• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

meliscim suyumu da içtim ama bu hafta hiç çıkmadım sanırım hareketsizlikten oldu
belki bu hafta tekrar çorba diyeti yaparım :( bilemiyorum

benim sınavlarım da dün itibariyle bitti 3 tane sınav yaptım kağıtlar okunacak falan ama önemli değil. 15 şubatta yeni dönem başlıyor. 2 hafta fena değilim yani. Ama doçentliğe başvurma işi beni çok yoruyor.

inşallah canım işte üniversitede işler karışık böyle. Ama evde iyi çok şükür önemli olan da o zaten. işte bu yoğunluklar yemeği unutturdu bana biraz dengesizde oldu aslında ama ne yapayım.

13.TAKIM 141. ETAP
ad1 (55.5 / 55.5 / 0.0 / 0.0%)
dosba (67.9 / 67.8 / 0.1 / 0.15%)
melis08 (62.4 / 61.6 / 0.8 / 1.28%)
Nachtigall ( 61.4 / 62.4 / -1.0 / -1.63%)
bhr.87 (83.2 / 83.2 / 0.0 / 0.00%)
melzeyit (78.5 / 78.5 / 0.0 / 0.0%)
fikriye_bg (71.0 / 71.0 / 0.0 / 0.0%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (479.9 / 480.0 / -0.1 / -0.02%)

geldim canım geldim çok fazla yok malesef geçen hafta verdiğimle kalmışım. bu hafta dikkat etseydim iyiydi ama olmadı malesef. çorba diyetime geri dönmek istiyorum,o işime yarıyordu hem kabızlık sorununada birebir çözüm getiriyordu :kedi: her bakımdan iyi geldi. melzeyitle görüştüğümde yoğun olursam gelemeyebilirim beni aynı yazarsınız demişti. benim kilomda54.90 yazarsın canım.eğer dikkat etseydim resmen ayda 2 kilo vermiş olacaktım.bakalım bu pazartesi tekrar başlıyorum kısmetse.

inşallah canım işte üniversitede işler karışık böyle. Ama evde iyi çok şükür önemli olan da o zaten. işte bu yoğunluklar yemeği unutturdu bana biraz dengesizde oldu aslında ama ne yapayım.

Tahmin ederim canım. Ama sen içini ferah tut, elinden geleni yap, gerisini pek düşünmemeye çalış

geldim canım geldim çok fazla yok malesef geçen hafta verdiğimle kalmışım. bu hafta dikkat etseydim iyiydi ama olmadı malesef. çorba diyetime geri dönmek istiyorum,o işime yarıyordu hem kabızlık sorununada birebir çözüm getiriyordu :kedi: her bakımdan iyi geldi. melzeyitle görüştüğümde yoğun olursam gelemeyebilirim beni aynı yazarsınız demişti. benim kilomda54.90 yazarsın canım.eğer dikkat etseydim resmen ayda 2 kilo vermiş olacaktım.bakalım bu pazartesi tekrar başlıyorum kısmetse.

evet canım çok güzeldi çorba diyetim ama 55in altına düştün bu seni motive etsin bu hafta kendiniş toparlamana yardım etsin :) tebrikler. Melzeyit yoğun bu hafta aynı geçtim.

Tahmin ederim canım. Ama sen içini ferah tut, elinden geleni yap, gerisini pek düşünmemeye çalış

opuyorumnanaktan

13.TAKIM 141. ETAP
ad1 (55.5 / 54.9 / 0.6 / 1.08%)
dosba (67.9 / 67.8 / 0.1 / 0.15%)
melis08 (62.4 / 61.6 / 0.8 / 1.28%)
Nachtigall ( 61.4 / 62.4 / -1.0 / -1.63%)
bhr.87 (83.2 / 83.2 / 0.0 / 0.00%)
melzeyit (78.5 / 78.5 / 0.0 / 0.0%)
fikriye_bg (71.0 / 71.0 / 0.0 / 0.0%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (479.9 / 479.4 / 0.5 / 0.10%)

bu arada bende jeton geç düşüyor kızlar. herkese merhabalar.umarım iyisinizdir. meliscim bugün güne yoğun başladım hayatım o yüzden geçiktim kusura bakma canım. geçmişe bakmaya çalışayım buralardayım.

tamam adcım kızlar listemiz tamam ben kallisteye bırakıp çıkayım. Nachtigallcim hesapları yaptım kolayca çok bir değişiklik yok herkeste bir de excellde kayıtlı olunca hemen yaptım sağol tatlım. Biz yarın bir arkadaşıma gideceğiz kahvaltıya ablalar var orada onlara 1-2 hediye alalım kızımla çıkıyoruz.öptüm herkesi

Kızlar ben aç karnına tartıldım 74.4 kg. Ama diyetisyene gittiğim gün de aç karnına 74.4'tüm. Yani açken 74.4, tokken 75'im. Burada aç karnına kiloyu söylüyoruz sanırım. Daha mantıklı. Öyleyse ben geldiğimden beri hep 74.4'üm.

Bir de öyle grup karnesi mi oluyor, ne güzel.

Bugün cumaymış,inanın perşembe zanediyordum..evde olunca insan günleri unutuyor..Çok üzür dilerim Ferdacım.Ama biliyorsun oğlum yumadan nette giremiyorum zaten bugün girdim hemn kuruldu mecbur çizgi film izledik.

merhba arkadaşlar
bugünkü yediklerim sabah 1 dilim helim oğlumla uğraşmaktan başka bie şey yemedim.
öğlen için hazır tavuk çorbası yaptım 1 kase içtim yanına 1 dilim ekmek,2 kaşık da yoğurt.
daha acıkmadım acıkınsa elma yerim
akşam için sarma olcak ve tavuk çorbası,artık sarmaya dikkat etmme lazım

hazır çorbanın içindikileri okuyorken içinde palm yağ içerdiğini okudum,genelde daha katı kıvamı getirmek için yoğurta kullanır.Uzun süre palm yağ kullanmak ciddi hastalıklara neden olur.Onun için hazır çorbalardan kaçınırsak iyi olur.Ben de pek kullanmıyorum ama bulunsun diye almıştım.Bi dah almayacam.

Back