• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ben onceden kilo verirken şu lahana corbası sayesinde baya vermiştim...yine onu yapmayı düşünüyorum... ne diyorsunuz bide size sorayım dedim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/243041-lahana-corbasi-diyeti-yag-yakan-corba.html
ben icine lahana kereviz maydonoz dereotu kabak brkoli karnıbahar herbisi katmıstım...blendırım yok ama kucuk kucuk dogramıstım icine,az bisi de kimyon gazını alsın diye...
sonra icine buldugum tum baharatları katıp tüketiyordum...lahana sevdiim icin sanırım... bayaa sarmıştı beni...

şimdi açım daha bisi yiyemedim evet ama markete inicem alıcam eksikleri...sonra hazırlıcam...
bugünlük ne yicem bilmiorm o olana kadar ama yerim bişiler...
şimdilk kaçıyorum gidip alayım malzemeleri ok...
görüsürüz...:34:

belkı esın gıdecek dıye keyıfsızsındır
sıbel can ın kabak corbasına ne dıyorsun 10 kg vermıs
bende gazetede gördüm, hatta yapayım ara öğün kullanırım dedim ama sebze çobasında karar kıldım.
günaydın kızlar
kahvaltımı yapamadım daha yeni kalktım
bugün eşimi kızılcahamama gönderiyorum ilk gün dinlenme günüymüş iş yokmuş
adamcağızı mahrum etmeyeyim dedim bu gece kalacak yarın akşama dönecek inş.
nedendir bilmem güne keyifsiz başladım
e hadi Allah kavuştursun hayatım. üzme tatlı canını. :))
günaydınlar kızlar,
hemen bir geçmişe baktım. cevaplarımı yazdım, geldim:)
gece muhabbet gerçekten iyiydi ama ben oğluşu uyuturken sızdım yine. gündüzleri spor olan günler biraz da yorgunluktan erkenden uyuyabiliyorum. 1,30 civarı bir uyandım, odanın ışığı açık, bilgisayar açık, mutfakta yemek duruyor... işleri halledip 2'de geri yattım.
bugün spor 11'den sonra. birazdan kahvaltımı yaparım inşallah. oturduğumuz odayı da bir temizlemem lazım, oğluş dökmüş bir şeyler.
yine uğrarım ara ara kızlar.:16:
çok hızlısın tebrik ederim.
bizde bazen koltuk tepelerinde uyuyakalırızbir kalkarımki sabah olmuş ışıklar açık tv çalışıyor. aşırı yorgun olunca malesef öyle oluyor. sanırım sporun çoktan bitti. bol bol yakmışsındır kaaloriyi. spor hocası nasıl düzelttimi kendini rabiacım yoksa hala aynımı.
cnm ben sana söle söliim belimin en ince yeri 78-80cm falan:26: hic bel incelii olmaz mı bi insanda yaaa:59: yani bu konuda bayaa şanslısın...
ben sütlac yedim fırın... ama sütlü tatlı bisicik olmaz sanırım:77: soracıma 1tane de kan portakalı...
soracıma 1bardak da elma çayı:69:
bu arada mayoneze baktım bi sitede 5gr ı 33kalori diodu... bende öle cok koymadım hem tuz yag yok problem olmaz die düsünüorm...bide bidaaki sefere gene light mayonez alcam onlar daha ii oluo...
askerimiz fena durumda ya... hic iştimaya cıkamadı istirahatte paso, e ugrası da olmayınca delirio resmen....umarım kısa sürede iyilesir valla aklım onda:(
bu arada kimyon biliyorsunuzdur belki pek çok yemege de katarlar az bişi, şişkinligi alır:34: güzel bi tarife benziyor:)
bel ölçülerimiz hemen hemen aynı,bir kadında bel kesinlikle çok önemli,inceyse zarif gösteriyor. bende belim incelsin istiyorum ama hayatım malesef spor yapmadan çok fazla verim alamayız. o yüzden spor şart,aslında bölgesel hareket yapmamız lazım,hergün 15-20 dk mekik çeksek süper olurdu.
mayonez olayı bende aşırı sivilce yapıyor o yüzden azını bile tercih etmiyorum. bölgesel problemi olan biri olarak sende tüketme derim.
kimyonun şişkinlik aldığını bilmiyordum teşekkürler hayatım .
MErhabalar kızlar
ara ara yazdıgımdan kusura bakmayın. Aslında artık aranıza donebılırım. Ama gunduzlerı degıl sadece aksamları :)
Bugun dıyetısyenımle tam 6. günümde görüştük. HErşey superdı :)
BAsladıgımdan bu yana yanı 6 gundur 1.800 gr ( SADECE YAĞ ) :))
Gobegımden 6 gogus 3 bacak ıclerı 2.5 cm vermısımmm :)
Asırı mutlu oldum hem homını gırtlak yıyorum hemde zayıflıyorum hersey sımdılık sahane ınsallah bundan sonrada hayırlısyla hep bole devam eder.

