• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 Yıllık Hasret Bitsin Anne olmaaak istiyorummm :((

Estagfrullah canim.sen bunlari yap ama dedigim gibi morf pek problem deil aslinda.sen etrafinda boyle go egini toplayan kadin bul ona git.toplatmak asil ise yarayan bence
Gidicem canım bu ara hastaneye gidip geliyorum kuzenim hastanede yatıyor o aradada kadını bulmaya çalışıcam inşallah...Hayırlı kandiller canım benim bugün inşallah dualarından eksik olmam...

Yaşım 34 artık hayatımın merkezinde olma vakti ama olabildiğince stresden uzak kalmaya çalışıyorum...tek isteğim sadece canı gönülden edilen o güzel dualardan nasiplenmek
İnşallah en kısa sürede sağlıklı bir gebelik oluşur

Allahım hayırlı sıyla bi evlat nasip etsin canım ama çok düşünme nolur herşeyde vardır bi hayır.

Gidicem canım bu ara hastaneye gidip geliyorum kuzenim hastanede yatıyor o aradada kadını bulmaya çalışıcam inşallah...Hayırlı kandiller canım benim bugün inşallah dualarından eksik olmam...
Herkese edyrm canim rabbim herkese o ferahligi versin.sende et sag salim kucagimiza alalaim sizlerede tez zamanda nasip etsin insallah rabbim

Anne olursan artık arka koltukda oturursun.Pusette uyumayan çocuk kucağında uyuyakalır ve ütülü elbisen artık ütüsüz olur.Anne olursan ellerinde bişey olmadan yürümek hayâl olur.Her seferinde titizlikle hazırlanan bebek çantasında hep eksik bişeyler olur.Eksik olan şey ne ise o çok lazım olur.En iyi ihtimalle ayakların,bilemedin kolların sallamaktan pert olur.Deliksiz uyumak sana mazi olur.İçmiş olmak için içilen kahveler artık soğuk olur.Alışverişte öncelik bebişin olur.Kendin için çıkarsın ama kazanan çocuk mağazası olur.Anne olursan hayat değişir kimi zaman zehir kimi zaman bal olur.Ama ne olursa olsun son sözün hep İYİ Kİ olur...
13 yıllık hasret bitsin istiyorum Allah'ın izniyle
Bu gece Namazda aklıma sen geldin sana kendime ve isteyen herkese dua ettim Rabbim bu güzel gecenin Hikmetine hepimize nasip etsin insAllah

Bu gece Namazda aklıma sen geldin sana kendime ve isteyen herkese dua ettim Rabbim bu güzel gecenin Hikmetine hepimize nasip etsin insAllah
Allah kabul etsin inşallah namazınızı, dualarınızı ve dualarımızı...Rabbim gönlünden geçenleri hayrlarla nasip etsin İNŞALLAH

Herkese edyrm canim rabbim herkese o ferahligi versin.sende et sag salim kucagimiza alalaim sizlerede tez zamanda nasip etsin insallah rabbim
Her zaman duamda olacaksın tatlım...Rabbim sağ salim bir avazda kucağına almayı nasip etsin...Amin ecmain

çok sevindim sizin adınıza bizim de morfoloji sıkıntısı var tüp bebek düşüncem gibi hemen tutacağını bilsem maddiyatımı dökücem olacağını bilsem ne var ne yoksa

Nasip canım denemeden bilemezsin. Ama tüp bebeğe karar verince stressiz olmaya çalış. Tavsiye da bulunayım. Dua et, kitap oku ama ne bulursan, ne seviyorsan. Aklında hep başka şeyler de olsun. Önce tatile çıkın. Neresi olursa... maddi durumunuza gore... mesela biz apartta kalmıştık ve sürekli yüzdüm o yil. Bir sürü kitap okudum. Işim stresliydi ücretsiz izin aldım. Kimseye de tup bebek yapacağız demedik. Sadece yakın aileye dedik. Olumsuz tüm kişilerden uzak durun. Herşey güzel olur. Allah herşeyin zamanını en iyi bilendir. Içinden ne zaman gelirse tup bebek o zaman düşünün.

