• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 yilim,fedakarliklarim koskoca bir hiçmiş.sadece kendini kandıran bir enayiymisim.

Bravo. Daha da az önemse kendini belki öbür dünyada sever. Neden cidden? Hakikaten onun orneklendirdigi gibi 150 kilo, ahlaksiz abuk subuk bi kadin misin? Niye kendini bu kadar değersiz görüyorsun?
Adam resmen senin ne özelliğin var da seni seveyim demiş
Ağzına kürekle vurirdum ben olsam

Yani diplomasız ya da kendine güveni olmayan o yüzden çalışmayan bir kadın olsanız bile bu herif çekilir cinsten değil sen doktorken nasıl dayandın?

hak etmissiniz
baska da birsey demiyorum sinir oldum size
Bu devirde doktor kadının evinin anahtarı kaynanasinda geziyor
Doğum iznine çıkıp bebek emziremiyor kocasına para yedirmek için
Bir tarafını yirtarcasina çalışıyor kadın kocası kurslarda kendini geliştiriyor
Ayni zamanda Türlü hakareti kendinde reva görülüyor

Kusura bakma konu sahibi gerçekten hak etmişsin
Yakinda adam senin emeklerinle yedirdigin paralarla iyice yükünü toplayip sana tekmeyi atar
Elalemin kadınına da gül gibi davranir

Bu devirde doktor kadının evinin anahtarı kaynanasinda geziyor
Doğum iznine çıkıp bebek emziremiyor kocasına para yedirmek için
Bir tarafını yirtarcasina çalışıyor kadın kocası kurslarda kendini geliştiriyor
Ayni zamanda Türlü hakareti kendinde reva görülüyor

Kusura bakma konu sahibi gerçekten hak etmişsin
Yakinda adam senin emeklerinle yedirdigin paralarla iyice yükünü toplayip sana tekmeyi atar
Elalemin kadınına da gül gibi davranir
sinirlerim bozuldu konuyu okuyunca
cocuklari buyuyup tum bunlari anladiklari zaman ne dusunecekler acaba anneleri hakkinda ?
bu kadinlar kendilerini dusunmuyor onu anladik da bir anne coxugunu nasil dusunmez yahu

Erkeklere verici kadın yaranmaz
Burnunu surtenler para harcatanlar trip yapanlar olmadık şeye kavga çıkaranlar yaranir

Kendi degerinizi kendiniz dusurmussunuz

Acc gozunu accc.
Adam neler demis sen daha onu gormemeye calisiyorum diyosun. Herseye sen kostur, herseyi sen ode, ustune ustluk o mandayada bak!!
Senin ona ihtiyacin yok, cek kapiti cik git.
Lutfen ya senin iyiligin icin.

Siz zaten kendi kendinizin celladi olmussunuz baska yazacak birsey oldugunu dusunmuyorum adami suclamaya hakkiniz yok kendiniz etmis kendiniz bulmussunuz atalar derki yuz verme ayiya gelir s...r haliya sizinki o hesap
ve bir kez daha ispatladinizki mantik kendine saygi kendine deger verme bakis acisi vb durumlarin egitim okuma sosyal kulturel cevre kazanimla uzaktan yakindan alakasi yok
Neden yaptiniz bunu kendinize ???
Insallah fakesinizdir diye diliyorum oteki turlusu cok sinir bozucu

Kendini sevmeyen kendine saygı duymayan bir insanı kocası neden sevsin? Neden saygı duysun? Kendinizi sevdirmek için süt izni ücretsiz izin bile alamadan çalışmışsıniz. Ama işte olmayan bir sey sizin zorlamanizla olmaz.Hayatı bu kadar zorlamayın. Belli ki olmuyor olmayacak...akıntıya karşı kürek çekemezsin doğanın kurallarına aykırı. Bosanmaniz gerek yapacak bir şey yok. Resmen bir atalet durumundasiniz yani çok şey yapacakken hiç bir şey yapamamak. Psikolojik yardım almanız gerekiyor acilen

Sağılacak bir yerinizde kalmamış
Daha neyi bekliyorsunuz ?

Valla siZe pek acımadım ben okumuş etmiş kendi ayakları üstünde duran kadınsın birde ayrılmışsın gene barışmışsın 10 yıl ya dile kolay yazık :KK12:

Ne kadar seversen sev çocuklarının babası olursa olsun o herifi kapının önünde koymak zorundasnz. Ruh sağlığınz için

Sabretme canim
Bu gune kadar ha duzeldi ha duzelecek diye sabretmissin ama bak olmuyor Sen gül gibi mesleginle iki cocugunla guzel guzel yasarsin
Etrafin baskisindan Sacma sapan toplumsal kurallardan cekiniyorsun bosanmis kadin olmakla ilgili (bence) ama inan elalem seni bir gun konusur iki gun konusur sonra konusacak baska sey cikar
Hayatinin geri kalanini surekli pisman olup kendini enayi gibi hissederek mi gecirmek istersin yoksa oh be kurtuldum diyerek mi bi dusun

Ah be canım ne yaptın kendine ..kendinin değerini bil..sen onun sevgisine muhtaç değilsin seni çok önemseyen seven biri var.. Gözlerindeki retinaya bak ..parmak uçlarına bak ..kimsenin bakmadığı gibi bakmış sana Rabbimiz bizim biricik sevdiğimiz..hür olmayı seç artık ..kendine bu zulmü yapıyorsun madem çocuklarına yapma kız çocuğun varsa ..şöyle bir şey kafasına kazınacak ben dr olsamda mimar olsamda kocam iğrenç biri olsada onu bırakamam..

