• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık.
Ara: 1 elma
Öğle: 1 tabak kurufasülye, 1 dilim ekmek, salata, 1 bardak yoğurt
Ara: 3 porsiyon mandalina
Akşam: 4 porsiyon köfte, 1 dilim ekmek, salata
Ara: 2 porsiyon mandalina

Spor: Yok. Hatta hareketsizdim.

Yemek yanlışım yok. Hareketsizdim: -3. Bugün kendime 7 veriyorum.
Selamlar 13 takımın fıstıkları .....:1hug:

taylorum sen burdamıydın canım .....olumunekankayizsmile
menün gayet güzel .alkisalkisalkis sadece akşamki ekmegin göze batıyor gerisi harika bence .yerimsenibena.s.

çok şeker bi bebeğin var canım Allah bağışlasın :emir_bebek:

Canım boyum 1.60. Eczanede falan öyle çıkıyor. Mezurayla falan ölçersem 1.59 çıktığı oluyor. Mezuralar zamanla bollaştığı için olabilir. Hedefim 53 kilo. Sizin de desteklerinizle inşallah olur. 50 kilo olursam yüzüm çökebilir gibi geliyor. Ama 50 olduktan sonra 53'e çıkmak zor birşey değil, denenebilir :)) Canım inşallah sen de 50 kilo'ya ulaşırsın en kısa zamanda.

inşallah canım yaza kadar hepimiz tığ gibi oluruz incecik zemuszemus

Biz de senin boydan fotoğrafına bayılacağız :))))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 zemuszemus :lepi: aklinialirimsmile sositososito yerimsenibenhihoyyyt

arkadaşlar ben sabah işe gelirken tam 40 dk tempolu yürüdüm yarında yürüyeceğim işllahh. havada yağmurluydu ama ben aldırmadın yürücem dedim yağarsa atlarım otobüse dedim şansım yaver gitti yağmadı :) çok mutluyum ve enerji doluyum kahvaltımıda işyerinde yaptım evden çıkmadan önce de aç karnına 1 bardak yeşil çay içtim.

işe geldiğimde yarım paket etiform bisküvi
1 karper peynir
1 bardak yeşil çay içtim. gün içinde bugünkü menümün tamamını yazacağım yine..

şu enerjinden az bişey de buraya yollasana canım bense aksine hiç enerjik değilim bu günlerde eyvahedigeldismile

menün gayet güzel .alkisalkisalkis sadece akşamki ekmegin göze batıyor gerisi harika bence .yerimsenibena.s.

aebenim iki haftadır burdayım canım. Diyetisyenin verdiği listeyi takip ediyorum. Diyetisyenlerden de pek montici çıkmıyor :) Ama onun verdiklerini montiye göre maksimum uyarlamaya çalışıyorum. Tamamen monti yapmak da (mesela akşam yemeğinde o ekmeği yememek) zor geliyor yaa. Napalım, hiç yoktan iyidir :kedi: Ama kilo vermem yavaşlarsa/durursa hemen eski dostum montiye geçeceğim :) Monti forumunu da yakından takip ediyorum olumunekankayizsmile Unuttuğum yanlış hatırladığım bir sürü şeyi öğrendim, iyi ki açmışsın forumu alkisalkisalkis Yediklerimi beğenmene sevindim canım :teytey:

aebenim iki haftadır burdayım canım. Diyetisyenin verdiği listeyi takip ediyorum. Diyetisyenlerden de pek montici çıkmıyor :) Ama onun verdiklerini montiye göre maksimum uyarlamaya çalışıyorum. Tamamen monti yapmak da (mesela akşam yemeğinde o ekmeği yememek) zor geliyor yaa. Napalım, hiç yoktan iyidir :kedi: Ama kilo vermem yavaşlarsa/durursa hemen eski dostum montiye geçeceğim :) Monti forumunu da yakından takip ediyorum olumunekankayizsmile Unuttuğum yanlış hatırladığım bir sürü şeyi öğrendim, iyi ki açmışsın forumu alkisalkisalkis Yediklerimi beğenmene sevindim canım :teytey:
Hoş geldin o zaman diyet guruplarına ..olumunekankayizsmile...
Bende 6. takımdayim şu an listedede deyilim bi ara kaptanlıgını yapmıştım ama mezun olmak için yakında tekrar listeye girecegim ...:teytey:
listen gerçekten güzel .. zemuszemusŞeniz

mesajı gönderirken sayfa görüntülenemiyor dedi şimdide 3 kez gelmiş silemiyrum. anlamadım neden böyle oldu :(

Canın sağolsun canım. İlk zamanlar olur böyle şeyler :))
arkadaşlar ben sabah işe gelirken tam 40 dk tempolu yürüdüm yarında yürüyeceğim işllahh. havada yağmurluydu ama ben aldırmadın yürücem dedim yağarsa atlarım otobüse dedim şansım yaver gitti yağmadı :) çok mutluyum ve enerji doluyum kahvaltımıda işyerinde yaptım evden çıkmadan önce de aç karnına 1 bardak yeşil çay içtim.

işe geldiğimde yarım paket etiform bisküvi
1 karper peynir
1 bardak yeşil çay içtim. gün içinde bugünkü menümün tamamını yazacağım yine..

