merhaba arkadaşlar yeni geldim eve kilom zaten ynıyış meslicim o yüzden bi sıkıntı yok gram oynamamışım artık canım sıkılmaya başladı bu durumdan eve gelirken maydonoz almayı unutmuşum yarın alıp maydonoz suyu içmeye başlıycam sabahları en azınan vücuttaki ödemi atar 2 hafta sonra doktor kontrolüm var bakalım duruma göre ilaç kullanmaya başlıycam artık
canım verdiğin bilgi için teşekkür ederim ben henüz ilaca başlamadım yeni olan bi durum o yüzden dikkat ediyorum nette okuduğum şeylere lahana da tiroidi etkileyen bi sebze olduğu için kullanmamayı tercih ediyorum
Bir arkadaşım da hipotiroid. O karalahana yemiyor bir tek. Normal lahana da mı kötü geliyormuş? Bir de o bayağı bir araştırdı, ilacını değiştirtti doktoruna. Genelde ilaçlarda tek tip hormon oluyormuş. O hem T3 hem T4 olan bir ilaç istedi. Doktoru da aralarında fark yok demiş ama yine de yazmış ilacı, arkadaşımın içi rahat etsin diye. Bir iki ay oldu, yeni yeni kilo vermeye başladı. Kesinlikle ilacı değiştirdiği için olduğunu düşünüyor. Sen de doktoruna bir sor istersen.
canım verdiğin bilgi için teşekkür ederim ben henüz ilaca başlamadım yeni olan bi durum o yüzden dikkat ediyorum nette okuduğum şeylere lahana da tiroidi etkileyen bi sebze olduğu için kullanmamayı tercih ediyorum