özledik canım hayırlıca gel artık
ne güzel karamanlım kilo almamışsın
azmine hayranım
insallah canim az kaldi ya vucüdum alisti herhalde aksam yemiyorum ögeln fazla kacirirsam da ertesi gün telafi ediyorum sende iyisin canim ne kadar verdin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özledik canım hayırlıca gel artık
ne güzel karamanlım kilo almamışsın
azmine hayranım
merhaba kizlar nasilsiniz bakalim ben yeni isten geldim aksam pilatese gidecem amamkilom hala ayni gerci kaynanam varya arada bir kacamak oluyor davetler gelenler derken ama en iyisi kilo almamam sizleri cok özledim insallah öteki hafataya burdayim kayananamlar öteki haftanin sonuna gidiyorlar
kızlar bugün pek yazamadım bilmiyorum okudum okudum kaçtım şimdide yemeğimi yedim bakayım dedim
sabah 1 poğaça
öğlen yarım tabak nout az yoğurt lahana salatası
ara yok
birkaç kraker
akşam yarım tabak makarna 1 tane kanat yedim yarım bardak gazoz içtim(( bu ara kimselere görünmeyim en iyiy ama benim için yorucu bir gündü feleğim şaştı akşam nöbete gittim kısa sürdü geri geldim gece tekrar aradılar allahtan gitmedim babamız yok çocuk tek kalacaktı stres dolu bir geceydi
sabah 5te göreve gittim kızımı o saatte uyandırıp bi abimizin evine bıraktım bide köye gittik ev soğuk ahır kokuyor(( falan filan çamurr içinde kaldı her yerimiz
sonrada üniversite sınav formu nu verelim dedik lise diploması istediler ya ben yüksek okulu bitirdim kardeşim iki üniversiteyi bıraktım nasıl bilgiler olmaz aklım ermiyor evde diplomamı bulamadım eşime sordum bilmiyorum dedi dolabımdamı diye sordum yok kitli orası dedi nasıl sinirim bozuldu kötü bir gecenin üzerine birde bu masasının yanındaki dolaba bakmak gerektiğini söyledi iç sesim ve bilin bakalım nerden çıktı masasının kenarındaki ıvır zıvır evrakların dolu olduğu dolaptan çıktı bir daha hep iç sesimin sesini dinleyecem ve artık olumlama yaparken kötü düşünmeyecem nezaman olumlamalarımı doğru yapsam işler yolunda ama negatif bir düşünce bana yol su olarak dönüyor ayyy yoruldummm çok konuştum
günaydıııınnnnn a.s.
ahhh tembel dosbik ahhh
yine geç kalktım kızlar
eskiden eşim 9da gidiyordu bende 8:30 da kalkıp kahvaltı hazırlıyordum
şimdi 7:30 da evden çıkıo bende 6:50de kalkmak zorunda klaıyorum
o gidince yatağa ( hiç adetim değildi yaaa
şimdi uyuyorum yakında şişerim de (
zaten hareketsizim bi de uykuya alışmayayaım dimi??
neyse klasik kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmekle
ara yapmadım
şimdi de ne yiyeceğimi bilmiyorum
sizler nasılsınız??
canım bence menun iyi,aslında hepimizin en büyük sorunu hareketsizlik.Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık.
Ara: 1 elma
Öğle: 1 tabak kurufasülye, 1 dilim ekmek, salata, 1 bardak yoğurt
Ara: 3 porsiyon mandalina
Akşam: 4 porsiyon köfte, 1 dilim ekmek, salata
Ara: 2 porsiyon mandalina
Spor: Yok. Hatta hareketsizdim.
Yemek yanlışım yok. Hareketsizdim: -3. Bugün kendime 7 veriyorum.
arkadaşlar ben sabah işe gelirken tam 40 dk tempolu yürüdüm yarında yürüyeceğim işllahh. havada yağmurluydu ama ben aldırmadın yürücem dedim yağarsa atlarım otobüse dedim şansım yaver gitti yağmadı :) çok mutluyum ve enerji doluyum kahvaltımıda işyerinde yaptım evden çıkmadan önce de aç karnına 1 bardak yeşil çay içtim.
işe geldiğimde yarım paket etiform bisküvi
1 karper peynir
1 bardak yeşil çay içtim. gün içinde bugünkü menümün tamamını yazacağım yine..
fikriyecğim bakmammı baktım yorumumuda yaptım kuzucuğum çok yakışıklı benim senin sesine ve konuşmanada bittim bu arada
selam kızlar. bu hafta yoğunluktan ve aksiliklerden uğrayamadım. fırsat bulur bulmaz aranızdayım.geçmişide okuyamadım. neyse buralarda olmaya çalışırım öptüm herkesi.