Ayrıca dıyetısyenımın metabolızma hızlandırıcı cayını sızlerle paylasmak ıstıyorum

1 Tutam ıhlamur
3-4 tane karanfıl
cay kasıgı ucuyla toz zencefıl
cay kasıgı ucuyla kımyon
1 parca kabuk tarcın

Bunu aynen cay demler gıbı yapıyoruz suyu koyuyoruz alttan uste su cekıp sadece ust kısımdan ıcıyoruzzz:)
Gunluk olarak ıcebılırmısız.
Yalnız sorunları olanlar tabıkı ıcmesın.
YAnı bılemıyorum o sekılde soruna sebep olmak ıstemem
sedacım nasıl sevindim senin adına. 6 günde sadece yağ gitmiş ve incelmişsin,inşallah bu şekilde istikrarını devam ettirerek bütün kilolardan kurtulursun canım. çay tarifi için teşekkürler hayatım sanırım yapamam ama yinede tarifini alacağım.
"Kim istemez mutlu olmayı
ama mutsuzluğa da var mısın?"
Cemal Süreya

Cemal Süreya'nın en sevdiğim dizelerinden birisi ..
yokum. :))

öğle yemeğimi yiyorum size bakayım dedimm
ton balıklı salata marul roka yağ yokk limonda
koltukları siliyom bana sporr oluyoo
afiyet olsun temizlik sporcusu:))
ri asumancım, ayva iyi bir tercih. çok tok tutuyor. ben yarım ayva yiyorum açlık falan kalmıyor. tam yesem hiç aramıycam herhalde :) hem ayva cildi de güzelleştirir derler, daha nolsun?canım, salatayı yeşillikle yapıyorum. havuç ve turptan kaçınmakta yarar var. karbonhidrat içerikleri yüzünden. marul, maydanoz, yeşil soğan, nane bunlar bende serbest. arada değişiklik için havuç, kırmızı lahana, turp kullanıyorum. tavuk ise göğüs kısmından ince 3 dilim kullanıyorum. kocaman bir kase yapıyorum ki gözüm de doysun. yağı bazen kullanıyorum bazen kullanmıyorum. kullanırsam 1 tatlı kaşığı kullanıyorum. gerisi bol sirke, bol limon, nar ekşisi. bazen de yulaf ezmesi atıyorum bağırsakların çalışması için. akşam yemeğinden güzel oluyor bence:)
ayrıca yeni kararların için de tebrik ediyorum seni, artık kükreyip kendine gelme zamanı:81:
çayı ben de seviyorum ama yalnızken hiç içmek istemiyorum. sen de belki eşin gidince içmek istememişsindir. duş da iyi gelmiştir inşallah dosbacım.
asuman ve senin toparlandığınız günler de gelecek inşallah. ben senin beslenmende çok sorun görmüyorum, bu hafta kaçamak bile yapmadın. doğum günü hariç:) belki biraz hareket lazım ama o da sağlık problemlerinden olmuyor anladığım kadarıyla.
inşallah beni de tok tutar mübarek ayva. tamam canım ben zaten havuş,turp ve lahana salatada kullanmıyorum ama sen kullanıyorsan seninkisi gibi yapacaktım iyi oldu bol yeşillik ve beyaz et. akşamları kendime göre yemek olmadığında pratik olarak halledeyim. çünkü eşim herakşam sebze görmek istemeyecektir. sadece 8 gün istiyorum rabiacım yılbaşına kadar 55 olsam çıldırırım sevinçten. bu sefer azimliyim ama bozulmasından korkuyorum,çünkü strese bağlı yaşayan insanım strese girince hemen bozuluyorum. :((

