msj atabilmen için kaç tane yorum yazman gerekiyor?:26: çatlarım msj atmazsan
buda son mesajımdı100 olduu yarın mesajlaşalım lütfen bugün uykum geldi uyucam kusura bakmayın öedevimi bitirdim bunları yazarken haliylede yoruldum
yok şükür şimdi yanlış konuşmayım
eminim herkesin dert edeceği şeylerdir belki
ya da kimisine dert olmayacak ya da çok büyük bi dert sayılabilecek
ama şu an içinde boğulduğum için sürekli kafaaya taktığım için
ben bu kadar çok etkilendim belkide
ama umarım artık kurtulurum
bunların bitmesini çok istiyorum
yorumların için tşkleryi uykular
Bne oluruna bırakın derim hadi iyi geceler yarın devam ederiz artık :)
Hayatınızda her yönde sıkıntı yaşamışsınız şu zaman kadar ama kalbinizi en yakanıda bir erkek aşk meşk değil aslında aileden sülaleden biri yakmış sanırım. etrafınızda haa işde bu tam kafama göre diyebileceğiniz biri tam olaral yok olsa bile tam olarak denkleşmiyosunuz, kendinize bir düşman edinmişsiniz bu düş mandan uzak durum, şu sıkıntılı durumunuzuda bir an önce atlatmaya bakın hadi iyi geceler inş doğrudur hislerim yanlışda olabilir.
Evet yakınımda birisi nedeniyle bir şok yaşadım ve üzüldüm,geçmişte de ağır şeyler yaşadım malesef ama atlattım. Yakın bir zamanda da eski sevgilim nedeniyle bir üzüntü yaşadım hala etkiliyor beni,ama nefret edemiyorum ondan yufka yürekliyim sanırım,üzülüyorum da ona...gerçi kendimden çok başkasını düşünmekten kendimi boşladım ki bu çok yanlış birşey...düşman dediğin biri kadın mı erkek mi yaşlı mı genç mi, aklıma birisi gelmiyor...ben de içimi döktüm bu saatte ama rahatladım biraz, vesile oldun teşekkür ederim. Ben de senin çok iyi niyetli birisi olduğunu hissediyorum canım,iyi geceler
düşmanınız bir bayan sizi çekemiyo dikkat edin ona sizin yakınınızda ama belli etmiyo sanırım kendini 2 yüzlü birisi bu zekide biri.
Merhaba ablalarım ve arkadaşlarım. Aranıza yeni katıldım ve sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var. Başlıkdada dediğim gibi 13 yaşımdan bu yana fal bakıyorum ve bu işde ciddi anlamda sallamıyorum. İlk başlarda annemden dolayı hevesliydim ( Annemgillerin 6. hisleri çok kuvetli yani çok iyi fal bakarlar dedeimn dedesi halıyı 1 gün boyunca bakıyomuş ve gözleriyle kaldırırmış ! dedem hep anlatır ) malum be küçüğüm aile çevreside böyle heveslendim bakıyodum hep arkadaşlarıma ama ben bakmaya başladığımdan beri hep ne dediysem çıktı şu anda 15 yaşımdayım ve tarota başlamayı düşünüyorum. Arkadaşlarımın bazılarına okulda el falına bakardım ve sallamazdım o an eline dokunduğum an içinden ne geçiyosa söylerdim ve ilk başlarda çoğu arkadaşım dediklerim çıktı diye benimle konuşmamaya başlamışlardı benden korkmuşlardı.... Ve şu son zamanlarda hislerim artık çok kuvetlendi biriyle konuşurken yalan söylediği an anlıyorum , birinin benim hakkımdaki düşüncelerini hissediyorum ve o kişiye sorduğumda bazıları utansada sinirlensede şaşırsada kabul ediyor ve bazılarıda yalan söylüyorlar yani uzun lafın kısası eğer ailenizde yada geçmiş sülalenizden kimse böyle değilse sizde olamazsınız mesela benim anne tarafınsan bir annem bir ben bir dedem birde dedemin dedesini böyle hisleri felan varmış mesela annemler 4 kardeş 2kız 2 erke ama onlara geömemiş tek anneme geçmiş ( annemide cinler zamanında dürtmüşler bu yüzden annemde korkuyo ve alakasını kesmeye başladı ) ablalarım ve arkadaşlarım benim gibileriniz varsa tanışmak isterim çünkü hala bazı kişiler bende korkuyo ve yalnızlık duygusundayım :/ yalnız gibiyim.
Evet yakınımda birisi nedeniyle bir şok yaşadım ve üzüldüm,geçmişte de ağır şeyler yaşadım malesef ama atlattım. Yakın bir zamanda da eski sevgilim nedeniyle bir üzüntü yaşadım hala etkiliyor beni,ama nefret edemiyorum ondan yufka yürekliyim sanırım,üzülüyorum da ona...gerçi kendimden çok başkasını düşünmekten kendimi boşladım ki bu çok yanlış birşey...düşman dediğin biri kadın mı erkek mi yaşlı mı genç mi, aklıma birisi gelmiyor...ben de içimi döktüm bu saatte ama rahatladım biraz, vesile oldun teşekkür ederim. Ben de senin çok iyi niyetli birisi olduğunu hissediyorum canım,iyi geceler
merhaba canım, böyle şeyler yaşamadım ama biraz ilgimi çeker, güzel ama aynı zamanda da biraz ürkütücü gelir kendimde olduğunu düşündüğümde :) ve yaşına göre olgunsun gerçekten :)
benimle ilgili de hissettiğin bir şeyler var mı merak ettim?
hisselerin kuvetliymiş o zaman ben cinsiyet tahmini istiyorum senden
Çok teşekkür ederim canım. Allah bizi bu iki yüzlü insanlardan korusun...
Merhaba Derin,
Benim icinde kariyer ve evlilik icin neler hissettigini yazabilirmisin zahmet olmazsa. Cok tesekkur ederim!
canım bana da bi fal bakarsan sevinirimm:))
Canım şu son günlerin rayında gidiyor gibi ama aklınızda sanırım şu son günlerde kırk tilki dolaşıyor. hislerimde yanılmış olabilirm bazı insanlarla uyuşamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?