13 yaşımdan beri fal bakıyorum , şuanda 15 yaşımdayım ve 6. hissim çok kuvvetli

onu bunu bırakın benım aklım halıda kaldı dedesı halıyı gozlerıyle kaldırıyomuş

15yaşında bir çocugun bu formda ne işi var adı üstünde (kadınlar kulubü)

Madem benim burada olmamdan memnun değilsiniz o zaman yorumda yapmayın muhattapda olmayın. bir iş varki buradayım benden büyük ve bilgili ablalara danışayım diye. tanımadığınız birini yaşı ile yargılayarak çocuk demeniz çok yanlış bence.

daha gencecik bi kızsın enerjini,heyecanını başka şeylere harca canım benden sana abla tavsiyesi yanlış olur mu?fal türü şeylerle uğraşma sıkıntı yaşarsın ruh sağlığını bozacak şeyler yaşayabilirsin yine de tercih senin cnm

Şekerim ben aşktan yana çooook dertliyim, bu gidişle zaten evlenemeyeceğimi düşünüyorum Feci mutsuzum bu konuda , bana da bir şeyler söyleyebilir misin ?

Farklı olmak yalnız olmak demektir kuzum..tarihte farklı olan insanlar muhteşem işlere imza atmış olsalar bile içlerinde anlaşılamamış ve tek başına olmanın hüznünü hep taşımışlardır. Einstein , van Gogh, Büyük İskender vs. insanların hayatlarını anlatan kitapları okuyup aslında yalnız olmadığı görebilirsin.

öneriniz için öncelikle çok teşekkür ederim ve zamanınızıda buraya harcadığınız için, evet daha dün akşam tarotla ilgileniyordum ama bugün fal konusunda bilgili bir ablama gittim abla dediğim annemden büyük bir kadın. Oda beni bilgilendirdi ve sizin gibi enerjimin yüksek olduğunu söyledi benim anneminde 6. hisleri çok fazla kuvvetli , bu konu hakkında beni bilgilendirdi sizde uyardınız teşekkür ederim ben sadece buraya akıl almak için yazmıştım ama şu son mesajlarda çok yanlış karşılandım, sizin kızınızında başına böyle bişey gelebilirdi allah korusun. çoğu bayanın bunu düşünerek yorum yapmasını beklerdim.

kariyer olarak şu sıralar bir yükselme yada yeni birşey yok gibi ama kader bu her an değişir :) evliliğe gelince bence biri var gibi ama o kişi hakkında aklınızda sorular oluyor hep .

Evet birisi vardi ama bekledigim gibi olmadi.. Bu konu hakkinda ne hissediyorsun? Kariyere gelince, cok sinav var.. Hazirlaniyorum. Tesekkur ederim yorumun icin

15 yaşındaki bir çocukalla akıl yarıştıracak yaşta deilim hayatım unutma aklın yaşı yoktur fakat aklı başa yaş getirir kimsenin burda oturupta 15 yaşındaki bir cocukla fal konuşacagını sanmıyorum

son 3-4 gün iyi fakat arkadaşlarımla konuşmayı düşündüğüm bana sıkıntı veren bir konu var :) anladım canım, merak ettim bir sorayım dedim :))

ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim çou bayan gibi belki benimde kızım böyle olabilirdi diye düşünerek yorum yapmayanlar oldu malesef. düşünerek yorum yaptığınız için ve yeniden ilginiz için teşekkür ederim allah hakkınızda hayırlısını versin

Tatlım senin enerji boyutun çok yüksek anlıyorum seni ben ben kayınvalidemle görümcmle kayınbabamla yaşıyorm kayınbabamla eşm brkaç gün önce yurt dşına gitti..
kayınvalidemnde enerji boyutu çok yüksek elle tedavi ediyor enerjiyle yani onun kız kardeşleride böyle hepsi eğitmnide almış tabi annem fal bakıyor tarot bakıyor 4 görümccem var 3 ünde bu var beraber yaşadığm görmcemde yok ve eşimde yok 17 günlük kızm var ondada var sanırm kayınvaldem ona dokndugu an mışıl mışl uyuyr biyeri ağrıdığnda elni kızmn karnına koyuyo ve göznü kapatp neresnn ağrıdığnı görüyor sonra oraya masaj yapark elle tedavi yapıyor yalan değil hani yaşamasam görmesem neyse gerçek yani var böyle insanlar hemde çok bende bi ara hastanelk oldum kasık ağrılarmdan doktorlar bişeyn yok dedi ama ağrıdan duramıyrdm geziyordum evin içinde falan annem uzan dedi uzandım elini karnımda gezdirdi ağrı okadar yoğunduki neremin tam olarak ağrıdığnı bilmiyordm heryerm ağrıyor gbiydi annem gözlerni kapatıp elni gezdirdi karnımda sonra biyerme bastırdı burasımı dedi öyle bi canım acıdıki inanamassın sonra göznü kapat rahat brak kendini dedi kapattım gözmü ve diğer sabah açtım :))
uyumuşum mışıl mışıl
kayınvalidem astral yolculuk falanda yapıyor başkalrında yaptırıyor ama tavsiye etmyrm sna çok musallat oluyorlar canım ..

Son düzenleme:

madem 15 yaşındaki çocukla akıl yarıştırmayacaksınız o zaman muhattap hiç olmayın, bana görede insanı büyüten yaşadıklarıdır ama yinede büyük konuşmak istemem, siz ve 1-2 kişi hariç çoğu kişide yardımcı olup fal konuştu benimle merak etmeyin. bu arada yinede görüşünüze saygı duyarım :)

annemide cinler dürtmüştü hatta kayınvalidenizde bilir cin çengelli iğne ile yakalanırmış anneannem demöişti anneme annemde uzak dursunlar diye bir gece takmıştı ve uyandığımızda annemin boyunu felan çengelli iğne ile full çizilmişti

çok güzel bir konu olmuş bu keşke benimde böyle bir yeteneğim olsa söylediklerinden çok etkilendimm acaba benim hakkımdaki düşüncelerinide söyleyebilirmisin:26: merakla bekliyorumm teşekkürlerrr

konuyu acıyorsan yorumlarada acıksın dmektır

Öncelikle ilgi alakanız ve saygınız için teşekkür ederim çünkü her insan yaşımdan dolayı sizin gibi düşünmüyor, aşka gelince bana kalırsa yeni bir aşk kıvılcımına ihtiyacınız var eskiyi silmelisiniz artık önünüze bakmalısınız kaderde her an herşey olabilir umudunuzu kaybetmeyin lütfen veyeni uğraşlar edinerek mutluluğunuzu arttıra bilirsiniz :) hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…