• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 yaşımdan beri fal bakıyorum , şuanda 15 yaşımdayım ve 6. hissim çok kuvvetli

ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim çou bayan gibi belki benimde kızım böyle olabilirdi diye düşünerek yorum yapmayanlar oldu malesef. düşünerek yorum yaptığınız için ve yeniden ilginiz için teşekkür ederim allah hakkınızda hayırlısını versin

ne güzel işte akıl danışıyorsun canım. anlayan senin gibi olan bir çok kişi var kendim yaşamasam da görüyoruz duyuyoruz :) dikkat etmen gerekenleri bir çok kişi söylemiş zaten ailende de neler olduğunu görmüşsün, umarım sende yaşamazsın.. amin, allah senin içinde hakkında hayırlısını versin inşallah :)

tatlım sen kimseyi takma sen kendinde o yetenegi görüyorsan seni iğnalamaya çalışanlara halt yemek düşer olumsuz yorumlara da aldırış etme böle şeyler bazı insanlarda olabiliyor ama sen ailenden de görünce belki kendi beynini buna inandırmışta olabilirsin hani ben böyleyim diye aman cokta aldırış etme cokta baglanma bu işlere bulaşırsan kurtulana kadar canın cok yanar eglencesine arkadaslarınla filan takıl :) sarar böyle seyler bizde anlayan yok ama arkadaslarla bir araya gelince öyle sakalasıp atıp tutarız :) öpüyorum canım seni

Destek olduğunuz için çok teşekkür ederim gerçekten buna ihtiyacım vardı ablam yaşındaki kadından akıl istiyorum gelmiş benle tartışıyo bende kendimi tutup saygıda kusur etmemeye çalışıyorum haliyle :( bende bugün fal işinde muhteşem olan bir teyzeme gitti oda beni bilgilendirdi ve ona enerji verdiğimi dedi :D şoka girdim çok kuvetli enerjin dedi bunu allah yönünden değerlendirirsen daha çok ilerler dedi :) bende öptüm herşey için saolun :)

ne güzel işte akıl danışıyorsun canım. anlayan senin gibi olan bir çok kişi var kendim yaşamasam da görüyoruz duyuyoruz :) dikkat etmen gerekenleri bir çok kişi söylemiş zaten ailende de neler olduğunu görmüşsün, umarım sende yaşamazsın.. amin, allah senin içinde hakkında hayırlısını versin inşallah :)

teşekkürler, yeniden teşekkürler :)

Benimde hislerim güçlüdür ama kendime göre yani senin kadar değil ve hislerim yanıltmıyosa ben seni sevdim :)

Back