13 yaşımdan beri fal bakıyorum , şuanda 15 yaşımdayım ve 6. hissim çok kuvvetli

Eski yazılanlar okunursa herkes hülyagülşahla beraber insanları kafaya almaya çalıştığını rahatlıkla görebilir. :) Rüya konusuna gelince. Gerçek rüyalar görmek gerçek yetenektir hissiyat her varlıkta var. Falla büyüyle uğraşarak da gençliğine yazık etme. Kendine iyi bak tatlım.

beni düşündüğün için teşekkür ederim

rica ederim prenses zorla olmaz böle şeyler kendinide yorma bence bende eskiden bakardım hissederdim sen yaşlarda 20 yaşıma gelinceye dek ama herkes öle çok soru sorardıki ondan mıdır bilmem artık hiç bişe hissetmiyorum (

geçenlerde bir arkadasımla konuşuyodum yeni tanıştıgı bir arkadasından bahsetti o kızında hisleri çok kuvvetliymiş senin gibi canım yurtta herkes kıza fal baktırıyomuş arkadasım korkmuş baktıramamış fotoğrafa bakarak dokunarakta analiz ediyomuş erkek arkadasının fotografını vermiş ne dediyse doğru bilmiş hatta yurda dönünce benim fotomuda ver baksın dedim:)) yani oluyo böyle şeyler canım yalnız değilsin:) senden rica etsem benim hakkımda da hissetiklerini söyleyebilirmisin kafam çok karışık nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum kötüyüm yani

yeniden belirtmek istiyorum hülyagülşahı tanımam etmem insanları kafalamakla uğraşacak vaktimde yok zaten :) ben bu topiği sadece yardım almak için açtım . sizinde bana yardımlarınız dokundu çok teşekkür ederim sizde kendinize iyi bakın :)

benimde pek fazla bilgim yok bu yüzden bende yarım almak için topiği açtım enerjimin olduğunuda bugün bir kaç kişi daha söyle ama nasıl kullanacağımı tam olarak kestiremiyorum ama ben allah yönünden kullanacağım, her zamanki gibi iman ederekten allah verdi almasınıda bilir :) bugün benimde kafam inanın çok doldu yüreğimde öyle ve hislerimde hep yanılmalar oldu hep derken bir kaçtane kafamı dağıttığım zaman buraya yazacağım :) kendi hakkınızda karar verirken aklınızı kullanın, bakalarınızda ise duygularınızı...

demek sizinde böyle oldu ... ne yapalım artık yapacak bişey yok hakkınızda hayırlısı olsun :)

Deeriin peki başka insanları geçtim de, kendin için bir şeyleri öngörebiliyor musun?
Daha önceki sayfalarda yazdıysan bilemiyorum bu arada. Okuyamadım. O yüzden dalıyorum konuna.

Kafanda ışık hızıyla, yaşayacaklarına dair işaretler alır mısın?
Hani bazen bir şey geçer aklından ve belli bir süre sonra aynısını yaşarsın. Öyle durumların var mı?

Son düzenleme:
anlıyorum canım seni.peki bu durum hem benlik hem karsımdakiyle ilgili bi durumsa napıcam ah şu kararsızlık :)

en çok o oluyo zaten içimden bir ses bugün kesin bir şey olacak diyo sonra durduk yere olaydan 1-2 saat önce kesin şunla alakalı olur diyorum oluyo

kızlarr bende istiyorumm diyecektim fakat yorumları görünce vazgeçtim..

Son düzenleme:
Benimde Sezgilerim,6.Hissim Kuvvetli de Ben Neden Kahve Falı Bakamıyorum Yahu :44:

Benimde Sezgilerim,6.Hissim Kuvvetli de Ben Neden Kahve Falı Bakamıyorum Yahu :44:

bişeyede yaramıyoyani daha doğrusu dediklerinizin bir kısmı çıktığında karşıdaki şaşırıyo o kadar bende arkadaşlarımı kırmamak için bakarım bakarsam , onun haricinde sadece hislerim yani.

Son düzenleme:

Bana Karşı Ne Hissediyorsun Özelden Alayım Mümkünse

bir düşüğüm ve resimde görüldüğü gibi doğum yaptım fakat bebeğim 15 gün yaşadı anne karnındayken kızımın karaciğerinde kötü huylu kist oluşmuş ve aşırı derece büyümüş
bu yüzden kaybettim kızımı. benim için ne hissediyorsun anne oalbilecek miyim acaba

Bence yanlış düşünüyorsunuz. Ben derin'in samimi olduğuna inanıyorum. Benim gibi burdaki diğer kişiler de aynı şeyi düşünüyordur ki sayfalarca konuştular derin ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…