• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

adcım daha hamile değilim :19: ama inş. diyorum dua yerine sayıyorum
düzensiz yemeğime bi son verdim akşam aklıma çok ii bi kaçamak geldi ama adcığımın kararlılığı beni de gaza getirdi karnabahar haşlıyorum :56:
diyeceksiniz hep karnabaharlamı besleniyorsun diye :1: hayır ama geçen misafire salata için bol bol karnabahar ve brokoli aldım meğer tarifte karnabahar yokmuş elimde patladı
haşlayıp halayıp yiyorum salatalara katıyorum
neyse şimdi yemeğimi yiyeyim görüşürüz
melankolicim geçmiş olsun canım Allah şifa versin
karnabaharın yemeğini ben de seviyorum. haşlamasıdan pek zevk almadım:)) brokoli daha iyi haşlamak için. bu arada akşam kaçamağını karnabahara çevirdiğin için bravo sana:46::71::nazar:

bu arada dedigim gibi lahana corbasına yarın baslıcam bugün pişirip,biraz türlü gibi olcak sanırm
lahana-tazefasulye-brokoli-karnıbahar-kereviz-maydonoz-dereotu-kırmızı ve yeşil biber ....
böyle bi karısım yapıcam umarım yenilebilr olur:):)

bugün kahvaltım biraz geç oldu... iste buraya yazdıktan sonra yaptım
1yumurta+beyaz peynir karısımından omlet
2dilim ekmek
1tatlı kaşıgından biraz fazla fıstıkezmesi( arkdsm tamamen pisligine almış o daha fazla kilo verebilmek icin...dayanamadım yedim ama cok halsizdim biraz enerji verir sanırım)

bukadar...
akşama canım makarna istio aslında...benm makarnalar mısır makarnası bide..acaba kalorisi nasıldır bakmadım hic ama yogurtla karıstırrm olmadı...cunku evdeki tüm sebzeleri corbaya kullanıcam;)

şimdi önce talan olmus mutfagımı temzlemem sonra da corbayı hazırlamaya baslamam lazım.... :)

firuzecim brokolim yeni bitti aslında beraber haşlarım hep bende öyle seviyorum
neysecim yemeği yerine haşlaması daha hafif geliyor bana üzerine bol sarımsak az zeytinyağı ve bol limon ekliyorum çok az da tuz katıyorum ilk başlarda yiyordum ama bu sene çok lezzetli geliyor bayılıyorum zamanla alıştım ve sevdim
akşam yemeği olayı tamam şimdi bi de çayımı demleyeyim
önemli olan bundan sonra sadece meyve ile geçiştirebilmek
belki sütte olabilir

firuze takımdan biri makarnayı yoğurtla tüketince kiloya çevirdiğini sölemişti ama kimdi hatırlamıyorum
yoksa ben de çok severim yoğurtlu makarnayı
şimdiden afiyet olsun

ne kadar temiz kalplisin adcım sanki duydum :16: ben hasta olduğum için bakamıyorum pc ye merakta etmiyorum değil ama işte bu illet hastalık mahvetti beni :(( dün spora gittim eve gelince sabaha kadar yattım fenalaştım brden...öksürük burun akıntısı ve mide bulantısı tbi halsizlik...
doktora gitmiycem diye kendimle inatlaştım ama bugün derste fenalaştım ve duramadım dr a göründüm grip sinüzitimi tetiklemiş o yüzden bu kadar etkilendim,3 gün istirahat verdi sağolsun dr,haftasonuda geliyo zaten bol bol dinlenir ilaçlarımıda alınca toparlarım inş.
çok düzenli beslendiğimi söyleyemem ama dikkat etmeye gayret gösteriyorum yine
bugün ne yediğmi yazayım,
kahvaltı : 1 kase k-flek sütle
ara yapamadım doktora gittim
öğlende kahvaltı gibi oldu evde yemek yoktu,annem yumurta kırmış ondan yedim yarım dilim ekmek ve birkaç zeytinle tabi şekersiz çay
şimdi mandalina yerim 2 tane
akşam ise belli değil...
özledim ben sizi..
kalp kalbe karşıdır derler hayatım duyduğun için asıl temiz kalpli sen oluyorsun canım benim. :16:
canım sen hala düzelmedinmi yaa. vah garibim bende diyorum kaçamak yapıyor herhalde. :1:canım benim dr verdiği ilaçları ihmal etme,bol bol dinlen yazık sana yaaa. çok geçmişolsun hayatım.
sibel can kaç kilo aldı kaç verdi ben artık sayamıyorum. kelin tarağı olsa diye bir atasözü var ya onu söyleyebilirim kendisi için. sen sebze çorbasına devam et canım, hem vitaminli hem bağışıklık sistemin için iyi.
canım, 5-6 tane spor hocası var. değişmeli geliyorlar. bu hafta bizimki denk gelmedi. genö kızlardan biri geldi. onlar hem enerjik hem de yenilikçi oluyorlar. bu haftam güzel geçti.
yokum ha:60::60::60:
canım, kendine güven artık. bu sefer bozmayacaksın. daha yola çıkmadan bozmaktan korkuyorum denir mi:) asuman bu sefer yapacak, tamam mı?
çok iyi gidiyorsun:nazar::nazar: hadi allah nazardan saklasın seni.
valla yokum rabiacım hele diyete başladım hiiiiç yokum yanii.
sibel can olayını bende anlamıyorum hayatım ama 70 kiloymuş 10 kg vermiş 60 olmuş sadece kabak çorbası ile değil tabii. aslında dikkat etmiş yediklerine kabak çorbası bazı aralarda var sadece. boşver bencede sebze çorbası iyi gelecektir.:)) buhafta spordan memnun olmana sevindim canım,aslında söylesende hiç gelmese :))
şu saat oldu motivasyonum duruyor,durdukçada inan acıkmıyorum hep böyle giderim inşallah ama gaza gelip buraya yazdıktan sonra bozmak istemiyorum artık size mahçup oluyorum. inşallah bu sefer olacak hayatım sağol.

