Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba fikriyecim geçmişe bakıyordum iyiyim canım sen nasılsın?
melis diş çıkarıcak galiba yine huysuz biraz? saat 10da uyumuştu o saatten beri 2 kez uyandı düşün gerisini :)
sen nasılsın? sanberk?
sorma ben de 1 yadır dişi bekliyorum ama hala tam çıkmadılar,hem de 4 tane köpek dişi yolda hepsi beyaz ve nerdeyse çıkacak.! ay oldu hep iştahsız suratı küçüldü ama buna sters yapmıyorum çıkınca yer.Ama 2 gündür maşallah baya düzeldi dişler çıkmadığına rağmen.
Ama çok yaramaz oldu ya çekmeceleri karıştırmayı brakmıştı bugün tekrar başladı karıştırmadığı yer brakmadı,önceden çıkartıp takra koyardı yerine bugün ie çıkartıp kaçtı hep ben topladımmafoldumben ne yapacaz bunları bilmem.
firiyecim melisin dişi de öyle tam çıkmasa da yani ele gelmese de ucu dışarıdan görününce rahatlıyor iştahı normale dönüyor. Sanberkin de az kalmıştır. Sizlerin iyi herkesin dişleri bitti neredeyse, bizim daha 6 dişimiz var yolumuz çok çok uzun. Bir de millet ishal olur diş çıkarınca melis iyice abız oluyor.
offf yaramazlığı söyleme melisin peşinden aynı şeyi akşama kadar 30 kere topladığım oluyor çok yaramaz ( ne yapalım fikriyecim bilmem eyvahedigeldismile
öpüyorum canım ben çıkayım. görüşürüz.
kk nin en zarif bayanları slm nasılsınız
alıntıları sonra yapcam
yediklerim
sabak kşaik kahvaltı ara yok ğlen arladaştaydık birdsürü şey yapmıştı yarım kek ufalk bir tuzlu kurabiye yedim
arda 1 portakal akşamda dünden balık vardı biraz yedim tabi lahana çorbası yaptım yine 3 kasede ondan yedim midem çok kötü bugün neden bilmiyorum şişlik var yanıyo
deryacım hoşgeldin takıma. Güzel bir takıma geldin inşallah kısa zamanda idealine ulaşırsın.
checim fotolarınıza baktım harika görünüyorsunuz, ben o fotodakilerin çoğunu tanıyorum :) temmuz anneleri kaplamış her yeri. haberim olmadı az takılıyorum oralara yoksa ben de minik fıstıkla bir foto koyardım :)
kızlar ben de bir değişiklik yok aynen devam yoğun ama güzel gidiyor.
burası şenlenmiş bayaa iyi olmuş karamalımda dönecel tam cümbüş hadi güzelce verin kiloları. Herkesi tek tek öpüyorum.
evet ya zaten sanberk ishal ounca hep melise gönderiyorum ben ama gelmiyorki(((((((((
Of canım galiba yapabilcek bişey yk bunlar öyle yaramaz olcak.Sağlıklı bebekler yaramazmış diyorlar.alkisalkisalkis
sana iyi geceler canım,ben de yatıyorum,sizi çok çok öptüm.
Nurcum, öğlen yemek yemedin mi? Elma mı yedin? Az olmuş canım ya.
Canım üzülme, oluyor öyle bazen. Spor kararına çok sevindim. tebrikler.
.
aranızda olmaktan çok mutluyum çok feci gaza geldim grubun en aktif üyelerinden biri olacağım göreceksiniz. birlikten kuvvet doğar diye boşuna dememişler. çok mutlu uyandım bu sabah rüyemda zayıfladığımı görüm hayatımda ilk defa (rüyalarım hep düzüne çıkmıştır:) işallah ama bilinçaltıda olabilir tabi. şimdi hayatımda en çok istediğim zayıflamak. içim kıpır kıpır oldu hiç bu kadar inanmamıştım burda başaran insanlar görünce neden yapamayım diyorum. hadi hepberaber zayıflamaya..
canım kuralları okudum süper hepsine uyacağım söz. :)
ayrıca bu ikonlar bende tıklayınca gelmiyo pcden olabilir benim neyse önemli değil. ilgin ve desteğin için teşekkür ederim burda olmak için çok geç kalmışım ama zararrın neresinden dönsem kardır:)
şimdi şu cetvelimle uğraşıccam. herşey için teşekkür ederim...
insallah canim az kaldi ya vucüdum alisti herhalde aksam yemiyorum ögeln fazla kacirirsam da ertesi gün telafi ediyorum sende iyisin canim ne kadar verdin
deryacım sanada mutlu günler canım. tekrardan hoşgeldin.
ne güzel 3 lt su tüketmişsin,keşke bende yapabilsem.gerçi bu sıralar biraz daha iyi su tüketimim.yaz gelse dahada iyi olur sanırım.kahvaltı ideal olmuş afiyet olsun canım.
