• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

fiyucecim hoşbuldum canım....
yarın ad1 yazdıklarımı görmezse ona hatırlatırsınız siz malum sayfalar çabuk ilerliyor hatırlatın canım size zahmet :70:
bende sabah8:30da dersim var erken gidicem ama 7:30gibi bildirim yazarken hatırlatırım :34:

duygusal bağlantı kurmamak gerekiyor ama ben olsam ben kurardım eminim. bu konu seni üzüyor sanırım. daha fazla bahsetmesek daha iyi.
canım, benim börülce kuru olan. ben yeşilini hiç yemedim:) börülceyle tanışıklığım da çok yeni. egeliler iyi biliyor sanırım börülceyi, değil mi?

afiyet olsun canım. bu saatten sonra sıvı harici tüketme istersen. elma çayı çok süper bir fikir. sabah inşallah hepimizin yüzü güler.

aynen öyle cnm...benmde kötü huyum işin içine mantık sokunca duygularım saf dışı kalıyor:60: böylesi de kötü valla...
ya resmen kendimle savas veriyorum yememek için:77: ama yemicem önümde 2ayrı bardakta su bişi istedikce canım su içiyorum:61:
sabaha umarım iyi bi sonuc gorurum...:77:

fiyucecim merhaba :))
geçmiş yine birikmiş ama yarın bakarım ve yorumlarım :)
ara olarak meyve yemedim 5-6 fındık yedm
bitki çayımı içtim
akşam :2 kepçe çorba , 5 kaşık ıspanak yemeği
ara olarak yine 5-6 fındık yedim
bitki çayımıda içtim
bu akşam bayağı oturdum artık yatma vakti ama onun öncesinde kilo bildirmi yapayım.aslında birkaç gün öncesinde tartıldım ve 81.6 çıktım ama bugün tartıldığımda 82 yi gördüm,yani 200grmcık gitmiş :((
sanırım bunun sebebi hala adet olamayışım,evli olsam hamilemiyim derdim ama evli değilim:9: tam tamına 10 gün geciktim haliyle vücut tepki veriyor:44:

bitki çayımı içtim
bitki çayımıda içtim
bu akşam bayağı oturdum artık yatma vakti ama onun öncesinde kilo bildirmi yapayım.aslında birkaç gün öncesinde tartıldım ve 81.6 çıktım ama bugün tartıldığımda 82 yi gördüm,yani 200grmcık gitmiş :((
sanırım bunun sebebi hala adet olamayışım,evli olsam hamilemiyim derdim ama evli değilim:9: tam tamına 10 gün geciktim haliyle vücut tepki veriyor:44:
hosgeldn cnm mrb:)
fındık baya enerji verir aksam yemegin hafifmis zaten bence güzel görünüyor menü...
adet olsak dert olmasak dert valla bende anlamıyorum... umarım anneme benzemem,28yasında menopoz baslangıcı 32tamamen bitmiş...
bence bi dra git böyle hep gecikiyorsa, ilerde problem yasama sonra, yoksa gitmiş miydin biara öyle bi konusma geciodu ama senmiydin hatırlayamadım simdi?

yok canım yarın kayınvalidemi doktora götürecem sabah burda olamam bizim takıma yazdım ferihana yarın listeleri hazırlarmısın dedim ama şu anda burda yok cevabını bilmiyorum o yüzden her ihtimale karşı asumanda bilsin istedim sağolun canım
takyoncum Allah yardımcın olsun. inşallah kayınvaldenin çok ağır bir durumu yoktur.
aynen öyle cnm...benmde kötü huyum işin içine mantık sokunca duygularım saf dışı kalıyor:60: böylesi de kötü valla...
ya resmen kendimle savas veriyorum yememek için:77: ama yemicem önümde 2ayrı bardakta su bişi istedikce canım su içiyorum:61:
sabaha umarım iyi bi sonuc gorurum...:77:
canım ne emek verdiysen onu muhakkak görüyorsun. ha yarın olmaz, sonraki gün olur. en güzeli zaten suyu göz önünde bulundurmak, sıkıldıkça içsen miden şişer başka bir şeye yer kalmaz:)

bitki çayımı içtim
bitki çayımıda içtim
gecikmen biraz fazla canım, bence de doktora gitmelisin eğer adet düzensizliklerin varsa. beslenmen de güzel olmuş. sen de şu kilo çizelgelerinden yapsana canım. ben önceki kilonu hatırlamıyorum, kaç kilo verdin?

