Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam şekerlşernasılsınız bakalım ben hazırlık yapıyorum saat 1de evden çıkacaz yetişemedim toplanamadım bi türlü
masalcım akşam meyva yemedim yerine su içtim
sabah
1 dilim ekmek ve 1 tatlı kaşığı acılı sos
şimdi çıkmam lazım canlarım grş.
slm şekerler nasılsınız,ben iyiym çok şükür bundan sonra daha iyi olmak istiyorum. dün akşam yemeğimde son abartıyı yaptım,bugün diyetteyim başladım artık,çok fena gaza geldim ama dileğim bu sefer gaza gelmişken kilo veririm inşallah. bu arada kilom 58 olmuş haberiniz ola bu sabah tatıldım ve bu rakamı gördüm.
dün akşam yemek önce 2 dilim ekmekle acıka yedim.
sonra tuttum yemekte 1 tabak taze fasulye yedim.
sonra 1 dilim tatlı yedim. yani abarttıkça abarttım anlayacağınız. ve sonunda sabah kilom 58 di.
kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü resmen. geçen ay 56.5 la uğraşırken bu ay 58 oldum dikkat etmezsem geri gelir biliyorum yani nasıl gelmesin zaten geliyor. o yüzden bu sabah diyete başladım kızlar. ekmek kesinlikle istemiyorum, suyu 1,5-2 lt tüketmeye çalışacağım. öğle yemeği sadece sebze akşam beyaz et yada sebze(duruma göre). ayrıca iş yerindeki açlığımı bastırsın diye eve gidince sebze çorbası yapıcam,kabak havuç brokoli kereviz ve patates. işyerimde ara öğünlerde ondan alıcam. bazen öğle yemeği olarak beyaz et tüketebilirim, anlayacağınız ayarlama yapıcam. aslında yapabilsem keşkede akşamları eve kadar yürüsem süper olurdu. yada evde yarım saat aerobik nasıl heveslendim anlatamam,bakalım yapabilirmiyim. denicem,kesinlikle son haddeye kadar sıkacağım kendimi. eve giderken marul ve ayva alayım. yada rabiacım akşam yemeğini sen gibi yapayım,tavuklu salata. salata malzemesi olarak ne kullanıyorsun hayatım tavuğu ne kadar ekliyorsun yazarsan sevinirim. ayvada gece oluşan açlığımda değişik bir tat olur.yılbaşına kadar 55 kg olmak istiyorum.
umarım bu sefer işe yarar.
elacım geçmiş olsun canım inş. hafif atlatır
masalcım yürüyüşün iptal olmuş üzüldüm
bi de sorması ayıp o ilacı ne için kullanıyosunuz özelse paylaşmayabilirsin canım
dombili az yemeye gayret et canım şimdi sen süsleniyorsundur bunları gelince görürsün muhtemelen
emirelcim sen çok azimliydin verirsin o kilocukları
bana gelince sorunu çözdüm aslında tiryaki değilim ama güne çay ile başlamayınca kendime gelemiyorum
hala kendime gelemedim şimdi bi duş alacağım iyi gelir umarım
adcım çok azimli gördüm seni kaptanım
bi de ben gaza gelsem artık...
sabah baskülde şoka girdim
hala kendimde değilim sanırım güne kötü başlama sebeplerimden biri de bu(
bıktım artık
ocak ayında taaammmm 2 yıl olacak 13.takıma katılalı ve sanırım izinlide olsam takımı hiç bırakmadım
memleket ve tatillerimin dışında...
offf ya kısacası moralim bu konuda çok bozuk
aslında diyetisyen yerine psikoloğa mı gitsem
masalcım önemli bi konu değil havuzada girme derim...canım kullanma...çevremde kullananlar ve sonrasında çok şikayetleri oldu
mesela sürekli adet düzensizliği çok kanmalı ve ağrılı...
