• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim ben yeni isten geldim aksam pilatese gidecem amamkilom hala ayni gerci kaynanam varya arada bir kacamak oluyor davetler gelenler derken ama en iyisi kilo almamam sizleri cok özledim insallah öteki hafataya burdayim kayananamlar öteki haftanin sonuna gidiyorlar

canım kilo almamak da çok önemli en azından kaldığımız yerden devam etmek daha kolaydır.Pilates de çok faydası eder inşallah.

kızlar bugün pek yazamadım bilmiyorum okudum okudum kaçtım şimdide yemeğimi yedim bakayım dedim
sabah 1 poğaça
öğlen yarım tabak nout az yoğurt lahana salatası
ara yok
birkaç kraker
akşam yarım tabak makarna 1 tane kanat yedim yarım bardak gazoz içtim:((( bu ara kimselere görünmeyim en iyiy ama benim için yorucu bir gündü feleğim şaştı akşam nöbete gittim kısa sürdü geri geldim gece tekrar aradılar allahtan gitmedim babamız yok çocuk tek kalacaktı stres dolu bir geceydi
sabah 5te göreve gittim kızımı o saatte uyandırıp bi abimizin evine bıraktım bide köye gittik ev soğuk ahır kokuyor:((( falan filan çamurr içinde kaldı her yerimiz
sonrada üniversite sınav formu nu verelim dedik lise diploması istediler ya ben yüksek okulu bitirdim kardeşim iki üniversiteyi bıraktım nasıl bilgiler olmaz aklım ermiyor evde diplomamı bulamadım eşime sordum bilmiyorum dedi dolabımdamı diye sordum yok kitli orası dedi nasıl sinirim bozuldu kötü bir gecenin üzerine birde bu masasının yanındaki dolaba bakmak gerektiğini söyledi iç sesim ve bilin bakalım nerden çıktı masasının kenarındaki ıvır zıvır evrakların dolu olduğu dolaptan çıktı bir daha hep iç sesimin sesini dinleyecem ve artık olumlama yaparken kötü düşünmeyecem nezaman olumlamalarımı doğru yapsam işler yolunda ama negatif bir düşünce bana yol su olarak dönüyor ayyy yoruldummm çok konuştum

ah be kardeşim ben okurken yoruldum,sen bunları yaşarken hiç nefes alabildin mi?

günaydıııınnnnn a.s.
ahhh tembel dosbik ahhh
yine geç kalktım kızlar
eskiden eşim 9da gidiyordu bende 8:30 da kalkıp kahvaltı hazırlıyordum
şimdi 7:30 da evden çıkıo bende 6:50de kalkmak zorunda klaıyorum
o gidince yatağa :(( hiç adetim değildi yaaa
şimdi uyuyorum yakında şişerim de :((
zaten hareketsizim bi de uykuya alışmayayaım dimi??
neyse klasik kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmekle
ara yapmadım
şimdi de ne yiyeceğimi bilmiyorum
sizler nasılsınız??

maşallah canım saat 13.300 bize günaydın diyorsun:))))))))))) biz artık öğlen uykuya dalıyordukalsanaalsanasmile

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık.
Ara: 1 elma
Öğle: 1 tabak kurufasülye, 1 dilim ekmek, salata, 1 bardak yoğurt
Ara: 3 porsiyon mandalina
Akşam: 4 porsiyon köfte, 1 dilim ekmek, salata
Ara: 2 porsiyon mandalina

Spor: Yok. Hatta hareketsizdim.

