- 17 Mayıs 2017
- 200
- 121
- 18
Amin canım inşallah benim ve tüm isteyen herkesin bebiş leri olur bu arada Seninki de hayırlı olsun analı babalı büyüsün sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin rabbimKızlar yer gök dua tedavinizi olun ama duayı ihmal etmeyin meryem süresini muhakkak okuyun
Ben eşimde hareketsizlik morfoloji bozukşuğu
Bendede amh düşüklüğüne ragmen dualarla hamileyim mucizem benimle allahım isteyen herkese nasip etsin inş kimseye aratmasın ne kadar zor yaşadım bilirim tez zamanda bebek mucdesi alın inş
Amin cnm tez zamanda sizlerinde önce göbişleri sonra kucakları dolsun inş allahım kimseye muhtaç etmeden versinAmin canım inşallah benim ve tüm isteyen herkesin bebiş leri olur bu arada Seninki de hayırlı olsun analı babalı büyüsün sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin rabbim
Dualarım isteyen analık babalık yapabilecek herkese cnm allahım sizleride sevindirsin inşDuanın gücüne inanıyorum amenna ve saddegna sizlerin ettiğiniz dualarda kabul olsun inşallah...Rabbimmm bebişine zeval vermesin sağ salim kucağına hayırlı sağlıklı bir bebişin olsun inşallah..dualarını eksik etme üzerimden şimdiden Allah razı olsun canım
Allah bebeğini hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...her daim dilim döndüğünce duamı etmeye çalışıyorum lütfen sizde eksik etmeyin duanızda yer verirseniz çok mutlu olurum hamişlerin duası kabul olurmuş inşallah sizinkilerde kabul olır bende mucizeme kavuşur ve sizlerle paylaşmayı nasip eder rabbim asla pes etmedim etmiyorumda vardır hayrlı bir vakti diyip bekliyorum inşallah...Dualarınıza can-ı gönülden AMİNNN diyorum...
İnşallah canım Allah razı olsun ben seni çok iyi anlıyorum bende senin kadar olmasada bi süre bebeğim hiç olmayacak sandım doktor fsh yüksek yumurta rezervi azlığı var normal yolla olmaz dedi nasıl yıkıldım anlatamam gönüllü aile olmak için sosyal hizmetlere başvuru evrakları hazırladım Allah çok büyük çok dua ettim hayıt otu kullandım sonucunda doktor bile şok oldu inşallah seninde olacakAminnn...Rabbim seninde bebişini sağlıkla hayırla bir avazda kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH...hayırlı sağlıklı evlat olsun minik cennet kokulun İNŞALLAH
Bendede rezerv azlığı vardı cnm tüp bebekte bile olması için havuz yapmamız gerek dediler ama allahım nasip etti inş bende senin gibi o haftalara gelebilirimİnşallah canım Allah razı olsun ben seni çok iyi anlıyorum bende senin kadar olmasada bi süre bebeğim hiç olmayacak sandım doktor fsh yüksek yumurta rezervi azlığı var normal yolla olmaz dedi nasıl yıkıldım anlatamam gönüllü aile olmak için sosyal hizmetlere başvuru evrakları hazırladım Allah çok büyük çok dua ettim hayıt otu kullandım sonucunda doktor bile şok oldu inşallah seninde olacak
İnşallah sağlıkla geçer haftaların gerçekten mucize yaşadığım ve senin gibi durumuma benzer duyduklarım kaçıncı haftadasınBendede rezerv azlığı vardı cnm tüp bebekte bile olması için havuz yapmamız gerek dediler ama allahım nasip etti inş bende senin gibi o haftalara gelebilirim
8 olacak cnm inş aynen yaşadığımız mucize ne kadar şükretsek azİnşallah sağlıkla geçer haftaların gerçekten mucize yaşadığım ve senin gibi durumuma benzer duyduklarım kaçıncı haftadasın
Rabbimin bizlere uygun gördüğü bir vakit var ve o vaktin dolmasını bekliyoruz inşaallah bizim seviniceğimiz o vakit çok yakındır.Allah bizlere hayrlı sağlıklı eli ayağı düzgün salih ve saliha evlatlar versin.Analı babalı büyütebilmeyi nasip etsin İNŞALLAHBende iki yıldır bebisimi bekliyorum.Nede güzel anlatmissin not. Bir düşük yaşadım malesef
AminnnRabbimin bizlere uygun gördüğü bir vakit var ve o vaktin dolmasını bekliyoruz inşaallah bizim seviniceğimiz o vakit çok yakındır.Allah bizlere hayrlı sağlıklı eli ayağı düzgün salih ve saliha evlatlar versin.Analı babalı büyütebilmeyi nasip etsin İNŞALLAH
cnm yeni görüyorum çok teşekkür ederim..tam da dediğin gibi yapıyorum bu yazı bol yüzerek kafamı dağıtarak beynimi boşaltarak geçirmeye çalışıyorum geçen hafta tatildeydik bizde apartta kaldık .ekim gibi bakıcm artık çaresine biliyorum çok rahat olmak gerekiiyor bnde inan annemler dışında kimseye söylemedim çocuk düşünmüyoruz diyorum etrafa ..senin tuttu mu tüp bebek darısı bizeNasip canım denemeden bilemezsin. Ama tüp bebeğe karar verince stressiz olmaya çalış. Tavsiye da bulunayım. Dua et, kitap oku ama ne bulursan, ne seviyorsan. Aklında hep başka şeyler de olsun. Önce tatile çıkın. Neresi olursa... maddi durumunuza gore... mesela biz apartta kalmıştık ve sürekli yüzdüm o yil. Bir sürü kitap okudum. Işim stresliydi ücretsiz izin aldım. Kimseye de tup bebek yapacağız demedik. Sadece yakın aileye dedik. Olumsuz tüm kişilerden uzak durun. Herşey güzel olur. Allah herşeyin zamanını en iyi bilendir. Içinden ne zaman gelirse tup bebek o zaman düşünün.
cnm yeni görüyorum çok teşekkür ederim..tam da dediğin gibi yapıyorum bu yazı bol yüzerek kafamı dağıtarak beynimi boşaltarak geçirmeye çalışıyorum geçen hafta tatildeydik bizde apartta kaldık .ekim gibi bakıcm artık çaresine biliyorum çok rahat olmak gerekiiyor bnde inan annemler dışında kimseye söylemedim çocuk düşünmüyoruz diyorum etrafa ..senin tuttu mu tüp bebek darısı bize
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallahOğlum 11 aylık olmak üzere. Çok şükür... darısı tüm isteyenlere...
Ali nejat eğilmezı önerdıler varıkosel için siz de önermiştınız ameliyatı varıkosel baska doktorda olmustunuz Ali nejat beyde amelıyat onerırmısınız sız neden olmamıstınuz kendısıneAli Nejat Eğilmez bence esiniz gorunsun mutlaka,sayesinde teshis kondu diger urologlar ,sorun yok diyordu.
Suan ayni yerde mi bilemiyorum ama Medipol hastanesi bize daha yakin oldugu icin orada olduk ayrica esimde okb oldugundan biraz daha donanimli bir yer olsun istedi...Ali nejat eğilmezı önerdıler varıkosel için siz de önermiştınız ameliyatı varıkosel baska doktorda olmustunuz Ali nejat beyde amelıyat onerırmısınız sız neden olmamıstınuz kendısıne
+10 000Cok luzumsuz geldi bu mesaj bana kusura bakmayin.
Konu sahibi Allahim en kisa zamanda nasip etsin sana anne olmayi. Oyle bi konu ki ondan baska yardimi olacak hic kimse yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?