derya hoşgeldin kaç gündür seni bekliyoruz bizde hehee anlatırız bi ara
canım tanıştığımıza çok sevindim
benimi bekliyorsunuz hiçbirşey anlamadım ???????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derya hoşgeldin kaç gündür seni bekliyoruz bizde hehee anlatırız bi ara
bhr87o rsimdeki kız senin yanında halt etmiş maşallah ya çok güzelsin allah nazarlardan saklasın anacım incecik duruyorsun senin neren 83
sen bide zayıf olsan varyya yakarsın ortalığı dikkat et
derya arkadaş hoşgeldin bende derya grubun en eski üyesiyim şaka şaka 2 haftadır gruptayım accayip motivve ediyor bunlar dikkat et valla fazladan kilo verirsin
tekrar hoşgeldin
ben de onu diyecektim,Bahar 100 kez daha güzel bir kız,maşallah.
maşşallah baharımız bitane ya çok güzel kilolarınıda verince afeti devran olacak
derya nachle aramızda bişey bu senin gelmeni bekliyorduk vede geldin bol katılımınla takıma renk katacaksın inanıyoruz
fikriyeceğim yakışıklı oğluşun nasıl çok sevdim onu grmesemde yakışıklı bebek
maşşallah baharımız bitane ya çok güzel kilolarınıda verince afeti devran olacak
derya nachle aramızda bişey bu senin gelmeni bekliyorduk vede geldin bol katılımınla takıma renk katacaksın inanıyoruz
Sen nasılsın canım,umarım zamn geçtikçe biraz daha iyi olursun.
Kızın ne yapıyor kardeş istemiyor mu?lülülülülülü
Teşekkür ederim canım,nasıl olsun hep koşuyor biryerle biniyor,sürekli bişeyler karıştırıyor.Bazen çok kızıyorum artık dayanamıyorum açıkçası.Anlatıyorum ama dinleyen yok anlayan var anlıyor dediklerimi ama işine gelmeyeince hemen konuyu değiştiriyor başlıyor başka bişeyler anlatmya,sanki konuşması çok anlaşılıyor da:))))))))))
Artık hiç rahat olamıyorum bir dk gözüm önünden laçarsa hemn ya pence,sehpalara,masaya,pc önünde bulurum onuboshayallersmile Mutfak dolapları açıp tezgaha binmeye çalışıyor.İyiki çadırımız var ben girince o da geliyor yanıma hemen yatar ve kitap okuruz ben de dinlemiş oluyorum.akannehir çok yoruyor beni ya blmiyorum ama sanki diyer anneler o kadar şikayat etmiyor ben mi çok nazlıyım bilmem.alsanaalsanasmile
günaydın herkese bende aranıza katılmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor 83,7 kiloyum 1,6 boyundayım hedefim 60kg olmak. çok motivasyona ihtiyacım var arkadaşlar
herkese günaydınlar. canlarım şekerlerim epeydir gelemedim biliyorum. ihmal ettim topiğimi. ama geçerli mazeretlerim vardı. bugün şu elimdeki işleri bitirir bitirmez burdayım. çağlacım dün akşam gelirim dedim ama olmadı. gelince uzun uzun yazarım hepinizi öpüyorum.
ben neyedim dün akşam 8 kaşık bamya yarım kase çorba 1 kase yoğurt
birazcık kuruyemiş 50 gramdan azdı hehe
bugün 1tk kuşburnu marmelatı
çeyrek simit çeyrek ekmeğin çeyreği ekmek
2 dilim peynir
birazdan yeşil çay ve 2 grisini yiyecem
selamlar şekerler nasılsınız bakalım
ben dün ve bugün yediklerimi söyleyeyim
dün ve bugün kahvaltı aynı 2 dilim kepek ekmeği az miktarda peynir 2-3 dilim zeytin bol miktarda çay
dün ara öğünde 1 adet elma
akşamda 1 kase tarhana çorbası
saat 10dan sonrada meyva yedim
aralarda bol su, kahve ve çay
10 yıldır çaya kahveye şeker kullanmam
arkdaşlar çok teşekkür ederim ilginiz için :)
ben kısaca kendimi tanıtayım çocukluğumdan beri kiloluyum, kilolu kelimesi yapışık yaşadım artık bu damgadan çok sıkıldım burda sizlerle beraber kilolarımdan kurtulmak istiyorum. 24 yaşındayım şuan 83,7 kiloyum ve boyum 1,6 yani obez sınıfına giriyorum hayatımda hiç bukadarda kilolu olmamıştım. artık nefes alamıyorum merdiven çıkınca tıkanıyorum. giydiklerimin hiçbiri yakışmıyo yağlar fışkırıyo her yerimden ben bu durumdan çok sıkıldım artık kendime yepyeni bir sayfa açtım insanlar bana artıkk aaa kilo almışsın demeyecek aaaa çok zayıflamışssın diyecek. bunları duymak istiyorum. istediğim gibi giyinmek rahat nefes almak istiyorum yazın kumsalda utanmak istemiyorum en önemlisi bende kist var kilo vermem şart onlardan kurtulup sağlığıma kavuşmak istiyorum...
muhasebeciyim bu arada işim çok haraketsiz akşama kadar oturuyorum. bundan sonra hayatıma haraket katmak için sabahları işe gelirken 30-40 dk yürüyeceğim asansör yerine merdiven kullanacağım cumartesiden bu yana az yiyorum porsiyonlarımı düşürdüm. yarından itibarende yürüyüş ne kadar haraket edersem kardır. kurtulmak istiyorum artık bu şişmanlık hastalığından. hepberaber başaracağız şimdiden gaza geldim bile :)
merhaba kizlar nasilniz gecmisi okumadim umarim hepiniz iyisinizdir ben ögle yemegine geldim bi bakayim dedim kaynanamlar hala burda hafatya gidecekler hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakin
süpersiniz ya çok aktifsiniz çok içtensiniz inanın şimdiden motive oldum aranızda ilginiz beni çok mutlu etti hemen bugünkü menümü yazayım bu arada yağmur olmazsa yarın sabah işe gelirken yürümeye başlayacağım.
sabah: 2dl ekmek
1kk peynir 7 zeytin 4 adet acı süs biberi turşusu ( acayip wc çıkartıyor ve çok seviyorum:))
ara: 2 adet mısır patlağı etiformun
öğlen: 2servis kaşığı ıspanak kavurması üzerine 2çk yoğurt
1 tabak sade makarna (tabak küçüktü )
ara: 2 adet mısır patlağı 1 kare çikolata çok minik
akşam: 2dl ekmek 1 kase şehriye çorbası
6 kaşık barbunya yanına yoğurt 2 kaşık
2-3 adet acı süs biberi turşusu
ara: 1ader incir arasına ceviz
(akşamı henüz yemedim ama yazdıklarımdan farklı yemeyeceğim )
arkadaşlar şu gülümsemeleri msjlarınıza nasıl ekliyorsunuz ben birtürlü yapamıyorum. birde kilo cetveli yapmak istiyom nasıl yapılıyor :) çok soru sordum ya
Canlarım, isterdim ki size bugün hiç kaçamak yapmadım diyeyim. Ama yarım ay çöreği yedim ve 50 gramdan az kaju yedim. Mensim yaklaştı. Her türlü tatsız belirtileri yaşıyorum.
Komşumla ortak elma krom hapı aldık. Bakalım ne olacak. Başka kaçamağım olmadı, desenize daha ne olacak...