nur cum paylaşımı çok sevdim.hayata yeniden başlasaydım meselesi bu sıralar kafamı çok kurcalayan bir durum. o yüzden neredeyse 2 haftadır kopuğum. :))
kızlar bu birkaçgündür moralim yok sıfır
yediklerimde artık umrumda değil yani sizden utanmasam bırakacam bu işi
bugün ne yedim sabah 8-9 çubuk kraker 2-3 tane çizi
öğlen
3 tane mercimek köfte 3 tane sarma
yarım kaşık patates kavurması
1 kasşıık yoğurtlu içinde minnacık tavuk parçaları olan salata nasıldı bende anlamadım
1litre su
işte böyle giremezsem merak etmeyin giriyorumdur ama yazmıyorumdur
işte öyle bast şeyler kızlar işyerindeki sıkıntıyı atlatamadım lojman meselesi direk kadın meselesi kadınların birbirini çekememesi sıkıldım yoruldum bu kadınlardan bıktım kaçmak kurtulmak istiyorum aslında savaşmam gerekiyor ama bukadar kötü kalbin içinde kendi kalbimi zamanında körelttim tekrar bunuyaşamak istemiyorum ama bana yaşatılan herne varsa kötü bende yaşadıklarımı allahıma havale ediyorum döktüğüm gözyaşı uykusuz gecemi içimdeki sıkıntıyı allahıma haber verdim ki haber vermek haddimemi düşmüş o görüyor zaten halen kalbim ağrıyor ne halleri varsa görsnler kapımı kapadım herkese kimseyle görüşmüyorum dediğim bir merhaba ama bukadarda olmaz kapıdan olmassa bacadan terbiyesizlik diz boyu utanıyorum insanlığımdan artık bunların yüzünden dünyada birsürü böyle insan var ve dünya böyle insanların sayesinde yeterince sıkıntı da heryerde savaşlar açlık depremler allah bize haber salıyor mutlu yaşayın dürüst yaşayın kimseyi kırmayın diyor ama biz nasıl cevap veriyoruz şeytan yanımızdan eksik olmuyor ben sokmamaya çalışıyorum yinede bana bugüne kadar yapılanlara rağmen o kötülüklerin içinde iyilik arıyorum herkesin bir iyi yanı var diyorum ama alsana iyi yan diye yüzüme vuruyorlar allahım herkeslerin kalbine iyilik versin ve yinede herkesleri korusun
Canım benim ya sen çok dolmuşsun anlaşılan. bazen hetşeyin üstüste herkesin üstüne üstüne geldiği zamanlar oluyo bende çok olur bunalırım hiç bişey gelmez içimden. ama içine atma sakın mutlaka anlat çünkü insan kendi kendine düşündükçe dahada bunalıyo. sıkma canını nasolsa geçcek dicem ama dinlemicen yine bunalcan ama gerçekten geçecek :)
günaydın. umarım herkesler iyidir. bende iyiyim. bugün buralarda olmaya çaba göstereceğim öpüldünüz.
herkese güneydınlar mutlu günler. ayrıca hoşbuldum meliscim. aranızda olmaktan mutluyum. umarım hepberaber sağlıklı kilolar veririz.
Dün yaklaşık 3 lt su içtim. zaten normalde ben çok su içerim alışkanlık yıllardan beri aklıma geldikçe bardak elimdedir günde 15 bardak falan içerim :) hele yazın beni tutana aşk olsun :))
buarada sabah kahvaltım
1 bardak yeşil çay ( şekersiz)
1,5 dl çavdar ekmeği
yarım kk yağsız beyaz peynir
5 zeytin biraz maydonoz
1 küçük boy haşlama yumurta
kızlar bu birkaçgündür moralim yok sıfır
öğlen
1 kasşıık yoğurtlu içinde minnacık tavuk parçaları olan salata nasıldı bende anlamadım
1litre su
melzeyitim gözel bacım ne oldu anlat. anlatmazsan olmaz. olumunekankayizsmile valla ben yediklerimi hiç yazmıyorum :mymeka: bu hafta beni es geçin zaten ama haftaya bomba gibi geliyorum haberiniz olsun. :sm_cool:
işte öyle bast şeyler kızlar işyerindeki sıkıntıyı atlatamadım lojman meselesi direk kadın meselesi kadınların birbirini çekememesi sıkıldım yoruldum bu kadınlardan bıktım kaçmak kurtulmak istiyorum aslında savaşmam gerekiyor ama bukadar kötü kalbin içinde kendi kalbimi zamanında körelttim tekrar bunuyaşamak istemiyorum ama bana yaşatılan herne varsa kötü bende yaşadıklarımı allahıma havale ediyorum döktüğüm gözyaşı uykusuz gecemi içimdeki sıkıntıyı allahıma haber verdim ki haber vermek haddimemi düşmüş o görüyor zaten halen kalbim ağrıyor ne halleri varsa görsnler kapımı kapadım herkese kimseyle görüşmüyorum dediğim bir merhaba ama bukadarda olmaz kapıdan olmassa bacadan terbiyesizlik diz boyu utanıyorum insanlığımdan artık bunların yüzünden dünyada birsürü böyle insan var ve dünya böyle insanların sayesinde yeterince sıkıntı da heryerde savaşlar açlık depremler allah bize haber salıyor mutlu yaşayın dürüst yaşayın kimseyi kırmayın diyor ama biz nasıl cevap veriyoruz şeytan yanımızdan eksik olmuyor ben sokmamaya çalışıyorum yinede bana bugüne kadar yapılanlara rağmen o kötülüklerin içinde iyilik arıyorum herkesin bir iyi yanı var diyorum ama alsana iyi yan diye yüzüme vuruyorlar allahım herkeslerin kalbine iyilik versin ve yinede herkesleri korusun
haklısın düşünmüyorum da kızıyorumolanlara zaten bunalmaya hazırım ben:)))
biraz önce hafif bir baygınlık geçirdim ne yapıyorsam kendime yapıyorum ama bitti geçti gitti gülüyorum bakın alkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafaduldendelikafaduldenhihoyyythihoyyyt
haklısın ben içtiğm gün kızım uyumuyorTaylor canım gece yeşil çay içem yoksa uykun kaçar,yeşil çayde kafein var gözlerini iyice açar.
