- 9 Eylül 2013
- 11.954
- 27.425
- 798
- Konu Sahibi drneslihans
-
Adam resmen senin ne özelliğin var da seni seveyim demişBravo. Daha da az önemse kendini belki öbür dünyada sever. Neden cidden? Hakikaten onun orneklendirdigi gibi 150 kilo, ahlaksiz abuk subuk bi kadin misin? Niye kendini bu kadar değersiz görüyorsun?
Bu devirde doktor kadının evinin anahtarı kaynanasinda geziyorhak etmissiniz
baska da birsey demiyorum sinir oldum size
sinirlerim bozuldu konuyu okuyuncaBu devirde doktor kadının evinin anahtarı kaynanasinda geziyor
Doğum iznine çıkıp bebek emziremiyor kocasına para yedirmek için
Bir tarafını yirtarcasina çalışıyor kadın kocası kurslarda kendini geliştiriyor
Ayni zamanda Türlü hakareti kendinde reva görülüyor
Kusura bakma konu sahibi gerçekten hak etmişsin
Yakinda adam senin emeklerinle yedirdigin paralarla iyice yükünü toplayip sana tekmeyi atar
Elalemin kadınına da gül gibi davranir
Ne kadar vahim durum... O halinden memnunsa ve yıllarca amacınız onu mutlu etmek olduysa, yapacak çok Da birşey yok. Saçındaki beyazlar gibi yaşamaya devam....esek olmaya razıydım ama adam önüme saman(ilgi sevgi)atmaya bile tenezzül etmiyor
al çocuklarını git hayallerin olsun çocuklarınla ilgili bende boşanıcam işim yok kpss çalışıyorum boşanıcağımdan eşimin haberi yok ama olacak... Bir bebeğim var küçük..bir defterim var bir sürü hayalimi ve gelecekte yapabilirsem projelerimi yazdığım huzurluyum en önemlisi..kendi değerimi anladım ve kendimi artık ezdirmem çok güçlü hissediyorum silkelen kendine gel artık ipleri eline alArkadaşlar lütfen mesleğimi yazdigima pişman etmeyin karakter okumakla değişmez ama sağlamlaşır veya zayıflar.yani Dr kadın parası olan kadın basar tekneyi kicina demek yanlış ben çok daha zengin olsam da veya kimsesiz gariban olsam da bu süreci yaşayacaktır çünkü aptallık diyebilirsiniz ama hep husnuzan ile hareket ettim.ailesini kendi ailem gibi gördüm annem evime gelmeye çekinirler kayınvalidesinin diye,ben kvme evimin anahtarını verdim evet.empati yaptım ben de evlenince oğlumun evine girerken gelininin suratı aşılmasında istedim.ha kv anahtarım 16 yaşında yigenine vermiş git banyo yap gel diye neden güneş enerjisi var diye ve evde kimse yokken.aksam geldim sıcak su yok sonra eşim annesini aradı annesi de kuzenin gitti banyo yaptı dedi.ben sadece neden biz yokken bir delikanlı çocuk evimize biz yokken geliyor benim ozel eşyanın uygunsuz durum olabilir deyince benim akrabam bu eve istediği zaman gelir dedi ve tartıştık.ilk hamileligimin son dönemleri sabaha kadar ağladım.haklisiniz çatır çatır hakkımı savunmam kvyi arayıp birdaha yapma diye uyarmam lazımdı ama yapmadım kırmak istemedim.tabiki karşı tarafa kırmızı cizgilerinizi gostermezseniz herseyinize müdahale etme hakkını siz verirsiniz karşıya.iyilikle olur zannettim ama durum bu
Siz evde yokken sizden habersiz evinizde banyomu yapiliyor pessss sizdede ne sabır vermis sizz bastan bütün ipleri ellerine vermissiniz kv niz ne kadar dusuncesizmis ben okuyunca sinirlendim Allah size sabirlar versinnnArkadaşlar lütfen mesleğimi yazdigima pişman etmeyin karakter okumakla değişmez ama sağlamlaşır veya zayıflar.yani Dr kadın parası olan kadın basar tekneyi kicina demek yanlış ben çok daha zengin olsam da veya kimsesiz gariban olsam da bu süreci yaşayacaktır çünkü aptallık diyebilirsiniz ama hep husnuzan ile hareket ettim.ailesini kendi ailem gibi gördüm annem evime gelmeye çekinirler kayınvalidesinin diye,ben kvme evimin anahtarını verdim evet.empati yaptım ben de evlenince oğlumun evine girerken gelininin suratı aşılmasında istedim.ha kv anahtarım 16 yaşında yigenine vermiş git banyo yap gel diye neden güneş enerjisi var diye ve evde kimse yokken.aksam geldim sıcak su yok sonra eşim annesini aradı annesi de kuzenin gitti banyo yaptı dedi.ben sadece neden biz yokken bir delikanlı çocuk evimize biz yokken geliyor benim ozel eşyanın uygunsuz durum olabilir deyince benim akrabam bu eve istediği zaman gelir dedi ve tartıştık.ilk hamileligimin son dönemleri sabaha kadar ağladım.haklisiniz çatır çatır hakkımı savunmam kvyi arayıp birdaha yapma diye uyarmam lazımdı ama yapmadım kırmak istemedim.tabiki karşı tarafa kırmızı cizgilerinizi gostermezseniz herseyinize müdahale etme hakkını siz verirsiniz karşıya.iyilikle olur zannettim ama durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?