• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 yaşımdan beri fal bakıyorum , şuanda 15 yaşımdayım ve 6. hissim çok kuvvetli

ayyy az önce öğrendim güzel bideneyim sanırım ama yinede zararlarıda var :)

bi deneyeyim diyorsun da nasıl denendiğini ben de ilmiyorum.
dediğim gibi teknikleri falan varmış ama ben onu yaşadığımda ne olduğunu bile bilmiyordum:ssz:

ama çooook güzeldi:16:

Korkunç birşey değil yahu, hatta çok güzel ve gerçekçi ben hep görürüm lucid rüya. Mesela özellikle uçmayı denerim ve hafiflemiş gibi hissederim, çok gerçekçi bir his oluyor.

o uçmak harika keşke bir daha yaşasam :16::16:

Son düzenleme:
Niye yanliz hissediyorusnki kendini...SEn farkli birisin..insnalarn gecmis gelecek ne duusnduklerini okuyabiliyorsun..Bu senin icin bi avantaj..DIyer insnalardan ustunsun..Bence boyle duusnmemeisin rahat ol

bence allahm sni denior. Ben bu kuluma bulutfu veriyorum bakalum iyiye mi kotuye mi kullanacak diye.. O yuzden dikkatli olmak lazim die dusunuyorummm :\\

Niye yanliz hissediyorusnki kendini...SEn farkli birisin..insnalarn gecmis gelecek ne duusnduklerini okuyabiliyorsun..Bu senin icin bi avantaj..DIyer insnalardan ustunsun..Bence boyle duusnmemeisin rahat ol

teşekkür ederim artık alıştım zaten şimdi lisedeyim kimseninde haberi yok ve dolu arkadaşım var ama yaa öğrenselerdi ne olurdu diyorum hep içimden ... ayrıca öğretmenlerimin düşüncelerini hissetmek çoğu zaman güzel bişey olmuyor :D öğrenciler hakkında yerli yersiz şeyler düşünüyorlar koskaca adamlar kadınlar böyle oluncada bunlar nasıl öğretmen oldu diyorum :D mesela birine çok güveniyosunuz sonra içinden geçenleri hissediyosunuz ve inanın oda kötü olabiliyor mesela dostum dediğim kişinin sırf ona güvendiğim için hiç ona odaklanıpda içini okumaya çalışmadım birgün bişey duydum ve direkt o sinirle ona odaklanığp hissediklerini anladım kız meğerse beni kıskanıyomuş , nefret ediyomuş sonu çoğu zaman hüsran olabiliyor .

Back