken ve en onemlisi pes etmemek gerekiyor. Rabbim en yakin zamanda sizede nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?