Canım benim inşallah Allah nasip eder ama bir de şu Açıdan düşün anne babaya ihtiyacı olan o kadar çok çocuk var ki olmazsa evlat edinmeyi düşünmez misin anne olmak illa doğurmak demek değil çünkü

Allah isteyen herkese verir inşallah canım bende 11 yıllık evliyim akciğerde kan pıhtılaşması rahatsızlığım yüzünden tedavi gördüm şu anda da istiyoruz gebelik boyunca ve öncesi hergün iğnem var onu kullanmam gerekli eşimde bende hemen hemen her gün Allahıma dua ediyoruz nur topu gibi bir bebişimiz olsun diye baştada dediğim gibi Allahım bebek isteyen herkese o duyguyu tatdırır inşallah

Allah isteyen herkese verir inşallah canım bende 11 yıllık evliyim akciğerde kan pıhtılaşması rahatsızlığım yüzünden tedavi gördüm şu anda da istiyoruz gebelik boyunca ve öncesi hergün iğnem var onu kullanmam gerekli eşimde bende hemen hemen her gün Allahıma dua ediyoruz nur topu gibi bir bebişimiz olsun diye baştada dediğim gibi Allahım bebek isteyen herkese o duyguyu tatdırır inşallah
Aminnn canım çok geçmiş olsun...Rabbim tez vakitte şifa versin inşallah hayrlı vakitte hayrlı sağlıklı evlatların olsun inşallah...Hayırlı bayramlar canım

Hayırlı Bayramlar canım Sağol teşekkür ederim sende sıkma canını herşeyin bi vakti zamanı vardır inşallah bizlerde o duyguları tadacağız ☺

Allah isteyen herkese nasip etsin :dua:
Aminnn...Rabbim seninde bebişini sağlıkla hayırla bir avazda kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH...hayırlı sağlıklı evlat olsun minik cennet kokulun İNŞALLAH :dua::KK200::dua:

Kızlar yer gök dua tedavinizi olun ama duayı ihmal etmeyin meryem süresini muhakkak okuyun
Ben eşimde hareketsizlik morfoloji bozukşuğu
Bendede amh düşüklüğüne ragmen dualarla hamileyim mucizem benimle allahım isteyen herkese nasip etsin inş kimseye aratmasın ne kadar zor yaşadım bilirim tez zamanda bebek mucdesi alın inş

Anne olursan artık arka koltukda oturursun.Pusette uyumayan çocuk kucağında uyuyakalır ve ütülü elbisen artık ütüsüz olur.Anne olursan ellerinde bişey olmadan yürümek hayâl olur.Her seferinde titizlikle hazırlanan bebek çantasında hep eksik bişeyler olur.Eksik olan şey ne ise o çok lazım olur.En iyi ihtimalle ayakların,bilemedin kolların sallamaktan pert olur.Deliksiz uyumak sana mazi olur.İçmiş olmak için içilen kahveler artık soğuk olur.Alışverişte öncelik bebişin olur.Kendin için çıkarsın ama kazanan çocuk mağazası olur.Anne olursan hayat değişir kimi zaman zehir kimi zaman bal olur.Ama ne olursa olsun son sözün hep İYİ Kİ olur...
13 yıllık hasret bitsin istiyorum Allah'ın izniyle

9 yıllık mücadele tedavi sonrası oldu inşallah iki aya kucağımda olacak ..
Pes etme..
Tekrar tekrar dene ..
Kimseyi takma..
Dua et ..
Herşeyin vakti zamanı var belki imtihanimiz buydu sabır ..
Rabbim isteyen herkese versin aratmasin,çok zor çok yıpratıcı sizi çok iyi anlıyorum dualarimdasiniz

Kızlar yer gök dua tedavinizi olun ama duayı ihmal etmeyin meryem süresini muhakkak okuyun
Ben eşimde hareketsizlik morfoloji bozukşuğu
Bendede amh düşüklüğüne ragmen dualarla hamileyim mucizem benimle allahım isteyen herkese nasip etsin inş kimseye aratmasın ne kadar zor yaşadım bilirim tez zamanda bebek mucdesi alın inş
Duanın gücüne inanıyorum amenna ve saddegna sizlerin ettiğiniz dualarda kabul olsun inşallah...Rabbimmm bebişine zeval vermesin sağ salim kucağına hayırlı sağlıklı bir bebişin olsun inşallah..dualarını eksik etme üzerimden şimdiden Allah razı olsun canım
9 yıllık mücadele tedavi sonrası oldu inşallah iki aya kucağımda olacak ..
Pes etme..
Tekrar tekrar dene ..
Kimseyi takma..
Dua et ..
Herşeyin vakti zamanı var belki imtihanimiz buydu sabır ..
Rabbim isteyen herkese versin aratmasin,çok zor çok yıpratıcı sizi çok iyi anlıyorum dualarimdasiniz
Allah bebeğini hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...her daim dilim döndüğünce duamı etmeye çalışıyorum lütfen sizde eksik etmeyin duanızda yer verirseniz çok mutlu olurum hamişlerin duası kabul olurmuş inşallah sizinkilerde kabul olır bende mucizeme kavuşur ve sizlerle paylaşmayı nasip eder rabbim asla pes etmedim etmiyorumda vardır hayrlı bir vakti diyip bekliyorum inşallah...Dualarınıza can-ı gönülden AMİNNN diyorum...

Back