Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
13 yaşımdan beri fal bakıyorum , şuanda 15 yaşımdayım ve 6. hissim çok kuvvetli
- Konu Sahibi Deeriin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
- 448
ben ınanmam fala
İrade sahibi bir birey olarak inanmamakta özgürsünüz
Değerli ablalarım çoğunuzunda bildiği gibi ben bu topiği yardım ve bilgi amaçlı açtım destek almak için açtım ama düşünmeden yorum yapanlarmı dersin tanımadan iğneleyenlermi dersin bilen biliyo, yani anlayamıyorum gerçekten anlamıyorum senin kızında hadi böyle durumda olsa sen niye beni gelip iğneliyosun dalaga felan geçiyosun inanın saygımı korumaya çalışıyorum ve enerjim gün geçtikçe yükseliyo bununda farkında olanlar benim hakkımda ne düşünüyosun yazmışlar artık kimse hakkında birşey dememek zorundayım bilgili bir tanıdığım teyzeye gittim ve enerjime hayran kaldığını diyebilirim kadın karşımda titremeye başladı sonrada kendi ağzıyla enerjin çok iyi ve yüksek dedi ve burada diyemeyeceğim birşey daha ilave etti. Herneyse bana bu zamana kadar yardımcı olan ve destek olan ablalarıma teşekkür ederim, beni kınayan iğneleneyler ve yaşımdan dolayı küçümseyenlerin inşallah kızları bu duruma düşmez düşmesinlerde bu durum dışarıdan güzel görüksede içerinden hiçde güzel değil. yardımlarınız ve anlayışlarınız için destekleriniz için çok teşekkür ederim.
- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.344
- 723
Değerli ablalarım çoğunuzunda bildiği gibi ben bu topiği yardım ve bilgi amaçlı açtım destek almak için açtım ama düşünmeden yorum yapanlarmı dersin tanımadan iğneleyenlermi dersin bilen biliyo, yani anlayamıyorum gerçekten anlamıyorum senin kızında hadi böyle durumda olsa sen niye beni gelip iğneliyosun dalaga felan geçiyosun inanın saygımı korumaya çalışıyorum ve enerjim gün geçtikçe yükseliyo bununda farkında olanlar benim hakkımda ne düşünüyosun yazmışlar artık kimse hakkında birşey dememek zorundayım bilgili bir tanıdığım teyzeye gittim ve enerjime hayran kaldığını diyebilirim kadın karşımda titremeye başladı sonrada kendi ağzıyla enerjin çok iyi ve yüksek dedi ve burada diyemeyeceğim birşey daha ilave etti. Herneyse bana bu zamana kadar yardımcı olan ve destek olan ablalarıma teşekkür ederim, beni kınayan iğneleneyler ve yaşımdan dolayı küçümseyenlerin inşallah kızları bu duruma düşmez düşmesinlerde bu durum dışarıdan güzel görüksede içerinden hiçde güzel değil. yardımlarınız ve anlayışlarınız için destekleriniz için çok teşekkür ederim.
Bugün sessiz burası tabi bahsettiniz o kadar yüreğimize indirdiniz millet sabahladı tabi Gün aydınlansın öyle uyuyum diye bekledim dün tabi sızmışım o derece tırstım
- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.344
- 723
Bugün sessiz burası tabi bahsettiniz o kadar yüreğimize indirdiniz millet sabahladı tabi Gün aydınlansın öyle uyuyum diye bekledim dün tabi sızmışım o derece tırstım
nolmuş orkidecim?
niye yüreğinize indirmiş?
millet niye sabaHlamış?
çok soru sordum farkındayım ama okumadım diğer sayfaları. azıcık bilgi verseniz?
- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.344
- 723
ya arkadaşlar başlarından geçen biraz hmm mistik olay deyim bi de bildikleri şeyleri anlattılarda biraz korktuk biz :)
Sabahladık derken şaka maksatlı dedim ama biraz etkilendiğim için ben sabahladım.:)
anladım çanım. teşekkür ederim
ben sadee deerriinnin anlattıkları korkuuttu sanmıştım, diğer arkadaşalrın anlattığğını bilmiyorum.
ben de anlatmk isterdim ama geç oldu uykusuzluk öldürüyo
anladım çanım. teşekkür ederim
ben sadee deerriinnin anlattıkları korkuuttu sanmıştım, diğer arkadaşalrın anlattığğını bilmiyorum.
