• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nachtigall çok sağol canım kaçamak yapmıyorum ama biraz önce tartıda 78.2 çıktım moralim bozuldu mafoldumbenmafoldumben
sporada başlayacam evde ebru şallının plates videolarını indirdim netten değilse gitmeyecek bu kilolar

Nurcum, bizim eksiğimiz su ve spor.. Onları da günlük hayatımıza soksak daha iyi sonuç alabiliriz.. Pilates fikri de çok iyi olmuş. Hem vücut sıkılaşıyor hem kalbe çok iyi.. Ben de yapsam iyi olur aslında ama vakit yaratmam lazım

aaa çok ayıp nasıl kaçırırısın çağlacığım bak bana
1 gözleme 1 dilim acukalı ekmek 1.5 bardak gazoz bildiğin kuruyemiş hiç kaçırdımmı beni örnek almalısın kendine hehehehehe

Ne yaptın sen melzeyitim :))))))))))) Yarın 2 litre su içmelisin. Neyse, afiyet olsun, yarın dikkat edersin :)))

Kızlar, geldim ama geçmişi okuyamadım. Benim bugünlük şu ana kadar iyi gitti. Gece geçmişi de okuyup daha ayrıntılı rapor vereceğim. Öptüm.

Harikasın Taylorcım. Bu saatten sonra da kaçamak yapmazsan bütün günün azminin karşılığını alırsın..

Ben de çorba içtim. Ama ağzım kaşınıyor

nur hoş geldin nasılsın ablanda giremiyor onuda çok özledik ama az kaldı inşallah

hoşbuldum canım
evet ablamı bende çok özledim görüşemiyoruz
mart sonundada yanıma gelecek inş.

Nurcum, bizim eksiğimiz su ve spor.. Onları da günlük hayatımıza soksak daha iyi sonuç alabiliriz.. Pilates fikri de çok iyi olmuş. Hem vücut sıkılaşıyor hem kalbe çok iyi.. Ben de yapsam iyi olur aslında ama vakit yaratmam lazım

Ne yaptın sen melzeyitim :))))))))))) Yarın 2 litre su içmelisin. Neyse, afiyet olsun, yarın dikkat edersin :)))

Harikasın Taylorcım. Bu saatten sonra da kaçamak yapmazsan bütün günün azminin karşılığını alırsın..

Ben de çorba içtim. Ama ağzım kaşınıyor

evet canım suyu daha fazlalaştırmam lazım bi ara çok güzel içiyordum
kararlıyım yarın başlıyorum spora

ben geldim kimseler kalmamış neyse artık evet yarın benim için çok yoğun bir gün olacak o yüzden fazla bişey yiyemiyecem bari su içebilsem değilmi neyse ben kaçtım kızım beni bekliyor öptüm hepinizi nanaktan

günaydıııııınnnnn a.s. derrrrmişim hahahaha
ayyy bugün gelemedim günaydınım içimde kaldı :)))
ne yedim
1 dilim ekmekle klasik kahvaltı
öğle sadece çorba
akşam çorba ve ıspanak salata ve yoğurt
ama şişkinlik var sanırım
tartılmadım
yeni arkadaş derya gelmiş hoşgelmiş

Canlarım, isterdim ki size bugün hiç kaçamak yapmadım diyeyim. Ama yarım ay çöreği yedim ve 50 gramdan az kaju yedim. Mensim yaklaştı. Her türlü tatsız belirtileri yaşıyorum.
Komşumla ortak elma krom hapı aldık. Bakalım ne olacak. Başka kaçamağım olmadı, desenize daha ne olacak...
aaaafiye olsun şu elma kromun reklamı çok çıkıyor elmayı yiyorumda yarında 1-2 kilo krom alim bari
ş<k< bi yana umarım işe yarar fiyatı ne onun
KURALLAR