kızlar ben onceden kilo verirken şu lahana corbası sayesinde baya vermiştim...yine onu yapmayı düşünüyorum... ne diyorsunuz bide size sorayım dedim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/243041-lahana-corbasi-diyeti-yag-yakan-corba.html
ben icine lahana kereviz maydonoz dereotu kabak brkoli karnıbahar herbisi katmıstım...blendırım yok ama kucuk kucuk dogramıstım icine,az bisi de kimyon gazını alsın diye...
sonra icine buldugum tum baharatları katıp tüketiyordum...lahana sevdiim icin sanırım... bayaa sarmıştı beni...

şimdi açım daha bisi yiyemedim evet ama markete inicem alıcam eksikleri...sonra hazırlıcam...
bugünlük ne yicem bilmiorm o olana kadar ama yerim bişiler...
şimdilk kaçıyorum gidip alayım malzemeleri ok...
görüsürüz...:34:

vakti zamanında bende yaptım lahana çorbası diyetı 5 günde 2.5 kg verdim sonra geçen sene yine yapayım dedim ama midem almadı. hatta bugün diyete başlamadan önce yapayım dedim cesaret edemedim. normalde severim lahanayı ama bu çorba tatsız tutsuz olunca insanı bıktırıyor,baharat falanda hak getire. sebze çorbasında karar kıldım. umarım işe yarar,sanada şimdiden afiyet olsun hayatım.

bende bugün yediklerimi yazayım.
sabah saat 7.30 da kahvaltı kk büyüklüğü peynir ve haşlanmış 1 ad yumurta.
öğleye doğru ara. yarım elma
öğle yemeği saat 14.00 de 1 tabak bol limonlu pırası ve 2 kaşık yoğurt.
1 saat sonra ara yarımdan az elma
şimdi çay içiyorum birazdan yeşil çaya bağlıcam kendimi.:))

iyi gidiyorum dimi. iyi iyi maşallah. :nazar: :46:

tarifler havada uçuşmuş
harika görünüyor
ben aslında bugün çok düzensiz beslendim
sabah kalkınca aşure yedim ama az...
öğle yemeği olarakta 2 dilim peynir 2 dilim ekmek ve domates
aşureyi yemesydim çok ii olcaktı
eşim geldi onu yolcu ettim akşam yalnızım
canım hiç bişi istemiyo zaten yemekte yapmadım

kaptanım çok ii gidiyorsun maşallah
araları da yapmışsın
ben bugünlerde ara yapamıyorum günler kısa sanırım onun etkisi var hemen akşam yemeği saati geliyor ama yemekten sonrada geceler uzun atıştıracak bişiler arıyorum :((

lahana çorbası ile bende zamanında çok ii sonuç almıştım ama şimdi benimde gözüm kesmio
çnk muhakkak eşime yemek yapıyorum ve az yiyeyim diyorum lezzetiyle yiyeyim
lahanayı bende çok sevrim ama diyet çorbası beni bozuyo :))

arkadaşlarım herkese merhaba,uzun zamandır cevap yazamıyorum ,biliyosunuz işten bağlanıyorum nete ve yeni yıl yaklaşırken işler müthiş yoğun hep dışarıdayım . evde de henüz net olmadığı için gece de giremiyorum.sizi çooooooookkkkkkkkk özledim.bu ara diyette yapamıyorum.iştahım sağolsun yine yerinde ama ekmek yememeye çalışıyorum.akşamlarıda çok fazla yemiyorum.şimdi biraz geçmişe bakıcam sizi öpüyorum

araları da yapmışsın
ben bugünlerde ara yapamıyorum günler kısa sanırım onun etkisi var hemen akşam yemeği saati geliyor ama yemekten sonrada geceler uzun atıştıracak bişiler arıyorum :((

aynen canım gecelerin uzun olması çok kötü oluyo çünkü canım sürekli bişeyler atıştırmak istiyo....

