vala ben uyursam .oku yirim gibime gelıyo of of yaaa muzık dıleyın kafayı dagıtın hanımlar bıseler yapın ödü zıtanlar
Tv son ses gerçi de dışarıda nasıl bi fırtına varsa tamda üstüne geldi yazının
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vala ben uyursam .oku yirim gibime gelıyo of of yaaa muzık dıleyın kafayı dagıtın hanımlar bıseler yapın ödü zıtanlar
Enerji benden gelmiyor ve bana ait değil. Hava ve su gibi zaten dışarıda var sadece kullanmasını biliyorum diyelim.
Enerji benden gelmiyor ve bana ait değil. Hava ve su gibi zaten dışarıda var sadece kullanmasını biliyorum diyelim.
aynen o gece benmde ödüm zıttı
yusufu yusuf oldum buçukları sayıyordm
enerjyle metal falanmı bküyorsun ?
Yoksa bacım sen son hava ütücümsn ?
sizin ödünüzü yerim been ödleride zıttarmış
sizz elementleri kullanabiliyosunuz sanırsam hatta yakınlardada ateş elementine sahip olan türkiyede bir aile haberlere çıkmıştı yanlış hatırlamıyosam.
derincim, deriin deriiiin düşündn almura hakkında bi tahmine ulaşamadn yumurta çembermdir kristl çembermdr nedr enerji boytu yüksekse o çembre almıştır kendni arkadşmz oyzden tahmin üretemysndr annemlerde yapıyor bnu çnkü enerjsi yüksekler 2. 3. gözü açılmşlar dşnce yoluyla konuşabliyor :)
Bizim evimzn heryerinde karasabır var ve gelirlerse annem oklavayla kovalar onları hem benm kızım 17 günlük daha melek annesne yaklaştırmaz taaaammı okadar
Canlarım ciğerlerim böyle şeyleri açmasak gece değil sabahlıycaz bu gidişle
hahaha
neyse kızlar sohbetnze doyum olmaz ben kaçar meleğmn karnını doyurmam lazm yarın gece aynı saatte aynı yerde görüşmek üzre hayırlı akşamlar iyi geceler :))
Bence guzel bi yetenek ama bunu iyi yonde kullanirsan icinden gelenleri hissettiklerini kendi ve arkadaslarinin hayatinda paylasabilirsin.Mesela bana bir iki bisey söyleyebilirmisin?
bence siz evlisiniz ve eşiniz yada eşinizin tarafından biri ile bir sorununuz var ama düzelecek bir sorun bu yada düzelmiş ve unutmuş olabilirsiniz , yakınınız yada sizde bir hastalık var sanırım . bu arada bazı insanlarda uyuşamadığımdan yanlış hislere kapılabiliyorum dediklerim yanlış olabilir.
Hislerin dogru yonde canim benim bide oglum var onun icin biseyler diyebilirmisin peki yada biraz daha genis kapsamli
bu süper ya bana da bişeyler söyleyebilirmisin