1. 1 ayda 1 kilo veremeyen yarışmacı takımdan diskalifiye olur.
2. Takıma her gün katılım zorunludur. Her gün yenilen, içilenler ve yapılan spor aktiviteleri bildirilmek zorundadır.
3. Her gün en az 2-2.5 lt su içmek zorunludur.
4. Her Cuma öğlen saat 12 kadar bildirim yapmak zorunludur. 12 kadar bildirim yapmayan yarışmacı takımdan diskalifiye olur.
5. 1 ayda en fazla 1 kere + çıkılabilir yani kilo alınabilir regl şişkinliğini içerir bu.
6. 1 ayda en fazla 2 kere sabit çıkılabilir.

ÖDÜLLER
1. Bir hafta içinde 2 kilo ve yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda bir gün istediklerini fazla abartmama şartı ile yiyebilir.
2. Bir hafta içinde 1 kilo ve yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda istedikleri tatlıyı fazla abartmama şartı ile yiyebilir.
ammada katıymış be yavv
nachtigall çok sağol canım kaçamak yapmıyorum ama biraz önce tartıda 78.2 çıktım moralim bozuldu mafoldumbenmafoldumben
sporada başlayacam evde ebru şallının plates videolarını indirdim netten değilse gitmeyecek bu kilolar
bende okadına gıcık oluyorum alll varrrrrrrrrrrrrrrr sinir tahta gibi aynı okadar zayıf olmayıhayatta istemezdim
1 gözleme 1 dilim acukalı ekmek 1.5 bardak gazoz bildiğin kuruyemiş hiç kaçırdımmı beni örnek almalısın kendine hehehehehe
ben sreni örnek alırım bana uyar acuk kaçırmışınn valla
ne yedim
öğle sadece çorba
tartılmadım
günaydın
gelelim yediklerime sabah klasik kahvaltımı yaptım araa bişey yemefim öğlen tava vardı çok az yoğurtla yedim akşamda yarımdan az alabalık yedim ve gün boyunca 3 tane elmaa yedim bide 3 tane petiör bisküvi yedim
kız mayın bana olurmuuua.s.

arkdaşlar çok teşekkür ederim ilginiz için :)

ben kısaca kendimi tanıtayım çocukluğumdan beri kiloluyum, kilolu kelimesi yapışık yaşadım artık bu damgadan çok sıkıldım burda sizlerle beraber kilolarımdan kurtulmak istiyorum. 24 yaşındayım şuan 83,7 kiloyum ve boyum 1,6 yani obez sınıfına giriyorum hayatımda hiç bukadarda kilolu olmamıştım. artık nefes alamıyorum merdiven çıkınca tıkanıyorum. giydiklerimin hiçbiri yakışmıyo yağlar fışkırıyo her yerimden ben bu durumdan çok sıkıldım artık kendime yepyeni bir sayfa açtım insanlar bana artıkk aaa kilo almışsın demeyecek aaaa çok zayıflamışssın diyecek. bunları duymak istiyorum. istediğim gibi giyinmek rahat nefes almak istiyorum yazın kumsalda utanmak istemiyorum en önemlisi bende kist var kilo vermem şart onlardan kurtulup sağlığıma kavuşmak istiyorum...

muhasebeciyim bu arada işim çok haraketsiz akşama kadar oturuyorum. bundan sonra hayatıma haraket katmak için sabahları işe gelirken 30-40 dk yürüyeceğim asansör yerine merdiven kullanacağım cumartesiden bu yana az yiyorum porsiyonlarımı düşürdüm. yarından itibarende yürüyüş ne kadar haraket edersem kardır. kurtulmak istiyorum artık bu şişmanlık hastalığından. hepberaber başaracağız şimdiden gaza geldim bile :)

hoşgeldin aramıza canım inşallah sen de en kısa süreçte dilediğin kiloya ulaşırsın

bhr87o rsimdeki kız senin yanında halt etmiş maşallah ya çok güzelsin allah nazarlardan saklasın anacım incecik duruyorsun senin neren 83
sen bide zayıf olsan varyya yakarsın ortalığı dikkat et

ben de onu diyecektim,Bahar 100 kez daha güzel bir kız,maşallah.

