12 yaşında kızım var.Arkadaşlarına çok düşkün.whatsapp grupları var takip ediyorum,kızlar küfür ediyor,kızım arkadaşına güzel sözler yazıyor arkadaşı cevap vermiyor,onlara harçlığı ile yiyecekler alıyor kendini sevdirmeye çalışıyor.arkadaşlarının kızımı kullandığını düşünüyorum.defalarca...
www.kadinlarkulubu.com
Sen defalarca kez kızınla ilgili konular açmıştın. Linkini eklediğim konu dışında yine kızınla ilgili konuların var.
Sizin evde bu kız çocuğunun böyle davranması çok normal. Senin ve kocanın, anne-baba olarak bu çocuğa davranışları kötü ve yetersiz. Annelik babalık çocuğa temel ihtiyacı olan barınma gıda giyinme ihtiyacını karşılamak değildir.
İşi bıraksan yine doğru şekilde çocukla ilgilenmeyeceksiniz siz karı koca olarak. Çocuğa karşı çok yanlış iletişim kuruyorsunuz.
Her şeyden önce kontrolsüz telefon, internet kullanımı çok yanlış. Daha lise öğrencisi bile değil.
Acaba işi bıraksam mı düşüncesinden önce kızıma nasıl yaklaşabilirim, ona nasıl ulaşabilirim, kızımın içindeki sevgi ve güven eksikliğini nasıl onarabilirim gibi şeyler sorman gerek.
Çocuk için neden hala destek almadığınızı anlamıyorum hala.