bende gazetede gördüm, hatta yapayım ara öğün kullanırım dedim ama sebze çobasında karar kıldım.
bel ölçülerimiz hemen hemen aynı,bir kadında bel kesinlikle çok önemli,inceyse zarif gösteriyor. bende belim incelsin istiyorum ama hayatım malesef spor yapmadan çok fazla verim alamayız. o yüzden spor şart,aslında bölgesel hareket yapmamız lazım,hergün 15-20 dk mekik çeksek süper olurdu.
mayonez olayı bende aşırı sivilce yapıyor o yüzden azını bile tercih etmiyorum. bölgesel problemi olan biri olarak sende tüketme derim.
kimyonun şişkinlik aldığını bilmiyordum teşekkürler hayatım .
yokum. :))
kaptanım valla benim suana kadar dogru dürüst hic sivilce derdim olmadı :) o yuzden cogu arkds sinir olur bana,yerim yerim sadece göbek yapar:):)
ama azaltıcam,aslında yıllarca mayonez yemedim...yeni basladım,donemsel resmen vücudum istiyor sanki...
kimyon u annem demişti bana ama az kat derim cünkü agır bi tadı var, sahsen ben cok sevmem...
mekik lazım valla...düsün nası bi göbegim var boy 172 kg 68 bel bu durumda...

hatta 25kasımda ölçmüşüm en son takvimimde yazıyor ölcülerim gögüs99-bel80-kalça100
şaka gibi.... kilo vermeye baslayınca direk kalca gidiyor..bel mekiksiz ııh...çekmem lazım evet,mayısta erkek arkdsm beni gördügünde şok olmalı:):):)
vakti zamanında bende yaptım lahana çorbası diyetı 5 günde 2.5 kg verdim sonra geçen sene yine yapayım dedim ama midem almadı. hatta bugün diyete başlamadan önce yapayım dedim cesaret edemedim. normalde severim lahanayı ama bu çorba tatsız tutsuz olunca insanı bıktırıyor,baharat falanda hak getire. sebze çorbasında karar kıldım. umarım işe yarar,sanada şimdiden afiyet olsun hayatım.
lahana çorbası ile bende zamanında çok ii sonuç almıştım ama şimdi benimde gözüm kesmio
çnk muhakkak eşime yemek yapıyorum ve az yiyeyim diyorum lezzetiyle yiyeyim
lahanayı bende çok sevrim ama diyet çorbası beni bozuyo :))
aldım malzemelerimi:) ne bulduysam her bi sebzeyi katıcam simdi...
ya benmde garip bi huyum vardır, sebzeyse konu tadını alıcam,tuz onun tadını yokediyor...
ama tansiyon düsüo iste arada,oyüzden tuz tüketiyorum...
bide mesela ıspanak yemem hic öyle böregidir,yemegidir nefret ederim...ama ıspanak salatasına bayılıyorum,çiğden marul yerine ıspanak dograyıp deneyin derim süper oluyor..
oyüzden yaparım sanırım...bugün pişiricem yarın baslıcam diete hadi hayırlısı:)
gündüz aç karnına kot pantolon bogazlı body falan 68.2cıktım..genelde de camasırla tartılırm,sanırım cuma sabah gecen haftaki kiloma düşebilcem...bunu basarırsam evet okadar tıkınıp sabit kalmam bile başarı olacak
arkadaşlarım herkese merhaba,uzun zamandır cevap yazamıyorum ,biliyosunuz işten bağlanıyorum nete ve yeni yıl yaklaşırken işler müthiş yoğun hep dışarıdayım . evde de henüz net olmadığı için gece de giremiyorum.sizi çooooooookkkkkkkkk özledim.bu ara diyette yapamıyorum.iştahım sağolsun yine yerinde ama ekmek yememeye çalışıyorum.akşamlarıda çok fazla yemiyorum.şimdi biraz geçmişe bakıcam sizi öpüyorum
hoşgeldin reyhan:)yoksun gercekten ortalıkta pek bekliyoruz
ne kadar temiz kalplisin adcım sanki duydum

ben hasta olduğum için bakamıyorum pc ye merakta etmiyorum değil ama işte bu illet hastalık mahvetti beni

( dün spora gittim eve gelince sabaha kadar yattım fenalaştım brden...öksürük burun akıntısı ve mide bulantısı tbi halsizlik...
doktora gitmiycem diye kendimle inatlaştım ama bugün derste fenalaştım ve duramadım dr a göründüm grip sinüzitimi tetiklemiş o yüzden bu kadar etkilendim,3 gün istirahat verdi sağolsun dr,haftasonuda geliyo zaten bol bol dinlenir ilaçlarımıda alınca toparlarım inş.
çok düzenli beslendiğimi söyleyemem ama dikkat etmeye gayret gösteriyorum yine
bugün ne yediğmi yazayım,
kahvaltı : 1 kase k-flek sütle
ara yapamadım doktora gittim
öğlende kahvaltı gibi oldu evde yemek yoktu,annem yumurta kırmış ondan yedim yarım dilim ekmek ve birkaç zeytinle tabi şekersiz çay
şimdi mandalina yerim 2 tane
akşam ise belli değil...
özledim ben sizi..
cnm gecmis olsun dikkat et kendine...bol bol sebze meyve tüket ve asla ıslak sacla dısarı cıkma derim
adcım daha hamile değilim

ama inş. diyorum dua yerine sayıyorum
düzensiz yemeğime bi son verdim akşam aklıma çok ii bi kaçamak geldi ama adcığımın kararlılığı beni de gaza getirdi karnabahar haşlıyorum

diyeceksiniz hep karnabaharlamı besleniyorsun diye

hayır ama geçen misafire salata için bol bol karnabahar ve brokoli aldım meğer tarifte karnabahar yokmuş elimde patladı
haşlayıp halayıp yiyorum salatalara katıyorum
neyse şimdi yemeğimi yiyeyim görüşürüz
melankolicim geçmiş olsun canım Allah şifa versin
bende böyleyim valla evde bisi tüketilcekse herbişeye katıyorum

annem sinir oluyor cogu zaman ama sonra hosuna gidio

yogurtlu sarımsaklı yiyorsan karnıbaharla brokoliyi beraber hasla derim,2sinin tadı birbirine geçince daha güzel oluyor bence