13 yaşımdan beri fal bakıyorum , şuanda 15 yaşımdayım ve 6. hissim çok kuvvetli

zırhınız deken korumanızmı var sizinde ?

ben sizi bu konuda çok iyi anlıyorum benimde annem cücelerden bahsederdi iğneyle yalamaya çalışırdı , iğne olayını biliyorsunuzdur heralde.

ödümü koparttın ya hayırlısı dıyelım tırstım ya

2 sene önce bende annemden öğrendiğim kadar hani öğrendim derken balık kahve falında ne demek deve ne demek ay doğması ne demek bunlar yani anlamlarını annemden öğrendiğim kadarıyla bir arkadaşıma acayip içimden gelerek fal baktım.
o gece rüyamda bir ormandayım heryer ağaç bende yuvarlak çember gbi o ağaçların arasındayım rüyamda ve ağaçların arasında karanlık birşey geçiyor salak gibi bende rüyamda bana yardım et burası neresi kayboldum falan diyip ağaçların arasına koşarken onun peşinden telefonum çalıyor ve çıkartıyorm cebimden bakıyorm gizli numra açıyorm telefonu alo yardım et her kimsen ne olur kayboldum bulun beni falan diyorum suratma kapatıyr tlfnu o sıra bi sıçramayla kan ter içinde uyandım 2 3 dakika elm ayağım titredi resmn çok korkmuştum telefonmda yastığmn altında gece 3 telefonum çalmasınmı baktım gzli numara açtım alo kimsn bu saatte salakmsn fln dedm o korkuyla sesmi dnledi ve surtma kapattı sonrası malum psikiytri kapılrnda sründm bir kaç ay

sizinkisi çok büyük bir tesadüf olmuş olabilir bence ... ama kötü bir tesadüf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…