• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kizlar nasilniz gecmisi okumadim umarim hepiniz iyisinizdir ben ögle yemegine geldim bi bakayim dedim kaynanamlar hala burda hafatya gidecekler hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakin

bhr87o rsimdeki kız senin yanında halt etmiş maşallah ya çok güzelsin allah nazarlardan saklasın anacım incecik duruyorsun senin neren 83
sen bide zayıf olsan varyya yakarsın ortalığı dikkat et

derya arkadaş hoşgeldin bende derya grubun en eski üyesiyim şaka şaka 2 haftadır gruptayım accayip motivve ediyor bunlar dikkat et valla fazladan kilo verirsin
tekrar hoşgeldin

merhabalar,ancak şimdi oturup yazabilirim,oğlum peşimde hep rahatlık yok artık.
kalkınca 1 elma
kahvaltı ettim diyemem öyle ayakta atıştırdım sabahtan 2 çorba kaşığı pekmez yedim,1 dilim ekmek 1 k.k peynir,(dün rengl oldum ve baya halzis oluyorum bugün başım döndü çocuk da var yatıp dinliyemiyorum mecbur pekmez yedim)
öğlen akşamki şehriye çorbasından 1 kase ve 1 çorba kaşğı yoğurt yedim ekmek yok:))))
yine su içmeyi unutum sizi görünce aklıma geldi 1 bardak içeyim bari.
ara için sütlü kahve,elma olur
akiam ise henüz belli değil.

bhr87o rsimdeki kız senin yanında halt etmiş maşallah ya çok güzelsin allah nazarlardan saklasın anacım incecik duruyorsun senin neren 83
sen bide zayıf olsan varyya yakarsın ortalığı dikkat et

derya arkadaş hoşgeldin bende derya grubun en eski üyesiyim şaka şaka 2 haftadır gruptayım accayip motivve ediyor bunlar dikkat et valla fazladan kilo verirsin
tekrar hoşgeldin

ben de onu diyecektim,Bahar 100 kez daha güzel bir kız,maşallah.

ben de onu diyecektim,Bahar 100 kez daha güzel bir kız,maşallah.

maşşallah baharımız bitane ya çok güzel kilolarınıda verince afeti devran olacak

derya nachle aramızda bişey bu senin gelmeni bekliyorduk vede geldin bol katılımınla takıma renk katacaksın inanıyoruz

fikriyeceğim yakışıklı oğluşun nasıl çok sevdim onu grmesemde yakışıklı bebek

maşşallah baharımız bitane ya çok güzel kilolarınıda verince afeti devran olacak

derya nachle aramızda bişey bu senin gelmeni bekliyorduk vede geldin bol katılımınla takıma renk katacaksın inanıyoruz

Teşekkür ederim canım,nasıl olsun hep koşuyor biryerle biniyor,sürekli bişeyler karıştırıyor.Bazen çok kızıyorum artık dayanamıyorum açıkçası.Anlatıyorum ama dinleyen yok anlayan var anlıyor dediklerimi ama işine gelmeyeince hemen konuyu değiştiriyor başlıyor başka bişeyler anlatmya,sanki konuşması çok anlaşılıyor da:))))))))))
Artık hiç rahat olamıyorum bir dk gözüm önünden laçarsa hemn ya pence,sehpalara,masaya,pc önünde bulurum onuboshayallersmile Mutfak dolapları açıp tezgaha binmeye çalışıyor.İyiki çadırımız var ben girince o da geliyor yanıma hemen yatar ve kitap okuruz ben de dinlemiş oluyorum.akannehir çok yoruyor beni ya blmiyorum ama sanki diyer anneler o kadar şikayat etmiyor ben mi çok nazlıyım bilmem.alsanaalsanasmile

Sen nasılsın canım,umarım zamn geçtikçe biraz daha iyi olursun.
Kızın ne yapıyor kardeş istemiyor mu?lülülülülülü

Sen nasılsın canım,umarım zamn geçtikçe biraz daha iyi olursun.
Kızın ne yapıyor kardeş istemiyor mu?lülülülülülü

kızım kardeş istiyor istemezmi ama yaza istiyor artık yaza hamilelik kışa doğum diyorum ama bakalım
ayrıca nazlı bir anne değilsin bırak kendi haline çocuğu benim kızım bütün tencere tabak indirirdi oynardı oynardı sıkılırdı sonra ben onları yıkardım bırak özgür olsun çocuk sende yorma kendini değmiyor

süpersiniz ya çok aktifsiniz çok içtensiniz inanın şimdiden motive oldum aranızda ilginiz beni çok mutlu etti hemen bugünkü menümü yazayım bu arada yağmur olmazsa yarın sabah işe gelirken yürümeye başlayacağım.

