Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyiyiz karamanlım bildiğin gibiyiz. Biz de seni, çok özledik.
geçmiş olsun oğluna. Şimdi nasıl ne kadar yatacak? artık eskisi gibi değil herhalde daha kısa sürede iyileşiyor. Misafirlerin gidince kendine gelirsin toparlanırsın canım sıkma canını az kalmış.

ben de ekonometri canım inanmıyorum tanıdık olabiliriz. özelden yazarım sana nerede çalıştığımı. öğretim görüvlisi işartlemeiştim ben ama asistan seçeneği falan da var.
kolay gelsin sporda.

bi beş dakika bakayım dedim karamanlım çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım allah yardımcın olsun
melisciğim istanbul çorum yada başka il fark etmiyor eğer çocuk anne ve baba sevgisine doyduysa ve fazla sevgiden gelen şımarıklık yoksa çocuk çok sağlıklı büyüyor ama gerçekten çocuk yetiştirmek çok zor çokk
bu arada mens oldum kemiklerim ağrıyor ağrı kesici aldım ama 3-4 günün yorgunluğu soğuklarda çalışmanın verdiği hasarla birlikte bütün eklemlerim tutulmuş durumda mens olmasaydım hamama gidecektim hepinizi öpüyorum gerçekten çok yorgunum ve gözüm yatakta anneme ayıp olmasın diye oturuyorum

cok sagol canim yatiyor simdi haftaya alci cikacak 4 hafta sonra da icine koyduklari teller cikacak ondan sonra yavas yavas hareket yapmaya baslayacak
cok sagol canim
6. olduk :) ilk üçe giremiyyoruz artık ((
ne oldu kizlar ya ben hemen dönmeliyim bni kilom ayni hala almadim benim kardesim gelmiyor mu niye acaba onunlada dogru dürüst konuyamiyoruz abim gelicekti ona o vardir

haklısın aslında aile sevgisi gören çocuk genelde başka yola sapmıyor. çok zor gerçekten en kolay jhalleri bu halleri aslında.
sana güzel bir masaj lazım bence. hamama da gidersin sonra ben hiç gidemem hamama bunalıyorum çok nefes alamıyorum.
annenden müsaade isteyip erken yat bence canım dşnlen sabaha dinç uyanırsın.

aman işte görünmez kaza ne çok sıkılır şimdi ama alçı çıkması önemli o çıktıktan sonra daha rahat hareket etmeye başlar.
iyi olur karamanlım motivasyonumuz düşük. Ben aylardan sonra kilo verdim 800 gr ama kimse eşlik etmedi bana
kardeşinden hiç ses çıkmadı canım bilmiyorumki aslında hoş sohbetti iyi olmuştu gelmesi.

inşallah canım mayısı kadar kaçamak yok o halde..

yok canım merak etme kendime kendi iyiliğim için hakim olabilmeyi öğreniyorum artık

çok yoğun günler geçirmişsin canım ve söylediklerinde çok haklısın akşamları dışarı çıkmaya korkar olduğumuz bir ortamdayız allah sonumuzu hayır etsin ileriki zamanlarda daha da kötüye gideceği aşikarbilmiyorumkismile

güzel kapatmışsın günü canım haftaya da sen verirsin dert etme

deneyeceğim canım bende kalça ve basen sorunum var benim de oralara sürüp yürüsem yarım saat faydası olur umarım

canım çok geçmiş olsun 2 hafta daha sık dişini rahatlarsın ondan sonra biz de seni çok özledik boshayallersmile

yok canım merak etme kendime kendi iyiliğim için hakim olabilmeyi öğreniyorum artık

alkisalkisalkis

ben de yazayım ne yedim:
sabah 2 dilim yumurtalı ekmek (yağda değil ızgarada)
öğlen: 1 tavuk but ızgara salata
akşam 3-4 kaşık etkli taze fasülye çok az makarna.
güzel su içtim bugün.

arkadaşım çok geçmiş olsun ya bbozma moralini düzelmeyecek bişey değil nede olsa
bu arada ben derya 13. takımın acer üyesi.....
kızlar ben biraz önce 2 tane elma yedim bişey olmaz demi:kedi:

arkadaşım çok geçmiş olsun ya bbozma moralini düzelmeyecek bişey değil nede olsa
bu arada ben derya 13. takımın acer üyesi.....
kızlar ben biraz önce 2 tane elma yedim bişey olmaz demi:kedi:

Canım neden olsun ki? Geç diye mi? Valla benim de geç yediğim oluyor. Benim diyetisyen ona hiç takmıyor nedense. Hatta akşam yemeğinden sonra yatana kadar 4 saatten fazla geçerse süt içmeliymişim veya meyve yemeliymişim. Bazen gecenin bir vakti bunları tükettiğim oluyor o yüzden.