adcım daha hamile değilim :19: ama inş. diyorum dua yerine sayıyorum
düzensiz yemeğime bi son verdim akşam aklıma çok ii bi kaçamak geldi ama adcığımın kararlılığı beni de gaza getirdi karnabahar haşlıyorum :56:
diyeceksiniz hep karnabaharlamı besleniyorsun diye :1: hayır ama geçen misafire salata için bol bol karnabahar ve brokoli aldım meğer tarifte karnabahar yokmuş elimde patladı
haşlayıp halayıp yiyorum salatalara katıyorum
neyse şimdi yemeğimi yiyeyim görüşürüz
melankolicim geçmiş olsun canım Allah şifa versin
inşallah kısa zamanda hamile olursun balııımmm. amane bileyim sanki öyleymişsin gibi geldi gerçekten.
hadi dosbam sıkalım dişimizi yol sonuna kadar verelim birşeyler. afiyet olsuunn
melankolicim güzel dileklerin için saol canım hep birlikte zayıf olarak nice yıllara...
neysecim evet moralim yemeklerimede yansıdı
adcım aşureyi eşim hiç yemez bugün keyfimde yoktu komşulara dağıtamam hatta bi komşum aşure getirdi...almıyorum da diyemedim :((

benim doğum günü mesajımı görmüşmüydün şeker. bende sanırım pazartesiydi kutladım hatta ve hatta 19 eylül olarak kaydettim telime.
aşureden kaçış yok sana ama en azından minik kaselerde ve öğle arası olarak tüketmeye çalış hayatım,zararı daha az olur diye düşünüyorum ama keşke hi tüketmesen bu zamana kadar epey yedin zaten. :)))

canlar ben öğle yemeğinden sonra ara olarak 1 dilim elma ve 1 armut yedim. şimdi işten çıkmadan yoğurdumun geri kalanını tüketeceğim. 150 ml den biraz fazla.
hepinizi öpüyorum iyi akşamlar yarın görüşürüz inşallah. :71:

firuzecim brokolim yeni bitti aslında beraber haşlarım hep bende öyle seviyorum
neysecim yemeği yerine haşlaması daha hafif geliyor bana üzerine bol sarımsak az zeytinyağı ve bol limon ekliyorum çok az da tuz katıyorum ilk başlarda yiyordum ama bu sene çok lezzetli geliyor bayılıyorum zamanla alıştım ve sevdim
belki sütte olabilir

firuze takımdan biri makarnayı yoğurtla tüketince kiloya çevirdiğini sölemişti ama kimdi hatırlamıyorum
yoksa ben de çok severim yoğurtlu makarnayı
şimdiden afiyet olsun