tarifler havada uçuşmuş
harika görünüyor
bende aşureyi sadece ve sadece bildiğim kişiden yerim ama bol fındıklı olmak zorunda. komşulara dağıtacaktın hayatım ne yaptın dağıtabildinmi.biraz da eşine verseydin gidince yerdi adamcağız.
araları da yapmışsın
sağol dosbacım inşallah böyle gider,önemli olan akşamım inşallah hayırlısı ile atlatırım. günlerin kısalığı ara yapmana engel olmasın hayatım,sen fazla dinleniyorsun sanırım ondan. akşam yemeğini yine 6 da yersen çok sıkıntı olmaz. sanki hamilesin hiç test yaptınmı bugünlerde:))
lahana çorbası ile bende zamanında çok ii sonuç almıştım ama şimdi benimde gözüm kesmio

:50:

bende biraz çalışayım artık,
bu arada melankoliyi gören oldumu. :?

ne kadar temiz kalplisin adcım sanki duydum :16: ben hasta olduğum için bakamıyorum pc ye merakta etmiyorum değil ama işte bu illet hastalık mahvetti beni :(( dün spora gittim eve gelince sabaha kadar yattım fenalaştım brden...öksürük burun akıntısı ve mide bulantısı tbi halsizlik...
doktora gitmiycem diye kendimle inatlaştım ama bugün derste fenalaştım ve duramadım dr a göründüm grip sinüzitimi tetiklemiş o yüzden bu kadar etkilendim,3 gün istirahat verdi sağolsun dr,haftasonuda geliyo zaten bol bol dinlenir ilaçlarımıda alınca toparlarım inş.
çok düzenli beslendiğimi söyleyemem ama dikkat etmeye gayret gösteriyorum yine
bugün ne yediğmi yazayım,
kahvaltı : 1 kase k-flek sütle
ara yapamadım doktora gittim
öğlende kahvaltı gibi oldu evde yemek yoktu,annem yumurta kırmış ondan yedim yarım dilim ekmek ve birkaç zeytinle tabi şekersiz çay
şimdi mandalina yerim 2 tane
akşam ise belli değil...
özledim ben sizi..

bende gazetede gördüm, hatta yapayım ara öğün kullanırım dedim ama sebze çobasında karar kıldım. çok hızlısın tebrik ederim.
bizde bazen koltuk tepelerinde uyuyakalırızbir kalkarımki sabah olmuş ışıklar açık tv çalışıyor. aşırı yorgun olunca malesef öyle oluyor. sanırım sporun çoktan bitti. bol bol yakmışsındır kaaloriyi. spor hocası nasıl düzelttimi kendini rabiacım yoksa hala aynımı.

sibel can kaç kilo aldı kaç verdi ben artık sayamıyorum. kelin tarağı olsa diye bir atasözü var ya onu söyleyebilirim kendisi için. sen sebze çorbasına devam et canım, hem vitaminli hem bağışıklık sistemin için iyi.
canım, 5-6 tane spor hocası var. değişmeli geliyorlar. bu hafta bizimki denk gelmedi. genö kızlardan biri geldi. onlar hem enerjik hem de yenilikçi oluyorlar. bu haftam güzel geçti.

yokum ha:60::60::60:

inşallah beni de tok tutar mübarek ayva. tamam canım ben zaten havuş,turp ve lahana salatada kullanmıyorum ama sen kullanıyorsan seninkisi gibi yapacaktım iyi oldu bol yeşillik ve beyaz et. akşamları kendime göre yemek olmadığında pratik olarak halledeyim. çünkü eşim herakşam sebze görmek istemeyecektir. sadece 8 gün istiyorum rabiacım yılbaşına kadar 55 olsam çıldırırım sevinçten. bu sefer azimliyim ama bozulmasından korkuyorum,çünkü strese bağlı yaşayan insanım strese girince hemen bozuluyorum. :((
canım, kendine güven artık. bu sefer bozmayacaksın. daha yola çıkmadan bozmaktan korkuyorum denir mi:) asuman bu sefer yapacak, tamam mı?