hosgeldn cnm mrb:)
fındık baya enerji verir aksam yemegin hafifmis zaten bence güzel görünüyor menü...
adet olsak dert olmasak dert valla bende anlamıyorum... umarım anneme benzemem,28yasında menopoz baslangıcı 32tamamen bitmiş...
bence bi dra git böyle hep gecikiyorsa, ilerde problem yasama sonra, yoksa gitmiş miydin biara öyle bi konusma geciodu ama senmiydin hatırlayamadım simdi?

bana arad oluyo canım böyle gecikmeler,doktora gittim hiçbir problem yok çok şükür,sanırım stresten olmuştur diye düşünüyorum,gerçi ilaçlarda etkiliyor beni ve şimdi mecburi ilaç kullanıyorum bakalım artık eli kulağındadır diyelim:9:

kızlar akşam akşam adrenalin dopingi yaşadım resmen. gündüz hava güzel diye cambalkonu açmıştım biraz. perdeyi de çekmiştim ama yine de içeri uçan bir nesne girmiş. kocaman eşekarısı gibi bir şey. 1 dk durmadığı için nesnenin ne olduğunu anlamadım. biraz önce benim oturduğum odaya geldi. çıtır çıtır arada ses duyuyordum da ben uyduruyorumdur diyordum. meğerse bu kocaman uçan böcüğün sağa sola çarpma sesiymiş. hemen kalktım sinek ilacı getirdim ama kâr etmedi. sonra ilacı sıkıp odanın kapısını örttüm yine ölmedi. geldim üzerine bir kumaş parçası ile vurayım dedim ama yine ölmedi. en son elektrik süpürgesine güç bela çektim de kurtuldum. kabus gibi ya:104::105::110:

neyneysecim şöyle izah edeyim,deneme haftamda kilo bildirmi yapılmadığından yaklaşık 2kg vermiştim tabi öncesi de var yani iki hafta diyelim,kilo bildirimi yaptığımdan beri 3,5 civaında kilo verdim,az ama işteyinede şükür:61:
çizelgeyi yapıcam nş. ama yarın uğraşırım artık :))
şimdilik iy,i geceler fiyucecim ve neyneysecim:80:

neyneysecim şöyle izah edeyim,deneme haftamda kilo bildirmi yapılmadığından yaklaşık 2kg vermiştim tabi öncesi de var yani iki hafta diyelim,kilo bildirimi yaptığımdan beri 3,5 civaında kilo verdim,az ama işteyinede şükür:61:
çizelgeyi yapıcam nş. ama yarın uğraşırım artık :))
şimdilik iy,i geceler fiyucecim ve neyneysecim:80:
iyi geceler canım sana da. verdiğin kilo da az değil canım. az diye bir şey yok ki. maşallah diyelim ve inşallah vererek devam edersin. yarına senden bir çizelge bekliyoruz:97:

kızlar akşam akşam adrenalin dopingi yaşadım resmen. gündüz hava güzel diye cambalkonu açmıştım biraz. perdeyi de çekmiştim ama yine de içeri uçan bir nesne girmiş. kocaman eşekarısı gibi bir şey. 1 dk durmadığı için nesnenin ne olduğunu anlamadım. biraz önce benim oturduğum odaya geldi. çıtır çıtır arada ses duyuyordum da ben uyduruyorumdur diyordum. meğerse bu kocaman uçan böcüğün sağa sola çarpma sesiymiş. hemen kalktım sinek ilacı getirdim ama kâr etmedi. sonra ilacı sıkıp odanın kapısını örttüm yine ölmedi. geldim üzerine bir kumaş parçası ile vurayım dedim ama yine ölmedi. en son elektrik süpürgesine güç bela çektim de kurtuldum. kabus gibi ya:104::105::110:

ay çok hoş gece gece nelerle uğraşmışsın ama zafer senin olmuş :60:
çıktım ben öpüldünüz:16:

canım ne emek verdiysen onu muhakkak görüyorsun. ha yarın olmaz, sonraki gün olur. en güzeli zaten suyu göz önünde bulundurmak, sıkıldıkça içsen miden şişer başka bir şeye yer kalmaz:)
inşallah öyle olur valla,yatarım zaten birazdan...
bu arada her ne kadar kucuk bi cikolata kacamagım olsa da tüm gün masanın üstünde durup beni taciz eden eker in sütlü tatlısından 1kaseye elimi bile sürmedigim icin sanırım bi azim örnegi gösteriyorum:):)
bana arad oluyo canım böyle gecikmeler,doktora gittim hiçbir problem yok çok şükür,sanırım stresten olmuştur diye düşünüyorum,gerçi ilaçlarda etkiliyor beni ve şimdi mecburi ilaç kullanıyorum bakalım artık eli kulağındadır diyelim:9:
anladım cnm... ii bari dr bisi demediyse strestendir ozaman...benmde son 3aydır yasadıım biton şeyden snırım 5-6gün erken gelme huyu var:50:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60:
ay cok güldüm :60::60::60: kusura bakma komedi olmuş:60::60::60: neyse ayak üstü spor yapmıs oldun:60::60:

ay çok hoş gece gece nelerle uğraşmışsın ama zafer senin olmuş :60:
çıktım ben öpüldünüz:16:
ay bir daha ben açar mıyım o pencereyi, açsam da muhakkak iyice kapatırım sağını solunu börtü böcük girmesin diye. fena tırstım ya havada deli deli dolanıyor görünce. eşim gitmeden önceki gece de eve çekirge girmişti. onu böcek ilacıyla bertaraf etmiştik. bu daha başka bir şeydi. ya oğluşun uyuduğu odaya girseydi:18::26: Allah korudu yine.

bence de komik de valla gülecek halim yok:27: aynen bu ifadedeki gibi hissediyorum kendimi. hem ruhsal hem de fiziksel açıdan spor oldu. 1 kg daha gitmiş midir? aç tavuk misali gibiyim ha ben:60:

sabah görürüz gitti mi şayet gittiyse envai cesit börtü böcek sokarım eve peşinde de gezerim valla:60::60::60:

ha bu arada firuze eker'in sütlü tatlısının masanın üstünde ne işi var? kaldır onu ordan canım, aa:20: tamam bugün yemedin ama durduğu sürece bir gün dürter seni o. masanın üstüne çiçek falan koy, hoş olur:27::27:

ha bu arada firuze eker'in sütlü tatlısının masanın üstünde ne işi var? kaldır onu ordan canım, aa:20: tamam bugün yemedin ama durduğu sürece bir gün dürter seni o. masanın üstüne çiçek falan koy, hoş olur:27::27:

ııh olmaz:63: kıyamam ben ona:60:
yarın kilom gecen haftadan az cıkarsa yarınki ödülüm o benim,hem bakıp bakıp azmediyorum:61:
bide onun tatlıları 100kalori tam ara ögün:61::61:

ilahi:60::60::60: deli kız beni de güldürdün:)) hadi ben kaçtım, iyi geceler. çok yoruldum ya yatmam lazım:60:

iyi geceler.... melankoli cnm sana da ii geceler, bende hafiften kaçayım...malum sabah 7de kalkıcam ve oturdugum her sn bişiler yeme riski taşıyorum:60:
:71::70:

daha yatmadım gene uyku tutmadı...ama bişi yemedim:34:

ya bu arada ben mi göremedim yoksa masal yazmadı mı hic bugün... naptı acaba midesi kötüydü aklıma geldi şimdi gündüz yazıcaktm unutmusum....

iyi gecelerrr

Back
X