• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 Yıllık Hasret Bitsin Anne olmaaak istiyorummm :((

Yazdiklarin cok duygulandirdi beni :) sikayet ettigimiz seylerin ne guzel seyler olduğunu hatirlattin. Rabbim insallah sana da bigün "cok kucaga alisti belim sırtım tutmuyor" demeyi nasip eder :)
Amin çok çok çok amin inşallah ağzına yüreğine sağlık dua eden diline sağlık canım benim ya bana da tebessüm ettirdin :)

Biraz zihninizi rahatlatmanız gerek.
Başlığı görünce 13 yıldır denediğinizi düşündüm. Ama öyle değilmiş.
Bu kadar hayatınızın merkezine koymayın.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama biraz ara verip dikkatinizi dağıtmanızda fayda var.
Yaşım 34 artık hayatımın merkezinde olma vakti ama olabildiğince stresden uzak kalmaya çalışıyorum...tek isteğim sadece canı gönülden edilen o güzel dualardan nasiplenmek

Ama başlığı okuyunca hiç yumurtanız yok vs sandım

Tedaviye başlayın arkadaşım

Oturup kendi kendine kurarak bir yere varamazsınız ki

Bir yıl denedik olmadı eylül ayında sıfır sperm teşhisi aldık ağustos ta Bebek kucağımızdaydı

Yıllarca dövünmek yerine harekete geçmek lazım
Allah'ım evladınızı size bağışlasın güle güle büyütün inşallah...tavsiyeniz için teşekkürler.

Bende anne olmayı çok istiyorum ama allah nasip etmedikten sonra ha sen iste:KK43:
Can çıkmadıkça ümit kesilmez canım Rabbimin hayrlı gördüğü bir vakit vardır elbet tez vakitte hayrlı sağlıklı evlatlara kavuşuruz inşallah

Şuan cok kıskandım sizi konu sahibinin anlattığı modelim ben :KK43: konu sahibi insallah tez zamanda saglikli ve hayırlı bi evlat nasip eder rabbim sana
Amin canım inşallah...evladın sana hayrlı evlat olsun...senin yaşadıklarını yaşayabilme ümidiyle burdayım

Canim bak kendi gittigim teyzeye tesekkur amacli gittim.erkeklere her aksam bildirn yumurtasini sicak sute kirip karstrcan icircen dedi.bide rokaya bicak degdrmeden sabah aksam 3 yaprak yikayipsuzdurup yedrt dedi.bide keciboynuzu kuru bence dene . Sperm i olmayanlarada bile ise yaryor dedi
Senin yazdıkların nedense beni çok rahatlatıyor bunlarıda not aldım çok teşekkür ederim...Allah senden razı olsun...karanlık dünyama ışık oldun belkide rabbim seni bana sebep olarak gönderdi çok çok çok teşekkür ederim

Sizi çok iyi anlıyorum.
" Annem olsun beni sıcak bağrına bassın. Arka koltukta benimle yolculuk yapsın.
Nazım geçsin. " diyen çok yavru var..

Evladıniz insaallah olur ama bu süre zarfında melek annesi olmayı da düşünün. Bebeğiniz gelirse de kardeş olurlar.
Evlat edinmek uzun süreç gelebilir , koruyucu aile olmayı da düşünebilirsiniz.
Bende melek annesiyim.
Aminnn...tüylerim diken diken oldu mesajınızdan bir meleğe annelik yapmak harika fikir çok teşekkür ederim ...evlat edinmeyi düşündüm ama 40 yaş altına vermiyorlarmış sanırım... bir meleğin koruyucu melek annesi Allah senden razı olsun rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa onları yaşatsın size inşallah

Ama başlığı okuyunca hiç yumurtanız yok vs sandım

Tedaviye başlayın arkadaşım

Oturup kendi kendine kurarak bir yere varamazsınız ki

Bir yıl denedik olmadı eylül ayında sıfır sperm teşhisi aldık ağustos ta Bebek kucağımızdaydı

Yıllarca dövünmek yerine harekete geçmek lazım
hayırlısı olsun cnm tüp bebek mi yaptınız hemen

Agzi dili duâli yuregi guzel tatli dilli arkadasim :KK36:

Rabbim bin aydan daha hayrli olan kadir gecesi hurmetine kabede acilan eller hurmetine efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem hurmetine isteyipte verdikleri hurmetine insallah gonul muradini tez vakitte yasamani nasip eder

Senin gibi guzel iyi niyetli saglikli hayrli tontis tontis pamuk gibi evlat ihsan eder
Evlat hasreti ile yanan yuregine insirah ferahligi evlat kokusu yasatir insallah :dua:

Agzi dili duâli yuregi guzel tatli dilli arkadasim :KK36:

Rabbim bin aydan daha hayrli olan kadir gecesi hurmetine kabede acilan eller hurmetine efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem hurmetine isteyipte verdikleri hurmetine insallah gonul muradini tez vakitte yasamani nasip eder

Senin gibi guzel iyi niyetli saglikli hayrli tontis tontis pamuk gibi evlat ihsan eder
Evlat hasreti ile yanan yuregine insirah ferahligi evlat kokusu yasatir insallah :dua:
Aminnn inşallah...canım benim hayırlı kandiller bugünkü dualarımız kabul olsun inşallah:dua:

Senin yazdıkların nedense beni çok rahatlatıyor bunlarıda not aldım çok teşekkür ederim...Allah senden razı olsun...karanlık dünyama ışık oldun belkide rabbim seni bana sebep olarak gönderdi çok çok çok teşekkür ederim
Estagfrullah canim.sen bunlari yap ama dedigim gibi morf pek problem deil aslinda.sen etrafinda boyle go egini toplayan kadin bul ona git.toplatmak asil ise yarayan bence

Back