• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar günaydın, kahvaltımı yaptım. İki dilim ekmek, peynir. Dün foruma girmeyi hiç istemedim. Kilo aldım ya, moral çöküntüsü. Dün akşam kabak ve 1 dilim ekmek yedim. Gece de 1 bardak ıhlamur içtim. Yani, akşamı kurtardım sayılır. Bu iştahımın sebebini regl'im yaklaşmasına bağlayım dedim, daha 7 gün falan var. Yaramadı bana tatil. Bi ara seruma gideceğim, vakit denkleştirirsem bisiklete bineyim artık. Bu hafta bende hareket sıfır.

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben cok yorgunum sizlerden o kadar uzak kaldim ki cok özledim hepinizi basimiza neler geldi gecen hafta oglumun ayagi kirildi cumartesi gece ameliyat ettiler simdi evde yatiyor kaynanam ve kayinbabam hala burdalar daha 2 hafta kalacaklar galiba bende durumlar böyle geleln giden belli degil cok kötüyüm ya

Hoşgeldin Karamanlıcım, çok büyük geçmiş olsun oğluşuna. Moralini bozmamaya çalış canım.

Canım sıkkın dosbikim. Anlayamıyorum, ben tatlı sevmem, buna rağmen neredeyse her gün gofret yedim. Durmak lazım.

canım alışınca bırakması daha zor oluyor... bende tekrar 69u sırf tatlı yüzünden gördüm
ama şimdi sadece akşam çayın yanında 1 hurma yiyorum
bütün tatlı ihtiyacımı meyveden almaya çalışıyorum
insan bazen tatlı krizine giriyo... seninde evde olman ve boş olman tetikledi sanırım
benimde misafirler tetiklio :))

günaydın kızlar kahvaltım 5-6 zeytin az peynir 2 dilim ekmek bir yumurta 2-3 tane sucukla yaptım mens dönemim bakalım kaç kilo vermiş olacam bu hafta nache söz verdim zayıflayacam yiğienimizin düğünü var mart diyor ama inşallah daha ileri bir tarih olur bi hırsla zayıflayacam az kaldı bakalım tekrar hımm nekadar kilolusun falan sözleri duymak istemiyorum

Canlarım, seruma gittim, geldim. Hafif kan şekerim düştü, 1 mandalina ile telafi ettim. Öğle yemeğinde 1 orta patates, 1 parça kırmızı et (artık haftada bir yemeye özen göstericem) ve 1 bardak meyve suyu içtim.

merhaba güzel bayanlar nasılsınız bakalım yerimseniben
kardeşim denilecek abla düşmanı poğaça yaptı bide evden acil çıktı fırına ben bakıyorum pişmesi için mafoldumben kokular mis gibi geliyo ama dayanmak zorundayım yoksa kilo veremiycem yaaa eyvahedigeldismile

bugün yediklerime gelecek olursak geç kalktım kahvaltım geç oldu 2 dilim kepek ekmeği 1 parça peynir 4-5 tane zeytin domates salatalık arada bi tane elma yedim öğle yemeğimi henüz yemedim

kardeşim denilecek abla düşmanı poğaça yaptı bide evden acil çıktı fırına ben bakıyorum pişmesi için mafoldumben kokular mis gibi geliyo ama dayanmak zorundayım yoksa kilo veremiycem yaaa eyvahedigeldismile
zor durum bi parca ye sende neolacak benimde yarın misafirlerim var pasta kurabiye yapacam ben yerim onları biliyom ohaoldumsmile şimdiden sıkıntı bastı birazdanda annemlere gidebilirim bide orda yerim ayyy bayılazammmmm

fikriyecim biliyorum anlıyorum seni melis de aynı. Ama 12'ye kadar bildirim yapamayacalksan bir gün önce herhangi bir saatte yaz canım her hafta sabit geçmek zorunda kalıyorum. Diyet yapabiliyormusun, sanırım konsantreni kaybettin.

Ferdacım canım cumayı perşembe sanıyordum ben:((((((((((((((8bilmiyorumkismile sürekli evde olunca günleri karıştırmaya başladım.Önceden eşim çarşamba ve cümartesi gece alışırdı da ona güre ben de günleri bilirdim.Şİmdi gece çalışmıyor ve kendimi unuttum artık.
Açıkçası çok iyi diyet yapamıyorum ama tatlıdan uzak duruyorum bakalım ne zamana kadar...ve gün için de çok koşuşturuyorum açıkçası.Sanberk çok yaramaz oldu Bi saniye dikkatim başka yere olsun hop sanberk pencereye binmiş,masaya,fırını açmış,dolapların içinde,pc açmış bi sürü bela işte.Kapalırı da açıyor hiç bişye engel olamıyorum.
Çok yorgunum arkadaşım çoook.Sen nasıl yapıyorsun hiç anlamıyorum,hem iş hem çocuk,hem ev işleri...zor arkadaşım zor.
Bide kilom 70-72 arası değişiyor sürekli sabit bir kilo alamadım.