maşşallah baharımız bitane ya çok güzel kilolarınıda verince afeti devran olacak

Baharım, resminden kat kat güzel... Kimse kıyaslayamaz :))))

ayyyy canlarım benim nasıl mutlu oldum okuyunca nasıl motive oldum anlatamam seviyorum hepinizi a.s.
inşallah kurtulunca bu kilolarımdan boydan fotolarımı da ekliycem şimdilik gerek yok aklınızda güzel olarak kalayım di mi ama :utangac:

Teşekkür ederim canım,nasıl olsun hep koşuyor biryerle biniyor,sürekli bişeyler karıştırıyor.Bazen çok kızıyorum artık dayanamıyorum açıkçası.Anlatıyorum ama dinleyen yok anlayan var anlıyor dediklerimi ama işine gelmeyeince hemen konuyu değiştiriyor başlıyor başka bişeyler anlatmya,sanki konuşması çok anlaşılıyor da:))))))))))
Artık hiç rahat olamıyorum bir dk gözüm önünden laçarsa hemn ya pence,sehpalara,masaya,pc önünde bulurum onuboshayallersmile Mutfak dolapları açıp tezgaha binmeye çalışıyor.İyiki çadırımız var ben girince o da geliyor yanıma hemen yatar ve kitap okuruz ben de dinlemiş oluyorum.akannehir çok yoruyor beni ya blmiyorum ama sanki diyer anneler o kadar şikayat etmiyor ben mi çok nazlıyım bilmem.alsanaalsanasmile

yerim onu ben sen buraya yolla annesi işim gücüm de yok hem hareket lazım bana da koşturur dururuz onunla evin içinde kaydirigubbakcemile3

melzeyitcim tatlın eksik kalmış haricinde herbişeyden yemişsin şekerim :roflol: arkadaşının düğününü unutma diyorummmmm anladın sennn :oklava:

Tatlı krizine girmişsin sen canım:))) Bahsetmiştin, yakında geçer zemuszemus Eski düzenine dönersin.

Canlarım, kahvaltı standarttı. 2 dilim ekmek, peynir ve zeytin ezmesi. Bugün dersim erken bitiyor ama sınavlar var.
Çok güldüm ya yeni ders programıma. 2 tane daha ingilizceci geldi diye ders yükümüz hafiflemişti. Ben de mdr yardımcısına bana boş gün verme, her gün dersim olsun dedim. Kafamdaki mantık da okulda işlerim çok oluyor, daha rahat yaparım idi. Sağolsun müdür yardımcısı pazartesi, perşembe ve cumalarımı tren gibi yapmış. Salı 3 saat , çarşamba 2 saat için gideceğim. Artık program değişecek olursa söylerim, düzeltir :)))))

Sorma canım. 1 çeşit yeseydim bari. 2 çeşit birden yedim. Neyse, bugün normal düzene döndüm.

günaydın herkese bende aranıza katılmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor 83,7 kiloyum 1,6 boyundayım hedefim 60kg olmak. çok motivasyona ihtiyacım var arkadaşlar :(

Hoşgeldin canım. Ben de geleli 2 hafta kadar oldu. Che'den sonra geldim. Burası bana çok iyi geldi. Çok motive oldum. Umarım sende de öyle olur.

ben neyedim dün akşam 8 kaşık bamya yarım kase çorba 1 kase yoğurt
birazcık kuruyemiş 50 gramdan azdı hehe
bugün 1tk kuşburnu marmelatı
çeyrek simit çeyrek ekmeğin çeyreği ekmek
2 dilim peynir

birazdan yeşil çay ve 2 grisini yiyecem

Yaa ben yeşil çayı hep unutuyorum. Şimdi görünce aklıma geldi. Birazdan içip yatarım. Ama ben çok su içiyorum. Ondan unutuyorum herhalde.