bende bugün yediklerimi yazayım.
sabah saat 7.30 da kahvaltı kk büyüklüğü peynir ve haşlanmış 1 ad yumurta.
öğleye doğru ara. yarım elma
öğle yemeği saat 14.00 de 1 tabak bol limonlu pırası ve 2 kaşık yoğurt.
1 saat sonra ara yarımdan az elma
şimdi çay içiyorum birazdan yeşil çaya bağlıcam kendimi.:))

iyi gidiyorum dimi. iyi iyi maşallah. :nazar: :46:
çok iyi gidiyorsun:nazar::nazar: hadi allah nazardan saklasın seni.

tarifler havada uçuşmuş
harika görünüyor
bugün biraz düzensiz olmuş. sen de yazmışsın zaten. keyifsizliğin yediklerine de yansıyor maalesef. lahana çorbasından herkese öö gelmiş:)

ne kadar temiz kalplisin adcım sanki duydum :16: ben hasta olduğum için bakamıyorum pc ye merakta etmiyorum değil ama işte bu illet hastalık mahvetti beni :(( dün spora gittim eve gelince sabaha kadar yattım fenalaştım brden...öksürük burun akıntısı ve mide bulantısı tbi halsizlik...
doktora gitmiycem diye kendimle inatlaştım ama bugün derste fenalaştım ve duramadım dr a göründüm grip sinüzitimi tetiklemiş o yüzden bu kadar etkilendim,3 gün istirahat verdi sağolsun dr,haftasonuda geliyo zaten bol bol dinlenir ilaçlarımıda alınca toparlarım inş.
öğlende kahvaltı gibi oldu evde yemek yoktu,annem yumurta kırmış ondan yedim yarım dilim ekmek ve birkaç zeytinle tabi şekersiz çay
akşam ise belli değil...
özledim ben sizi..
geçmiş olsun melankolicim. inşallah çabucak iyileşirsin.

adcım daha hamile değilim :19: ama inş. diyorum dua yerine sayıyorum
düzensiz yemeğime bi son verdim akşam aklıma çok ii bi kaçamak geldi ama adcığımın kararlılığı beni de gaza getirdi karnabahar haşlıyorum :56:
diyeceksiniz hep karnabaharlamı besleniyorsun diye :1: hayır ama geçen misafire salata için bol bol karnabahar ve brokoli aldım meğer tarifte karnabahar yokmuş elimde patladı
haşlayıp halayıp yiyorum salatalara katıyorum
neyse şimdi yemeğimi yiyeyim görüşürüz
melankolicim geçmiş olsun canım Allah şifa versin

melankolicim güzel dileklerin için saol canım hep birlikte zayıf olarak nice yıllara...
neysecim evet moralim yemeklerimede yansıdı
adcım aşureyi eşim hiç yemez bugün keyfimde yoktu komşulara dağıtamam hatta bi komşum aşure getirdi...almıyorum da diyemedim :((

bende gazetede gördüm, hatta yapayım ara öğün kullanırım dedim ama sebze çobasında karar kıldım.
bel ölçülerimiz hemen hemen aynı,bir kadında bel kesinlikle çok önemli,inceyse zarif gösteriyor. bende belim incelsin istiyorum ama hayatım malesef spor yapmadan çok fazla verim alamayız. o yüzden spor şart,aslında bölgesel hareket yapmamız lazım,hergün 15-20 dk mekik çeksek süper olurdu.
mayonez olayı bende aşırı sivilce yapıyor o yüzden azını bile tercih etmiyorum. bölgesel problemi olan biri olarak sende tüketme derim.
kimyonun şişkinlik aldığını bilmiyordum teşekkürler hayatım .

