15yaşında bir çocugun bu formda ne işi var adı üstünde (kadınlar kulubü)
onu bunu bırakın benım aklım halıda kaldıdedesı halıyı gozlerıyle kaldırıyomuş
daha gencecik bi kızsın enerjini,heyecanını başka şeylere harca canım benden sana abla tavsiyesi yanlış olur mu?fal türü şeylerle uğraşma sıkıntı yaşarsın ruh sağlığını bozacak şeyler yaşayabilirsin yine de tercih senin cnm
kariyer olarak şu sıralar bir yükselme yada yeni birşey yok gibi ama kader bu her an değişir :) evliliğe gelince bence biri var gibi ama o kişi hakkında aklınızda sorular oluyor hep .
Madem benim burada olmamdan memnun değilsiniz o zaman yorumda yapmayın muhattapda olmayın. bir iş varki buradayım benden büyük ve bilgili ablalara danışayım diye. tanımadığınız birini yaşı ile yargılayarak çocuk demeniz çok yanlış bence.
son 3-4 gün iyi fakat arkadaşlarımla konuşmayı düşündüğüm bana sıkıntı veren bir konu var :) anladım canım, merak ettim bir sorayım dedim :))
Merhaba ablalarım ve arkadaşlarım. Aranıza yeni katıldım ve sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var. Başlıkdada dediğim gibi 13 yaşımdan bu yana fal bakıyorum ve bu işde ciddi anlamda sallamıyorum. İlk başlarda annemden dolayı hevesliydim ( Annemgillerin 6. hisleri çok kuvetli yani çok iyi fal bakarlar dedeimn dedesi halıyı 1 gün boyunca bakıyomuş ve gözleriyle kaldırırmış ! dedem hep anlatır ) malum be küçüğüm aile çevreside böyle heveslendim bakıyodum hep arkadaşlarıma ama ben bakmaya başladığımdan beri hep ne dediysem çıktı şu anda 15 yaşımdayım ve tarota başlamayı düşünüyorum. Arkadaşlarımın bazılarına okulda el falına bakardım ve sallamazdım o an eline dokunduğum an içinden ne geçiyosa söylerdim ve ilk başlarda çoğu arkadaşım dediklerim çıktı diye benimle konuşmamaya başlamışlardı benden korkmuşlardı.... Ve şu son zamanlarda hislerim artık çok kuvetlendi biriyle konuşurken yalan söylediği an anlıyorum , birinin benim hakkımdaki düşüncelerini hissediyorum ve o kişiye sorduğumda bazıları utansada sinirlensede şaşırsada kabul ediyor ve bazılarıda yalan söylüyorlar yani uzun lafın kısası eğer ailenizde yada geçmiş sülalenizden kimse böyle değilse sizde olamazsınız mesela benim anne tarafınsan bir annem bir ben bir dedem birde dedemin dedesini böyle hisleri felan varmış mesela annemler 4 kardeş 2kız 2 erke ama onlara geömemiş tek anneme geçmiş ( annemide cinler zamanında dürtmüşler bu yüzden annemde korkuyo ve alakasını kesmeye başladı ) ablalarım ve arkadaşlarım benim gibileriniz varsa tanışmak isterim çünkü hala bazı kişiler bende korkuyo ve yalnızlık duygusundayım :/ yalnız gibiyim.
15 yaşındaki bir çocukalla akıl yarıştıracak yaşta deilim hayatım unutma aklın yaşı yoktur fakat aklı başa yaş getirir kimsenin burda oturupta 15 yaşındaki bir cocukla fal konuşacagını sanmıyorum
Tatlım senin enerji boyutun çok yüksek anlıyorum seni ben ben kayınvalidemle görümcmle kayınbabamla yaşıyorm kayınbabamla eşm brkaç gün önce yurt dşına gitti..
kayınvalidemnde enerji boyutu çok yüksek elle tedavi ediyor enerjiyle yani onun kız kardeşleride böyle hepsi eğitmnide almış tabi annem fal bakıyor tarot bakıyor 4 görümccem var 2 sinde bu var beraber yaşadığm görmcemde yok ve eşimde yok 17 günlük kızm var ondada var sanırm kayınvaldem ona dokndugu an mışıl mışl uyuyr biyeri ağrıdığnda elni kızmn karnına koyuyo ve göznü kapatp neresnn ağrıdığnı görüyor sonra oraya masaj yapark elle tedavi yapıyor yalan değil hani yaşamasam görmesem neyse gerçek yani var böyle insanlar hemde çok bende bi ara hastanelk oldum kasık ağrılarmdan doktorlar bişeyn yok dedi ama ağrıdan duramıyrdm geziyordum evin içinde falan annem uzan dedi uzandım elini karnımda gezdirdi aprı okadar yoğunduki neremin tam olarak ağrıdığnı bilmiyordm heryerm ağrıyor gbiydi annem gözlerni kapatıp elni gezdirdi karnımda sonra biyerme bastırdı burasımı dedi öyle bi canım acıdıki inanamassın sonra göznü kapat rahat brak kendini dedi kapattım gözmü ve diğer sabah açtım :))
uyumuşum mışıl mışıl
kayınvalidem astral yolculuk falanda yapıyor başkalrında yaptırıyor ama tavsiye etmyrm sna çok musallat oluyorlar canım ..
Madem benim burada olmamdan memnun değilsiniz o zaman yorumda yapmayın muhattapda olmayın. bir iş varki buradayım benden büyük ve bilgili ablalara danışayım diye. tanımadığınız birini yaşı ile yargılayarak çocuk demeniz çok yanlış bence.
Şekerim ben aşktan yana çooook dertliyim, bu gidişle zaten evlenemeyeceğimi düşünüyorumFeci mutsuzum bu konuda , bana da bir şeyler söyleyebilir misin ?
Farklı olmak yalnız olmak demektir kuzum..tarihte farklı olan insanlar muhteşem işlere imza atmış olsalar bile içlerinde anlaşılamamış ve tek başına olmanın hüznünü hep taşımışlardır. Einstein , van Gogh, Büyük İskender vs. insanların hayatlarını anlatan kitapları okuyup aslında yalnız olmadığı görebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?