amiin banada inşallahAmin inşallah rabbim olmayanlara da bana da hayrlı vakitte hayrlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Kuzum Rabbim insallah bu mubarek gunlerin hurmetine efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem hurmetine isteyipte verdikleri hurmetineAnne olursan artık arka koltukda oturursun.Pusette uyumayan çocuk kucağında uyuyakalır ve ütülü elbisen artık ütüsüz olur.Anne olursan ellerinde bişey olmadan yürümek hayâl olur.Her seferinde titizlikle hazırlanan bebek çantasında hep eksik bişeyler olur.Eksik olan şey ne ise o çok lazım olur.En iyi ihtimalle ayakların,bilemedin kolların sallamaktan pert olur.Deliksiz uyumak sana mazi olur.İçmiş olmak için içilen kahveler artık soğuk olur.Alışverişte öncelik bebişin olur.Kendin için çıkarsın ama kazanan çocuk mağazası olur.Anne olursan hayat değişir kimi zaman zehir kimi zaman bal olur.Ama ne olursa olsun son sözün hep İYİ Kİ olur...
13 yıllık hasret bitsin istiyorum Allah'ın izniyle
Bende 5 yıldır evliyim 3 yıldır bekliyorum. Kimseye içimi belli etmiyorum umursamaz duruyorum ama resmen ciğerim sızlıyor artık. En büyük korkum anne olamamakti bekârken. Kurduğum tüm hayaller annelikti. Rabbim yüzümüzü guldursun ınşAnne olursan artık arka koltukda oturursun.Pusette uyumayan çocuk kucağında uyuyakalır ve ütülü elbisen artık ütüsüz olur.Anne olursan ellerinde bişey olmadan yürümek hayâl olur.Her seferinde titizlikle hazırlanan bebek çantasında hep eksik bişeyler olur.Eksik olan şey ne ise o çok lazım olur.En iyi ihtimalle ayakların,bilemedin kolların sallamaktan pert olur.Deliksiz uyumak sana mazi olur.İçmiş olmak için içilen kahveler artık soğuk olur.Alışverişte öncelik bebişin olur.Kendin için çıkarsın ama kazanan çocuk mağazası olur.Anne olursan hayat değişir kimi zaman zehir kimi zaman bal olur.Ama ne olursa olsun son sözün hep İYİ Kİ olur...
allah yardımcın olsun bence cok bekledım senınkının yanında 4 yıl az ama allah kucagını bos bırakmasın elınden gelenı yap ve bebegın ıcın savas ınan olacagına cok sukur benım oldu ınanmak basarmanın yarısıdır ınsallaah bu guzel duygu herkese nasıp olurAnne olursan artık arka koltukda oturursun.Pusette uyumayan çocuk kucağında uyuyakalır ve ütülü elbisen artık ütüsüz olur.Anne olursan ellerinde bişey olmadan yürümek hayâl olur.Her seferinde titizlikle hazırlanan bebek çantasında hep eksik bişeyler olur.Eksik olan şey ne ise o çok lazım olur.En iyi ihtimalle ayakların,bilemedin kolların sallamaktan pert olur.Deliksiz uyumak sana mazi olur.İçmiş olmak için içilen kahveler artık soğuk olur.Alışverişte öncelik bebişin olur.Kendin için çıkarsın ama kazanan çocuk mağazası olur.Anne olursan hayat değişir kimi zaman zehir kimi zaman bal olur.Ama ne olursa olsun son sözün hep İYİ Kİ olur...
inşallah Allah size sağ salim eli yüzü düzgün tüm uzuvları tam, hayırlı bir evlat nasip etsin..Anne olursan artık arka koltukda oturursun.Pusette uyumayan çocuk kucağında uyuyakalır ve ütülü elbisen artık ütüsüz olur.Anne olursan ellerinde bişey olmadan yürümek hayâl olur.Her seferinde titizlikle hazırlanan bebek çantasında hep eksik bişeyler olur.Eksik olan şey ne ise o çok lazım olur.En iyi ihtimalle ayakların,bilemedin kolların sallamaktan pert olur.Deliksiz uyumak sana mazi olur.İçmiş olmak için içilen kahveler artık soğuk olur.Alışverişte öncelik bebişin olur.Kendin için çıkarsın ama kazanan çocuk mağazası olur.Anne olursan hayat değişir kimi zaman zehir kimi zaman bal olur.Ama ne olursa olsun son sözün hep İYİ Kİ olur...
Hiç arkada otumadım.
Kucağımda uyursa yatağına koydum.
Evet eller dolu oluyor sırt çantası en güzeli.
Eksik olursa heryer market mağaza dolu hemen alırsın.
Hiç ayakta sallamadım.
