Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydııııınnnnnn a.s.
ay çok geç kaldım sanırım ama ancak kalktım desem ....
eşim erken gitti bende az daha yatayım dedim saat 11 olmuş
hiç adetim değildir ama oldu bugün
sabah 1 dilim ekmekle klasik kahvaltı yaptım
buralardayım
canım fikriyecim. kızlar o kadar güzel sözler işitim ki sizlerden inanın çok mutluyum bu kadar sevildiğimi bilmiyordum.
baharcım neden canın sıkıldı tek başına yapabilecekmisin?
taylorcum hafta sonları biraz hareketsiz geçiyor sıkma canını.
sadece son sayfaya baktım geçmişe bakamadım ama çok da yazılmamış sanırım tipik bir pazar.
ben de çalıştım yatıyorum babamız yok kuzumla yatacağım. Günüm fena geçmedi anneanneme gitmiştik teyzem de gelmişti balıkesirden ablam geldi falan güzeldi.
herkese güzel bir hafta diliyorum.
öpüyorum çok.
Canım, bir ya da iki hafta izinli olursun, sonra izne devam edip etmeyeceğine karar verirsin. Belki diyet konusunda kendine farkında olmadan baskı yapmışsındır. İzin iyi gelebilir. Ama canım, katılımlarına devam et, zaten sen de öyle düşününyorsun. Kendini özletme :))
bugün öyle oldu canımooo günaydın dosbacığım gerçi öğlen oldu ama:=)))) ben öğlen yemeğimi de afiyetle yedim az tavuk 3-4 kaşık çorba 3-4 çatal pilav bir kase salata ve 3-4 çatal rus salatası
bir süre böyle denemek istiyorum canım belki kafamı ve kendimi toparlamama faydası olur diye düşündüm
merak etme canım fırsat bulduğum her an burada biterim ben kaydirigubbakcemile2 80 in altına inene kadar izinli olayım sonra tekrar katılacağım listeye :1hug:
canım özletme... biliyosun izin bi çoğumuzda işe yaramadı ama belki sana ii gelir...
hep aynı şeyleri yapmak yerine başka yöntemler denersin
hem belki psikolojik olaak veremiyosundur
hadi hemen 80in altına in ... hemen gel
ondan banada verin ıspanaklı kek yedim çünkü
ben dün ne yediğimi yazdımmı acaba canım sıkkın ya kızım ayda yılda bir yoğurt yedi biraz çook yedi galiba tekrar üzerine emince hepsini kustu nasıl canım sıkıldı ya...
sabh normal kahvaltı yaptım gec yaptım zaten öğlen ekmek arası bişeyler akşamada makarna ve düğün çorbası yapıcam az az yerim heralde
canım fikriyecim. kızlar o kadar güzel sözler işitim ki sizlerden inanın çok mutluyum bu kadar sevildiğimi bilmiyordum.
baharcım neden canın sıkıldı tek başına yapabilecekmisin?
taylorcum hafta sonları biraz hareketsiz geçiyor sıkma canını.
sadece son sayfaya baktım geçmişe bakamadım ama çok da yazılmamış sanırım tipik bir pazar.
ben de çalıştım yatıyorum babamız yok kuzumla yatacağım. Günüm fena geçmedi anneanneme gitmiştik teyzem de gelmişti balıkesirden ablam geldi falan güzeldi.
herkese güzel bir hafta diliyorum.
öpüyorum çok.
Her zamanki gibi süpersin :))) Kilo verdiğini hissediyorsundur Taylorcım :))))))
Melzeyitim afiyet olsun :))
Etap 3. Sü olduk kızlar... Biliniyordu zaten.
umarım işe yarar canım ciddi anlamda çok kafama taktım belki de burada kendimi şatlıyorum şu kadar gitmesi lazım diye bir de sorumlu hissediyorum kendimi bu da beni iyice stres yapıyo şu 80 in altına düşsem almamak için zaten daha tedbirli ve dikkatli olurum benim de amacım 80 altına inmek en kısa zamanda tatlım sonra yine takımdayım :1hug:
bir süre böyle denemek istiyorum canım belki kafamı ve kendimi toparlamama faydası olur diye düşündüm
merak etme canım fırsat bulduğum her an burada biterim ben kaydirigubbakcemile2 80 in altına inene kadar izinli olayım sonra tekrar katılacağım listeye :1hug:
bencede baharcım bazen insan kendini çok stres altında hissedio ve kilo vermek daha da zorlaşıyor...
birazda böle dene ... sonra yine katılırsın... biz de hala burdayız(
bende şubat sonuna 65i görmek istiyorum aslında
merhbalar bugün günüm iyi gidiyor diyebilirim yani kendime göre
sabah 1 dilim helim peynir ve 1 bardak meyve suyu
oğlen 1 küçük kase çorba 2 köfte 1 ç.kaşğı yoğurt
ara 1 çorba kaşğı kaar leblebi ve 1 armut
şimdi sütlü kahve içiyorum.
akşam için köfte var yanına 1 çorba yaparım umarım fazla olmayacak.
bugün ekmeksiz bir gün olmasını istiyorum şimdilik iyi dayanıyorum umarım akşam da dayanırm:)))))
Dosbacım yazmış kilo hedefini, ben de yazayım dedim kızlar:
1 Mart: 69 kg.
5 Nisan: 64 kg.
3 Mayıs: 60 kg.
7 Haziran: 55 kg.
22 Haziran: 53 kg.
Haftada ortalama bir kilo verirsem oluyor. Benim verilecek çok kilom olduğu için haftada 1 kilo vermek mantıklı olabilir. Kilo vermem yavaşlarsa sporu arttırmayı düşünüyorum. İnşallah zaman ve enerji bulabilirim. Sizin de desteğiyle bu hedeflerime inşallah ulaşabilirim kızlar.
nachtigall evet canım çalışanlarda su problem oluyor ama bende neden oluyor onu bilmiyorum ??
taylor canım hedefin gayet ii ama sonlara doğru umarım hedefini yakalarsın sonuçta kilo verdikçe vücutta direncini artırıyor
ben ne yedim
1 dilim ekmek 1 dilim peynir domates
ara 1 kaysı
başkada bişi yemedim canım istemio
akşama çorba makarna ıspanak var
makarna yemem canımda istemio zaten
çorba ve ıspanakla hafif atlatırım inş.
çünkü sabah baskülle aramız hiç ii değildi
Dosbikim, vücudun ödem yapmıştır belki çünkü dikkat ediyorsun. Suyu arttırırsan daha hızlı sonuç alırsın sanırım canım... Çiçekli böcekli bardaklara falan alsan su içimini arttırır mı? Ben de bir süre etkili oluyor. Keşke su hapı olsa... Bir hap 1 litreye bedel olsa :))) Ne güzel kurdum di mi
Doğru canım, güneş insana hareket gücü veriyor. Bugün sevindirici bir olay oldu. İş arkadaşlarımdan biri ile geçen yıl bir tatsızlık olmuştu, çok kırılmıştım. Bugün benden özür diledi :))
1 yıl sonrasında da olsa özür dilemiş... umarım eski samimiyeti yaklarsınız...
hepimiz hata yapıyoruz affedici olmak lazım