his işde bu içimi doğuyor birden bire ama bazende psikolojim çok kötü ise hiç bir şey yapamıyorum.
Tabi ki anlıyorum seni :) Ama bu hislerini derslerde ya da arkadaş seçimlerinde kullan bence çok daha iyi olur sadece tavsiye :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
his işde bu içimi doğuyor birden bire ama bazende psikolojim çok kötü ise hiç bir şey yapamıyorum.
ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim çou bayan gibi belki benimde kızım böyle olabilirdi diye düşünerek yorum yapmayanlar oldu malesef. düşünerek yorum yaptığınız için ve yeniden ilginiz için teşekkür ederim allah hakkınızda hayırlısını versin
tatlım sen kimseyi takma sen kendinde o yetenegi görüyorsan seni iğnalamaya çalışanlara halt yemek düşer olumsuz yorumlara da aldırış etme böle şeyler bazı insanlarda olabiliyor ama sen ailenden de görünce belki kendi beynini buna inandırmışta olabilirsin hani ben böyleyim diye aman cokta aldırış etme cokta baglanma bu işlere bulaşırsan kurtulana kadar canın cok yanar eglencesine arkadaslarınla filan takıl :) sarar böyle seyler bizde anlayan yok ama arkadaslarla bir araya gelince öyle sakalasıp atıp tutarız :) öpüyorum canım seni
Hmm biraz ipucu vereyim biraz daha dünyevi düşün ve insan bedenine yoğunlaş.
derin benım hakkımda bıseyler hıssetmıyorsun sanırım :))
canım sen astral yolculuk yapıyormusun yada bio enerjistmisn ?
ne güzel işte akıl danışıyorsun canım. anlayan senin gibi olan bir çok kişi var kendim yaşamasam da görüyoruz duyuyoruz :) dikkat etmen gerekenleri bir çok kişi söylemiş zaten ailende de neler olduğunu görmüşsün, umarım sende yaşamazsın.. amin, allah senin içinde hakkında hayırlısını versin inşallah :)
Tabi ki anlıyorum seni :) Ama bu hislerini derslerde ya da arkadaş seçimlerinde kullan bence çok daha iyi olur sadece tavsiye :)
Hmm biraz ipucu vereyim biraz daha dünyevi düşün ve insan bedenine yoğunlaş.
öyle yapıyorum zateen bundan çok önceki yorumlardada demiştim beni düşündüğünüz için teşekkür ederim :)
Benimde hislerim güçlüdür ama kendime göre yani senin kadar değil ve hislerim yanıltmıyosa ben seni sevdim :)
hissediyorum ama emin olamadığım için yazmadım. ailenizde sizde yada yakınınızız başında bir hastalık geçtimi yada varmı ?
özellikle arkadaş seçimlerinde hiçde yanıltmıyor
Tabiki bu iltifatıma karşılık zarfın içine bi ellilik koyarsın artık ahahah
evet ben amelıyat olmuştum
olsa.. helal hoş olsun :) allah daha fazlasını versin.
Derincim,
Benim en son yorumumu atladin :) yazarsan cok sevinirim.