Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nurcum, bizim eksiğimiz su ve spor.. Onları da günlük hayatımıza soksak daha iyi sonuç alabiliriz.. Pilates fikri de çok iyi olmuş. Hem vücut sıkılaşıyor hem kalbe çok iyi.. Ben de yapsam iyi olur aslında ama vakit yaratmam lazım

aaa çok ayıp nasıl kaçırırısın çağlacığım bak bana
1 gözleme 1 dilim acukalı ekmek 1.5 bardak gazoz bildiğin kuruyemiş hiç kaçırdımmı beni örnek almalısın kendine hehehehehe

Ne yaptın sen melzeyitim :))))))))))) Yarın 2 litre su içmelisin. Neyse, afiyet olsun, yarın dikkat edersin :)))

Kızlar, geldim ama geçmişi okuyamadım. Benim bugünlük şu ana kadar iyi gitti. Gece geçmişi de okuyup daha ayrıntılı rapor vereceğim. Öptüm.

Harikasın Taylorcım. Bu saatten sonra da kaçamak yapmazsan bütün günün azminin karşılığını alırsın..

Ben de çorba içtim. Ama ağzım kaşınıyor

nur hoş geldin nasılsın ablanda giremiyor onuda çok özledik ama az kaldı inşallah

hoşbuldum canım
evet ablamı bende çok özledim görüşemiyoruz
mart sonundada yanıma gelecek inş.

evet canım suyu daha fazlalaştırmam lazım bi ara çok güzel içiyordum
kararlıyım yarın başlıyorum spora

ben geldim kimseler kalmamış neyse artık evet yarın benim için çok yoğun bir gün olacak o yüzden fazla bişey yiyemiyecem bari su içebilsem değilmi neyse ben kaçtım kızım beni bekliyor öptüm hepinizi nanaktan

günaydıııııınnnnn a.s. derrrrmişim hahahaha
ayyy bugün gelemedim günaydınım içimde kaldı :)))
ne yedim
1 dilim ekmekle klasik kahvaltı
öğle sadece çorba
akşam çorba ve ıspanak salata ve yoğurt
ama şişkinlik var sanırım
tartılmadım
yeni arkadaş derya gelmiş hoşgelmiş

aaaafiye olsun şu elma kromun reklamı çok çıkıyor elmayı yiyorumda yarında 1-2 kilo krom alim bari
ş<k< bi yana umarım işe yarar fiyatı ne onun
ammada katıymış be yavv bende okadına gıcık oluyorum alll varrrrrrrrrrrrrrrr sinir tahta gibi aynı okadar zayıf olmayıhayatta istemezdim
1 gözleme 1 dilim acukalı ekmek 1.5 bardak gazoz bildiğin kuruyemiş hiç kaçırdımmı beni örnek almalısın kendine hehehehehe
ben sreni örnek alırım bana uyar acuk kaçırmışınn valla
günaydın
gelelim yediklerime sabah klasik kahvaltımı yaptım araa bişey yemefim öğlen tava vardı çok az yoğurtla yedim akşamda yarımdan az alabalık yedim ve gün boyunca 3 tane elmaa yedim bide 3 tane petiör bisküvi yedim
kız mayın bana olurmuuua.s.

hoşgeldin aramıza canım inşallah sen de en kısa süreçte dilediğin kiloya ulaşırsın

bhr87o rsimdeki kız senin yanında halt etmiş maşallah ya çok güzelsin allah nazarlardan saklasın anacım incecik duruyorsun senin neren 83
sen bide zayıf olsan varyya yakarsın ortalığı dikkat et

ben de onu diyecektim,Bahar 100 kez daha güzel bir kız,maşallah.

maşşallah baharımız bitane ya çok güzel kilolarınıda verince afeti devran olacak

Baharım, resminden kat kat güzel... Kimse kıyaslayamaz :))))

ayyyy canlarım benim nasıl mutlu oldum okuyunca nasıl motive oldum anlatamam seviyorum hepinizi a.s.
inşallah kurtulunca bu kilolarımdan boydan fotolarımı da ekliycem şimdilik gerek yok aklınızda güzel olarak kalayım di mi ama

yerim onu ben sen buraya yolla annesi işim gücüm de yok hem hareket lazım bana da koşturur dururuz onunla evin içinde kaydirigubbakcemile3

melzeyitcim tatlın eksik kalmış haricinde herbişeyden yemişsin şekerim :roflol: arkadaşının düğününü unutma diyorummmmm anladın sennn klava:

Sorma canım. 1 çeşit yeseydim bari. 2 çeşit birden yedim. Neyse, bugün normal düzene döndüm.

günaydın herkese bende aranıza katılmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor 83,7 kiloyum 1,6 boyundayım hedefim 60kg olmak. çok motivasyona ihtiyacım var arkadaşlar

Hoşgeldin canım. Ben de geleli 2 hafta kadar oldu. Che'den sonra geldim. Burası bana çok iyi geldi. Çok motive oldum. Umarım sende de öyle olur.

