Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba arkadaşlar yeni geldim eve kilom zaten ynıyış meslicim o yüzden bi sıkıntı yok gram oynamamışım artık canım sıkılmaya başladı bu durumdan eve gelirken maydonoz almayı unutmuşum yarın alıp maydonoz suyu içmeye başlıycam sabahları en azınan vücuttaki ödemi atar 2 hafta sonra doktor kontrolüm var bakalım duruma göre ilaç kullanmaya başlıycam artık

canım verdiğin bilgi için teşekkür ederim ben henüz ilaca başlamadım yeni olan bi durum o yüzden dikkat ediyorum nette okuduğum şeylere lahana da tiroidi etkileyen bi sebze olduğu için kullanmamayı tercih ediyorum

kızlar bugün kendime bir elbise aldım fiyatı çok uygundu indirime girmiş özellikle bedenini küçük aldım ki nisan mayıs gibi giyebileyim hırs yaptımmmm kaydirigubbakcemile2
hatta bugün dışarıdaydık babamla birlikte öğle yemeği için bi yere girelim dedi istemedim bi cafeteryada oturduk meyveli soda (limonlu) içtim sadece evden çıkmadan kepekli sandviç ekmeği arasına peynir koyup yemiştim spora da başlamak istiyorum artık inşallah bi başlasam sürekliliği de olacak

şimdi biz bu takıma ne zaman katılıcz şuan hala takımda değiliz demi oysaki bi heveslede tartılıp yazmıştım tüf güme gittibilmiyorumkismile

yok canım ben sana kuralalrı kopyalamadım galiba. her cuma tartılıyoruz 12'ye kadar kilomuzu bildiriyoruz. Diğer takımlarla yarış yapıyoruz.

şimdi biz bu takıma ne zaman katılıcz şuan hala takımda değiliz demi oysaki bi heveslede tartılıp yazmıştım tüf güme gittibilmiyorumkismile

canım senin de taylorun da katılımı güzeldi bu hafta alacaktım takıma ama kilo bildirimlerimiz 12'ye kadar senin bildirimin gecikmiş, takımdasın zaten ama haftaya listede olursun cuma 12ye kadar bildirim yaparsan. Taylor senin için de aynı canım.

baharım güle güle kullan canım bir an önce zayıfla elbisen çok çok yakışsın.

fikriyecim biliyorum anlıyorum seni melis de aynı. Ama 12'ye kadar bildirim yapamayacalksan bir gün önce herhangi bir saatte yaz canım her hafta sabit geçmek zorunda kalıyorum. Diyet yapabiliyormusun, sanırım konsantreni kaybettin.

bu hafta yine sonlkarda olacağız kızlar. Biraz kilo vermeye çalışalım amacımızdan uzaklaşıyoruz.

ya ben gce 12 ye kadar sanoyurdum özür dilerim haftaya gözümü açar açmaz yazarım....
ıyy içim dışım lahana oldu benki lahanayla arası çokta iyi olmayan biri olarka bukadar lahana tüketeceğime inanammazdım
suyunu iç çorbasını iç yağını sür turşusunu ye
şuan bile yiyoru m
saha sirkeli suyumu içtim hafif kahvaltımı yaptım arada lahana çorbası yedim şuan yine lahana çorbası yiyorum akşamada patates kızatması var sarımsaklı yoğurtla azıcık yerim mecburen
her akşam sporumuda yapıyoru kızlar gerçekten bu lahana yağı nasıl terletiyor anlatamam benki çok az terleyen bir insanım resmen su damlıyor sürdüğüm yerden

Aaa takımda mıyım. Çok sevindimmm. Bu sevinçle gidip spor yapıcam bu akşam :)

Sonlarda olmamıza çok üzülmedim. Hatta motive oldum. Bu hafta çok veririm de bir faydam dokunur.

baharım güle güle kullan canım bir an önce zayıfla elbisen çok çok yakışsın.

bu hafta yine sonlkarda olacağız kızlar. Biraz kilo vermeye çalışalım amacımızdan uzaklaşıyoruz.

teşekkür ederim tatlım elbiseyi göümün önüne astım artık bakıp bakıp bişey yiyemem sanırım kaydirigubbakcemile3 uzun zamandır kendime bişey almak istemiyodum biliyosun ama bunu aldım ve kesinlikle içine en geç mayısta üstümde çok şık duracak kaydirigubbakcemile2
kış rehaveti fena çökü üzerimize yerimizde sayıyoruz hakkaten bir an önce toparlanmak lazım

bende mi denesem acaba lahana yağını herhangi bi tüylenme sorunu falan yaptı mı sende canım ne kadar süredir kullanıyorsun?