tabi markası farkediyordur ama baş ağrısı da yaptığını biliyorum
algıda azalma oluyo... ablam kullanmıştı tavsiye etmem hayatım
canım özelden yazdım ama burayada yazayım,kalliste ablaya mesaj atarmısın o sana hediye gönderecek kişiye mesaj atıp bildirir.ben hediyemi gönderdimm arkdaşımıda aradım mecbur adres değişikliğinden
sanırım yarın eline ulaşacakk
arkadaşlar bana gönderecek arkdaşş yolladıktan sonra bana irtibata gecerse sevinirim sadece ptt korga var ve haber vermiyoo ben arayınca geldiğini öğreniyorumm
gönderdikten sonra haber verirse sevinirimmm
yetişemedim sana,iyi yolculuklar hayatım.selam şekerlşernasılsınız bakalım ben hazırlık yapıyorum saat 1de evden çıkacaz yetişemedim toplanamadım bi türlü
sabah
erken yaşta su çiçeği olması çok iyi,aşısını da olduysa çabuk atlatır Allah ın izniyle. çok geçmişolsun.günaydın kızlar bakamıyormm cok
elanın yüzü kötüleşti sanırım suçiçeği
uçları cıktı ama göbekte felan yok sadece yüz ve ellerde
kahvaltım 1dilim ekmek rokaa peynirr
asumana msj atım ama cvp gelmedi izine ayrılmak istiyorum ela hastabende dinleniyimbir müdet herşeyden zaklaşmak istiyorumm biraz kendime kızıma vakit ayırıyom pc başında oturuncakalıyomm yine uğrarımm buralardayım sadece eskisi gibi fazla girememm herhaldee
canım inan herşey beyinde bitiyor,ne kadar bazı şeyleri kabullendirirsen kendine o kadar kolay gidiyor kilolar,bende bugün başladım,dayanabildiğim noktaya kadar gideceğim inşallah. sende verirsin kiloları yeterki iste.şu anda 65 kiloyum 57 veya 56 olmayı düşünüyorum 7-8 kilo kadar bakalım verebildiğim kadar vermeyi düşünüyorum canım bebeğine süt veriyor musun veriyorsan çok az yemişsin
kızlar size yetişmek mümkün değil geçmişte okudukları mı unuttum ya kim ne yazmıştı neyse ben sabah kahvaltımı yazayım
1dilim ekmek peynir yeşil çay şekersiz
süt tozu ile neskafe 3büsküvi
bu büküviler olmasa iyiyidi ama
dosbacım olmuyor hayatım,iyice saldım kendimi,birde akşamları ekmeği çok tükettim ondan zaten kilo aldım. öyle birşeyki ekmek yiyerek aldığım kiloyu birçok gıdayı tüketmeyi keserek verebilirim,vede az yiyerek. dün akşam jennifer lopez in filmini seyrettim. kadın zayıf vücuduna ne giyse yakışıyor sinir oldum bende zayıflamalıyım dedim. bir gaza geldim ama çabuk bitmez gazım inşallah. sadece 8 gün var yılbaşına ve ben 55 olmak istiyorum çokmuyaa.adcım çok azimli gördüm seni kaptanım
bi de ben gaza gelsem artık...
sabah baskülde şoka girdim
hala kendimde değilim sanırım güne kötü başlama sebeplerimden biri de bu(
bıktım artık
ocak ayında taaammmm 2 yıl olacak 13.takıma katılalı ve sanırım izinlide olsam takımı hiç bırakmadım
memleket ve tatillerimin dışında...
offf ya kısacası moralim bu konuda çok bozuk
aslında diyetisyen yerine psikoloğa mı gitsem
verdik bir karar,bakalım ne olacak. yoksa kendimi kaybedeceğim. inşallah bu gazla epey kiloveririz hayatım. bakalım ayın konumu ne kadar fayda edecek.Kendini toparlamakla çok iyi yapmışsın kaptancığım..
Ben de aynısını yaptım toparlıyorum kendimi vee dünden beri çok iyi :))
Kızlar ben kaçtım ..
Derse gidecektim arkadaş gidecekmiş o imza atacak ben de arkadaşların yanına gideyim ..
Kaçamak yapmamam lazım...
afiyet olsun canım kolay gelsin ayrıcaöğle yemeğimi yiyorum size bakayım dedimm
ton balıklı salata marul roka yağ yokk limonda
koltukları siliyom bana sporr oluyoo
rica ederim masalcım, faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana.Her alanda çok güzel cevapların bana katkısı çok oluyor teşekkür ederim Neyneysecim..
Odamda abur cubur bulundurmak da yok ..
Hoş getiriyor arkadaşlar ama olsun yemeyeceğim ..
O dediğini ben de düşünmüştüm.
Hiç bir şey yemesem sadece çikolatayla durayım diye ..
Demek ki olmuyormuş.
Brokoli evet brokoliyi yemem lazım o zaman dediğin gibi yoğurtla falan karıştırıp birde onu deneyeyim.
Benim bünyem bu kadar sağlığa alışık değil ters tepmesin bir de :))
Brokoli köftesi ilginç ama benim için zamanı var sanırım daha brokoliyi ağzıma alamayan birisi olarak.
Havuzu bekliyorum canım heveslendim valla uygunsa fiyatı gidebilirim.
Günaydın Neyneysecim ..