kaptanım valla benim suana kadar dogru dürüst hic sivilce derdim olmadı :) o yuzden cogu arkds sinir olur bana,yerim yerim sadece göbek yapar:):)
ama azaltıcam,aslında yıllarca mayonez yemedim...yeni basladım,donemsel resmen vücudum istiyor sanki...
kimyon u annem demişti bana ama az kat derim cünkü agır bi tadı var, sahsen ben cok sevmem...
mekik lazım valla...düsün nası bi göbegim var boy 172 kg 68 bel bu durumda...:59:hatta 25kasımda ölçmüşüm en son takvimimde yazıyor ölcülerim gögüs99-bel80-kalça100
şaka gibi.... kilo vermeye baslayınca direk kalca gidiyor..bel mekiksiz ııh...çekmem lazım evet,mayısta erkek arkdsm beni gördügünde şok olmalı:):):)
vakti zamanında bende yaptım lahana çorbası diyetı 5 günde 2.5 kg verdim sonra geçen sene yine yapayım dedim ama midem almadı. hatta bugün diyete başlamadan önce yapayım dedim cesaret edemedim. normalde severim lahanayı ama bu çorba tatsız tutsuz olunca insanı bıktırıyor,baharat falanda hak getire. sebze çorbasında karar kıldım. umarım işe yarar,sanada şimdiden afiyet olsun hayatım.

aldım malzemelerimi:) ne bulduysam her bi sebzeyi katıcam simdi...
ya benmde garip bi huyum vardır, sebzeyse konu tadını alıcam,tuz onun tadını yokediyor...
ama tansiyon düsüo iste arada,oyüzden tuz tüketiyorum...
bide mesela ıspanak yemem hic öyle böregidir,yemegidir nefret ederim...ama ıspanak salatasına bayılıyorum,çiğden marul yerine ıspanak dograyıp deneyin derim süper oluyor..
oyüzden yaparım sanırım...bugün pişiricem yarın baslıcam diete hadi hayırlısı:)
gündüz aç karnına kot pantolon bogazlı body falan 68.2cıktım..genelde de camasırla tartılırm,sanırım cuma sabah gecen haftaki kiloma düşebilcem...bunu basarırsam evet okadar tıkınıp sabit kalmam bile başarı olacak;)
arkadaşlarım herkese merhaba,uzun zamandır cevap yazamıyorum ,biliyosunuz işten bağlanıyorum nete ve yeni yıl yaklaşırken işler müthiş yoğun hep dışarıdayım . evde de henüz net olmadığı için gece de giremiyorum.sizi çooooooookkkkkkkkk özledim.bu ara diyette yapamıyorum.iştahım sağolsun yine yerinde ama ekmek yememeye çalışıyorum.akşamlarıda çok fazla yemiyorum.şimdi biraz geçmişe bakıcam sizi öpüyorum
hoşgeldin reyhan:)yoksun gercekten ortalıkta pek bekliyoruz:34:
akşam ise belli değil...
özledim ben sizi..

cnm gecmis olsun dikkat et kendine...bol bol sebze meyve tüket ve asla ıslak sacla dısarı cıkma derim:34:
adcım daha hamile değilim :19: ama inş. diyorum dua yerine sayıyorum
düzensiz yemeğime bi son verdim akşam aklıma çok ii bi kaçamak geldi ama adcığımın kararlılığı beni de gaza getirdi karnabahar haşlıyorum :56:
diyeceksiniz hep karnabaharlamı besleniyorsun diye :1: hayır ama geçen misafire salata için bol bol karnabahar ve brokoli aldım meğer tarifte karnabahar yokmuş elimde patladı
haşlayıp halayıp yiyorum salatalara katıyorum
neyse şimdi yemeğimi yiyeyim görüşürüz
melankolicim geçmiş olsun canım Allah şifa versin
bende böyleyim valla evde bisi tüketilcekse herbişeye katıyorum:60: annem sinir oluyor cogu zaman ama sonra hosuna gidio:60:
yogurtlu sarımsaklı yiyorsan karnıbaharla brokoliyi beraber hasla derim,2sinin tadı birbirine geçince daha güzel oluyor bence:34:

Back
X