konuyu acıyorsan yorumlarada acıksın dmektır
yardım için açmıştım , ama yinede yorumunuza saygı duyarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konuyu acıyorsan yorumlarada acıksın dmektır
annemide cinler dürtmüştü hatta kayınvalidenizde bilir cin çengelli iğne ile yakalanırmış anneannem demöişti anneme annemde uzak dursunlar diye bir gece takmıştı ve uyandığımızda annemin boyunu felan çengelli iğne ile full çizilmişti
Öncelikle ilgi alakanız ve saygınız için teşekkür ederim çünkü her insan yaşımdan dolayı sizin gibi düşünmüyor, aşka gelince bana kalırsa yeni bir aşk kıvılcımına ihtiyacınız var eskiyi silmelisiniz artık önünüze bakmalısınız kaderde her an herşey olabilir umudunuzu kaybetmeyin lütfen veyeni uğraşlar edinerek mutluluğunuzu arttıra bilirsiniz :) hakkınızda hayırlısı olsun.
Bekleyip bekleyip hiçbir şey bulamayınca insanın siniri bozuluyor, yeni bir kıvılcım için bekliyorum ama bir türlü olmuyor, ona sinirim zaten
Neyse, konuya dönecek olursak gerçekten de enerjin çok yüksekmiş, umarım güzel işler için kullanıp insanlara faydalı olursun.
Tamam sadece bana özel hayatla ilgili bişey söyleyebilirsin valla çok kasma :))))))
çok güzel bir konu olmuş bu keşke benimde böyle bir yeteneğim olsa söylediklerinden çok etkilendimm acaba benim hakkımdaki düşüncelerinide söyleyebilirmisin:26: merakla bekliyorumm teşekkürlerrr
özür dilerim ama sizin hakkınızda pek bişey düşünemiyorum ama siz hayata gereğindeneşeyle bakabiliyor gereğinde negatif bakıyor olabilirsiniz. insanlar sizi kullanmak istemiş ve bence kullanmak içinde uğraşmış olabilirler. yanlış olabilir dediklerim
Derincim bazı insanlar yetenekli doğarlar ve sen de bu yeteneklerini derslerine, kendini korumaya ve geleceğine yönlendirmelisin. Tarot ve fala bulaşma derim. Ayrıca insanın manevi duygularını açan Allah'ın bazı isimleri var onları söyleyerek de yeteneklerini pekiştirebilirsin.
Yeteneğinin ne derece olduğunu merak ediyorum. Normal insanlarda olmayan ve benim gibi insanların yaşadığı iki olağanüstü durumum var. Bunların ne olduğu hissedip tahmin edebilir misin acaba?
Hayır aksine doğru söylediklerin :) Teşekkür ederim. Keşke yakınlarda birisi olabilir mi onu hissetseydin
Derincim bazı insanlar yetenekli doğarlar ve sen de bu yeteneklerini derslerine, kendini korumaya ve geleceğine yönlendirmelisin. Tarot ve fala bulaşma derim. Ayrıca insanın manevi duygularını açan Allah'ın bazı isimleri var onları söyleyerek de yeteneklerini pekiştirebilirsin.
Yeteneğinin ne derece olduğunu merak ediyorum. Normal insanlarda olmayan ve benim gibi insanların yaşadığı iki olağanüstü durumum var. Bunların ne olduğu hissedip tahmin edebilir misin acaba?
bu durum tam olarak ne ile alakalı. içimde birşey var ama emin değilim biri bendensiz varlıklar ile konuşma ve arkadaşlık olabilir, ikinci isekalpgözünüzün açıklığından dolayı bir insanın nasıl olduğunu görebiliyor olabilirsiniz yanlız şöyle birşey varki yaa iyi niyetlileri daha kolay görüyosunuzdur yada kötü niyetlileri.
bu durum tam olarak ne ile alakalı. içimde birşey var ama emin değilim biri bendensiz varlıklar ile konuşma ve arkadaşlık olabilir, ikinci isekalpgözünüzün açıklığından dolayı bir insanın nasıl olduğunu görebiliyor olabilirsiniz yanlız şöyle birşey varki yaa iyi niyetlileri daha kolay görüyosunuzdur yada kötü niyetlileri.