Kayınvalidem sesini duyup yada resmini görerek tarot açıp fal bakıyor uzakta olsan ble tutuyor canm ya annem bundan 10 ay önce eşimn yurt dışna gdeceğni söylemşti ve eşim bkaç gün önce ırağa gitti benm kendi annemde çok güzel kahve falı bakar akrep burcu 6. hissi annemnde çok kuvvetli ben sdece kötü bir olay olacagı zaman 1 2 gün öncesinden yada birkaç saat öncesnden hissediyorm ve kalbme bıçak saplanıyr resmn ben çocukken annemide rahatsız ettler annem hafızasnı kaybetti ben 14 15 yaşındaydm 1 hafta yoğn bakmda yattı gecenn bi vakti annemin çığlığyla uyandık yanına koştğmda itti beni sen kimsn nerdeym ben dye odadan kovp kapıyı üstne kitledi camdan falan atlıcak dye çok korktm zorla halamlar açtırdı kapyı annem tiryaki sgra uzattılr su fln verdler bu ne be dedi kırdı attı sgarayı gözleri dönmüş gbiydi kardeşmde çok korkmuştu sonra ağzından kan geldi düştü bayıldı 1 hafta sonra okuldn geldm annem açtı kapyı sarıldı öptü ben bi korktm 1 2 ay pek yaklaşamamıştım anneme çok içinden gelerek fal baktığnda evde cücelerin gezdğini söylerdi gecenin bi vakti kardeşmle beni alıp hemen halamlara kaçardık korkardı bze birşey yapacak diye babamda yurt dışnda çalışyrdu ztn..