Şakaydı gerçi ama Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
astral seyahattan başka aklıma bişey gelemdi şuanüzgünüm
yorumu göremedimde bulamadımda tekrardan dermisiniz ?
Hmm anlıyorum insanların daha önce duyup görmediği ve bilim adamlarının da sebebini bilmedikleri çok nadir şeyler olduğundan tahmin edememiş olabilirsin. Demek ki yeteneklerin bilinenler üzerinden gidiyor. Seni fazla yormak istemiyorum son bir şeyi daha merak ettim gene olarak benim için ne düşünüyorsun şu an?
Evlilikle ilgili, birisi var yazmistin.
Bu dogru ama bekledigim gibi olmadi. Fazla umut baglayacagim birsey degil artik. Senin bu konudaki hislerini merak ediyorum.
topigi yenı gordum.ılgınc geldı her bayana gelecegı gıbı..
derınn nasıl yani sen sımdı sadece ısmınden falan nıckınden mı , bazı yorumlar yapıyosun
yoksa ozelden bazı bılgılere dayanarak mı yapıyosun yorumlarını
sanırsam hayatta hep korktuğunuz bişey size engel olmuş ve siz bu korktuğunuz şeyle savaşmışsınız ( yanlış olabilir, bazı hislerim yanlış olabiliyor .
tatlım benim yada kızım hakkındada birşeyler tahmin edeblirmsn rica etsem albümlermde kızmn resmi var eger brşeyler hssedemessn bakablirsn ?
İçime doğuyor görmesem bilmesem bile içime doğuyor yani ve hislerimin çoğu doğru çıktı yorumlara bakarsanız. özele baksaydım bu kadar çabuk mesaj veremezdim :)
söylediklerinden pek birşey anlayamadımmburdaki herkese söylediğiniz tutmuş ama benimki tutmadı hep böyle şeyler bana denk gelir zateenn genede teşekkür ederimm
hepinize cok onemlı bırsey anlatıcam. vaktiyle annem teyzesıne fal baktırıyo kahve falı. teyzesıde bayagı .anyak bırı neyse. anneme cok felaket seyler anlatıyor annem se cok sınırlenıyor tabı ozamanlar bendaha cocugum. neyse aradan uzun yıllar gecıyo ve kadının dedıklerı oluyo ne oldugunu yazmıcam arkadaşlar bır felaket dıyelım sadece. annem bana bu durumu anlatınca ben fall olaylarından cok korkmuştum.. ve bır turlu anlam verememıştım.
çoğu kişinin başına gelebilen birşey. allah yardımcınız olsun.
anladım canım. ozel bı yetenek. allah vergısı..
e benım hakkımda ne dusu nursun pekı... var mı tahmınlerın
Alah yardımcınız olsun derken? yanı bu dedıklerım zamanında yasandı gercekleştı ve bıttı cok sukur. Allahım fleaket gostermesın bıdaha.
hepinize cok onemlı bırsey anlatıcam. vaktiyle annem teyzesıne fal baktırıyo kahve falı. teyzesıde bayagı .anyak bırı neyse. anneme cok felaket seyler anlatıyor annem se cok sınırlenıyor tabı ozamanlar bendaha cocugum. neyse aradan uzun yıllar gecıyo ve kadının dedıklerı oluyo ne oldugunu yazmıcam arkadaşlar bır felaket dıyelım sadece. annem bana bu durumu anlatınca ben fall olaylarından cok korkmuştum.. ve bır turlu anlam verememıştım.
Benim bu konuda bilgim olmadığı için buradan yardım istedim zaten. bu bahsettiğiniz şey nedir merak ettim şimdi. sizde bu konularda bilgilisiniz sanırım nedense sizin hakkınızda bişey düşünemiyorum nedenini anlamadımilk defa böyle oldu heralde hiç bişey yok içimde şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?