Yemek yanlışım yok. Hareketsizdim: -3. Bugün kendime 7 veriyorum.
canım bence menun iyi,aslında hepimizin en büyük sorunu hareketsizlik.

arkadaşlar ben sabah işe gelirken tam 40 dk tempolu yürüdüm yarında yürüyeceğim işllahh. havada yağmurluydu ama ben aldırmadın yürücem dedim yağarsa atlarım otobüse dedim şansım yaver gitti yağmadı :) çok mutluyum ve enerji doluyum kahvaltımıda işyerinde yaptım evden çıkmadan önce de aç karnına 1 bardak yeşil çay içtim.
işe geldiğimde yarım paket etiform bisküvi
1 karper peynir
1 bardak yeşil çay içtim. gün içinde bugünkü menümün tamamını yazacağım yine..

oh ne güzel yapmışsın canım,böyle devam edersen super sonuç alırsın.

bugün yediklerimi yazayım
sabah 1 dilim helim,1 dilim ekmek,1 çorba kaşığı pekmez,1 bardak yeşil çay
ara 2 çorba kaşığı kadar kuru üzüm
öğlen 2 k.k peynir.1 dilim ekmek,1 domats,1 bardak yeşil çay(ballı)
ara sütlü kahve(ballı),1 paket eti form bisküvi(keşke olmasaydı ama kendimi tutamadım)
akşam yemeğinden önce 1 elma
akşam 1 kase mercimek çorbası,1 çorba k. yoğurt,1 dilim ekmek.

vaybe bunları nasıl yemişim ben alsanaalsanasmile eyvahedigeldismile mafoldumben

baktım kaçıyorum çok yorgunum bu arada fikriyeciğim bu kadar olayın üzerine birde moralimi şu saatte bozdular artık insanlara bişey demiyorum kendi meslektaşlarımdan utanıyorum ne kadar cahil bayan varsa (bu okumak anlamında değil) bizde toplamışlar artık yaşadığım şeylerden yoruldum ve haksızsam allahım bana ama haklıysamda allahıma havale ediyorum o kdar yüce okdar ulu ki diğer dünyaya bırakmıyor mevlam büyüktür ne eylerse güzel eyler artık ya sabır çekiyorum içimden çığlık atmak birilerinin saçını başını yolmak geliyor allahım inşallah bana sevdiğim istediğim işi yapmayı nasip eder ve bende sevdiğim bu mesleği sevmediğim insanlardan karakterlerden uzak durmak için bırakırım

selam kızlar. bu hafta yoğunluktan ve aksiliklerden uğrayamadım. fırsat bulur bulmaz aranızdayım.geçmişide okuyamadım. neyse buralarda olmaya çalışırım öptüm herkesi.

Canım, kendine ve sağlığına dikkat et. En kısa zamanda rahatlarsın umarım :))
merhaba kizlar nasilsiniz bakalim ben yeni isten geldim aksam pilatese gidecem amamkilom hala ayni gerci kaynanam varya arada bir kacamak oluyor davetler gelenler derken ama en iyisi kilo almamam sizleri cok özledim insallah öteki hafataya burdayim kayananamlar öteki haftanin sonuna gidiyorlar

Karamanlicım, biz de seni özledik ve tebrik ediyoruz. Kilo almaman harika. Koşturmacanın içinde yemeni kontrol edebilmişsin.
akşam yemeğim
çorba enginar salata ve yoğurt

Enginar harika canım, afiyet olsun

kızlar bugün pek yazamadım bilmiyorum okudum okudum kaçtım şimdide yemeğimi yedim bakayım dedim
sabah 1 poğaça
öğlen yarım tabak nout az yoğurt lahana salatası
ara yok
birkaç kraker
akşam yarım tabak makarna 1 tane kanat yedim yarım bardak gazoz içtim:((( bu ara kimselere görünmeyim en iyiy ama benim için yorucu bir gündü feleğim şaştı akşam nöbete gittim kısa sürdü geri geldim gece tekrar aradılar allahtan gitmedim babamız yok çocuk tek kalacaktı stres dolu bir geceydi
sabah 5te göreve gittim kızımı o saatte uyandırıp bi abimizin evine bıraktım bide köye gittik ev soğuk ahır kokuyor:((( falan filan çamurr içinde kaldı her yerimiz
sonrada üniversite sınav formu nu verelim dedik lise diploması istediler ya ben yüksek okulu bitirdim kardeşim iki üniversiteyi bıraktım nasıl bilgiler olmaz aklım ermiyor evde diplomamı bulamadım eşime sordum bilmiyorum dedi dolabımdamı diye sordum yok kitli orası dedi nasıl sinirim bozuldu kötü bir gecenin üzerine birde bu masasının yanındaki dolaba bakmak gerektiğini söyledi iç sesim ve bilin bakalım nerden çıktı masasının kenarındaki ıvır zıvır evrakların dolu olduğu dolaptan çıktı bir daha hep iç sesimin sesini dinleyecem ve artık olumlama yaparken kötü düşünmeyecem nezaman olumlamalarımı doğru yapsam işler yolunda ama negatif bir düşünce bana yol su olarak dönüyor ayyy yoruldummm çok konuştum