sabah: 2dl ekmek
1kk peynir 7 zeytin 4 adet acı süs biberi turşusu ( acayip wc çıkartıyor ve çok seviyorum:))

ara: 2 adet mısır patlağı etiformun

öğlen: 2servis kaşığı ıspanak kavurması üzerine 2çk yoğurt
1 tabak sade makarna (tabak küçüktü )

ara: 2 adet mısır patlağı 1 kare çikolata çok minik

akşam: 2dl ekmek 1 kase şehriye çorbası
6 kaşık barbunya yanına yoğurt 2 kaşık
2-3 adet acı süs biberi turşusu

ara: 1ader incir arasına ceviz

(akşamı henüz yemedim ama yazdıklarımdan farklı yemeyeceğim :D )

Son düzenleme:
arkadaşlar şu gülümsemeleri msjlarınıza nasıl ekliyorsunuz ben birtürlü yapamıyorum. birde kilo cetveli yapmak istiyom nasıl yapılıyor :) çok soru sordum ya

Baharım, resminden kat kat güzel... Kimse kıyaslayamaz :))))

Teşekkür ederim canım,nasıl olsun hep koşuyor biryerle biniyor,sürekli bişeyler karıştırıyor.Bazen çok kızıyorum artık dayanamıyorum açıkçası.Anlatıyorum ama dinleyen yok anlayan var anlıyor dediklerimi ama işine gelmeyeince hemen konuyu değiştiriyor başlıyor başka bişeyler anlatmya,sanki konuşması çok anlaşılıyor da:))))))))))
Artık hiç rahat olamıyorum bir dk gözüm önünden laçarsa hemn ya pence,sehpalara,masaya,pc önünde bulurum onuboshayallersmile Mutfak dolapları açıp tezgaha binmeye çalışıyor.İyiki çadırımız var ben girince o da geliyor yanıma hemen yatar ve kitap okuruz ben de dinlemiş oluyorum.akannehir çok yoruyor beni ya blmiyorum ama sanki diyer anneler o kadar şikayat etmiyor ben mi çok nazlıyım bilmem.alsanaalsanasmile

Fikoşcum, sanırım oğlan tehlikeli işler yapıyor, sen de arkasından koşuyosun :))) Gözlemlediğim kadarıyla oğlan çocukları kızlardan daha hareketli... Umarım bi kaç ay sonra bi şeylerin üstüne çıkma huyunu bırakır. En azından çadırınız varmış da nefes alabiliyorsun. Kolay gelsin arkadaşım :))

günaydın herkese bende aranıza katılmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor 83,7 kiloyum 1,6 boyundayım hedefim 60kg olmak. çok motivasyona ihtiyacım var arkadaşlar :(

Hoşgeldin Deryacım :))) Hasretle seni bekliyorduk... (anlatacağım nedenini opuyorumnanaktan )

herkese günaydınlar. canlarım şekerlerim epeydir gelemedim biliyorum. ihmal ettim topiğimi. ama geçerli mazeretlerim vardı. bugün şu elimdeki işleri bitirir bitirmez burdayım. çağlacım dün akşam gelirim dedim ama olmadı. gelince uzun uzun yazarım hepinizi öpüyorum.

Canım, senin canın sağolsun. Kalbin burada :)) Bazen işlerimiz nasıl sıkışıyor. Senin bi de oğluşun var. Dün akşam için de dert etme :)))))

ben neyedim dün akşam 8 kaşık bamya yarım kase çorba 1 kase yoğurt
birazcık kuruyemiş 50 gramdan azdı hehe
bugün 1tk kuşburnu marmelatı
çeyrek simit çeyrek ekmeğin çeyreği ekmek
2 dilim peynir

birazdan yeşil çay ve 2 grisini yiyecem

Şekerim kuruyemişden kastın ne? Kaju falan mı opuyorumnanaktan yoksa ceviz gibi hergün tüketmemiz gereken bir şey mi? Neden soruyorum, bugün 50 gr kaju aldım, hepsini yemedim ama yedim işte. Suçluyum...

selamlar şekerler nasılsınız bakalım
ben dün ve bugün yediklerimi söyleyeyim
dün ve bugün kahvaltı aynı 2 dilim kepek ekmeği az miktarda peynir 2-3 dilim zeytin bol miktarda çay
dün ara öğünde 1 adet elma
akşamda 1 kase tarhana çorbası
saat 10dan sonrada meyva yedim
aralarda bol su, kahve ve çay
10 yıldır çaya kahveye şeker kullanmam