Yoruluyorsun tabi normal ..
Ben de zorla olsa da uyudum gece.
Bugün psikolojik bir deneye yardım ettim de sabahtan uyumam lazımdı en az 7 saat ben 5 saat falan uyudum.
Çok güzeldi ama psikoloji labaratuvarı ..
Ne güzel canım .
Gerektiği yerde gerektiği gibi davranıp sorumluluklarını almayı öğretiyorsun.
İyi sporlar ..
Hadi yak da gel yağlarını :)
eminecim, elacığa çok geçmiş olsun canım. kendini özletme arada sırada uğra canımgünaydın kızlar bakamıyormm cok
elanın yüzü kötüleşti sanırım suçiçeği
uçları cıktı ama göbekte felan yok sadece yüz ve ellerde
kahvaltım 1dilim ekmek rokaa peynirr
asumana msj atım ama cvp gelmedi izine ayrılmak istiyorum ela hastabende dinleniyimbir müdet herşeyden zaklaşmak istiyorumm biraz kendime kızıma vakit ayırıyom pc başında oturuncakalıyomm yine uğrarımm buralardayım sadece eskisi gibi fazla girememm herhaldee
nurcum herhalde yola çıktın bile. hayırlı yolculuklar canım. karamanlı mısınız? ben de karamanlıyım:) neresindensiniz canım?selam şekerlşernasılsınız bakalım ben hazırlık yapıyorum saat 1de evden çıkacaz yetişemedim toplanamadım bi türlü
sabah
neden?Trekking iptal oldu kızlarr :2::2::2:
asumancım, ayva iyi bir tercih. çok tok tutuyor. ben yarım ayva yiyorum açlık falan kalmıyor. tam yesem hiç aramıycam herhalde :) hem ayva cildi de güzelleştirir derler, daha nolsun?slm şekerler nasılsınız,ben iyiym çok şükür bundan sonra daha iyi olmak istiyorum. dün akşam yemeğimde son abartıyı yaptım,bugün diyetteyim başladım artık,çok fena gaza geldim ama dileğim bu sefer gaza gelmişken kilo veririm inşallah. bu arada kilom 58 olmuş haberiniz ola bu sabah tatıldım ve bu rakamı gördüm.
dün akşam yemek önce 2 dilim ekmekle acıka yedim.
sonra tuttum yemekte 1 tabak taze fasulye yedim.
sonra 1 dilim tatlı yedim. yani abarttıkça abarttım anlayacağınız. ve sonunda sabah kilom 58 di.
kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü resmen. geçen ay 56.5 la uğraşırken bu ay 58 oldum dikkat etmezsem geri gelir biliyorum yani nasıl gelmesin zaten geliyor. o yüzden bu sabah diyete başladım kızlar. ekmek kesinlikle istemiyorum, suyu 1,5-2 lt tüketmeye çalışacağım. öğle yemeği sadece sebze akşam beyaz et yada sebze(duruma göre). ayrıca iş yerindeki açlığımı bastırsın diye eve gidince sebze çorbası yapıcam,kabak havuç brokoli kereviz ve patates. işyerimde ara öğünlerde ondan alıcam. bazen öğle yemeği olarak beyaz et tüketebilirim, anlayacağınız ayarlama yapıcam. aslında yapabilsem keşkede akşamları eve kadar yürüsem süper olurdu. yada evde yarım saat aerobik nasıl heveslendim anlatamam,bakalım yapabilirmiyim. denicem,kesinlikle son haddeye kadar sıkacağım kendimi. eve giderken marul ve ayva alayım. yada rabiacım akşam yemeğini sen gibi yapayım,tavuklu salata. salata malzemesi olarak ne kullanıyorsun hayatım tavuğu ne kadar ekliyorsun yazarsan sevinirim. ayvada gece oluşan açlığımda değişik bir tat olur.yılbaşına kadar 55 kg olmak istiyorum.
umarım bu sefer işe yarar.
çayı ben de seviyorum ama yalnızken hiç içmek istemiyorum. sen de belki eşin gidince içmek istememişsindir. duş da iyi gelmiştir inşallah dosbacım.bana gelince sorunu çözdüm aslında tiryaki değilim ama güne çay ile başlamayınca kendime gelemiyorum
hala kendime gelemedim şimdi bi duş alacağım iyi gelir umarım
afiyet olsun emine. kız 1 dk boş duramıyorsun: yok halı yok koltuk:))öğle yemeğimi yiyorum size bakayım dedimm
ton balıklı salata marul roka yağ yokk limonda
koltukları siliyom bana sporr oluyoo