Melzeyitim neler yaşadın sen böyle? Akşamı edebilmişsin neyse ki. Daha ne kadar ani mesailerin devam edecek? Olumlama gerçekten önemli canım. Herzaman olumlu düşünebilmek dileği ile...
ara sütlü kahve(ballı),1 paket eti form bisküvi(keşke olmasaydı ama kendimi tutamadım)

vaybe bunları nasıl yemişim ben alsanaalsanasmile eyvahedigeldismile mafoldumben

Canım yediklerin madde olarak çok ama miktar açısından az ve hep diyet yemekleri yemişsin
melzeyit sanberkin yeni video yükledim fcb ta
bakarsın. :sm_cool:

Ben de bakacağım eve gidince...
Kızlar hala dışarılardayım, eve dönüyoruz okuldan arkadaşla sinemaya gittik. İlişki durumu karmaşık. Eğlenceliydi. Bu aralar pek sosyal oldum
Sonra eşimle yemek yedik:döner. Yok mu bana kızacak biri?

çağala kuzum dışırda gezmek güzel de şu yediklerine dikkat etsen super olcak.bak dışırdayım diye bahane uyudurma dışırda da salata satılıyor...alsanaalsanasmile
bak oğluşum uyusun gelcem kullaklarını çekerim ben.Biz evdesıkılırken sen nereler gazdin anlatırsın.

baktım kaçıyorum çok yorgunum bu arada fikriyeciğim bu kadar olayın üzerine birde moralimi şu saatte bozdular artık insanlara bişey demiyorum kendi meslektaşlarımdan utanıyorum ne kadar cahil bayan varsa (bu okumak anlamında değil) bizde toplamışlar artık yaşadığım şeylerden yoruldum ve haksızsam allahım bana ama haklıysamda allahıma havale ediyorum o kdar yüce okdar ulu ki diğer dünyaya bırakmıyor mevlam büyüktür ne eylerse güzel eyler artık ya sabır çekiyorum içimden çığlık atmak birilerinin saçını başını yolmak geliyor allahım inşallah bana sevdiğim istediğim işi yapmayı nasip eder ve bende sevdiğim bu mesleği sevmediğim insanlardan karakterlerden uzak durmak için bırakırım

Melzeyitim, neler yapıyor insanlar öyle... Canım hakikaten eğitimsizlerle uğraşmak zor. Bunun okulla ilgisi yok. İnsaniyet başja bi şey. Canını sıkmamaya ve olumlu düşünmeye çalış

çağala kuzum dışırda gezmek güzel de şu yediklerine dikkat etsen super olcak.bak dışırdayım diye bahane uyudurma dışırda da salata satılıyor...alsanaalsanasmile
bak oğluşum uyusun gelcem kullaklarını çekerim ben.Biz evdesıkılırken sen nereler gazdin anlatırsın.

Sağol Fikriyecim.:kedi: Yarın daha dikkatli olacağım.
Canlarım, ben ufak ufak yatayım. Yarın okul yoğun olacak ama yarın neler yaptığımı ayrıntılı anlatırım :))))))))))
Sevgiyle kalın..

Hoş geldin o zaman diyet guruplarına ..olumunekankayizsmile...
Bende 6. takımdayim şu an listedede deyilim bi ara kaptanlıgını yapmıştım ama mezun olmak için yakında tekrar listeye girecegim ...:teytey:
listen gerçekten güzel .. zemuszemusŞeniz

Canım ben de geçen Cuma bireyselde en çok kilo veren arkadaşlardan birinin mesajlarını okurken buldum monti forumunu. Belki de sizin takımdaydı. Hangi takımdaydı aradım bulamadım şimdi. Senin zaten ideal kilona bir iki kilo kalmış. Ne güzel. Darısı başımıza.

