13 yaşımdan beri fal bakıyorum , şuanda 15 yaşımdayım ve 6. hissim çok kuvvetli

oğlunuz küçük sanırım yani melek denilecek bir biçimde olduğu için yani bana göre bu yüzden onun hakkında bişey hissedemedim.

evet canim melek sayilir 3 yasinda daha ama yinede sagol belki kocam hakkinda biseyler dersin o pek melek sayilmaz

vay be süpermiş bende istiyom yorum ya bu günlerde bunalım bunalım hadi bakalım belkim sen iyi bişeler dersin (

vay be süpermiş bende istiyom yorum ya bu günlerde bunalım bunalım hadi bakalım belkim sen iyi bişeler dersin (

tatlım kafam çok doldu şuanda çok yorgunum hislerim hep yanlış çıkmaya başladı anlamadım gitti yarın yine bu topiğe mesaj atsan o zaman içimdekileri söylersem çok iyi olur :)

his bu yani hep dogru cıkcak değil ya psikolojik olarak yorgunsa beyniniz hislerinizin hissetme gücü azalır.belkide nazara gelmişsinizdir hissediyorum diye diye :)

his bu yani hep dogru cıkcak değil ya psikolojik olarak yorgunsa beyniniz hislerinizin hissetme gücü azalır.belkide nazara gelmişsinizdir hissediyorum diye diye :)

Herşey olabilir ama ruhum yorulmuş gibi hissediyorum nedense anlamadım bende zaten bilgi almak için topik açtım :)

kocanıza karşı bişey hissedemedim yani şuan kafam o kadar doluki birkaç hissim yanlış çıktı garipsedim kendimi.

Derincim aklıma takıldı da yazayım dedim yaptığın yorumlar gerçekten çok tutturulabilir tarzda yani gerçekten yeteneğinin olduğunu başka kişilere yaptığın yorumlardan hissedemedim peki ben de senin için bir tahminde bulunayım hülya gülşahya teyze yiğen misiniz canım? Eğer doğru tutturamadıysam bazı kişilerle uyuşamadımdandır kusura bakma. :)

hülya gülşahı gerçek hayatta hiç görmedim sadece bu topik altında mesajlaşıyoruz tanımıyorum bile :) evet haklısın canım mesela genellikle benim iyi insanlarda çok iyi oluyo hislerim birden ne söylesem çıkıyo yani o derece.bu arada ne kusuru canım estafirullah :)

Son düzenleme:
Herşey olabilir ama ruhum yorulmuş gibi hissediyorum nedense anlamadım bende zaten bilgi almak için topik açtım :)

fal bakanlardan duymussunuzdur mutlaka 2-3 kişiden sonra dinlenmem lazım yoruldum derler düşünmeyle bile beyın yorulurken hissetmeye calısarak enerji harcamak szi daha cok yorar bence ugrasmayın böyle şeylerle bende cok merak ediyorum ama dün gece merak sonucu gördüğüm rüyadan cok etkilendim.artık merak etmicem :)

genellikle benim iyi insanlarda çok iyi oluyo hislerim birden ne söylesem çıkıyo yani o derece.bu arada ne kusuru canım estafirullah :)

Bu ben kötü bir insanım mı demek oluyor? 15 yaşından büyükmüşsün gibi geldi bana ayrıca.

Bu ben kötü bir insanım mı demek oluyor? 15 yaşından büyükmüşsün gibi geldi bana ayrıca.

hayır yani o anlama getirmedim lütfen yanlış anlamayın çok yanlış anladınız beni hem kötü insanlarda hemde iyi insanlarda elektrik uyuşmazlığı felan oluyo ama genellikle kötü insanlarda oluyo bunu demek istedim. ayrıca ben gerçekten 15 yaşımdayım 15 yaş size bir çocuğun yaşı gelebilir ama insanı yaşı değil yaşadıkları büyütüyor bence inanmazsanı kamera bile açabilirim o derece

ahha evet bu konu çok haklısın şuan beynim sulandı karmakarışık oldu ruhum.

Hemmm o anlama getirseydin de fark etmezdi buradan saçını başını yolamayacağım için. Biraz insanları alaya alıyorsun iyi eğlendin hülyagülşahla. Neyse beni rüyanda gör yarın nasıl birisi olduğumu tarif et artık.

Son düzenleme:

insanları alaya almaya çalışmıyorum almakta isteme zaten ban yapılasını istemediğimi neden başkasına yapayımki saçma ve ayıp yani hülyuagülşahlada eğlenmedim ama sizin açınızdan öyle görünür benim açımdan farklı görünür orası ayrı konu yinede saygı duyarım düşüncenize, bu arada rüyada sizi göremem ben sadece hislerimin kuvetli olduğunu söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…