ben de anlatmk isterdim ama geç oldu uykusuzluk öldürüyo
Arkadaşlar fazla oldu 1 arkadaş daha anlattı da neyse uykusuz kalmak istemem bu gece de :)))
yıldızım çok düşük sanırım çabuk etkileniyorum da
- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.344
- 723
Arkadaşlar fazla oldu 1 arkadaş daha anlattı da neyse uykusuz kalmak istemem bu gece de :)))
yıldızım çok düşük sanırım çabuk etkileniyorum da
ben zamanında çok güzel bi deneyim yaşamıştım hiç unutamam v e her gün daha çok istiyorum aynı şeyi yaşamayı
Son düzenleme:
ben zamanında çok güzel bi deneyim yaşamıştım iç unutamam e er gün daa çok istiyorum aynı şeyi yaşamayı
Ayyy anneciiğim söyleme söyleme duymuyorum
- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.344
- 723
Ayyy anneciiğim söyleme söyleme duymuyorum
Tamam canım rahat ol söylemem.
Zaten çok uzun yıllar geçti üstünden çocuktum daha.
Ama bir daha hiç olmadı çok istedim olmasını.
Gerçi teknikleri falan var uğraşsam belki olur ama o zaman çocuk aklımla onun ne olduğunu bile bilmeden tekniksiz yaşamıştım. Ne olduğunu nasıl olduğunu bile bilmeden yaşamıştım çok güzeldi
Tamam canım rahat ol söylemem.
Zaten çok uzun yıllar geçti üstünden çocuktum daha.
Ama bir daha hiç olmadı çok istedim olmasını.
Gerçi teknikleri falan var uğraşsam belki olur ama o zaman çocuk aklımla onun ne olduğunu bile bilmeden tekniksiz yaşamıştım. Ne olduğunu nasıl olduğunu bile bilmeden yaşamıştım çok güzeldi
astral seyahat falan mı?
CaNIM , kusura bakma ama ben FAla inanmayan biri olarak söylemeden geçemedim......İnsan nerde başına ne geleceğini bilemez.....
BUnu bir tek ALLAH bilir , kullar değil........Gelecekten bizleri kimse haberdar edemez........
Bu genç yaşında takılma bu konulara..............
Amacım seni kötülemek değil , ben de bir üye olarak söz sahibiyim sonuçta.....
CaNIM , kusura bakma ama ben FAla inanmayan biri olarak söylemeden geçemedim......İnsan nerde başına ne geleceğini bilemez.....
BUnu bir tek ALLAH bilir , kullar değil........Gelecekten bizleri kimse haberdar edemez........
Bu genç yaşında takılma bu konulara..............
Amacım seni kötülemek değil , ben de bir üye olarak söz sahibiyim sonuçta.....
ben buradaki kimseye fal bakmadım zaten fal bakmayı bıraktım, bilgi almak amaçlı bur topiği açtım yinede yorumunuz için teşekkür ederim ve saygı duyarım düşüncelerinize tabikide yorum yapmak sizin hakkınız
15 yaşındayken senin gibi bi arkadaşım olaydı ya iç bırakmazdım heralde peşini ciddiyim
ne şanslılardır o arkadaşların
Ne arkadaşımdan bahsediyosun doğru düzgün arkadaşım yokki yani düşüncelerim yaşıtlarımla hiç uyuşmuyo onların davranışları tamamiyle saçma ve çocuksu geliyo nedendir anlamadım
- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.344
- 723
Ne arkadaşımdan bahsediyosun doğru düzgün arkadaşım yokki yani düşüncelerim yaşıtlarımla hiç uyuşmuyo onların davranışları tamamiyle saçma ve çocuksu geliyo nedendir anlamadım
onlar kötü bi gelecekle ilgili söz duyacaklarından korktukları için kaçıyorlardır.
- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.344
- 723
astral seyahat falan mı?
lucid rüya canım.
harikaydı.. o anı hiç unutamam. unutmak istemem de zaten
ama o zaman onun ne olduğunu bilmiyordum yıllar sonra öğrendim.
lucid rüya canım.
harikaydı.. o anı hiç unutamam. unutmak istemem de zaten
ama o zaman onun ne olduğunu bilmiyordum yıllar sonra öğrendim.
ayyy az önce öğrendim güzel bideneyim sanırım ama yinede zararlarıda var :)
- 20 Ekim 2012
- 2.734
- 904
- 198
- 34