13 yaşımdan beri fal bakıyorum , şuanda 15 yaşımdayım ve 6. hissim çok kuvvetli

Derincim bazı insanlar yetenekli doğarlar ve sen de bu yeteneklerini derslerine, kendini korumaya ve geleceğine yönlendirmelisin. Tarot ve fala bulaşma derim. Ayrıca insanın manevi duygularını açan Allah'ın bazı isimleri var onları söyleyerek de yeteneklerini pekiştirebilirsin.

Yeteneğinin ne derece olduğunu merak ediyorum. Normal insanlarda olmayan ve benim gibi insanların yaşadığı iki olağanüstü durumum var. Bunların ne olduğu hissedip tahmin edebilir misin acaba?

Benim kayınvalidemde bir hafta hiç uyanmadan uyumuş tatlım eşim çocukmuş ozaman çok psikolojileri bozulmuş görümcelerimin falan yemeden içmeden tam 7 gün uyumuş annem ve çocuklarıma birşey yapmayın ne olursunuz söz bir daha fal bakmıcam sizi kızdırmıcam diye sayıklamış .s
Bir kerede astral yolculukta birini kaybetmiş az kalsın ruhu kayboluyormuş ogünden beri yapmıyor astral yolculuk çok istiyorumda birşey olur diye korkuyor bir kere panik olmuş ya :/
Sen hiç bulaşma benim bir arkadaşımada bulaştılar bu fal yüzünden evine kapattı kendini kimseyle konuşmuyor şimdi siyah perdeler takmış odasına psikobatmıdır nedir öyle takılıyor 20 yaşında gencecik kız :/

Bekleyip bekleyip hiçbir şey bulamayınca insanın siniri bozuluyor, yeni bir kıvılcım için bekliyorum ama bir türlü olmuyor, ona sinirim zaten

Neyse, konuya dönecek olursak gerçekten de enerjin çok yüksekmiş, umarım güzel işler için kullanıp insanlara faydalı olursun.

pekı benım hakkımda ne dusnuyorsun? :) hıslerıne guvenerekden

yorumunuz için çok teşekkür ederim :) hemşire olacağım zaten sağlık meslekteyim bende :)

hayatım saygı duymalısın zaten konu sahibisin kimsenin seni bu yetenegim dedigin şey için ayakta alkışlamasını bekleme

Tamam sadece bana özel hayatla ilgili bişey söyleyebilirsin valla çok kasma :))))))

özür dilerim ama sizin hakkınızda pek bişey düşünemiyorum ama siz hayata gereğindeneşeyle bakabiliyor gereğinde negatif bakıyor olabilirsiniz. insanlar sizi kullanmak istemiş ve bence kullanmak içinde uğraşmış olabilirler. yanlış olabilir dediklerim

çok güzel bir konu olmuş bu keşke benimde böyle bir yeteneğim olsa söylediklerinden çok etkilendimm acaba benim hakkımdaki düşüncelerinide söyleyebilirmisin:26: merakla bekliyorumm teşekkürlerrr

sanırsam hayatta hep korktuğunuz bişey size engel olmuş ve siz bu korktuğunuz şeyle savaşmışsınız ( yanlış olabilir, bazı hislerim yanlış olabiliyor .

Hayır aksine doğru söylediklerin :) Teşekkür ederim. Keşke yakınlarda birisi olabilir mi onu hissetseydin

bu durum tam olarak ne ile alakalı. içimde birşey var ama emin değilim biri bendensiz varlıklar ile konuşma ve arkadaşlık olabilir, ikinci isekalpgözünüzün açıklığından dolayı bir insanın nasıl olduğunu görebiliyor olabilirsiniz yanlız şöyle birşey varki yaa iyi niyetlileri daha kolay görüyosunuzdur yada kötü niyetlileri.

tatlım sen kimseyi takma sen kendinde o yetenegi görüyorsan seni iğnelemeye çalışanlara halt yemek düşer olumsuz yorumlara da aldırış etme böle şeyler bazı insanlarda olabiliyor ama sen ailenden de görünce belki kendi beynini buna inandırmışta olabilirsin hani ben böyleyim diye aman cokta aldırış etme cokta baglanma bu işlere bulaşırsan kurtulana kadar canın cok yanar eglencesine arkadaslarınla filan takıl :) sarar böyle seyler bizde anlayan yok ama arkadaslarla bir araya gelince öyle sakalasıp atıp tutarız :) öpüyorum canım seni

Son düzenleme:

evet bu konuda beni aydınlatan ablalarım sayesinde allah yoluna daha fazla baş koymaya karar verdim desteğiniz ve düşünceniz için teşekkür ederim allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.

Benim kayınvalidemn 3. gözüde açıldı işte tatlım ben onu diyorum sende pek kurcalama bunları sanada musallat olmasınlar gerçekten zor bir durum çok üzülürüm eğer bu yeteneğinden vazgeçmiceksen yani fal tarot fln bakmayı düşünüyorsan yanında ve odanda yatağının altında yastığının altında falan karasabır sakla mutlaka ozaman yaklaşmaz sana inan istemem acı çekmeni çok küçüksün daha kardeşimle aynı yaştasın kıyamam yani dışarı çıkarkende karasabır mutlaka taşı yanında tatlım..

Hmm biraz ipucu vereyim biraz daha dünyevi düşün ve insan bedenine yoğunlaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…