Canım, hepimiz öyleyiz spor yerine başka şeylere zaman ayırıyoruz..
Taylorcım, beslenme düzenin çok güzel, bence sık sık tartıya çıkma. Genelde diyetisyenler 2 haftada bir kontrole çağırır ve 10. Günde kilo kaybı olur. Mens öncesi durumun da kilo fazlalığında etkilidir

Yaa canım tartıya çıkmıcam da bu gece spora gidecektim gitmedim çok yorgunum diye onu ne yapıcam bilmiyorum. İnşallah sadece mens yüzündendir. Bana hareketsizlikten de gibi geliyor. Ben diyetisyenle geçen sefer 10 kilo verdiğimde haftada en az 5 gün en az 45 dakika yürüyordum. Ama o zaman yazdı, o da var.

Canım kilo almamak da birşey. Ben bu hafta aldım galiba :(

Taylor canım gece yeşil çay içem yoksa uykun kaçar,yeşil çayde kafein var gözlerini iyice açar.

Yaa canım inanır mısın ben dün gece yine unuttum yeşil çay içmeyi. Bu sefer iyi ki unutmuşum :)

Canım pekmez, bal ve eti form dışında bence gayet de güzel olmuş. Pekmez ve bal da baş dönmen vs. olmasın diyeydi zaten.

Sağol Fikriyecim.:kedi: Yarın daha dikkatli olacağım.
Canlarım, ben ufak ufak yatayım. Yarın okul yoğun olacak ama yarın neler yaptığımı ayrıntılı anlatırım :))))))))))
Sevgiyle kalın..

İyi geceler canım. İyi uykular.

Öğle: 1 tabak nohut yemeği, 1 dilim ekmek, salata, 1 bardak yoğurt

Yemek yanlışım yok. Hareketsizdim: -3. Bugün kendime yine 7 veriyorum.

kk nin en zarif bayanları slm nasılsınız
alıntıları sonra yapcam
yediklerim
sabak kşaik kahvaltı ara yok ğlen arladaştaydık birdsürü şey yapmıştı yarım kek ufalk bir tuzlu kurabiye yedim
arda 1 portakal akşamda dünden balık vardı biraz yedim tabi lahana çorbası yaptım yine 3 kasede ondan yedim midem çok kötü bugün neden bilmiyorum şişlik var yanıyo

Öğle: 1 tabak nohut yemeği, 1 dilim ekmek, salata, 1 bardak yoğurt

Yemek yanlışım yok. Hareketsizdim: -3. Bugün kendime yine 7 veriyorum.

evet yemek güzel gidiyor,ah bu hareket çok iyi hatırlatıyorsun bana ben de bir türlü başlıyamıyorum.yarın deniyecem artık tembelik yapmak yok.
Canım pekmez ve bal başım dönüyor diye yedim.Rengl günlerimde oluyor kanım zayıf ve bazı aylarda çok kanamam oluyor pekmeksiz yapamıyorum o iyi geliyor.Yemeyince çok halsiz oluyorum kalkamıyorum yataktan,bide oğlum varken yatmaka ne demek olduğunu unuttum sayılır:)))))))))) ama olsun.

merhaba fikriyecim geçmişe bakıyordum iyiyim canım sen nasılsın?
melis diş çıkarıcak galiba yine huysuz biraz? saat 10da uyumuştu o saatten beri 2 kez uyandı düşün gerisini :)
sen nasılsın? sanberk?

deryacım hoşgeldin takıma. Güzel bir takıma geldin inşallah kısa zamanda idealine ulaşırsın.
checim fotolarınıza baktım harika görünüyorsunuz, ben o fotodakilerin çoğunu tanıyorum :) temmuz anneleri kaplamış her yeri. haberim olmadı az takılıyorum oralara yoksa ben de minik fıstıkla bir foto koyardım :)

Back