Afiyet olsun Nurcum, çok güzel beslenmişsin. Çaya şeker atmaman da ne güzel bir meziyet. Ben hiç içemiyorum, bu nedenle sakarin kullanıyorum. Şekersiz içersem midem rahatsızlanıyor ve tadını da beğenmiyorum :(

arkdaşlar çok teşekkür ederim ilginiz için :)

ben kısaca kendimi tanıtayım çocukluğumdan beri kiloluyum, kilolu kelimesi yapışık yaşadım artık bu damgadan çok sıkıldım burda sizlerle beraber kilolarımdan kurtulmak istiyorum. 24 yaşındayım şuan 83,7 kiloyum ve boyum 1,6 yani obez sınıfına giriyorum hayatımda hiç bukadarda kilolu olmamıştım. artık nefes alamıyorum merdiven çıkınca tıkanıyorum. giydiklerimin hiçbiri yakışmıyo yağlar fışkırıyo her yerimden ben bu durumdan çok sıkıldım artık kendime yepyeni bir sayfa açtım insanlar bana artıkk aaa kilo almışsın demeyecek aaaa çok zayıflamışssın diyecek. bunları duymak istiyorum. istediğim gibi giyinmek rahat nefes almak istiyorum yazın kumsalda utanmak istemiyorum en önemlisi bende kist var kilo vermem şart onlardan kurtulup sağlığıma kavuşmak istiyorum...

muhasebeciyim bu arada işim çok haraketsiz akşama kadar oturuyorum. bundan sonra hayatıma haraket katmak için sabahları işe gelirken 30-40 dk yürüyeceğim asansör yerine merdiven kullanacağım cumartesiden bu yana az yiyorum porsiyonlarımı düşürdüm. yarından itibarende yürüyüş ne kadar haraket edersem kardır. kurtulmak istiyorum artık bu şişmanlık hastalığından. hepberaber başaracağız şimdiden gaza geldim bile :)

Deryacım hoşgeldin. Melzeyitim ve Adcım sana bizden bahsetmişler. Biz de işte kilo vermeye uğraşıyoruz. Birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz bu nedenle her fırsatta buraya girip birbirimize yardımcı oluyoruz.
Kilolu olmanın sorunlarını cidden yaşıyormuşsun, bence bu rahatsızlıkların hızlı bir şekilde kilo vermeni sağlayacak. Çünkü daha sağlıklı olmak istiyorsun.
Canım, kendimi tanıtayım. Öğretmenim. Evlenmeden önce 53 kiloydum, evlendikten sonra her yıl kilolarıma yeni kilolar ekledim ve en son 70 oldum. Diyetisyenle 59 a kadar düştüm. Şimdi hedefim 55 e düşmek. Sen de kararlısın ve bu işi başaracaksın. Birbirimize destek olacağız ve yaza kiraz sapı gibi gireceğizkaydirigubbakcemile5

Canım, sana birazdan kuralları göndereceğim. Okursun sormak istediğin bir şey olursa buraya yazarsın. Her cuma saat en geç 12 ye kadar kilo bildiriminde bulunuyoruz. Ve kilo oranımızı hesaplıyoruz. Katılımlarımız önemli, çünkü amacımız birbirimize destek olmak :)))

canım tanıştığımıza çok sevindim

:D benimi bekliyorsunuz hiçbirşey anlamadım ???????

Şekerim, ben cep telefonumdan sana özelden cumartesi mesaj attım, daha doğrusu öyle sanıyorum.Düne kadar ses seda çıkmayınca melzeyitle şaşırdık, gönderdiğim mesajlara baktığımda sana gönderemediğim farkettim :)))

merhaba kizlar nasilniz gecmisi okumadim umarim hepiniz iyisinizdir ben ögle yemegine geldim bi bakayim dedim kaynanamlar hala burda hafatya gidecekler hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakin

Hoşgeldin karamanlıcım. Umarım herşey iyidir.

süpersiniz ya çok aktifsiniz çok içtensiniz inanın şimdiden motive oldum aranızda ilginiz beni çok mutlu etti hemen bugünkü menümü yazayım bu arada yağmur olmazsa yarın sabah işe gelirken yürümeye başlayacağım.

sabah: 2dl ekmek
1kk peynir 7 zeytin 4 adet acı süs biberi turşusu ( acayip wc çıkartıyor ve çok seviyorum:))

ara: 2 adet mısır patlağı etiformun

öğlen: 2servis kaşığı ıspanak kavurması üzerine 2çk yoğurt
1 tabak sade makarna (tabak küçüktü )

ara: 2 adet mısır patlağı 1 kare çikolata çok minik

akşam: 2dl ekmek 1 kase şehriye çorbası
6 kaşık barbunya yanına yoğurt 2 kaşık
2-3 adet acı süs biberi turşusu

ara: 1ader incir arasına ceviz

(akşamı henüz yemedim ama yazdıklarımdan farklı yemeyeceğim :D )