2 aydan sonra deliksiz uyudum.
Kahve içmem ama çaylarım hep sıcaktı.
Önce çocuğumun eksiğini sonra kendiminkini alırım ama yine de alırım.
Not: tüp bebek yap. İnşallah çocuğun olur.
Bana da luzumsuz geldi mesaj. Konu sahibinin derdinin arka koltuk sicaknkahve oldugunu hic sanmiyorum. Simdi bende oyuturur uzun uzun anlatirim. Yok annelik soyle yok boyle diye ama ne yeri ne zamani.Cok luzumsuz geldi bu mesaj bana kusura bakmayin.
Konu sahibi Allahim en kisa zamanda nasip etsin sana anne olmayi. Oyle bi konu ki ondan baska yardimi olacak hic kimse yok.
Anne olursan artık arka koltukda oturursun.Pusette uyumayan çocuk kucağında uyuyakalır ve ütülü elbisen artık ütüsüz olur.Anne olursan ellerinde bişey olmadan yürümek hayâl olur.Her seferinde titizlikle hazırlanan bebek çantasında hep eksik bişeyler olur.Eksik olan şey ne ise o çok lazım olur.En iyi ihtimalle ayakların,bilemedin kolların sallamaktan pert olur.Deliksiz uyumak sana mazi olur.İçmiş olmak için içilen kahveler artık soğuk olur.Alışverişte öncelik bebişin olur.Kendin için çıkarsın ama kazanan çocuk mağazası olur.Anne olursan hayat değişir kimi zaman zehir kimi zaman bal olur.Ama ne olursa olsun son sözün hep İYİ Kİ olur...
Ya canim ben zaten bu kadina gidince andaldimki morf sorun fln deil.onca spermn icinden 1 tane normal olsun yetyor.sende etrafinda anlayan birini bul arastr bak yaptr.esimde saniyrdum problem.ama masaj bana yapilinca hamile kaldim.illa bulursun etrafinda.duzgun guvenilir birini bul yaptir.morf icinde 1 kutu emodex ve 1 kutu gun asiri klomen kullansin esin test versin girceksin 2 3 aya kaca cikiyor.bu arada allah razi olsun rabbim hepimize sag salim hayirli evlatlar kucagimiza alabilmeyi nasip etsin insÇok şükür sen hamişsin Rabbim sana nasip etti ve sen bana inan umut oldun eşime bile bahsettim her ne kadar bana belli etmesede oda bu konuya çok takılıyordu (morfolojiye) seni söyleyince bende başlayayım kürleri öğren dedi ya arkadaşım bize ışık oldun...Allah'ım bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ya canim ben zaten bu kadina gidince andaldimki morf sorun fln deil.onca spermn icinden 1 tane normal olsun yetyor.sende etrafinda anlayan birini bul arastr bak yaptr.esimde saniyrdum problem.ama masaj bana yapilinca hamile kaldim.illa bulursun etrafinda.duzgun guvenilir birini bul yaptir.morf icinde 1 kutu emodex ve 1 kutu gun asiri klomen kullansin esin test versin gorceksin 2 3 aya kaca cikiyor.
Bak şimdi adet günü bu caya başla ve 10 gün boyunca ic civanpercemi çobancantasi Aslanpencesi hepsini kaynayan suya at ama az az at 2 dk kaynat 2 dk demle sonra süz ic acı olabilir biraz bal koy içine adet gününden say 10.gun bırak adetim bitince 5 gün üstü üste 1 litre su maydonoz 1cay bardağı süt bir cay bardağı rakı koy kaynat bir kovaya al beline havlu sar buharına otur sonra Esin'le bunu her yaptığın da iliskiye gir böyle hamile kalan bir sürü tanıdığım var bir arkadaşımın hiç olmuyordu suan doğuracak bunları yaptığı ay hamile kaldı bende bu ay yaptım ama bende YokAleyküm selam canım tamam atmanı bekliyorum tatlım...Aaaa kız çocuk isterken eşle kavga edilir mi???stresden adamlarıda kendimizide üzüyoruz canım böyle yapma olan sana oluyor gelecek minnoşların yolunu tıkıyoruz sana nacizane tavsiyem sinir ve stresden uzak dur olur mu tatlım
Amin canım en az 3 ay sabırla denemek gerekiyormuş okuduğum kadarıyla etken maddeler vücutta toplandıkça fayda etmeye başlıyormuş her işin başlangıcı besmele sınrası sabır canım rabbim sanada tez vakitte nasip etsinEvet, keçiboynuzu kürü çok etkili. Çok kişiden duydum ama öyle 1 ay deneyip; olmadı diye bırakmayın.
Sende kendini hazırla bir taraftan. İnşaallah tez zamanda hamiş oluruz sağlıklı sihhatli.
