Selamlar 13 takımın fıstıkları .....:1hug:Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık.
Ara: 1 elma
Öğle: 1 tabak kurufasülye, 1 dilim ekmek, salata, 1 bardak yoğurt
Ara: 3 porsiyon mandalina
Akşam: 4 porsiyon köfte, 1 dilim ekmek, salata
Ara: 2 porsiyon mandalina
Spor: Yok. Hatta hareketsizdim.
Yemek yanlışım yok. Hareketsizdim: -3. Bugün kendime 7 veriyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/gorsel-yarisma/347003-guzel-anne-bebek-pozu-yarismamiz-basliyor.html 8 nolu resim ben ve kızım bi bakın bize
Canım boyum 1.60. Eczanede falan öyle çıkıyor. Mezurayla falan ölçersem 1.59 çıktığı oluyor. Mezuralar zamanla bollaştığı için olabilir. Hedefim 53 kilo. Sizin de desteklerinizle inşallah olur. 50 kilo olursam yüzüm çökebilir gibi geliyor. Ama 50 olduktan sonra 53'e çıkmak zor birşey değil, denenebilir :)) Canım inşallah sen de 50 kilo'ya ulaşırsın en kısa zamanda.
Biz de senin boydan fotoğrafına bayılacağız :))))
arkadaşlar ben sabah işe gelirken tam 40 dk tempolu yürüdüm yarında yürüyeceğim işllahh. havada yağmurluydu ama ben aldırmadın yürücem dedim yağarsa atlarım otobüse dedim şansım yaver gitti yağmadı :) çok mutluyum ve enerji doluyum kahvaltımıda işyerinde yaptım evden çıkmadan önce de aç karnına 1 bardak yeşil çay içtim.
işe geldiğimde yarım paket etiform bisküvi
1 karper peynir
1 bardak yeşil çay içtim. gün içinde bugünkü menümün tamamını yazacağım yine..
Selamlar 13 takımın fıstıkları .....:1hug:
taylorum sen burdamıydın canım .....olumunekankayizsmile
menün gayet güzel .alkisalkisalkis sadece akşamki ekmegin göze batıyor gerisi harika bence .yerimsenibena.s.
Hoş geldin o zaman diyet guruplarına ..olumunekankayizsmile...aebenim iki haftadır burdayım canım. Diyetisyenin verdiği listeyi takip ediyorum. Diyetisyenlerden de pek montici çıkmıyor :) Ama onun verdiklerini montiye göre maksimum uyarlamaya çalışıyorum. Tamamen monti yapmak da (mesela akşam yemeğinde o ekmeği yememek) zor geliyor yaa. Napalım, hiç yoktan iyidir :kedi: Ama kilo vermem yavaşlarsa/durursa hemen eski dostum montiye geçeceğim :) Monti forumunu da yakından takip ediyorum olumunekankayizsmile Unuttuğum yanlış hatırladığım bir sürü şeyi öğrendim, iyi ki açmışsın forumu alkisalkisalkis Yediklerimi beğenmene sevindim canım :teytey:
mesajı gönderirken sayfa görüntülenemiyor dedi şimdide 3 kez gelmiş silemiyrum. anlamadım neden böyle oldu
arkadaşlar ben sabah işe gelirken tam 40 dk tempolu yürüdüm yarında yürüyeceğim işllahh. havada yağmurluydu ama ben aldırmadın yürücem dedim yağarsa atlarım otobüse dedim şansım yaver gitti yağmadı :) çok mutluyum ve enerji doluyum kahvaltımıda işyerinde yaptım evden çıkmadan önce de aç karnına 1 bardak yeşil çay içtim.
işe geldiğimde yarım paket etiform bisküvi
1 karper peynir
1 bardak yeşil çay içtim. gün içinde bugünkü menümün tamamını yazacağım yine..
Canın sağolsun canım. İlk zamanlar olur böyle şeyler :))
Canım, gayet iyi gidiyorsun, karper peynirin diyet
olanı da var. Onu tercih edebilirsin. Yürüyüş de harika.
İzmirde nerede oturuyorsun. Ben karşıyakadan
Canım işlerden de değil. İşler yoğun ama televizyon izleyeceğime spora gitsem olur yani. Ama bir süredir stresliydim o yüzden çok enerjisiz, halsiz oluyorum. Bir iki haftaya işlerim biraz daha düzene girecek. O zaman daha çok spor yaparım inşallah.
Bu sabah tartıya çıktım ve sonuç hoşuma gitmedi. Ama mens döneminde olmamın da etkisi olabilir. Bu gece spora kesin gideceğim. Cuma günü kiloma etkisi olur inşallah.
Derya, sayfanın altında kutucuk var yazı yazmamız için. Altında Cevapla yazıyor bir de Gelişmiş Cevapla yazıyor. Mesajını yazmadan önce veya sonra "Gelişmiş Cevapla" yı tıklarsan karşına dediğin gülümsemelerin olduğu ekran çıkıyor. Aslında birinden alıntı yaptığında da aynı ekran çıkıyor. Yazı yazılan ekranın altında gülümseme ikonları çıkıyor.
40 dakika tempolu yürüyüş için tebrikler!
Selamlar 13 takımın fıstıkları .....:1hug:
taylorum sen burdamıydın canım .....olumunekankayizsmile
menün gayet güzel .alkisalkisalkis sadece akşamki ekmegin göze batıyor gerisi harika bence .yerimsenibena.s.
Hoş geldin o zaman diyet guruplarına ..olumunekankayizsmile...
Bende 6. takımdayim şu an listedede deyilim bi ara kaptanlıgını yapmıştım ama mezun olmak için yakında tekrar listeye girecegim ...:teytey:
listen gerçekten güzel .. zemuszemusŞeniz
günaydıııınnnnn a.s.
ahhh tembel dosbik ahhh
yine geç kalktım kızlar
eskiden eşim 9da gidiyordu bende 8:30 da kalkıp kahvaltı hazırlıyordum
şimdi 7:30 da evden çıkıo bende 6:50de kalkmak zorunda klaıyorum
o gidince yatağa( hiç adetim değildi yaaa
şimdi uyuyorum yakında şişerim de(
zaten hareketsizim bi de uykuya alışmayayaım dimi??
neyse klasik kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmekle
ara yapmadım
şimdi de ne yiyeceğimi bilmiyorum
sizler nasılsınız??
nac... canım sizin öğretmenler pek bi hamarat...sizin okul bizim günlere döndü :))
sıkma canım kısırdan bişi olmaz ama kurabiye olmamış
evet canım sabah uykusu çok tatlı ama bi son vermem lazıım(
nachtigall canım ben foto istiyom senden
59 kilosun ve foton yok(
ben 59 kilo olsam her yerde olurdu hahah
eee ne zaman görcez seni??
tamam canım bekliyoruzDosbikim bi beceremedim foto yüklemeyi. Ama hayatım artık 62 ye yaklaştım. Bu akşam yükleyeyim foto şekerim
selam kızlar. bu hafta yoğunluktan ve aksiliklerden uğrayamadım. fırsat bulur bulmaz aranızdayım.geçmişide okuyamadım. neyse buralarda olmaya çalışırım öptüm herkesi.
merhaba kizlar nasilsiniz bakalim ben yeni isten geldim aksam pilatese gidecem amamkilom hala ayni gerci kaynanam varya arada bir kacamak oluyor davetler gelenler derken ama en iyisi kilo almamam sizleri cok özledim insallah öteki hafataya burdayim kayananamlar öteki haftanin sonuna gidiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?