Yaa ben yeşil çayı hep unutuyorum. Şimdi görünce aklıma geldi. Birazdan içip yatarım. Ama ben çok su içiyorum. Ondan unutuyorum herhalde.

Nurcum, öğlen yemek yemedin mi? Elma mı yedin? Az olmuş canım ya.

boyun kaçtı canım benimle hedefin aynı bende 53 olmayı istiyorum ama düz hesap 50 de olsam hayır demem yani kaydirigubbakcemile3

Canım boyum 1.60. Eczanede falan öyle çıkıyor. Mezurayla falan ölçersem 1.59 çıktığı oluyor. Mezuralar zamanla bollaştığı için olabilir. Hedefim 53 kilo. Sizin de desteklerinizle inşallah olur. 50 kilo olursam yüzüm çökebilir gibi geliyor. Ama 50 olduktan sonra 53'e çıkmak zor birşey değil, denenebilir :)) Canım inşallah sen de 50 kilo'ya ulaşırsın en kısa zamanda.

Canım dikkat et baş dönmesi falan diyet yapmaktan mı? Gerçi pekmez yiyip takviye yapmışsın.

Maşallah çok yakışıklıymış hakkaten. Çok da sevimli. Çekilir onun yorgunluğu :)

kilo aldırıyormuş. Hani onu bilerek yiyorsan sorun yok, benim de kaçamak yaptığım oluyor. Ama daha sağlıklı birşeyler yemek istiyorsan 1 bardak süt , sade yoğurt, 15 fındık (veya 12 badem veya bir kaç tane ceviz), 1 dilim tam buğday ekmeği ile az yağlı peynir vs.daha sağlıklı olabilir.

Mısır patlağının (ve pirinç patlağının) kalorisi düşük olabilir ama glisemik endeks değeri yüksek. Yani kan şekerini sanki tatlı yemiş gibi hızla yükseltiyormuş. Sonra kan şekeri hızla düşüyor ve bize tatlı veya hamurişi vs. yeme isteği yaratıyormuş.

Bazı kuralları bilmiyordum, iyi oldu bu. Gayet motive edici.

Yaa mens yaklaşınca oluyor öyle. Napalım yapacak birşey yok.

Canım üzülme, oluyor öyle bazen. Spor kararına çok sevindim. tebrikler.

Harikasın Taylorcım. Bu saatten sonra da kaçamak yapmazsan bütün günün azminin karşılığını alırsın..

Halen kaçamak yapmadım çok şükür. Ama yine spor yok klasik.

:)))))) Güldürdün beni dosbacım. Günaydın :) Birazdan sabah olacak zaten :)

Canım pötibör dışında gayet güzel beslenmişsin. Afiyet olsun.

Maşallah çok tatlı, sana benziyor.

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık.
Ara: 1 elma
Öğle: 1 tabak kurufasülye, 1 dilim ekmek, salata, 1 bardak yoğurt
Ara: 3 porsiyon mandalina
Akşam: 4 porsiyon köfte, 1 dilim ekmek, salata
Ara: 2 porsiyon mandalina

Spor: Yok. Hatta hareketsizdim.

Yemek yanlışım yok. Hareketsizdim: -3. Bugün kendime 7 veriyorum.

Canım, ben ilacı biraz kullanayım, memnun kalırsam sana özelden yazarım :))))

Biz de senin boydan fotoğrafına bayılacağız :))))

Çok güzelsiniz che'cim:)) Hep böyle mutlu olursunuz inşallah :))))

Canım, rejimin süper, biraz yürüyüş yapabilsen etkisini o kadar çabuk hissedersin ki... Ama işlerin yoğunluğu bizleri kısıtlıyor değil mi

Günaydınnn,
Dosbikim sana da kucak dolusu günaydın zemuszemus
Kahvaltım standart. Hatta şimdi sandviçimi yiyorum.
Hepinize güzel çarşambalar...

aranızda olmaktan çok mutluyum çok feci gaza geldim grubun en aktif üyelerinden biri olacağım göreceksiniz. birlikten kuvvet doğar diye boşuna dememişler. çok mutlu uyandım bu sabah rüyemda zayıfladığımı görüm hayatımda ilk defa (rüyalarım hep düzüne çıkmıştır:) işallah ama bilinçaltıda olabilir tabi. şimdi hayatımda en çok istediğim zayıflamak. içim kıpır kıpır oldu hiç bu kadar inanmamıştım burda başaran insanlar görünce neden yapamayım diyorum. hadi hepberaber zayıflamaya..

canım kuralları okudum süper hepsine uyacağım söz. :)

ayrıca bu ikonlar bende tıklayınca gelmiyo pcden olabilir benim neyse önemli değil. ilgin ve desteğin için teşekkür ederim burda olmak için çok geç kalmışım ama zararrın neresinden dönsem kardır:)

şimdi şu cetvelimle uğraşıccam. herşey için teşekkür ederim...

aranızda olmaktan çok mutluyum çok feci gaza geldim grubun en aktif üyelerinden biri olacağım göreceksiniz. birlikten kuvvet doğar diye boşuna dememişler. çok mutlu uyandım bu sabah rüyemda zayıfladığımı görüm hayatımda ilk defa (rüyalarım hep düzüne çıkmıştır:) işallah ama bilinçaltıda olabilir tabi. şimdi hayatımda en çok istediğim zayıflamak. içim kıpır kıpır oldu hiç bu kadar inanmamıştım burda başaran insanlar görünce neden yapamayım diyorum. hadi hepberaber zayıflamaya..

ayrıca bu ikonlar bende tıklayınca gelmiyo pcden olabilir benim neyse önemli değil. ilgin ve desteğin için teşekkür ederim burda olmak için çok geç kalmışım ama zararrın neresinden dönsem kardır:)

şimdi şu cetvelimle uğraşıccam. herşey için teşekkür ederim...

şimdi şu cetvelimle uğraşıccam. herşey için teşekkür ederim.

arkadaşlar ben sabah işe gelirken tam 40 dk tempolu yürüdüm yarında yürüyeceğim işllahh. havada yağmurluydu ama ben aldırmadın yürücem dedim yağarsa atlarım otobüse dedim şansım yaver gitti yağmadı :) çok mutluyum ve enerji doluyum kahvaltımıda işyerinde yaptım evden çıkmadan önce de aç karnına 1 bardak yeşil çay içtim.

işe geldiğimde yarım paket etiform bisküvi
1 karper peynir
1 bardak yeşil çay içtim. gün içinde bugünkü menümün tamamını yazacağım yine..

Canım, rejimin süper, biraz yürüyüş yapabilsen etkisini o kadar çabuk hissedersin ki... Ama işlerin yoğunluğu bizleri kısıtlıyor değil mi

Canım işlerden de değil. ışler yoğun ama televizyon izleyeceğime spora gitsem olur yani. Ama bir süredir stresliydim o yüzden çok enerjisiz, halsiz oluyorum. Bir iki haftaya işlerim biraz daha düzene girecek. O zaman daha çok spor yaparım inşallah.

Bu sabah tartıya çıktım ve sonuç hoşuma gitmedi. Ama mens döneminde olmamın da etkisi olabilir. Bu gece spora kesin gideceğim. Cuma günü kiloma etkisi olur inşallah.

Derya, sayfanın altında kutucuk var yazı yazmamız için. Altında Cevapla yazıyor bir de Gelişmiş Cevapla yazıyor. Mesajını yazmadan önce veya sonra "Gelişmiş Cevapla" yı tıklarsan karşına dediğin gülümsemelerin olduğu ekran çıkıyor. Aslında birinden alıntı yaptığında da aynı ekran çıkıyor. Yazı yazılan ekranın altında gülümseme ikonları çıkıyor.

40 dakika tempolu yürüyüş için tebrikler!

Son düzenleme:

Sğol canımmm :)

bende ikonları grüyorum çıkıyor ama üzerine tıklayınca msja gelmiyo üzerine çiftte tıklasam tekte tıklasam gelmiyo ondan sordum acaba özel birşemi yapmak gerekiyor diye ama benim pcden olabilir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…