Malesef bebek konusunda; ben de çok hassas ve duygusalım. İçim gidiyor sanki her gün.
Amin canım çok teşekkür ederimNe qüzel yazmış o ellerin,
Rabbim de sana tez zamanda "ANNE" olmak nasip etsin
Amin inşallah çok teşekkür ederimAmin canım. Allah tez zamanda yavrunu sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah
Rabbim sanada banada her kim evlat hasretiyle yanıyorsa hayrlı sağlıklı evlatlar nasip etsinben hepsine razıyım yeter ki olsun yeter ki olsun
İnşallah kavuşurum teşekkür ederimSon cumlede ben iyi ki anne değilim oh be dedirtti bana yazı
Umarim bir an once yavrunuza kavusursunuz, üzülmeyin....
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim hakkını helal et canımEvlat edinen ile edinilen arasında en fazla 40 yaş fark olabilir. Yani daha fazla fark olduğunda izin verilmiyor. Ayrıca küçüğün sizin tarafınızdan en az 1yıl süreyle eğitilmiş ve bakılmış olması gerekiyor. Bu şekilde bazı kriterler ve süreçlerin sonunda evlat edinme işlemi tamamlanabiliyor. Bir sosyal hizmet uzmanıyla görüşürseniz onlar sizi bilgilendirirler, zaten uzmanlar bu uyumlanma süreçlerinin hepsinde size yardımcı olacaklar.
AMİNNN canım rabbim hayrlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsinÇok duygulandım. Ve bende anne olmak istiyorum. Hem de cook. ALLAH her birimize yaşatsın bu duyguyu. AMIN.
Hayırlı sağlıklı evlat olsun rabbim bir avazda kucağına almayı nasip etsin9 aylık hamileyim ve cevabın bana o kadar iyi geldi ki anlatamam ınsallah ben de senin gibi bi süreç geciririm
AMİNNN hepimize hayrlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İNŞALLAHamiin banada inşallah
AMİNNN... Kuzum hoşgeldin canım benim ağzı güzel dualı arkadaşım benim rabbim yüzümüzü güldürsün İNŞALLAH bu güzel ayın hürmetine rabbim mükâfatlarımızı nasip etsinKuzum Rabbim insallah bu mubarek gunlerin hurmetine efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem hurmetine isteyipte verdikleri hurmetine
Saglikli elleri ayaklari duzgun hastaliksiz kusursuz anaya babaya saygili hurmetkar ana baba sozunden disari cikmayan akilli , uslu , zeki , akli basinda , ahlakli , tatli dilli , sicak kanli , guler yuzlu , guzel suretli , su gibi duru uzun hayrli ömrü olan anaya babaya vatana hayrli kendi katindan temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin insallah sana da icinde bana da isteyen butun ummet-i Muhammed'e insallah
AMİNNN...çok teşekkür ederim sizlerden böyle güzel içten edilmiş dualar alıyorum ya içimi garip bir huzur kaplıyor Allah razı olsun sizlerdenRabbim şu güzel ramazan ayının hürmetine tuttuğumuz orucun hayrına sana tez zamanda bir bebiş verir inşallah senin için dua edicem canımm kurban olduğum allahım kucağını boş bırakmasın bu hasretine bu ay son versin inşallah..Tüm dualarım seninle kendini üzme sıkıntı yapma allahın izniyle bebişine kavuşursun inşallah
Canım rabbim sanada hayrlı sağlıklı evlat nasip etsin iyi düşün iyi olsun kendini karamsarlığa atma inancın tam olsun duaların daimi olsun...Bende 5 yıldır evliyim 3 yıldır bekliyorum. Kimseye içimi belli etmiyorum umursamaz duruyorum ama resmen ciğerim sızlıyor artık. En büyük korkum anne olamamakti bekârken. Kurduğum tüm hayaller annelikti. Rabbim yüzümüzü guldursun ınş
Allah bağışlasın evladını sana hayrlı evlat olsun canım...Can çıkmadıkça umut kesilmez ben inanıyorum o günler çok yakın inşallah yolun yarısını geçmiş sayılırım Allah'ın izniyle...allah yardımcın olsun bence cok bekledım senınkının yanında 4 yıl az ama allah kucagını bos bırakmasın elınden gelenı yap ve bebegın ıcın savas ınan olacagına cok sukur benım oldu ınanmak basarmanın yarısıdır ınsallaah bu guzel duygu herkese nasıp olur
AMİNNN çok teşekkür ederiminşallah Allah size sağ salim eli yüzü düzgün tüm uzuvları tam, hayırlı bir evlat nasip etsin..