merhaba kizlar nasilsiniz bakalim ben yeni isten geldim aksam pilatese gidecem amamkilom hala ayni gerci kaynanam varya arada bir kacamak oluyor davetler gelenler derken ama en iyisi kilo almamam sizleri cok özledim insallah öteki hafataya burdayim kayananamlar öteki haftanin sonuna gidiyorlar
akşam yemeğim
çorba enginar salata ve yoğurt
kızlar bugün pek yazamadım bilmiyorum okudum okudum kaçtım şimdide yemeğimi yedim bakayım dedim
sabah 1 poğaça
öğlen yarım tabak nout az yoğurt lahana salatası
ara yok
birkaç kraker
akşam yarım tabak makarna 1 tane kanat yedim yarım bardak gazoz içtim(( bu ara kimselere görünmeyim en iyiy ama benim için yorucu bir gündü feleğim şaştı akşam nöbete gittim kısa sürdü geri geldim gece tekrar aradılar allahtan gitmedim babamız yok çocuk tek kalacaktı stres dolu bir geceydi
sabah 5te göreve gittim kızımı o saatte uyandırıp bi abimizin evine bıraktım bide köye gittik ev soğuk ahır kokuyor(( falan filan çamurr içinde kaldı her yerimiz
sonrada üniversite sınav formu nu verelim dedik lise diploması istediler ya ben yüksek okulu bitirdim kardeşim iki üniversiteyi bıraktım nasıl bilgiler olmaz aklım ermiyor evde diplomamı bulamadım eşime sordum bilmiyorum dedi dolabımdamı diye sordum yok kitli orası dedi nasıl sinirim bozuldu kötü bir gecenin üzerine birde bu masasının yanındaki dolaba bakmak gerektiğini söyledi iç sesim ve bilin bakalım nerden çıktı masasının kenarındaki ıvır zıvır evrakların dolu olduğu dolaptan çıktı bir daha hep iç sesimin sesini dinleyecem ve artık olumlama yaparken kötü düşünmeyecem nezaman olumlamalarımı doğru yapsam işler yolunda ama negatif bir düşünce bana yol su olarak dönüyor ayyy yoruldummm çok konuştum
bugün yediklerimi yazayım
sabah 1 dilim helim,1 dilim ekmek,1 çorba kaşığı pekmez,1 bardak yeşil çay
ara 2 çorba kaşığı kadar kuru üzüm
öğlen 2 k.k peynir.1 dilim ekmek,1 domats,1 bardak yeşil çay(ballı)
ara sütlü kahve(ballı),1 paket eti form bisküvi(keşke olmasaydı ama kendimi tutamadım)
akşam yemeğinden önce 1 elma
akşam 1 kase mercimek çorbası,1 çorba k. yoğurt,1 dilim ekmek.
vaybe bunları nasıl yemişim ben alsanaalsanasmile eyvahedigeldismile mafoldumben
melzeyit sanberkin yeni video yükledim fcb ta
bakarsın. :sm_cool:
baktım kaçıyorum çok yorgunum bu arada fikriyeciğim bu kadar olayın üzerine birde moralimi şu saatte bozdular artık insanlara bişey demiyorum kendi meslektaşlarımdan utanıyorum ne kadar cahil bayan varsa (bu okumak anlamında değil) bizde toplamışlar artık yaşadığım şeylerden yoruldum ve haksızsam allahım bana ama haklıysamda allahıma havale ediyorum o kdar yüce okdar ulu ki diğer dünyaya bırakmıyor mevlam büyüktür ne eylerse güzel eyler artık ya sabır çekiyorum içimden çığlık atmak birilerinin saçını başını yolmak geliyor allahım inşallah bana sevdiğim istediğim işi yapmayı nasip eder ve bende sevdiğim bu mesleği sevmediğim insanlardan karakterlerden uzak durmak için bırakırım
çağala kuzum dışırda gezmek güzel de şu yediklerine dikkat etsen super olcak.bak dışırdayım diye bahane uyudurma dışırda da salata satılıyor...alsanaalsanasmile
bak oğluşum uyusun gelcem kullaklarını çekerim ben.Biz evdesıkılırken sen nereler gazdin anlatırsın.
Hoş geldin o zaman diyet guruplarına ..olumunekankayizsmile...
Bende 6. takımdayim şu an listedede deyilim bi ara kaptanlıgını yapmıştım ama mezun olmak için yakında tekrar listeye girecegim ...:teytey:
listen gerçekten güzel .. zemuszemusŞeniz
Canım, hepimiz öyleyiz spor yerine başka şeylere zaman ayırıyoruz..
Taylorcım, beslenme düzenin çok güzel, bence sık sık tartıya çıkma. Genelde diyetisyenler 2 haftada bir kontrole çağırır ve 10. Günde kilo kaybı olur. Mens öncesi durumun da kilo fazlalığında etkilidir
Taylor canım gece yeşil çay içem yoksa uykun kaçar,yeşil çayde kafein var gözlerini iyice açar.
bugün yediklerimi yazayım
sabah 1 dilim helim,1 dilim ekmek,1 çorba kaşığı pekmez,1 bardak yeşil çay
ara 2 çorba kaşığı kadar kuru üzüm
öğlen 2 k.k peynir.1 dilim ekmek,1 domats,1 bardak yeşil çay(ballı)
ara sütlü kahve(ballı),1 paket eti form bisküvi(keşke olmasaydı ama kendimi tutamadım)
akşam yemeğinden önce 1 elma
akşam 1 kase mercimek çorbası,1 çorba k. yoğurt,1 dilim ekmek.
vaybe bunları nasıl yemişim ben alsanaalsanasmile eyvahedigeldismile mafoldumben
Sağol Fikriyecim.:kedi: Yarın daha dikkatli olacağım.
Canlarım, ben ufak ufak yatayım. Yarın okul yoğun olacak ama yarın neler yaptığımı ayrıntılı anlatırım :))))))))))
Sevgiyle kalın..
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık.
Ara: 1 elma
Öğle: 1 tabak nohut yemeği, 1 dilim ekmek, salata, 1 bardak yoğurt
Ara: 3 porsiyon mandalina
Akşam: 4 porsiyon köfte, 1 dilim ekmek, salata
Ara: 2 porsiyon mandalina
Spor: Yok. Hatta hareketsizdim.
Yemek yanlışım yok. Hareketsizdim: -3. Bugün kendime yine 7 veriyorum.