Sonlarda olmamıza çok üzülmedim. Hatta motive oldum. Bu hafta çok veririm de bir faydam dokunur.

hadi bakalım canım biz de gaza geliriz iyice bu sayede kaydirigubbakcemile3

kızlar çok yoğundum ancak dışardan geldim mahkemeydi cezaeviydi aancak işimiz bitti ve benimde resmen canım çıktı acayip yorgunum ve zaten dengesiz beslenme kusura bakmayın bu hafta ilkdefa bildirim yapamadım melisciğim senide arayamadım mesaj atmaya bile vaktim yoktu ama alnımızın akıyla bu iştende kurtulduk
allah gençlerimize akıl versin durum gittikçe kötüye gidiyor adamlar uyuşturucu kullanıyor sonrada düğün bayram gibi ceza evine gidiyor ben anlamıyorum ya vallahi durum çok kötü lütfen çocuklarımıza sahip çıkalım onlara ne sevgimizi nede ilgimizi eksik etmeyelim arkadaş çevrelerini kontrol altında tutalım bugün çok üzüldüm gerçi üzülen sadece dışardan bizleriz işte öyle3-4 günüm böyle geçti işte yarında abimizin mevlüdü var gidebilecekmiyim hiç bilmiyorum gitmeyi istiyorum ama canım acıyor bide annem bende onada gidelim diyemem bakalım ama haftaya rahatlıyorum iyi oldu

sen de haklısın canım gecemi gündüzmü yazmamışızki .)
hiç denemedim lahana yağını ama çok metnhini duydum sen hem yiyip hem sürüyorsaun kısa zamanda zayıflayacaksın bence.

yaap yapp ne güzel motive olduysan. O zaman sizlerinde katkısıyla haftaya 1. olalım.

inşallah canım mayısı kadar kaçamak yok o halde.

melzeyitim asumandan haber aldım farkındayız yoığunluğunu canım haber alamazsam arardım zaten.
çocuklar henüz küçük ama insan çok çekiniyor nasıl bir ortamda çocuk büyüteceğiz hele istanbulda durum çok vahim. korkuyorum.

ii akşamlar canlarım bugün çok gelemedim
beslenmem ii ama hareketsizlik daha da arttı...
yemek yapıyorum oturuyorum :))
eşim gayet ii vermiş darısı bana
öğle bişey yemedim 1 kaysı 1 ceviz sadece
akşam 6yk makarna yoğurt ve salata
yatana kadarda 2 meyve yerim sanırım

bhr yok ya ben 10 gündür felan kullanıyorum okadarda kullanan olmuş mesajları okudum öyle bir sorundan kimse bahsetmemiş bence dene
melişscim keşke zayıflasam o sorunlu yer incelse biraz neolur sanki her akşam kardio yapıyoırum oralar için yinede umudum yok

canım azıcık hareket etmeye çalış bir gün yürüyüş bir gün bilg. başında spor bir gün bağımsız falan bir program yapsan eğlenirsin hem de.

canım azmine hayran kaldım gündüz de yazacaktım ama sanırım yazmamışım. KAyınvalidenlerle beraber oturuyor olmanın hem avatajları hem dezavantajlşarı olsa gerek. ama en büyük dezavantajı yazdığın gibi yemek olayı. Sen de günlük menüden kendine uygun olanları seçersin. spor da akşam yapman iyi olur odan da. Dediğin gibi imkanların kıymetini bilmiyoruz. Bir de çocuğun da var tebrik ederim gerçekten.

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben cok yorgunum sizlerden o kadar uzak kaldim ki cok özledim hepinizi basimiza neler geldi gecen hafta oglumun ayagi kirildi cumartesi gece ameliyat ettiler simdi evde yatiyor kaynanam ve kayinbabam hala burdalar daha 2 hafta kalacaklar galiba bende durumlar böyle geleln giden belli degil cok kötüyüm ya

taylorcım sen ne öğretmenisin? daha önce yazdıysan kusura bakma gözümden kaçmış olmalı.

İşletme meliscim. Yok yazmamıştım. Eğitim bilgilerimi güncelledim şimdi. Doktoramı da verdim, fazla olmadı. Öğretim üyesi seçeneği yok diye eğitimciyi seçtim. Senin alan hangisi?

Şimdi spora gidiyorum kızlar. Gelince ne yaptım ne ettim yazıcam. Kafa olarak motiveyim de bakalım pratikte nasıl olacak.

Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…