selamlar şekerler nasılsınız bakalım
ben dün ve bugün yediklerimi söyleyeyim
dün ve bugün kahvaltı aynı 2 dilim kepek ekmeği az miktarda peynir 2-3 dilim zeytin bol miktarda çay
dün ara öğünde 1 adet elma
akşamda 1 kase tarhana çorbası
saat 10dan sonrada meyva yedim
aralarda bol su, kahve ve çay
10 yıldır çaya kahveye şeker kullanmam

Nurcum, öğlen yemek yemedin mi? Elma mı yedin? Az olmuş canım ya.

boyun kaçtı canım benimle hedefin aynı bende 53 olmayı istiyorum ama düz hesap 50 de olsam hayır demem yani kaydirigubbakcemile3

Canım boyum 1.60. Eczanede falan öyle çıkıyor. Mezurayla falan ölçersem 1.59 çıktığı oluyor. Mezuralar zamanla bollaştığı için olabilir. Hedefim 53 kilo. Sizin de desteklerinizle inşallah olur. 50 kilo olursam yüzüm çökebilir gibi geliyor. Ama 50 olduktan sonra 53'e çıkmak zor birşey değil, denenebilir :)) Canım inşallah sen de 50 kilo'ya ulaşırsın en kısa zamanda.

merhabalar,ancak şimdi oturup yazabilirim,oğlum peşimde hep rahatlık yok artık.
kalkınca 1 elma
kahvaltı ettim diyemem öyle ayakta atıştırdım sabahtan 2 çorba kaşığı pekmez yedim,1 dilim ekmek 1 k.k peynir,(dün rengl oldum ve baya halzis oluyorum bugün başım döndü çocuk da var yatıp dinliyemiyorum mecbur pekmez yedim)
öğlen akşamki şehriye çorbasından 1 kase ve 1 çorba kaşğı yoğurt yedim ekmek yok:))))
yine su içmeyi unutum sizi görünce aklıma geldi 1 bardak içeyim bari.
ara için sütlü kahve,elma olur
akiam ise henüz belli değil.

Canım dikkat et baş dönmesi falan diyet yapmaktan mı? Gerçi pekmez yiyip takviye yapmışsın.

Teşekkür ederim canım,nasıl olsun hep koşuyor biryerle biniyor,sürekli bişeyler karıştırıyor.Bazen çok kızıyorum artık dayanamıyorum açıkçası.Anlatıyorum ama dinleyen yok anlayan var anlıyor dediklerimi ama işine gelmeyeince hemen konuyu değiştiriyor başlıyor başka bişeyler anlatmya,sanki konuşması çok anlaşılıyor da:))))))))))
Artık hiç rahat olamıyorum bir dk gözüm önünden laçarsa hemn ya pence,sehpalara,masaya,pc önünde bulurum onuboshayallersmile Mutfak dolapları açıp tezgaha binmeye çalışıyor.İyiki çadırımız var ben girince o da geliyor yanıma hemen yatar ve kitap okuruz ben de dinlemiş oluyorum.akannehir çok yoruyor beni ya blmiyorum ama sanki diyer anneler o kadar şikayat etmiyor ben mi çok nazlıyım bilmem.alsanaalsanasmile

Maşallah çok yakışıklıymış hakkaten. Çok da sevimli. Çekilir onun yorgunluğu :)

süpersiniz ya çok aktifsiniz çok içtensiniz inanın şimdiden motive oldum aranızda ilginiz beni çok mutlu etti hemen bugünkü menümü yazayım bu arada yağmur olmazsa yarın sabah işe gelirken yürümeye başlayacağım.