Canım ye derim ama 1 poğaça 4 dilim ekmek yerini tutarmış,ona göre ...

iiakşamlar kızlar
bugün yediklerim
sabah1 dilim ekmekle kahvaltı
ara 1 bardak yarım yağlı süt
öğle 1 light ton balık
ara yoookkk
akşam 1kase çorba
4yk taze fasülye
yoğurt salata
şimdilik ii gidiyorum bu hafta vereceğime inanıyorum

dıyet guuplarını gıptayla ızlıyorum Allahım ben rejım yapmak zorunda kalsam kesın sınıfta kalırım ama sınırları zorlamaya basladım bilmiyorumkismile

Kızlar spor çok ama çok etki ediyor. Bu sabah kalktığımda (saat itibariyle artık dün sabah olmuş aslında) 73.8 kiloydum. Bir günde 600 gram farkettirmiş. Belden 2.5 santim, kalçadan 1 santim vermişim. Vücudumdaki fazla suyu, şişkinliği de atmış olabilirim ama olsun o da atılması gereken birşey. Santim olarak fark yapıyor sonuçta.

Ticker'ıma da yazacağım ama saat çok geç olmuş. Onu da sonra yaparım.

Bugün neler yaptım yazıp yatayım.

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 1 yumurta, domates
Ara: 1 bardak süt
Öğle: 1 tabak kurufasülye, 1 dilim ekmek, domates, 1 bardak süt (yoğurt yerine)
Ara: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Akşam: 1 tabak kurufasülye, 1 dilim ekmek, 1 bardak süt (yoğurt yerine)
Ara: 4 mandalina, 12 badem

Spor: Spor yok ama hareketliydim.

Ana öğünlerden birinde et yemem gerekirken ikisinde de sebze/bakliyat yedim. Bir de akşam yemeğinde salata vs. yemedim: -1. Spor yapmadım ama hareketliydim: -2. Bugün kendime 7 veriyorum.

meliscim doğru söylüyorsun, bayağı ekmek var. Hele geçen hafta günde 8 dilimdi. Bu hafta 6 dilime indi. Uzun zaman aradan sonra yeni başladım diye çok veriyor galiba. Ama en sağlıklısından yiyorum, tam buğday ekmeği. Kan şekerini yavaş yavaş yükseltiyormuş.

günaydın şekerler dün yazamadım yediklerimi
sabah sirkeli su klsasik kahvaltı
ara da bişey yemedim öğlen biraz ekmekle ton balığı yedim azıcık akşam içi köfte tavuk kızartma çorba salata vardı 1 köfte 3-4 parça tavuk ve salata yedim sonrada 1 ilim pasta yedim iyi halt etmişim demi hep yengemin suçu o yaptı

Günaydın kızlar, kahvaltımı yaptım. 2 dilim ekmek 1 parça peynir ve üzüm suyu.
Umarım kazasız günü geçiririm.
Hepinize güzel pazarlar.

günaydın kızlar mens dönemim çok ağır geçiyor bide menier ataklarım başladı geceden beri uyuyamıyorum çok ağrı baş dönmesi miğde bulantısı ilaçlar fayda etmedi bi geleyim dedim

Melzeyitim, çok büyük geçmiş olsun canım. Neyse ki çabuk geçiyor.

Canlarım, öğleye doğru 2 mandalina yedim. Öğlen de 1 orta bo papates ve 1 parça biftek yedim. Akşamüstü misafirim gelecek, börek aldım dışarıdan. Evde yapmak istemiyorum, eşim hamurişine düşkün değil, sonra o börekler bana kalıyor. Ama o böreklerden yemeyeceğim. Bugün yaramazlık yapmamayı planlıyorum.
Dün monopoly oynarken bir anda sesim gitti. İlk defa durup dururken sesim gidiyor. Ilık şeyler içmeye gayret ediyorum, bu da su içişimi arttırıyor :)

kızlar merhaba tipik bir hafta sonu paylaşım azalmış,
baharım umarım yemedin puğaçaları.
dosbacım en güzeli eve hiç bir abur cubur almamak hurma kayısı vs tatlı ihtiyacını bastırmak
melzeyitimhadi marta kadar seni görelim. Canım yin mi başladı ağrılarım çok üzülüyorum bulantı da yapıyor bol bol dinlen bari.
Nachtigallcim ne serumu bu açıkladın da ben mi kaçırsım öyleyse kusura bakma, kansızlık için olabilir mi :kedi:
CheGuevera canım umarım sen de çok çeşit yapıp yememişsindir misafirlerinlegerçi şimdi okudum yemişsin ama bugün devam etmemişsindir inşallah.
fikriyecim melis de çok zorlaştı artık bir de çok yaramaz, bugün sabah kahvaltısında sütünü halıya mısırını yere döktü yanlışlık oldu ama bu yanlışlıklar hep oluyor çok yoruluyorum sorma. tırlatmak üzereyim artık .Sanberk de 1 sn durmuyor anlaşılan melis gibi. Allah yardım etsin bize ne diyim :))
taylorcum çok güzelsporunyararı hemen otrtaya çıkıyor işte.

Back