• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 yaşımdan beri fal bakıyorum , şuanda 15 yaşımdayım ve 6. hissim çok kuvvetli

uyarın için tşk ederim.çevremdede gerçekten hoşlanmayan bi kız var. benden küçük:) sevgilisi bizim mağazada yönetici. işim gereği çoğu zaman sevgilisiyle muhattap durumundayım. kıskançlık var bünyesinde. bişeyi farklı algılar felan.

evett aşk hakkında var ufak bi kıvılcım ama bi kaç gündür naz yapıyo :5:

bana kalırsa o nazlar sonlanacak ama kader bu her an değişir. dediklerim doğrumuydu bari :D ?

Ne zahmeti estafirullah, öncelikle başınızdan her ne geçtiyse gerçekten bu sizi yıpratmış ve bu konuyu her an düşünüyosunuz düşüne düşüne bazen başınız ağrıyo :(
artık kimseye doğru dürüst güvenemez olmuşsunuz ve size çevrenizde tam olarak popzitif enerji verebile ninsan yok tam olarak (dediklerimde yanılmış olabirim haberinzi olsun )

çok teşekkür ederim canım
tam üstüne bastın bu konular beni yıprattı gerçekten
hatta verem bile olabilirim o derece yani :)
artık gülüp geçmeye çalışıyorum ama ondan da yoruldum
çok teşekkürler tekrardan

çok teşekkür ederim canım
tam üstüne bastın bu konular beni yıprattı gerçekten
hatta verem bile olabilirim o derece yani :)
artık gülüp geçmeye çalışıyorum ama ondan da yoruldum
çok teşekkürler tekrardan

yeni bir çever edinmeye bakın bence :) önemli değil bu arada hiç yanlış söylediğim oldumu ?

bende ankaradayım gerçektende uzakmışız azda olsa uzakmışız :D bu arada o şeytanlıkları yapmayın o kişileri kendi hallerine bırakmanız ve onları aldırmamanız onları deli eder allah versin boşverin takmayın değmiyo gerçekten taktığınıza değmiyo.

ciiddi misin??
ankara nın neresinde oturuyosun

yeni bir çever edinmeye bakın bence :) önemli değil bu arada hiç yanlış söylediğim oldumu ?

hayır olmadı canım benim hakkımda
kafam da dönüp duran bir sürü şey var ve
bunlar beni gün geçtikçe yıpratıyo sanki
tükendiğimi hissediyorum
tavsiyen için teşekkürler ama içimden hiç bişey yapmak istemiyorum
takıldım kaldım sanki bu kafamdakiler hallolmadıkça da
böyle devam edicem

hayır olmadı canım benim hakkımda
kafam da dönüp duran bir sürü şey var ve
bunlar beni gün geçtikçe yıpratıyo sanki
tükendiğimi hissediyorum
tavsiyen için teşekkürler ama içimden hiç bişey yapmak istemiyorum
takıldım kaldım sanki bu kafamdakiler hallolmadıkça da
böyle devam edicem

istemesenizde bir hobi edinin hiç deilse yoksa psikoloji diye bişeyiniz kalmaz... sıkıntınız büyük gibi.

özel mesajınızı aldım mesaj hakkım 100 olunca olacak az kaldı ozaman sizi uzun bir şekilde mesaj atacağım bana inandığınız için çok teşekkür ederim :)

ne demek rica ederim tatlım bekleyeceğim haberini bu arada bende eskişehirliyim ama evlilikden dolayı izmite geldim hadi hayırlı sabahlar diliyorum herkese öptüm seni tatlum

Bu saatte uyanık olmayan tek kişi ben değilmişim şaşırdım :) yine uyku düzenim bozuldu.... Deeriin benimle ilgili hissettiğin birşey var mı? Birşeyler duymaya çok ihtiyacım var. Birkaç aydır içinden çıkamadığım bir ruh halindeyim...

bana kalırsa o nazlar sonlanacak ama kader bu her an değişir. dediklerim doğrumuydu bari :D ?

evet . değişmesin yaaa:26:

merak ettiğim bi durum var. eğer sen bana düşüncelerini aktarmasaydın. yine de değişme ihtimali varmıydı?

istemesenizde bir hobi edinin hiç deilse yoksa psikoloji diye bişeyiniz kalmaz... sıkıntınız büyük gibi.

yok şükür şimdi yanlış konuşmayım
eminim herkesin dert edeceği şeylerdir belki
ya da kimisine dert olmayacak ya da çok büyük bi dert sayılabilecek
ama şu an içinde boğulduğum için sürekli kafaaya taktığım için
ben bu kadar çok etkilendim belkide
ama umarım artık kurtulurum
bunların bitmesini çok istiyorum

msj atabilmen için kaç tane yorum yazman gerekiyor?:26: çatlarım msj atmazsan:52:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu saatte uyanık olmayan tek kişi ben değilmişim şaşırdım :) yine uyku düzenim bozuldu.... Deeriin benimle ilgili hissettiğin birşey var mı? Birşeyler duymaya çok ihtiyacım var. Birkaç aydır içinden çıkamadığım bir ruh halindeyim...

Hayatınızda her yönde sıkıntı yaşamışsınız şu zaman kadar ama kalbinizi en yakanıda bir erkek aşk meşk değil aslında aileden sülaleden biri yakmış sanırım. etrafınızda haa işde bu tam kafama göre diyebileceğiniz biri tam olaral yok olsa bile tam olarak denkleşmiyosunuz, kendinize bir düşman edinmişsiniz bu düşmandan uzak durum, şu sıkıntılı durumunuzuda bir an önce atlatmaya bakın hadi iyi geceler inş doğrudur hislerim yanlışda olabilir.

Back