13 yaşımdan beri fal bakıyorum , şuanda 15 yaşımdayım ve 6. hissim çok kuvvetli

astral seyahattan başka aklıma bişey gelemdi şuan üzgünüm

Hmm anlıyorum insanların daha önce duyup görmediği ve bilim adamlarının da sebebini bilmedikleri çok nadir şeyler olduğundan tahmin edememiş olabilirsin. Demek ki yeteneklerin bilinenler üzerinden gidiyor. Seni fazla yormak istemiyorum son bir şeyi daha merak ettim genel olarak benim için ne düşünüyorsun şu an?

Son düzenleme:
topigi yenı gordum.ılgınc geldı her bayana gelecegı gıbı..

derınn nasıl yani sen sımdı sadece ısmınden falan nıckınden mı , bazı yorumlar yapıyosun
yoksa ozelden bazı bılgılere dayanarak mı yapıyosun yorumlarını

Benim bu konuda bilgim olmadığı için buradan yardım istedim zaten. bu bahsettiğiniz şey nedir merak ettim şimdi. sizde bu konularda bilgilisiniz sanırım nedense sizin hakkınızda bişey düşünemiyorum nedenini anlamadım ilk defa böyle oldu heralde hiç bişey yok içimde şuan.

Evlilikle ilgili, birisi var yazmistin.
Bu dogru ama bekledigim gibi olmadi. Fazla umut baglayacagim birsey degil artik. Senin bu konudaki hislerini merak ediyorum.

Bana kalırsa o işin olur yanı yok o iş benim pek içime sinmedi ama ben bilemem yinede allahtan başkası bilmez benimkiler sadece bir his.

tatlım benim yada kızım hakkındada birşeyler tahmin edeblirmsn rica etsem albümlermde kızmn resmi var eger brşeyler hssedemessn bakablirsn ?

İçime doğuyor görmesem bilmesem bile içime doğuyor yani ve hislerimin çoğu doğru çıktı yorumlara bakarsanız. özele baksaydım bu kadar çabuk mesaj veremezdim :)

sanırsam hayatta hep korktuğunuz bişey size engel olmuş ve siz bu korktuğunuz şeyle savaşmışsınız ( yanlış olabilir, bazı hislerim yanlış olabiliyor .

söylediklerinden pek birşey anlayamadımm burdaki herkese söylediğiniz tutmuş ama benimki tutmadı hep böyle şeyler bana denk gelir zateenn genede teşekkür ederimm

Son düzenleme:
hepinize cok onemlı bırsey anlatıcam. vaktiyle annem teyzesıne fal baktırıyo kahve falı. teyzesıde bayagı .anyak bırı neyse. anneme cok felaket seyler anlatıyor annem se cok sınırlenıyor tabı ozamanlar bendaha cocugum. neyse aradan uzun yıllar gecıyo ve kadının dedıklerı oluyo ne oldugunu yazmıcam arkadaşlar bır felaket dıyelım sadece. annem bana bu durumu anlatınca ben fall olaylarından cok korkmuştum.. ve bır turlu anlam verememıştım.

İçime doğuyor görmesem bilmesem bile içime doğuyor yani ve hislerimin çoğu doğru çıktı yorumlara bakarsanız. özele baksaydım bu kadar çabuk mesaj veremezdim :)

anladım canım. ozel bı yetenek. allah vergısı..

e benım hakkımda ne dusu nursun pekı... var mı tahmınlerın

söylediklerinden pek birşey anlayamadımm burdaki herkese söylediğiniz tutmuş ama benimki tutmadı hep böyle şeyler bana denk gelir zateenn genede teşekkür ederimm

uyarmıştım. bazı insanlarla uyuşamıyorum anlayamadım gitti hakkınızda hayırlısı olsun canım.

çoğu kişinin başına gelebilen birşey. allah yardımcınız olsun.

çoğu kişinin başına gelebilen birşey. allah yardımcınız olsun.

Alah yardımcınız olsun derken? yanı bu dedıklerım zamanında yasandı gercekleştı ve bıttı cok sukur. Allahım fleaket gostermesın bıdaha.

Alah yardımcınız olsun derken? yanı bu dedıklerım zamanında yasandı gercekleştı ve bıttı cok sukur. Allahım fleaket gostermesın bıdaha.

yardımcınız olsun derken yine butür felaketlere karşı yine yaşamayın diye yardımcınız olsun demek istedim.

Kayınvalidem sesini duyup yada resmini görerek tarot açıp fal bakıyor uzakta olsan ble tutuyor canm ya annem bundan 10 ay önce eşimn yurt dışna gdeceğni söylemşti ve eşim bkaç gün önce ırağa gitti benm kendi annemde çok güzel kahve falı bakar akrep burcu 6. hissi annemnde çok kuvvetli ben sdece kötü bir olay olacagı zaman 1 2 gün öncesinden yada birkaç saat öncesnden hissediyorm ve kalbme bıçak saplanıyr resmn ben çocukken annemide rahatsız ettler annem hafızasnı kaybetti ben 14 15 yaşındaydm 1 hafta yoğn bakmda yattı gecenn bi vakti annemin çığlığyla uyandık yanına koştğmda itti beni sen kimsn nerdeym ben dye odadan kovp kapıyı üstne kitledi camdan falan atlıcak dye çok korktm zorla halamlar açtırdı kapyı annem tiryaki sgra uzattılr su fln verdler bu ne be dedi kırdı attı sgarayı gözleri dönmüş gbiydi kardeşmde çok korkmuştu sonra ağzından kan geldi düştü bayıldı 1 hafta sonra okuldn geldm annem açtı kapyı sarıldı öptü ben bi korktm 1 2 ay pek yaklaşamamıştım anneme çok içinden gelerek fal baktığnda evde cücelerin gezdğini söylerdi gecenin bi vakti kardeşmle beni alıp hemen halamlara kaçardık korkardı bze birşey yapacak diye babamda yurt dışnda çalışyrdu ztn..

Bu konularda sadece hissiyat açısından bir yeteneğim var diyelim yoksa herhangi bir şeyi araştırıp öğrenmedim. İki ilginç duruma gelince birisi açıkça bana söyleyene kadar sır tutmayı tercih ediyorum. Benim hakkımda bir şey düşünememene gelince galiba zırhım işe yarıyor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…