• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 yaşımdan beri fal bakıyorum , şuanda 15 yaşımdayım ve 6. hissim çok kuvvetli

Enerji benden gelmiyor ve bana ait değil. Hava ve su gibi zaten dışarıda var sadece kullanmasını biliyorum diyelim.

sizz elementleri kullanabiliyosunuz sanırsam hatta yakınlardada ateş elementine sahip olan türkiyede bir aile haberlere çıkmıştı yanlış hatırlamıyosam.

derincim, deriin deriiiin düşündn almura hakkında bi tahmine ulaşamadn yumurta çembermdir kristl çembermdr nedr enerji boytu yüksekse o çembre almıştır kendni arkadşmz oyzden tahmin üretemysndr annemlerde yapıyor bnu çnkü enerjsi yüksekler 2. 3. gözü açılmşlar dşnce yoluyla konuşabliyor :)

sizz elementleri kullanabiliyosunuz sanırsam hatta yakınlardada ateş elementine sahip olan türkiyede bir aile haberlere çıkmıştı yanlış hatırlamıyosam.

Maalesef element değil. Neyse derincim sana hislerinde başarılar diyorum ve unutma biri sana yeteneğini açıkça yüzüne söylemediği sürece sen onlara söyleme. :) Kendine iyi bak.

derincim, deriin deriiiin düşündn almura hakkında bi tahmine ulaşamadn yumurta çembermdir kristl çembermdr nedr enerji boytu yüksekse o çembre almıştır kendni arkadşmz oyzden tahmin üretemysndr annemlerde yapıyor bnu çnkü enerjsi yüksekler 2. 3. gözü açılmşlar dşnce yoluyla konuşabliyor :)

bugün bu işde çok usta birinin yanına yardım için gittim kadın bana baktı iyice aramızda elektrik akımı oldu diyebilirim o derece yani sonra dediki senin kalpgözüm feci açılmış enerjin çok yüksek dedi allaha yönelirsen senin gücün daha 20nde benimkine geçer felan dedi .

hahaha :D
neyse kızlar sohbetnze doyum olmaz ben kaçar meleğmn karnını doyurmam lazm yarın gece aynı saatte aynı yerde görüşmek üzre hayırlı akşamlar iyi geceler :))

Bence guzel bi yetenek ama bunu iyi yonde kullanirsan icinden gelenleri hissettiklerini kendi ve arkadaslarinin hayatinda paylasabilirsin.Mesela bana bir iki bisey söyleyebilirmisin?

Bence guzel bi yetenek ama bunu iyi yonde kullanirsan icinden gelenleri hissettiklerini kendi ve arkadaslarinin hayatinda paylasabilirsin.Mesela bana bir iki bisey söyleyebilirmisin?

bence siz evlisiniz ve eşiniz yada eşinizin tarafından biri ile bir sorununuz var ama düzelecek bir sorun bu yada düzelmiş ve unutmuş olabilirsiniz , yakınınız yada sizde bir hastalık var sanırım . bu arada bazı insanlarda uyuşamadığımdan yanlış hislere kapılabiliyorum dediklerim yanlış olabilir.

bence siz evlisiniz ve eşiniz yada eşinizin tarafından biri ile bir sorununuz var ama düzelecek bir sorun bu yada düzelmiş ve unutmuş olabilirsiniz , yakınınız yada sizde bir hastalık var sanırım . bu arada bazı insanlarda uyuşamadığımdan yanlış hislere kapılabiliyorum dediklerim yanlış olabilir.

Hislerin dogru yonde canim benim bide oglum var onun icin biseyler diyebilirmisin peki yada biraz daha genis kapsamli:32:

Hislerin dogru yonde canim benim bide oglum var onun icin biseyler diyebilirmisin peki yada biraz daha genis kapsamli:32:

oğlunuz küçük sanırım yani melek denilecek bir biçimde olduğu için yani bana göre bu yüzden onun hakkında bişey hissedemedim.

Back