Canım, gayet iyi gidiyorsun, karper peynirin diyet
olanı da var. Onu tercih edebilirsin. Yürüyüş de harika.
İzmirde nerede oturuyorsun. Ben karşıyakadan

günaydıııınnnnn a.s.
ahhh tembel dosbik ahhh
yine geç kalktım kızlar
eskiden eşim 9da gidiyordu bende 8:30 da kalkıp kahvaltı hazırlıyordum
şimdi 7:30 da evden çıkıo bende 6:50de kalkmak zorunda klaıyorum
o gidince yatağa :(( hiç adetim değildi yaaa
şimdi uyuyorum yakında şişerim de :((
zaten hareketsizim bi de uykuya alışmayayaım dimi??
neyse klasik kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmekle
ara yapmadım
şimdi de ne yiyeceğimi bilmiyorum
sizler nasılsınız??

Canım işlerden de değil. İşler yoğun ama televizyon izleyeceğime spora gitsem olur yani. Ama bir süredir stresliydim o yüzden çok enerjisiz, halsiz oluyorum. Bir iki haftaya işlerim biraz daha düzene girecek. O zaman daha çok spor yaparım inşallah.

Bu sabah tartıya çıktım ve sonuç hoşuma gitmedi. Ama mens döneminde olmamın da etkisi olabilir. Bu gece spora kesin gideceğim. Cuma günü kiloma etkisi olur inşallah.

Derya, sayfanın altında kutucuk var yazı yazmamız için. Altında Cevapla yazıyor bir de Gelişmiş Cevapla yazıyor. Mesajını yazmadan önce veya sonra "Gelişmiş Cevapla" yı tıklarsan karşına dediğin gülümsemelerin olduğu ekran çıkıyor. Aslında birinden alıntı yaptığında da aynı ekran çıkıyor. Yazı yazılan ekranın altında gülümseme ikonları çıkıyor.

40 dakika tempolu yürüyüş için tebrikler!

Canım, hepimiz öyleyiz spor yerine başka şeylere zaman ayırıyoruz..
Taylorcım, beslenme düzenin çok güzel, bence sık sık tartıya çıkma. Genelde diyetisyenler 2 haftada bir kontrole çağırır ve 10. Günde kilo kaybı olur. Mens öncesi durumun da kilo fazlalığında etkilidir

Hoşgeldin canım...

Hoş geldin o zaman diyet guruplarına ..olumunekankayizsmile...
Bende 6. takımdayim şu an listedede deyilim bi ara kaptanlıgını yapmıştım ama mezun olmak için yakında tekrar listeye girecegim ...:teytey:
listen gerçekten güzel .. zemuszemusŞeniz

Umarım en yakın zamanda mezun olursun canımm. biz de yaza mezun olmak :)))
günaydıııınnnnn a.s.
ahhh tembel dosbik ahhh
yine geç kalktım kızlar
eskiden eşim 9da gidiyordu bende 8:30 da kalkıp kahvaltı hazırlıyordum
şimdi 7:30 da evden çıkıo bende 6:50de kalkmak zorunda klaıyorum
o gidince yatağa :(( hiç adetim değildi yaaa
şimdi uyuyorum yakında şişerim de :((
zaten hareketsizim bi de uykuya alışmayayaım dimi??
neyse klasik kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmekle
ara yapmadım
şimdi de ne yiyeceğimi bilmiyorum
sizler nasılsınız??