Kendinize bu eziyeti yapmayin siz güçlü bir kadinsiniz guvenin kendinize cok simartmissiniz ondan böyle olmuş haddini bildirin şuna ayrılın ayrildiktan sonra bunca zaman niye çekmişim dersiniz cok üzüldüm halinize insallah hakkinizda hayirlisi olsun

Arkadaşlar lütfen mesleğimi yazdigima pişman etmeyin karakter okumakla değişmez ama sağlamlaşır veya zayıflar.yani Dr kadın parası olan kadın basar tekneyi kicina demek yanlış ben çok daha zengin olsam da veya kimsesiz gariban olsam da bu süreci yaşayacaktır çünkü aptallık diyebilirsiniz ama hep husnuzan ile hareket ettim.ailesini kendi ailem gibi gördüm annem evime gelmeye çekinirler kayınvalidesinin diye,ben kvme evimin anahtarını verdim evet.empati yaptım ben de evlenince oğlumun evine girerken gelininin suratı aşılmasında istedim.ha kv anahtarım 16 yaşında yigenine vermiş git banyo yap gel diye neden güneş enerjisi var diye ve evde kimse yokken.aksam geldim sıcak su yok sonra eşim annesini aradı annesi de kuzenin gitti banyo yaptı dedi.ben sadece neden biz yokken bir delikanlı çocuk evimize biz yokken geliyor benim ozel eşyanın uygunsuz durum olabilir deyince benim akrabam bu eve istediği zaman gelir dedi ve tartıştık.ilk hamileligimin son dönemleri sabaha kadar ağladım.haklisiniz çatır çatır hakkımı savunmam kvyi arayıp birdaha yapma diye uyarmam lazımdı ama yapmadım kırmak istemedim.tabiki karşı tarafa kırmızı cizgilerinizi gostermezseniz herseyinize müdahale etme hakkını siz verirsiniz karşıya.iyilikle olur zannettim ama durum bu

Arkadaşlar lütfen mesleğimi yazdigima pişman etmeyin karakter okumakla değişmez ama sağlamlaşır veya zayıflar.yani Dr kadın parası olan kadın basar tekneyi kicina demek yanlış ben çok daha zengin olsam da veya kimsesiz gariban olsam da bu süreci yaşayacaktır çünkü aptallık diyebilirsiniz ama hep husnuzan ile hareket ettim.ailesini kendi ailem gibi gördüm annem evime gelmeye çekinirler kayınvalidesinin diye,ben kvme evimin anahtarını verdim evet.empati yaptım ben de evlenince oğlumun evine girerken gelininin suratı aşılmasında istedim.ha kv anahtarım 16 yaşında yigenine vermiş git banyo yap gel diye neden güneş enerjisi var diye ve evde kimse yokken.aksam geldim sıcak su yok sonra eşim annesini aradı annesi de kuzenin gitti banyo yaptı dedi.ben sadece neden biz yokken bir delikanlı çocuk evimize biz yokken geliyor benim ozel eşyanın uygunsuz durum olabilir deyince benim akrabam bu eve istediği zaman gelir dedi ve tartıştık.ilk hamileligimin son dönemleri sabaha kadar ağladım.haklisiniz çatır çatır hakkımı savunmam kvyi arayıp birdaha yapma diye uyarmam lazımdı ama yapmadım kırmak istemedim.tabiki karşı tarafa kırmızı cizgilerinizi gostermezseniz herseyinize müdahale etme hakkını siz verirsiniz karşıya.iyilikle olur zannettim ama durum bu
al çocuklarını git hayallerin olsun çocuklarınla ilgili bende boşanıcam işim yok kpss çalışıyorum boşanıcağımdan eşimin haberi yok ama olacak... Bir bebeğim var küçük..bir defterim var bir sürü hayalimi ve gelecekte yapabilirsem projelerimi yazdığım huzurluyum en önemlisi..kendi değerimi anladım ve kendimi artık ezdirmem çok güçlü hissediyorum silkelen kendine gel artık ipleri eline al

Siz evde yokken sizden habersiz evinizde banyomu yapiliyor pessss sizdede ne sabır vermis sizz bastan bütün ipleri ellerine vermissiniz kv niz ne kadar dusuncesizmis ben okuyunca sinirlendim Allah size sabirlar versinnn

Back