cnm aslında yogurtlu makarnadan ziyade şöyle bol peynirli salçalı bole karısık bisiler istio cnm da, ben makarnayı cogu zaman diet yiyorum, yagsız tuzsuz...oda işte anca yogurtla oluo..aslında haklısın karbonhidratlarla proteinleri bir yemeyin diolar...
bilmiorm dogrusu tıka basa tokum:) yumurta tok tutuyor....
ben brokoliye de tuz katmıyorum...sarımsaklı yogurt okadar,cogu zaman yag da katmıyorum benmki tam diet oluo:)
ya cidden ben sebzelerin kendi tadını daha cok seviyorum:)

melonkoli geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda iyileşirsin
dosbacım doğum gününmüydü doğum günün kutlu olsun canım
masalcım diğerinin ismini hatırlayamadım bende pek yan etkisi olmadı ben erken gelmesi için kullanmıştım diğer ilacı hiç faydası olmadı 13-14gün kadar erteledim

adcım güzel dileklerin için saol balım çok teşekkür edeirm
emirelcim 19 aralık doğum günümdü 30 oldum :)) valla ilk başta tuhaf geliyodu ama çok birden alıştım ben bu rakama :))

firuzecim bence salçalı yapabilirsin ...benim diyetisyen izin veriyordu ama 4 kaşık olmak şartıyla :)) doyarmısın bilmem... birazda peynir katabilirsin sen zaten öğle yemeği yemedin aldığın kalori çok az bu defada metabolizman yavaşlamasın

bu gün geleyim öğle yemeyine bu gün yine ev gezmesine gittim 1kase kısır evdede 2kaşık yoğurt yedim
10kasımdan beri evde yim bunalım takılıp duruyordum kkde diyete başladım hergün gezmek çıkıyor yesem bir türlü yemesem birtürlü yarında var sabah ne yesem acaba

arkadaşlar cevep yazmadığım arkadaşlar varsa özür diliyorum herkesi tam olarak tanıyamadım karıştırıyorum herhalde zamanla oturur
birde bu çoklu alıntılar nasıl yapılıyordu ben unutmuşum biraz karıştırdım yapamadım geçmişi okuyup bitirince kim ne yazmıştı karıştırıyorum veya unutuyorum bir ara anlatırsanız sevinirim

emirelcim ''+ ile istediğin mesajı işaretliyorsun en son alacağın mesajıda alıntı ile cevapla diyosun alt alta geliyor
her mesajın altına istediğin yorumu yapıyon :))
umarım anlatabildim

Kızlar ben geldim..
Önce kızılaya indim arkadaşların yanına ..
Sonra 2 seneden beri bir türlü görüşemediğim arkadaşlarım vardı Odtüye onların yanına ..
Yoruldum valla .
Bu arada o görmediklerim direk çok zayıflamışsın dedi :)

Geçmişe bir göz attım ayrıntılı cevaplardan önce kısa bir cevap geçeyim.
Neyneysecim.
Parmaklarıma elektrotlar ve bileğime ısı ölçecek bir alet takarak yaptılar.
Bilgisayarda bir oyun oynuyorum ve hangi duyguları hissettiğimi anlıyorlar..
Trekkingde sınav dönemi diye iptal olmuş :(
Saçmalığa bak ya isteyen her şeye zaman ayırır ..

Fiyucecim eğer uygun bir yer bulabilirsek beraber başlayalım diyeceğim ama ben doğru dürüst yüzemiyorum :S
Küçükken harika yüzermişim şimdi ancak denizde o da kaldırma kuvvetinin yardımıyla ..
Emirel teşekkür ederim araştırıyorum bakalım internetten de kullanmaya karar verirsem bir kaç güne başlamam gerekiyor ..

firuzecim bence salçalı yapabilirsin ...benim diyetisyen izin veriyordu ama 4 kaşık olmak şartıyla :)) doyarmısın bilmem... birazda peynir katabilirsin sen zaten öğle yemeği yemedin aldığın kalori çok az bu defada metabolizman yavaşlamasın

:60::60::60::60: 4kaşıkla ben doyucam ha:60::60: ben onu tokken yesem kesmez:60::60:
ya valla ben o kaşık işini beceremiyorum...bide tekbasıma yasıyorum cnm ya...4kasık makarna pisirmek komik oluo:61:
yok vazcaydım zaten makarnadan...cuma eer aynı kiloda olursam 1ögün yicem makarna :) güzel mantık di mi:):)
bu arada tüm malzemeleri kattım...düdüklü full durumda haliyle agzını kapatamadım...anammm evin ici kokcak:):)
bakalım nası bisi olcak ben katlanıp icicem valla işe yaradıını bildiim icin:34:
bide gec kahvaltı ettim 3-4arası... acıkmadım ama hazırlarken corbayı ceyrek havuc attım agzıma,bide yogurdu açıyodum paketinden 3tatlı kaşıgı yedim:)