Dosbikiimmm, lütfen şişme. Sabah uykusu da çok tatlı değil mi... Kahvaltın iyiymiş. Günün de iyi geçsin canımm
Ben de okuldayım, dersim bitti. Bir arkadaşı bekliyorum sonra bi şeyler bakacağız. Kızlar, kahvaltım ve öğle yemeğim normaldi ama bizim edebiyatçılar yemekli zümre yapıyorlardı 2 kaşık kısır, 1 börek ve 1 kurabiye yedim. Her gün bi kaçamak yapmak zorundayım?
1. Dönem giydiğim ve hafif bol gelen
Pantolon üstüme yapıştı bugün.

nac... canım sizin öğretmenler pek bi hamarat...sizin okul bizim günlere döndü :))
sıkma canım kısırdan bişi olmaz ama kurabiye olmamış
evet canım sabah uykusu çok tatlı ama bi son vermem lazıım :((

nachtigall canım ben foto istiyom senden
59 kilosun ve foton yok :((
ben 59 kilo olsam her yerde olurdu hahah
eee ne zaman görcez seni??

nac... canım sizin öğretmenler pek bi hamarat...sizin okul bizim günlere döndü :))
sıkma canım kısırdan bişi olmaz ama kurabiye olmamış
evet canım sabah uykusu çok tatlı ama bi son vermem lazıım :((

Evet canım, diyette 8 saatten fazla uyunmaması gerekiyormuş.
Ben de fena yaptım ya. Anlamıyorum, her gün nasıl kaçamak yapabiliyorum

selam kızlar. bu hafta yoğunluktan ve aksiliklerden uğrayamadım. fırsat bulur bulmaz aranızdayım.geçmişide okuyamadım. neyse buralarda olmaya çalışırım öptüm herkesi.

Dosbikim bi beceremedim foto yüklemeyi. Ama hayatım artık 62 ye yaklaştım. Bu akşam yükleyeyim foto şekerim
tamam canım bekliyoruz

selam kızlar. bu hafta yoğunluktan ve aksiliklerden uğrayamadım. fırsat bulur bulmaz aranızdayım.geçmişide okuyamadım. neyse buralarda olmaya çalışırım öptüm herkesi.

canım çok çalışıyorsun bu aralar... dikkat et vitaminlerine ....
bak ben uykudan bütün vitaminleri sizin içinde alıyorum :)
off yaa adcım sen çok yoğunsun bende çok uykucu :((

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim ben yeni isten geldim aksam pilatese gidecem amamkilom hala ayni gerci kaynanam varya arada bir kacamak oluyor davetler gelenler derken ama en iyisi kilo almamam sizleri cok özledim insallah öteki hafataya burdayim kayananamlar öteki haftanin sonuna gidiyorlar

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim ben yeni isten geldim aksam pilatese gidecem amamkilom hala ayni gerci kaynanam varya arada bir kacamak oluyor davetler gelenler derken ama en iyisi kilo almamam sizleri cok özledim insallah öteki hafataya burdayim kayananamlar öteki haftanin sonuna gidiyorlar

özledik canım hayırlıca gel artık
ne güzel karamanlım kilo almamışsın
azmine hayranım

kızlar bugün pek yazamadım bilmiyorum okudum okudum kaçtım şimdide yemeğimi yedim bakayım dedim
sabah 1 poğaça
öğlen yarım tabak nout az yoğurt lahana salatası
ara yok
birkaç kraker
akşam yarım tabak makarna 1 tane kanat yedim yarım bardak gazoz içtim:((( bu ara kimselere görünmeyim en iyiy ama benim için yorucu bir gündü feleğim şaştı akşam nöbete gittim kısa sürdü geri geldim gece tekrar aradılar allahtan gitmedim babamız yok çocuk tek kalacaktı stres dolu bir geceydi
sabah 5te göreve gittim kızımı o saatte uyandırıp bi abimizin evine bıraktım bide köye gittik ev soğuk ahır kokuyor:((( falan filan çamurr içinde kaldı her yerimiz
sonrada üniversite sınav formu nu verelim dedik lise diploması istediler ya ben yüksek okulu bitirdim kardeşim iki üniversiteyi bıraktım nasıl bilgiler olmaz aklım ermiyor evde diplomamı bulamadım eşime sordum bilmiyorum dedi dolabımdamı diye sordum yok kitli orası dedi nasıl sinirim bozuldu kötü bir gecenin üzerine birde bu masasının yanındaki dolaba bakmak gerektiğini söyledi iç sesim ve bilin bakalım nerden çıktı masasının kenarındaki ıvır zıvır evrakların dolu olduğu dolaptan çıktı bir daha hep iç sesimin sesini dinleyecem ve artık olumlama yaparken kötü düşünmeyecem nezaman olumlamalarımı doğru yapsam işler yolunda ama negatif bir düşünce bana yol su olarak dönüyor ayyy yoruldummm çok konuştum

melzeyitim bencede iç sesi dinlemek çoğu zaman doğru yola yöneltiyor insanı
bulmana sevindim
yorucu günlerin hep böle devam edecek mi?

Back