Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim arkadaşlarım destekleriniz için kendimi toparlayacağım bu hafta kursum da başlıyor umarım daha iyi hissederim
Dosbacım yazmış kilo hedefini, ben de yazayım dedim kızlar:
1 Mart: 69 kg.
5 Nisan: 64 kg.
3 Mayıs: 60 kg.
7 Haziran: 55 kg.
22 Haziran: 53 kg.
Haftada ortalama bir kilo verirsem oluyor. Benim verilecek çok kilom olduğu için haftada 1 kilo vermek mantıklı olabilir. Kilo vermem yavaşlarsa sporu arttırmayı düşünüyorum. İnşallah zaman ve enerji bulabilirim. Sizin de desteğiyle bu hedeflerime inşallah ulaşabilirim kızlar.
ben de ondan yemiyorum biraz kilo versem daha da moralli olurum belki ve diyetim daha kolay geçer.fikriyecim senin günün güzel geçmiş afiyet olsun canım
ekmek yemediğim zaman bende hemen veriyordum ama şu aralara ekmekte yemediğim halde çok gitmiyor (
hahahah kapsül :)) bencede hatta sabah akşam 1 tane içecen :))
bardak çok etkilidir benim için aslında ama çok maymun iştahlıyım ev de bardaktan geçilmio :))
ben daha çok büyük ve ince cam bardaklardan hoşlanıyorum
1 bardağım 500cc ... en çok onu seviyorum sabah kahvaltıdan önce 1 bardak içiyorum ama devamı gelmio (
biraz havalar ısınsın yürüyüşe çıkacağım ve çözüm olacağını düşünüyorum
Doğru canım, güneş insana hareket gücü veriyor. Bugün sevindirici bir olay oldu. İş arkadaşlarımdan biri ile geçen yıl bir tatsızlık olmuştu, çok kırılmıştım. Bugün benden özür diledi :))
Çok içten konuştu canım. Önemli olan bu. Ben de seni kırdıysam özür diliyorum dedim. Konu kapandı :) Uzatmak doğru değil
Merek etme canım daha iyi olcak kesin.Kursun olunca kendi günün daha düzenli ve organize olur,mutiven yukselcek ve daha mmoralli olcaksın.Kursla uğraşırken yemk isteğin de azılır,aklın yemekle değil derslerle uğraşır.teşekkür ederim arkadaşlarım destekleriniz için kendimi toparlayacağım bu hafta kursum da başlıyor umarım daha iyi hissederim
Kursun umarım istediğin gibi olur canım. Eminim daha iyi hissedersin :)
Kızlar, eve geldikten sonra bayağı faideli işler yaptım. ^bardak ıhlamur içtikten sonra bisiklete bindim.
Yemekte de bir kase çorba yanında 3 çiğ köfte yedim. Herhalde çiğ köfte kalorisizdir diye düşünüyorum. Et falan yok. Ama az önce 3 tane çikolatalı etiform yedim. Artık böyle yatarım
ya canım takma okadar takınca gitmez o istenmeyen kilolarselam arkadaşlar ancak bilgisayarın başına geçebildim alışveriş falan derken akşam oldu 2 gündür bir keyifsizlik söz konusu üzerimde sebebini bende bilmiyorum ama sanırım bu kilo verememe olayı psikolojik olarak çok etkiliyor beni..
nachtigallcim beni bir süre izinli olarak yazar mısın 80 in altına düşene kadar izinli olmak istiyorum yine katılımlarım devam edecek fırsat bulduğum her zaman ama 79 u görene kadar kendimle yarışta olsam çok daha iyi olacak bilmiyorumkismile
bencede süper birgüniyi akşımlar arkadaşlar günüm iyi geçti diyebilrim yemeğim normalde biraz fazla oldu ama moralim yuksek ve yarın için daha güçlüyüm ve diyetime daha çok dikkat edecem.
Bugün çıkmadık biryere hep evdeydik ama çok güzel bir gün geçirdik oğlumuz bizi çok eğlendirdi çok neşelndirdi.^muz berabwr banyoya girdik babası ila yıkarız diye bizimki duşu bi aldı biz onu yıkamak yerine o bizi yıkadı:))))))))))))))) çok güldük çok eğlendik.Bol bol saklambaç oynadık,dans ettik evde koşruk emekledik,zıpladık:)))))))))))bol bol spor yapmış oldum yani.
hepinize iyi geceler,ben şimdi yatıyorum çünkü çoook yorgunum:)))))))))))
yarın görüşürüz.
şu kajuyuda pek severim öylee birtaneylede yetinmemiyi az yemişin bravogünaydın hafta sonu bilmiyorum nasıl geçti ama bugün sabah 1 dilim peynir 1 barda ksüt çeyreğin çeyreği ekmek ve2 badem 1k aju yedim
ben martta görmek istiyorum65 iiibencede baharcım bazen insan kendini çok stres altında hissedio ve kilo vermek daha da zorlaşıyor...
birazda böle dene ... sonra yine katılırsın... biz de hala burdayız (
bende şubat sonuna 65i görmek istiyorum aslında
haklısın canım ee ayda yılda bir yemek yiyinceçocuk insan acemi oluyor haliylecanım yedirdikten sonra 20 dk bekle o zaman emir.Yemekten sonra hemn su bile verme ondan da kusar.Su ise 10 dk sonraı verilir.
bence gayet iyi beslenmişinmerhbalar bugün günüm iyi gidiyor diyebilirim yani kendime göre
sabah 1 dilim helim peynir ve 1 bardak meyve suyu
oğlen 1 küçük kase çorba 2 köfte 1 ç.kaşğı yoğurt
ara 1 çorba kaşğı kaar leblebi ve 1 armut
şimdi sütlü kahve içiyorum.
akşam için köfte var yanına 1 çorba yaparım umarım fazla olmayacak.
bugün ekmeksiz bir gün olmasını istiyorum şimdilik iyi dayanıyorum umarım akşam da dayanırm:)))))
maşallah bu azimle sen tığ gibi olursun umarımDosbacım yazmış kilo hedefini, ben de yazayım dedim kızlar:
1 Mart: 69 kg.
5 Nisan: 64 kg.
3 Mayıs: 60 kg.
7 Haziran: 55 kg.
22 Haziran: 53 kg.
Haftada ortalama bir kilo verirsem oluyor. Benim verilecek çok kilom olduğu için haftada 1 kilo vermek mantıklı olabilir. Kilo vermem yavaşlarsa sporu arttırmayı düşünüyorum. İnşallah zaman ve enerji bulabilirim. Sizin de desteğiyle bu hedeflerime inşallah ulaşabilirim kızlar.
iyi olacaksın sen takmaateşekkür ederim arkadaşlarım destekleriniz için kendimi toparlayacağım bu hafta kursum da başlıyor umarım daha iyi hissederim
kızımla beraber yazıyorum ya oyüzden h kelimeler acayip olmuş
Canım, kilon azaldıkça verme hızın düşebilir, eğer düşerse sakın moralini bozma. Sen hedef kilonu mu düşürdün :)))))))))
taylor canım hedefin gayet ii ama sonlara doğru umarım hedefini yakalarsın sonuçta kilo verdikçe vücutta direncini artırıyor
fikriyecim senin günün güzel geçmiş afiyet olsun canım
ekmek yemediğim zaman bende hemen veriyordum ama şu aralara ekmekte yemediğim halde çok gitmiyor (
Doğru canım, güneş insana hareket gücü veriyor. Bugün sevindirici bir olay oldu. İş arkadaşlarımdan biri ile geçen yıl bir tatsızlık olmuştu, çok kırılmıştım. Bugün benden özür diledi :))
Canım onun için burdayız sonuna kadar sana destek oalcağız.Zamn zaman belirtiğimiz programa göre işler gitmese de önemli olan moralimizi bozmamak.Bir yere gidebilmek için yolunu bilmelisin ve nasıl,neyle ve kiminle yolculuk yapacağın önemlidir.İk 3 biliyorsun zaten umarım biz de sana iyi bir yol arkadaşı oluruz. olumunekankayizsmile
maşallah bu azimle sen tığ gibi olursun umarım
kızlar okudum ama uzun yazamıyorum melis uyandı kucağımda uyutuyorum.
hocamla konuştum destekledi beni ama nisan değilde ekimde başvurmamı uygun buldu. İş ciddiye bindi hocamla konuşmadan havadaydı herşey. Hayırlısı bakalım.
nachtigallcim sağol hayatım arkadaşınla barışmana sevindim.
taylorcum yediklerime dikkat ediyormuyum hareet falan diye sormuşsun yok canım yediklerimi açırmıyorum ama hareket melisin peşine koşmak dışında yok hatta iyice tembel oldum ne güzel vasıtaya alışmıtım yine arabayla gitmeye başladım. Gecelerim de düzensiz. Neyse bugün erken bitti yatacağım iyi geceler herkese öpüyorum.
Canım onun için burdayız sonuna kadar sana destek oalcağız.Zamn zaman belirtiğimiz programa göre işler gitmese de önemli olan moralimizi bozmamak.Bir yere gidebilmek için yolunu bilmelisin ve nasıl,neyle ve kiminle yolculuk yapacağın önemlidir.ık 3 biliyorsun zaten umarım biz de sana iyi bir yol arkadaşı oluruz. olumunekankayizsmile
ne güzel canım iyi arkadaş bulmak zor,kaybetmemek lazım ama ne yazıkki bazen en seviğimiz insanları çok kötü kırabiliriz.En doğurusunu yapmışsınız hiç olmuş olaya bahsetmemişsiniz,olay tekrar yaşınmış olcaktı.ene iyisi bir özür dilemekle herşe unutulsun.Hayat çok kısa boş şeylerle uğraşmayalım.
en azından etifotm çikolata yemişsin kötülüğünden daha küçük olanı seçmişsin yine iyi.Eğer dayanıp da başka bişey yemezsen sorun yok.
öğlene kadar anlatığım gibi gitti ara sütlü neskafe ve armut vardı,daha sonra baya acıktım ve 3 tane etiform bisküvü yedim(((((((((kedi: akşam yemeğinde 1 kase çorba içtim ve 1 köfte yedim,1 çorba kaşğ yoğurt.ekmek yemedim ama çoba şehriye çorbasıydı.:tomato:
ben martta görmek istiyorum65 iii
gelelim ban ben salıverdimkendimi ya noluyor bana biri bana dur desin
sabah normalden biraz fazla bir kahvaltı yaptım
arda ekmek balık yedimama çok az
akşmada salatapilav yedim saşlatayı bol pilavı az ama yinede yedim
ide unutmadan ölen eltiminoğluna past yprken bal tutan parmağını yalar hesabı kremalrı gitti biraz kremşantide
vardı
ya birilerinin bana gz vermesilazım sen yaparsın derya zayıflarsın deyin hadiii yoksa halimfenaohaoldumsmileohaoldumsmile
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, salatalık, 5 yeşil zeytin.
Ara: 1 elma.
Öğle: Tavuklu salata, 1 dilim ekmek (1 bardak yoğurt/süt eksik).
Ara: 1 elma (2 porsiyon meyve eksik).
Akşam: Biraz tavuk, salata, çeyrek dilim ekmek (0.75 dilim ekmek eksik).
Ara: 3 porsiyon mandalina.
Sonra: Yarım kase bisküvili muhallebi [1 bardak süt eksiğim, ekmek eksiğim, 1 porsiyon meyve eksiğim bu tatlıyı telafi etti diyelim]
Sonra: Bir de üstüne 1 porsiyon profiterol. Yaa malum dönemim yaklaştığı için tatlıya düştüm sanırım.
Spor: Yok ama hareketliydim. Ara ara tempolu yürüdüm, toplamda 30 dakika kadar.
Profiterol için -1, spor eksikliği için -2. Toplamda 7 alabildim bugün de. Yürümesem 6 olacaktı.
hocamla konuştum destekledi beni ama nisan değilde ekimde başvurmamı uygun buldu. ış ciddiye bindi hocamla konuşmadan havadaydı herşey. Hayırlısı bakalım.
taylorcum yediklerime dikkat ediyormuyum hareet falan diye sormuşsun yok canım yediklerimi açırmıyorum ama hareket melisin peşine koşmak dışında yok hatta iyice tembel oldum ne güzel vasıtaya alışmıtım yine arabayla gitmeye başladım. Gecelerim de düzensiz. Neyse bugün erken bitti yatacağım iyi geceler herkese öpüyorum.
günaydın herkese bende aranıza katılmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor 83,7 kiloyum 1,6 boyundayım hedefim 60kg olmak. çok motivasyona ihtiyacım var arkadaşlar
Kursun umarım istediğin gibi olur canım. Eminim daha iyi hissedersin :)
Merek etme canım daha iyi olcak kesin.Kursun olunca kendi günün daha düzenli ve organize olur,mutiven yukselcek ve daha mmoralli olcaksın.Kursla uğraşırken yemk isteğin de azılır,aklın yemekle değil derslerle uğraşır.
ya canım takma okadar takınca gitmez o istenmeyen kilolar
ben o resimdekini sen olarak hayal ediyorum hep
bak bana incecilkk çıtı ıtı geliyorsun öylesindir belkide yada olacaksın takma gel gitme ikimiz yarışalım bendede durdu gramm vermedim
gelelim ban ben salıverdimkendimi ya noluyor bana biri bana dur desin
sabah normalden biraz fazla bir kahvaltı yaptım
arda ekmek balık yedimama çok az
akşmada salatapilav yedim saşlatayı bol pilavı az ama yinede yedim
ide unutmadan ölen eltiminoğluna past yprken bal tutan parmağını yalar hesabı kremalrı gitti biraz kremşantide
vardı
ya birilerinin bana gz vermesilazım sen yaparsın derya zayıflarsın deyin hadiii yoksa halimfenaohaoldumsmileohaoldumsmile
Tamam canım, moralimi bozmam, bozarsam da siz varsınız nasılsa :) Hedef kilomu düşürdüm. Önce 55 kilo kalabilmek için 53 kilo olayım dedim. Hani bir iki kilo alınca yine dikkat etmeye başlar, 55 kiloyu geçmeden yine toparlanırım diye. Yani amaç 55 kiloydu aslında. Ama şimdi ciddi ciddi 53 kilo olmayı ve 53 kilo kalmayı düşünüyorum. Yakışıyordu bana. Herşey mümkün bayanlar. Herşey bizim elimizde. Neden olmasın? :)
hocamla konuştum destekledi beni ama nisan değilde ekimde başvurmamı uygun buldu. İş ciddiye bindi hocamla konuşmadan havadaydı herşey. Hayırlısı bakalım.