merhaba kardeş takımım nasılsınız ? uzun zamandır uğrayamıyorum kusura bakmayın kızlar sınavlarım yaklaştı derse verdim kendimi sınavdan sonra bol bol gelirim inşaAllah o zamanda siz beni kovarsınız :60::60:

belki sütte olabilir
karnabahara belki biraz daha şans verebilirim. akşam yemeğini de halletmişsin afiyet olsun. ben de salatamı yedim. çayı ancak oğluş uyuyunca içebilirim sanırım. benim de geriye meyve kaldı sadece.
valla yokum rabiacım hele diyete başladım hiiiiç yokum yanii.
sibel can olayını bende anlamıyorum hayatım ama 70 kiloymuş 10 kg vermiş 60 olmuş sadece kabak çorbası ile değil tabii. aslında dikkat etmiş yediklerine kabak çorbası bazı aralarda var sadece. boşver bencede sebze çorbası iyi gelecektir.:)) buhafta spordan memnun olmana sevindim canım,aslında söylesende hiç gelmese :))
şu saat oldu motivasyonum duruyor,durdukçada inan acıkmıyorum hep böyle giderim inşallah ama gaza gelip buraya yazdıktan sonra bozmak istemiyorum artık size mahçup oluyorum. inşallah bu sefer olacak hayatım sağol.

canlar ben öğle yemeğinden sonra ara olarak 1 dilim elma ve 1 armut yedim. şimdi işten çıkmadan yoğurdumun geri kalanını tüketeceğim. 150 ml den biraz fazla.
hepinizi öpüyorum iyi akşamlar yarın görüşürüz inşallah. :71:
canım, bugün menün güzel oldu. akşam da güzel performans bekliyoruz senden. iyi geceler canım.

Neyneysecim.
Parmaklarıma elektrotlar ve bileğime ısı ölçecek bir alet takarak yaptılar.
Bilgisayarda bir oyun oynuyorum ve hangi duyguları hissettiğimi anlıyorlar..
Trekkingde sınav dönemi diye iptal olmuş :(
Saçmalığa bak ya isteyen her şeye zaman ayırır ..
ilginç bir şeymiş psikolojik deney.. yaw koca koca üniversiteli insanlarsınız. sınava göre hayatı ayarlayamıyorsa birileri işiniz yaş yani. neyse canım artık yeniden düzenlendiğinde gidersin.

:60::60::60::60: 4kaşıkla ben doyucam ha:60::60: ben onu tokken yesem kesmez:60::60:
ya valla ben o kaşık işini beceremiyorum...bide tekbasıma yasıyorum cnm ya...4kasık makarna pisirmek komik oluo:61:
yok vazcaydım zaten makarnadan...cuma eer aynı kiloda olursam 1ögün yicem makarna :) güzel mantık di mi:):)
bu arada tüm malzemeleri kattım...düdüklü full durumda haliyle agzını kapatamadım...anammm evin ici kokcak:):)
bakalım nası bisi olcak ben katlanıp icicem valla işe yaradıını bildiim icin:34:
bide gec kahvaltı ettim 3-4arası... acıkmadım ama hazırlarken corbayı ceyrek havuc attım agzıma,bide yogurdu açıyodum paketinden 3tatlı kaşıgı yedim:)
hadi bakalım firuzeciğim. maşallah sen de çok gayretli oldun. nazar değmesin.:nazar: inşallah diyet karışımın güzel olmuştur.

fieuzecim çorban güzel olmuş...aslında biraz daha sebze yemeği gibi oldu sanırım
makarnaya bende dayanamam çok yerim ama diyetisyene giderken uyuyordum mecburen...ama menüm çok kalabalık oluyordu kesin çorba ve sebze yemeğim oluyordu...
neyse baskülde güzel bi rakam görürsen ödül olarak verirsin kendine

bugün ne yedim?

kahvaltı: peynir, 2 zeytin, pazı kavurması. 1 dilim ekmek.
ara: 2 elma, yarım ayva,1/2 etiform
öğle: sardalya buğulama, soğan
ara: 2 kupa yeşilçay, 3 fincan adaçayı
ikindi: biraz kuru siyah üzüm, 1,5 etiform, 3 lokma köfte
akşam: salata, aşurelik buğday attım içine. 4 kaşık falan

Back
X