Kızlar spor salonuna gittim. Ama giderken çok zor gittim. Yaparken de çok zorlandım. Hiç enerjim yoktu. Enerjimin bu kadar az olduğu hiç olmamıştı. Karnım da aç falan değildi. İlk gün için daha hafif yapmam gerekiyordur sanırım.

yatmadan bugün neler yediğimi yazayım
sabah kepekli sandviç ekmeği arası peynir
ara 1 limonlu soda (dışarıdaydım)
öğle 2 dilim kepek ekmeğiyle yapılmış yağsız tost
ara 1 mandalina
akşam 1 kase yayla çorbası 3 kaşık patlıcan yemeği 2 kaşık yoğurt
bugünlük de bu kadar :) opuyorumnanaktan

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 1 yumurta, domates, salatalık
Ara: 1 bardak süt
Öğle: 2 köfte, 1 dilim ekmek, 1 bardak yoğurt, salata
Ara: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Akşam: 1 tabak pırasa yemeği, 1 dilim ekmek, 1 bardak yoğurt, salata
Ara: 12 badem, 2 mandalina, 4 kuru kayısı

Spor: 10 dakika bisiklet, 15 dakika hem kol hem bacak çalıştıran yürüme aletinden, 30 dakika tempolu yürüyüş. 4X25 adet yarım mekik.

Zayıflamada önemli olan sporu en az 30 dk. aralıksız yapmak. Bisikletten sonra esneme yaptığım ve ara verdiğim için o sayılmıyor. Ama diğerleri iyiydi. 45 dakika aralıksız spor yapmış oldum. Bir de mekik var tabii.

Bugün tek hatam sabah kahvaltısını uyandıktan 2 saat sonra yapmamdı. 1 saat içinde yapmam gerekiyordu: -1 puan. Bugün kendime 9 veriyorum. Aferim bana.alkisalkisalkis

Yaa kızlar profilime zayıflama ticker'ı koyacağım yapamıyorum. Son aşamaya kadar geldim. Kopyalayıp yapıştırıyorum (kopyalanabilecek herşeyi tek tek denedim). Hata mesajı veriyor. "Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun" yazıyor. Alan açıklaması falan da yok. Siz nasıl yapmıştınız?

Yaa bir de hırslılar maşallah, hepsi yeni başlıyor. Rakipler çoğaldı.

kaç hafta üstüste onlar 1. olur tüm takımlar bakarız öyle :) bizim takım yeni açıldığındada öyle olmuştu hep biz birinci çıkardık 2 aya yakın sürmüştü.

metebolizma durmaasın diyedir. Herkes farklı bir şey söylüyor ama 7den sonra yada 6dan hiç birşey tüketmeyerek zayıflayan kesim de oldukça fazla.

haftanın yorgunluğundan olabilir bence.

canım çok güzel olmuş bence. sabah ve öğlen karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama akşam ekmek yemeyerek telafi etmişsin bence. afiyet olsun.

canım seninki tam diyetisyen listesi ekmeğin fazla olduğu gözüme çarptı ama listen var laf söyleyemem. sporunda güzel olmuş benden de 9 kaydirigubbakcemile3

kopyaladığın kısımda hata olmalı benimki şöyle (arayı sildim baş son aynı):

http://tickers.TickerFactory.com/.........../weight.png

günaydınlar herkese,
birazdan arkadaşıma kahvaltıya gideceğim. Eşim gelemeyecek kızlar günü yapacağız çok geç yattı zaten o uyur biraz. Çok çeşit yapmamıştır inşallah diyeceğim ama yaptığından hiç şüphem yok. Biraz yerim ama gelince çok dikkat ederim, hafta sonu kahvaltım bu olsun yarın normal yerim tamam mı ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…