AMİN inşallah canım çok sağol rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün destek olduğun için ayrıca teşekkür ederimBana da luzumsuz geldi mesaj. Konu sahibinin derdinin arka koltuk sicaknkahve oldugunu hic sanmiyorum. Simdi bende oyuturur uzun uzun anlatirim. Yok annelik soyle yok boyle diye ama ne yeri ne zamani.
Seskes rabbim bu guzel gunlerin hatrina saglikli eli ayagi duzgun bir evlat kismet eder insallah. Dile kolay 13 yil az degil. Sabretmissiniz insallah mukafatini da alirsiniz.. uzmeyin kendinizi baska arkadaslarin da dedigi gibi cocuk yuvalarinda anne sevgisine sicakligina hasret kucucuk bebekler var. Sizin gibi merhametli insanlarin yolunu gozluyorlar.
Dualarınıza çok AMİNNN diyorumçok duygulandım , dilerim ki tez zamanda anne olursun, eminim çok iyi bir anne olacaksın, İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Canım emodex ve klomeni eczaneler direkt veriyormu. İNŞALLAH bizdede işe yarar da mutlu olacağım günler çok yakındırYa canim ben zaten bu kadina gidince andaldimki morf sorun fln deil.onca spermn icinden 1 tane normal olsun yetyor.sende etrafinda anlayan birini bul arastr bak yaptr.esimde saniyrdum problem.ama masaj bana yapilinca hamile kaldim.illa bulursun etrafinda.duzgun guvenilir birini bul yaptir.morf icinde 1 kutu emodex ve 1 kutu gun asiri klomen kullansin esin test versin girceksin 2 3 aya kaca cikiyor.bu arada allah razi olsun rabbim hepimize sag salim hayirli evlatlar kucagimiza alabilmeyi nasip etsin ins
Teşekkür ederim canım çok sağol...Allah tez vakitte senin de benim de yüzümüzü güldürsün inşallah.Katından bize sağlıklı hayrlı evlatlar nasip etsinBak şimdi adet günü bu caya başla ve 10 gün boyunca ic civanpercemi çobancantasi Aslanpencesi hepsini kaynayan suya at ama az az at 2 dk kaynat 2 dk demle sonra süz ic acı olabilir biraz bal koy içine adet gününden say 10.gun bırak adetim bitince 5 gün üstü üste 1 litre su maydonoz 1cay bardağı süt bir cay bardağı rakı koy kaynat bir kovaya al beline havlu sar buharına otur sonra Esin'le bunu her yaptığın da iliskiye gir böyle hamile kalan bir sürü tanıdığım var bir arkadaşımın hiç olmuyordu suan doğuracak bunları yaptığı ay hamile kaldı bende bu ay yaptım ama bende Yok
AMİNNN...kardeşim ettiğin tüm duaların kabul buyursun yüce mevlam çok teşekkür ederim içden edilen duaları rabbim ağzınızdan duysun inşallahMerhaba abla bunu okuyunca sana bir suru dua ettim rabbim mubarek ramazanin,tuttugumuz oruclarin yüzü suyu hürmetine ,peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine sana ve evlat isteyen herkese Allahim nasip etsin kucaklarini doldursun insaallah
Amin inşallah sende hamişsin sanırım ne kadarlıkAllah anne olmayi size de nasip etsin insallah
Amin.
Amin ecmain...çok yoğun duygular içinde olunca bu kelimeler dudaklardan birer inci gibi dökülüyorRabbim nasip etsin siz ne güzel anlatmışsınız
Canimm Rabbim hayirliysa sana tez zamanda bir evlat nasip etsin insallah. Seni tanımıyorum ama dualarımda olacaksın.Anne olursan artık arka koltukda oturursun.Pusette uyumayan çocuk kucağında uyuyakalır ve ütülü elbisen artık ütüsüz olur.Anne olursan ellerinde bişey olmadan yürümek hayâl olur.Her seferinde titizlikle hazırlanan bebek çantasında hep eksik bişeyler olur.Eksik olan şey ne ise o çok lazım olur.En iyi ihtimalle ayakların,bilemedin kolların sallamaktan pert olur.Deliksiz uyumak sana mazi olur.İçmiş olmak için içilen kahveler artık soğuk olur.Alışverişte öncelik bebişin olur.Kendin için çıkarsın ama kazanan çocuk mağazası olur.Anne olursan hayat değişir kimi zaman zehir kimi zaman bal olur.Ama ne olursa olsun son sözün hep İYİ Kİ olur...
AMİN...canım benim rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah...Dualarında olacağımada çok sevindim çok teşekkür ederim❤Canimm Rabbim hayirliysa sana tez zamanda bir evlat nasip etsin insallah. Seni tanımıyorum ama dualarımda olacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?