sabah: 2dl ekmek
1kk peynir 7 zeytin 4 adet acı süs biberi turşusu ( acayip wc çıkartıyor ve çok seviyorum:))

ara: 2 adet mısır patlağı etiformun

öğlen: 2servis kaşığı ıspanak kavurması üzerine 2çk yoğurt
1 tabak sade makarna (tabak küçüktü )

ara: 2 adet mısır patlağı 1 kare çikolata çok minik

akşam: 2dl ekmek 1 kase şehriye çorbası
6 kaşık barbunya yanına yoğurt 2 kaşık
2-3 adet acı süs biberi turşusu

ara: 1ader incir arasına ceviz

(akşamı henüz yemedim ama yazdıklarımdan farklı yemeyeceğim :D )

kilo aldırıyormuş. Hani onu bilerek yiyorsan sorun yok, benim de kaçamak yaptığım oluyor. Ama daha sağlıklı birşeyler yemek istiyorsan 1 bardak süt , sade yoğurt, 15 fındık (veya 12 badem veya bir kaç tane ceviz), 1 dilim tam buğday ekmeği ile az yağlı peynir vs.daha sağlıklı olabilir.

Mısır patlağının (ve pirinç patlağının) kalorisi düşük olabilir ama glisemik endeks değeri yüksek. Yani kan şekerini sanki tatlı yemiş gibi hızla yükseltiyormuş. Sonra kan şekeri hızla düşüyor ve bize tatlı veya hamurişi vs. yeme isteği yaratıyormuş.

KURALLAR

1. 1 ayda 1 kilo veremeyen yarışmacı takımdan diskalifiye olur.
2. Takıma her gün katılım zorunludur. Her gün yenilen, içilenler ve yapılan spor aktiviteleri bildirilmek zorundadır.
3. Her gün en az 2-2.5 lt su içmek zorunludur.
4. Her Cuma öğlen saat 12 kadar bildirim yapmak zorunludur. 12 kadar bildirim yapmayan yarışmacı takımdan diskalifiye olur.
5. 1 ayda en fazla 1 kere + çıkılabilir yani kilo alınabilir regl şişkinliğini içerir bu.
6. 1 ayda en fazla 2 kere sabit çıkılabilir.

ÖDÜLLER
1. Bir hafta içinde 2 kilo ve yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda bir gün istediklerini fazla abartmama şartı ile yiyebilir.
2. Bir hafta içinde 1 kilo ve yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda istedikleri tatlıyı fazla abartmama şartı ile yiyebilir.

Bazı kuralları bilmiyordum, iyi oldu bu. Gayet motive edici.

Canlarım, isterdim ki size bugün hiç kaçamak yapmadım diyeyim. Ama yarım ay çöreği yedim ve 50 gramdan az kaju yedim. Mensim yaklaştı. Her türlü tatsız belirtileri yaşıyorum.
Komşumla ortak elma krom hapı aldık. Bakalım ne olacak. Başka kaçamağım olmadı, desenize daha ne olacak...

Yaa mens yaklaşınca oluyor öyle. Napalım yapacak birşey yok.

Canım üzülme, oluyor öyle bazen. Spor kararına çok sevindim. tebrikler.

Halen kaçamak yapmadım çok şükür. Ama yine spor yok klasik.

ne yedim
öğle sadece çorba
tartılmadım

:)))))) Güldürdün beni dosbacım. Günaydın :) Birazdan sabah olacak zaten :)

günaydın
gelelim yediklerime sabah klasik kahvaltımı yaptım araa bişey yemefim öğlen tava vardı çok az yoğurtla yedim akşamda yarımdan az alabalık yedim ve gün boyunca 3 tane elmaa yedim bide 3 tane petiör bisküvi yedim

Canım pötibör dışında gayet güzel beslenmişsin. Afiyet olsun.

Maşallah çok tatlı, sana benziyor.