Beslenmen çok güzelmiş canım. Çabuk sonuç göreceksin :)))

arkadaşlar şu gülümsemeleri msjlarınıza nasıl ekliyorsunuz ben birtürlü yapamıyorum. birde kilo cetveli yapmak istiyom nasıl yapılıyor :) çok soru sordum ya

Canım, yanıt kutusunun altında ikonlar var, onlara tıkla, eklenir :)))
Kilo çetvelini ticker factory'den yapıyoruz. Onun da linkini gönderirim, sorun yaşarsan birlikte yaparız :)))))

KURALLAR

1. 1 ayda 1 kilo veremeyen yarışmacı takımdan diskalifiye olur.
2. Takıma her gün katılım zorunludur. Her gün yenilen, içilenler ve yapılan spor aktiviteleri bildirilmek zorundadır.
3. Her gün en az 2-2.5 lt su içmek zorunludur.
4. Her Cuma öğlen saat 12 kadar bildirim yapmak zorunludur. 12 kadar bildirim yapmayan yarışmacı takımdan diskalifiye olur.
5. 1 ayda en fazla 1 kere + çıkılabilir yani kilo alınabilir regl şişkinliğini içerir bu.
6. 1 ayda en fazla 2 kere sabit çıkılabilir.

ÖDÜLLER
1. Bir hafta içinde 2 kilo ve yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda bir gün istediklerini fazla abartmama şartı ile yiyebilir.
2. Bir hafta içinde 1 kilo ve yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda istedikleri tatlıyı fazla abartmama şartı ile yiyebilir.

genel kurallar aşağıda yer alıyor:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

Ayrıca;

Her cuma kilo bildirimimiz oluyor, lütfen en geç cuma saat 12:00'ye kadar kilo bildirimleriniz bitmiş olsun, hesaplamaları yapıp gönderelim. Mazeret bildirmeden kilo bildirimi yapmayan arkadaşlarımız 1. hafta uyarı alır 2. tekrarda ise yarışmadan diskalifiye olur...

Kilo bildirimlerimiz her üyenin sorumluluk alması amacı ile yüzde hesabı yapılarak bildirilir.
Yüzde hesabı: [(bu haftanın kilosu-geçen haftanın kilosu)*100/(geçen haftanın kilosu)]
şeklinde yapılıyor. Yüzde hesabını yapamayan olursa ben ve diğer arkadaşlar yardımcı oluruz.

ilk iki haftanız deneme süresidir kurallar gereği... ama ilk günlerinizde mesajlarınız ve katılımınız ile aramızda olduğunuzu belli ederseniz önümüzdeki ilk cuma kilo bildirimine katılabilirsiniz...

Bir de paylaşım alanını takip etmenizde yarar var.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html

Yeni kural: o hafta kilo alan,sabit kalan ya da en az kilo veren kişi takımdaki o hafta en iyi kilo veren kişiden koçluk yardımı alacaktır hatalarını görebilmek adına.

Canlarım, isterdim ki size bugün hiç kaçamak yapmadım diyeyim. Ama yarım ay çöreği yedim ve 50 gramdan az kaju yedim. Mensim yaklaştı. Her türlü tatsız belirtileri yaşıyorum.
Komşumla ortak elma krom hapı aldık. Bakalım ne olacak. Başka kaçamağım olmadı, desenize daha ne olacak...

nachtigall çok sağol canım kaçamak yapmıyorum ama biraz önce tartıda 78.2 çıktım moralim bozuldu mafoldumbenmafoldumben
sporada başlayacam evde ebru şallının plates videolarını indirdim netten değilse gitmeyecek bu kilolar

Canlarım, isterdim ki size bugün hiç kaçamak yapmadım diyeyim. Ama yarım ay çöreği yedim ve 50 gramdan az kaju yedim. Mensim yaklaştı. Her türlü tatsız belirtileri yaşıyorum.
Komşumla ortak elma krom hapı aldık. Bakalım ne olacak. Başka kaçamağım olmadı, desenize daha ne olacak...

aaa çok ayıp nasıl kaçırırısın çağlacığım bak bana
1 gözleme 1 dilim acukalı ekmek 1.5 bardak gazoz bildiğin kuruyemiş hiç kaçırdımmı beni örnek almalısın kendine hehehehehe

Kızlar, geldim ama geçmişi okuyamadım. Benim bugünlük şu ana kadar iyi gitti. Gece geçmişi de okuyup daha ayrıntılı rapor vereceğim. Öptüm.

Back