ben ınanmam fala
Değerli ablalarım çoğunuzunda bildiği gibi ben bu topiği yardım ve bilgi amaçlı açtım destek almak için açtım ama düşünmeden yorum yapanlarmı dersin tanımadan iğneleyenlermi dersin bilen biliyo, yani anlayamıyorum gerçekten anlamıyorum senin kızında hadi böyle durumda olsa sen niye beni gelip iğneliyosun dalaga felan geçiyosun inanın saygımı korumaya çalışıyorum ve enerjim gün geçtikçe yükseliyo bununda farkında olanlar benim hakkımda ne düşünüyosun yazmışlar artık kimse hakkında birşey dememek zorundayım bilgili bir tanıdığım teyzeye gittim ve enerjime hayran kaldığını diyebilirim kadın karşımda titremeye başladı sonrada kendi ağzıyla enerjin çok iyi ve yüksek dedi ve burada diyemeyeceğim birşey daha ilave etti. Herneyse bana bu zamana kadar yardımcı olan ve destek olan ablalarıma teşekkür ederim, beni kınayan iğneleneyler ve yaşımdan dolayı küçümseyenlerin inşallah kızları bu duruma düşmez düşmesinlerde bu durum dışarıdan güzel görüksede içerinden hiçde güzel değil. yardımlarınız ve anlayışlarınız için destekleriniz için çok teşekkür ederim.
Bugün sessiz burası tabi bahsettiniz o kadar yüreğimize indirdiniz millet sabahladı tabiGün aydınlansın öyle uyuyum diye bekledim dün tabi sızmışım o derece tırstım
ya arkadaşlar başlarından geçen biraz hmm mistik olay deyim bi de bildikleri şeyleri anlattılarda biraz korktuk biz :)
Sabahladık derken şaka maksatlı dedim ama biraz etkilendiğim için ben sabahladım.:)
anladım çanım. teşekkür ederim
ben sadee deerriinnin anlattıkları korkuuttu sanmıştım, diğer arkadaşalrın anlattığğını bilmiyorum.
ben de anlatmk isterdim ama geç oldu uykusuzluk öldürüyo
Arkadaşlar fazla oldu 1 arkadaş daha anlattı da neyse uykusuz kalmak istemem bu gece de :)))
yıldızım çok düşük sanırım çabuk etkileniyorum da
ben zamanında çok güzel bi deneyim yaşamıştım iç unutamam e er gün daa çok istiyorum aynı şeyi yaşamayı
Ayyy anneciiğim söyleme söyleme duymuyorum
Tamam canım rahat ol söylemem.
Zaten çok uzun yıllar geçti üstünden çocuktum daha.
Ama bir daha hiç olmadı çok istedim olmasını.
Gerçi teknikleri falan var uğraşsam belki olur ama o zaman çocuk aklımla onun ne olduğunu bile bilmeden tekniksiz yaşamıştım. Ne olduğunu nasıl olduğunu bile bilmeden yaşamıştımçok güzeldi
Değerli ablalarım çoğunuzunda bildiği gibi ben bu topiği yardım ve bilgi amaçlı açtım destek almak için açtım ama düşünmeden yorum yapanlarmı dersin tanımadan iğneleyenlermi dersin bilen biliyo, yani anlayamıyorum gerçekten anlamıyorum senin kızında hadi böyle durumda olsa sen niye beni gelip iğneliyosun dalaga felan geçiyosun inanın saygımı korumaya çalışıyorum ve enerjim gün geçtikçe yükseliyo bununda farkında olanlar benim hakkımda ne düşünüyosun yazmışlar artık kimse hakkında birşey dememek zorundayım bilgili bir tanıdığım teyzeye gittim ve enerjime hayran kaldığını diyebilirim kadın karşımda titremeye başladı sonrada kendi ağzıyla enerjin çok iyi ve yüksek dedi ve burada diyemeyeceğim birşey daha ilave etti. Herneyse bana bu zamana kadar yardımcı olan ve destek olan ablalarıma teşekkür ederim, beni kınayan iğneleneyler ve yaşımdan dolayı küçümseyenlerin inşallah kızları bu duruma düşmez düşmesinlerde bu durum dışarıdan güzel görüksede içerinden hiçde güzel değil. yardımlarınız ve anlayışlarınız için destekleriniz için çok teşekkür ederim.
CaNIM , kusura bakma ama ben FAla inanmayan biri olarak söylemeden geçemedim......İnsan nerde başına ne geleceğini bilemez.....
BUnu bir tek ALLAH bilir , kullar değil........Gelecekten bizleri kimse haberdar edemez........
Bu genç yaşında takılma bu konulara..............
Amacım seni kötülemek değil , ben de bir üye olarak söz sahibiyim sonuçta.....
15 yaşındayken senin gibi bi arkadaşım olaydı ya iç bırakmazdım heralde peşini ciddiyim
ne şanslılardır o arkadaşların
Ne arkadaşımdan bahsediyosundoğru düzgün arkadaşım yokki yani düşüncelerim yaşıtlarımla hiç uyuşmuyo onların davranışları tamamiyle saçma ve çocuksu geliyo nedendir anlamadım
astral seyahat falan mı?
lucid rüya canım.
harikaydı.. o anı hiç unutamam. unutmak istemem de zaten
ama o zaman onun ne olduğunu bilmiyordum yıllar sonra öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?