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık.
Ara: 1 elma
Öğle: 1 tabak kurufasülye, 1 dilim ekmek, salata, 1 bardak yoğurt
Ara: 3 porsiyon mandalina
Akşam: 4 porsiyon köfte, 1 dilim ekmek, salata
Ara: 2 porsiyon mandalina

Spor: Yok. Hatta hareketsizdim.

Yemek yanlışım yok. Hareketsizdim: -3. Bugün kendime 7 veriyorum.

aaaafiye olsun şu elma kromun reklamı çok çıkıyor elmayı yiyorumda yarında 1-2 kilo krom alim bari
ş<k< bi yana umarım işe yarar fiyatı ne onun

ammada katıymış be yavv
bende okadına gıcık oluyorum alll varrrrrrrrrrrrrrrr sinir tahta gibi aynı okadar zayıf olmayıhayatta istemezdim

ben sreni örnek alırım bana uyar acuk kaçırmışınn valla

günaydın

Canım, ben ilacı biraz kullanayım, memnun kalırsam sana özelden yazarım :))))

ayyyy canlarım benim nasıl mutlu oldum okuyunca nasıl motive oldum anlatamam seviyorum hepinizi a.s.
inşallah kurtulunca bu kilolarımdan boydan fotolarımı da ekliycem şimdilik gerek yok aklınızda güzel olarak kalayım di mi ama :utangac:
[/FONT][/B]

Biz de senin boydan fotoğrafına bayılacağız :))))

Çok güzelsiniz che'cim:)) Hep böyle mutlu olursunuz inşallah :))))

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık.
Ara: 1 elma
Öğle: 1 tabak kurufasülye, 1 dilim ekmek, salata, 1 bardak yoğurt
Ara: 3 porsiyon mandalina
Akşam: 4 porsiyon köfte, 1 dilim ekmek, salata
Ara: 2 porsiyon mandalina

Spor: Yok. Hatta hareketsizdim.

Yemek yanlışım yok. Hareketsizdim: -3. Bugün kendime 7 veriyorum.

Canım, rejimin süper, biraz yürüyüş yapabilsen etkisini o kadar çabuk hissedersin ki... Ama işlerin yoğunluğu bizleri kısıtlıyor değil mi:(

Günaydınnn,
Dosbikim sana da kucak dolusu günaydın zemuszemus
Kahvaltım standart. Hatta şimdi sandviçimi yiyorum.
Hepinize güzel çarşambalar...

Hoşgeldin Deryacım :))) Hasretle seni bekliyorduk... (anlatacağım nedenini opuyorumnanaktan )

Deryacım hoşgeldin. Melzeyitim ve Adcım sana bizden bahsetmişler. Biz de işte kilo vermeye uğraşıyoruz. Birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz bu nedenle her fırsatta buraya girip birbirimize yardımcı oluyoruz.
Kilolu olmanın sorunlarını cidden yaşıyormuşsun, bence bu rahatsızlıkların hızlı bir şekilde kilo vermeni sağlayacak. Çünkü daha sağlıklı olmak istiyorsun.
Canım, kendimi tanıtayım. Öğretmenim. Evlenmeden önce 53 kiloydum, evlendikten sonra her yıl kilolarıma yeni kilolar ekledim ve en son 70 oldum. Diyetisyenle 59 a kadar düştüm. Şimdi hedefim 55 e düşmek. Sen de kararlısın ve bu işi başaracaksın. Birbirimize destek olacağız ve yaza kiraz sapı gibi gireceğizkaydirigubbakcemile5

Canım, sana birazdan kuralları göndereceğim. Okursun sormak istediğin bir şey olursa buraya yazarsın. Her cuma saat en geç 12 ye kadar kilo bildiriminde bulunuyoruz. Ve kilo oranımızı hesaplıyoruz. Katılımlarımız önemli, çünkü amacımız birbirimize destek olmak :)))

Şekerim, ben cep telefonumdan sana özelden cumartesi mesaj attım, daha doğrusu öyle sanıyorum.Düne kadar ses seda çıkmayınca melzeyitle şaşırdık, gönderdiğim mesajlara baktığımda sana gönderemediğim farkettim :)))

Hoşgeldin karamanlıcım. Umarım herşey iyidir.

Beslenmen çok güzelmiş canım. Çabuk sonuç göreceksin :)))

Canım, yanıt kutusunun altında ikonlar var, onlara tıkla, eklenir :)))
Kilo çetvelini ticker factory'den yapıyoruz. Onun da linkini gönderirim, sorun yaşarsan birlikte yaparız :)))))

aranızda olmaktan çok mutluyum çok feci gaza geldim grubun en aktif üyelerinden biri olacağım göreceksiniz. birlikten kuvvet doğar diye boşuna dememişler. çok mutlu uyandım bu sabah rüyemda zayıfladığımı görüm hayatımda ilk defa (rüyalarım hep düzüne çıkmıştır:) işallah ama bilinçaltıda olabilir tabi. şimdi hayatımda en çok istediğim zayıflamak. içim kıpır kıpır oldu hiç bu kadar inanmamıştım burda başaran insanlar görünce neden yapamayım diyorum. hadi hepberaber zayıflamaya..

canım kuralları okudum süper hepsine uyacağım söz. :)

ayrıca bu ikonlar bende tıklayınca gelmiyo pcden olabilir benim neyse önemli değil. ilgin ve desteğin için teşekkür ederim burda olmak için çok geç kalmışım ama zararrın neresinden dönsem kardır:)

şimdi şu cetvelimle uğraşıccam. herşey için teşekkür ederim...

Hoşgeldin Deryacım :))) Hasretle seni bekliyorduk... (anlatacağım nedenini opuyorumnanaktan )

Deryacım hoşgeldin. Melzeyitim ve Adcım sana bizden bahsetmişler. Biz de işte kilo vermeye uğraşıyoruz. Birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz bu nedenle her fırsatta buraya girip birbirimize yardımcı oluyoruz.
Kilolu olmanın sorunlarını cidden yaşıyormuşsun, bence bu rahatsızlıkların hızlı bir şekilde kilo vermeni sağlayacak. Çünkü daha sağlıklı olmak istiyorsun.
Canım, kendimi tanıtayım. Öğretmenim. Evlenmeden önce 53 kiloydum, evlendikten sonra her yıl kilolarıma yeni kilolar ekledim ve en son 70 oldum. Diyetisyenle 59 a kadar düştüm. Şimdi hedefim 55 e düşmek. Sen de kararlısın ve bu işi başaracaksın. Birbirimize destek olacağız ve yaza kiraz sapı gibi gireceğizkaydirigubbakcemile5

Canım, sana birazdan kuralları göndereceğim. Okursun sormak istediğin bir şey olursa buraya yazarsın. Her cuma saat en geç 12 ye kadar kilo bildiriminde bulunuyoruz. Ve kilo oranımızı hesaplıyoruz. Katılımlarımız önemli, çünkü amacımız birbirimize destek olmak :)))

Şekerim, ben cep telefonumdan sana özelden cumartesi mesaj attım, daha doğrusu öyle sanıyorum.Düne kadar ses seda çıkmayınca melzeyitle şaşırdık, gönderdiğim mesajlara baktığımda sana gönderemediğim farkettim :)))

Kilo çetvelini ticker factory'den yapıyoruz. Onun da linkini gönderirim, sorun yaşarsan birlikte yaparız :)))))

aranızda olmaktan çok mutluyum çok feci gaza geldim grubun en aktif üyelerinden biri olacağım göreceksiniz. birlikten kuvvet doğar diye boşuna dememişler. çok mutlu uyandım bu sabah rüyemda zayıfladığımı görüm hayatımda ilk defa (rüyalarım hep düzüne çıkmıştır:) işallah ama bilinçaltıda olabilir tabi. şimdi hayatımda en çok istediğim zayıflamak. içim kıpır kıpır oldu hiç bu kadar inanmamıştım burda başaran insanlar görünce neden yapamayım diyorum. hadi hepberaber zayıflamaya..

ayrıca bu ikonlar bende tıklayınca gelmiyo pcden olabilir benim neyse önemli değil. ilgin ve desteğin için teşekkür ederim burda olmak için çok geç kalmışım ama zararrın neresinden dönsem kardır:)

şimdi şu cetvelimle uğraşıccam. herşey için teşekkür ederim.

arkadaşlar ben sabah işe gelirken tam 40 dk tempolu yürüdüm yarında yürüyeceğim işllahh. havada yağmurluydu ama ben aldırmadın yürücem dedim yağarsa atlarım otobüse dedim şansım yaver gitti yağmadı :) çok mutluyum ve enerji doluyum kahvaltımıda işyerinde yaptım evden çıkmadan önce de aç karnına 1 bardak yeşil çay içtim.

işe geldiğimde yarım paket etiform bisküvi
1 karper peynir
1 bardak yeşil çay içtim. gün içinde bugünkü menümün tamamını yazacağım yine..

Canım, rejimin süper, biraz yürüyüş yapabilsen etkisini o kadar çabuk hissedersin ki... Ama işlerin yoğunluğu bizleri kısıtlıyor değil mi:(

Canım işlerden de değil. ışler yoğun ama televizyon izleyeceğime spora gitsem olur yani. Ama bir süredir stresliydim o yüzden çok enerjisiz, halsiz oluyorum. Bir iki haftaya işlerim biraz daha düzene girecek. O zaman daha çok spor yaparım inşallah.

Bu sabah tartıya çıktım ve sonuç hoşuma gitmedi. Ama mens döneminde olmamın da etkisi olabilir. Bu gece spora kesin gideceğim. Cuma günü kiloma etkisi olur inşallah.

Derya, sayfanın altında kutucuk var yazı yazmamız için. Altında Cevapla yazıyor bir de Gelişmiş Cevapla yazıyor. Mesajını yazmadan önce veya sonra "Gelişmiş Cevapla" yı tıklarsan karşına dediğin gülümsemelerin olduğu ekran çıkıyor. Aslında birinden alıntı yaptığında da aynı ekran çıkıyor. Yazı yazılan ekranın altında gülümseme ikonları çıkıyor.

arkadaşlar ben sabah işe gelirken tam 40 dk tempolu yürüdüm yarında yürüyeceğim işllahh. havada yağmurluydu ama ben aldırmadın yürücem dedim yağarsa atlarım otobüse dedim şansım yaver gitti yağmadı :) çok mutluyum ve enerji doluyum kahvaltımıda işyerinde yaptım evden çıkmadan önce de aç karnına 1 bardak yeşil çay içtim.

işe geldiğimde yarım paket etiform bisküvi
1 karper peynir
1 bardak yeşil çay içtim. gün içinde bugünkü menümün tamamını yazacağım yine..

40 dakika tempolu yürüyüş için tebrikler!

Son düzenleme:
Derya, sayfanın altında kutucuk var yazı yazmamız için. Altında Cevapla yazıyor bir de Gelişmiş Cevapla yazıyor. Mesajını yazmadan önce veya sonra "Gelişmiş Cevapla" yı tıklarsan karşına dediğin gülümsemelerin olduğu ekran çıkıyor. Aslında birinden alıntı yaptığında da aynı ekran çıkıyor. Yazı yazılan ekranın altında gülümseme ikonları çıkıyor.

40 dakika tempolu yürüyüş için tebrikler!

Sğol canımmm :)

bende ikonları grüyorum çıkıyor ama üzerine tıklayınca msja gelmiyo üzerine çiftte tıklasam tekte tıklasam gelmiyo ondan sordum acaba özel birşemi yapmak gerekiyor diye ama benim pcden olabilir canım.

Back