13 yaşımdan beri fal bakıyorum , şuanda 15 yaşımdayım ve 6. hissim çok kuvvetli

Bne oluruna bırakın derim hadi iyi geceler yarın devam ederiz artık :)

Evet yakınımda birisi nedeniyle bir şok yaşadım ve üzüldüm,geçmişte de ağır şeyler yaşadım malesef ama atlattım. Yakın bir zamanda da eski sevgilim nedeniyle bir üzüntü yaşadım hala etkiliyor beni,ama nefret edemiyorum ondan yufka yürekliyim sanırım,üzülüyorum da ona...gerçi kendimden çok başkasını düşünmekten kendimi boşladım ki bu çok yanlış birşey...düşman dediğin biri kadın mı erkek mi yaşlı mı genç mi, aklıma birisi gelmiyor...ben de içimi döktüm bu saatte ama rahatladım biraz, vesile oldun teşekkür ederim. Ben de senin çok iyi niyetli birisi olduğunu hissediyorum canım,iyi geceler

düşmanınız bir bayan sizi çekemiyo dikkat edin ona sizin yakınınızda ama belli etmiyo sanırım kendini 2 yüzlü birisi bu zekide biri.

merhaba canım, böyle şeyler yaşamadım ama biraz ilgimi çeker, güzel ama aynı zamanda da biraz ürkütücü gelir kendimde olduğunu düşündüğümde :) ve yaşına göre olgunsun gerçekten :)
benimle ilgili de hissettiğin bir şeyler var mı merak ettim?

Merhaba Derin,

Benim icinde kariyer ve evlilik icin neler hissettigini yazabilirmisin zahmet olmazsa. Cok tesekkur ederim!

hisselerin kuvetliymiş o zaman ben cinsiyet tahmini istiyorum senden

Tatlım seninle istersen özeldende konuşabiliriz :)

Canım şu son günlerin rayında gidiyor gibi ama aklınızda sanırım şu son günlerde kırk tilki dolaşıyor. hislerimde yanılmış olabilirm bazı insanlarla uyuşamıyorum

Merhaba Derin,

Benim icinde kariyer ve evlilik icin neler hissettigini yazabilirmisin zahmet olmazsa. Cok tesekkur ederim!

kariyer olarak şu sıralar bir yükselme yada yeni birşey yok gibi ama kader bu her an değişir :) evliliğe gelince bence biri var gibi ama o kişi hakkında aklınızda sorular oluyor hep .

Canım şu son günlerin rayında gidiyor gibi ama aklınızda sanırım şu son günlerde kırk tilki dolaşıyor. hislerimde yanılmış olabilirm bazı insanlarla uyuşamıyorum

son 3-4 gün iyi fakat arkadaşlarımla konuşmayı düşündüğüm bana sıkıntı veren bir konu var :) anladım canım, merak ettim bir sorayım dedim :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…