nevar ki çok değil yemeyip te acındanmı ölecenbugün yediklerimi yazayım
sabah 1 dilim helim,1 dilim ekmek,1 çorba kaşığı pekmez,1 bardak yeşil çay
ara 2 çorba kaşığı kadar kuru üzüm
öğlen 2 k.k peynir.1 dilim ekmek,1 domats,1 bardak yeşil çay(ballı)
ara sütlü kahve(ballı),1 paket eti form bisküvi(keşke olmasaydı ama kendimi tutamadım)
akşam yemeğinden önce 1 elma
akşam 1 kase mercimek çorbası,1 çorba k. yoğurt,1 dilim ekmek.
vaybe bunları nasıl yemişim ben alsanaalsanasmile eyvahedigeldismile mafoldumben
teşekkürelr canım benim nasılsın nasıl gidiyorderyacım hoşgeldin takıma. Güzel bir takıma geldin inşallah kısa zamanda idealine ulaşırsın.
checim fotolarınıza baktım harika görünüyorsunuz, ben o fotodakilerin çoğunu tanıyorum :) temmuz anneleri kaplamış her yeri. haberim olmadı az takılıyorum oralara yoksa ben de minik fıstıkla bir foto koyardım :)
kolay gelsin canımCanlarım, kahvaltım 2 dilim ekmek, peynir ve kahve. Derslerim yoğun. Akşama görüşürüz
Hepinize güzel perşembeler...
yabende çok içerime wcden çıkamıyoru m bitürlü 20 dk bir gidiyorum bekarken abişm erdi bence sen yatağını lavobonun kapısına yap güzel bir kahvaltı afiyet olsunherkese güneydınlar mutlu günler. ayrıca hoşbuldum meliscim. aranızda olmaktan mutluyum. umarım hepberaber sağlıklı kilolar veririz.
Dün yaklaşık 3 lt su içtim. zaten normalde ben çok su içerim alışkanlık yıllardan beri aklıma geldikçe bardak elimdedir günde 15 bardak falan içerim :) hele yazın beni tutana aşk olsun :))
buarada sabah kahvaltım
1 bardak yeşil çay ( şekersiz)
1,5 dl çavdar ekmeği
yarım kk yağsız beyaz peynir
5 zeytin biraz maydonoz
1 küçük boy haşlama yumurta
kız niye moralin bozuk aman sende takma bak mesela ilk iş olarak moralini düzeltmek için karışmak gibi olması şu avatarını değiştirkızlar bu birkaçgündür moralim yok sıfır
öğlen
1litre su
kız niye moralin bozuk aman sende takma bak mesela ilk iş olarak moralini düzeltmek için karışmak gibi olması şu avatarını değiştir
mesela benim resmimikoy accyip moral yapar:jeyyar::jeyyar:
bende işte dün misafirlikte yiyecektim pastaları aklıma siz geldiniz
yemedim sizden bahsettim onlara bu tabi bikaçı bön bön baktı:jeyyar:
neyse
bu ardaa kim görse nasıl zayıfladın diyor gerçi geleene kadar bütün muhhabbet dieyt ve ddiyet liseleriydi herkes diyetteydi ve hepsi çok zayıflamıştı
ama en zayıf bendim :jeyyar:bide bugün 2008 temmuzdan beri ilkdefa bskülde 69. u gördüm allahım nasıl mutlu oldum anlatamma azkaldı 4 kilo 4 4 4 4
neyse çenem düştü yediklerim sabah klasik kahvaltı ara lahana çorbası öğğlen lahana çorbası
akşamda karnı yarık pilav var valla arım karnıyarık yerim kızamyınb bana pilav de yerim accık:kedi::kedi: hahanda gidiyom öpüldünüz takım arkadaşlarım benim a.s.a.s.a.s.:enbuyukkk: