Bir arkadaşım da hipotiroid. O karalahana yemiyor bir tek. Normal lahana da mı kötü geliyormuş? Bir de o bayağı bir araştırdı, ilacını değiştirtti doktoruna. Genelde ilaçlarda tek tip hormon oluyormuş. O hem T3 hem T4 olan bir ilaç istedi. Doktoru da aralarında fark yok demiş ama yine de yazmış ilacı, arkadaşımın içi rahat etsin diye. Bir iki ay oldu, yeni yeni kilo vermeye başladı. Kesinlikle ilacı değiştirdiği için olduğunu düşünüyor. Sen de doktoruna bir sor istersen.
şimdi biz bu takıma ne zaman katılıcz şuan hala takımda değiliz demi oysaki bi heveslede tartılıp yazmıştım tüf güme gittibilmiyorumkismile
Kızlar ben aç karnına tartıldım 74.4 kg. Ama diyetisyene gittiğim gün de aç karnına 74.4'tüm. Yani açken 74.4, tokken 75'im. Burada aç karnına kiloyu söylüyoruz sanırım. Daha mantıklı. Öyleyse ben geldiğimden beri hep 74.4'üm.
Bir de öyle grup karnesi mi oluyor, ne güzel.
şimdi biz bu takıma ne zaman katılıcz şuan hala takımda değiliz demi oysaki bi heveslede tartılıp yazmıştım tüf güme gittibilmiyorumkismile
selam kilom 71.7 giriş kilom 72.8 sonra görüşürüz öpüldünüz
baharım güle güle kullan canım bir an önce zayıfla elbisen çok çok yakışsın.
bu hafta yine sonlkarda olacağız kızlar. Biraz kilo vermeye çalışalım amacımızdan uzaklaşıyoruz.
ya ben gce 12 ye kadar sanoyurdum özür dilerim haftaya gözümü açar açmaz yazarım....
ıyy içim dışım lahana oldu benki lahanayla arası çokta iyi olmayan biri olarka bukadar lahana tüketeceğime inanammazdım
suyunu iç çorbasını iç yağını sür turşusunu ye
şuan bile yiyoru m
saha sirkeli suyumu içtim hafif kahvaltımı yaptım arada lahana çorbası yedim şuan yine lahana çorbası yiyorum akşamada patates kızatması var sarımsaklı yoğurtla azıcık yerim mecburen
her akşam sporumuda yapıyoru kızlar gerçekten bu lahana yağı nasıl terletiyor anlatamam benki çok az terleyen bir insanım resmen su damlıyor sürdüğüm yerden
Aaa takımda mıyım. Çok sevindimmm. Bu sevinçle gidip spor yapıcam bu akşam :)
Sonlarda olmamıza çok üzülmedim. Hatta motive oldum. Bu hafta çok veririm de bir faydam dokunur.
ya ben gce 12 ye kadar sanoyurdum özür dilerim haftaya gözümü açar açmaz yazarım....
ıyy içim dışım lahana oldu benki lahanayla arası çokta iyi olmayan biri olarka bukadar lahana tüketeceğime inanammazdım
suyunu iç çorbasını iç yağını sür turşusunu ye
şuan bile yiyoru m
saha sirkeli suyumu içtim hafif kahvaltımı yaptım arada lahana çorbası yedim şuan yine lahana çorbası yiyorum akşamada patates kızatması var sarımsaklı yoğurtla azıcık yerim mecburen
her akşam sporumuda yapıyoru kızlar gerçekten bu lahana yağı nasıl terletiyor anlatamam benki çok az terleyen bir insanım resmen su damlıyor sürdüğüm yerden
Aaa takımda mıyım. Çok sevindimmm. Bu sevinçle gidip spor yapıcam bu akşam :)
Sonlarda olmamıza çok üzülmedim. Hatta motive oldum. Bu hafta çok veririm de bir faydam dokunur.
teşekkür ederim tatlım elbiseyi göümün önüne astım artık bakıp bakıp bişey yiyemem sanırım kaydirigubbakcemile3 uzun zamandır kendime bişey almak istemiyodum biliyosun ama bunu aldım ve kesinlikle içine en geç mayısta üstümde çok şık duracak kaydirigubbakcemile2
kış rehaveti fena çökü üzerimize yerimizde sayıyoruz hakkaten bir an önce toparlanmak lazım
kızlar çok yoğundum ancak dışardan geldim mahkemeydi cezaeviydi aancak işimiz bitti ve benimde resmen canım çıktı acayip yorgunum ve zaten dengesiz beslenme kusura bakmayın bu hafta ilkdefa bildirim yapamadım melisciğim senide arayamadım mesaj atmaya bile vaktim yoktu ama alnımızın akıyla bu iştende kurtulduk
allah gençlerimize akıl versin durum gittikçe kötüye gidiyor adamlar uyuşturucu kullanıyor sonrada düğün bayram gibi ceza evine gidiyor ben anlamıyorum ya vallahi durum çok kötü lütfen çocuklarımıza sahip çıkalım onlara ne sevgimizi nede ilgimizi eksik etmeyelim arkadaş çevrelerini kontrol altında tutalım bugün çok üzüldüm gerçi üzülen sadece dışardan bizleriz işte öyle3-4 günüm böyle geçti işte yarında abimizin mevlüdü var gidebilecekmiyim hiç bilmiyorum gitmeyi istiyorum ama canım acıyor bide annem bende onada gidelim diyemem bakalım ama haftaya rahatlıyorum iyi oldu
ii akşamlar canlarım bugün çok gelemedim
beslenmem ii ama hareketsizlik daha da arttı...
yemek yapıyorum oturuyorum :))
eşim gayet ii vermiş darısı bana
öğle bişey yemedim 1 kaysı 1 ceviz sadece
akşam 6yk makarna yoğurt ve salata
yatana kadarda 2 meyve yerim sanırım
bhr yok ya ben 10 gündür felan kullanıyorum okadarda kullanan olmuş mesajları okudum öyle bir sorundan kimse bahsetmemiş bence dene
melişscim keşke zayıflasam o sorunlu yer incelse biraz neolur sanki her akşam kardio yapıyoırum oralar için yinede umudum yok
taylorcım sen ne öğretmenisin? daha önce yazdıysan kusura bakma gözümden kaçmış olmalı.
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben cok yorgunum sizlerden o kadar uzak kaldim ki cok özledim hepinizi basimiza neler geldi gecen hafta oglumun ayagi kirildi cumartesi gece ameliyat ettiler simdi evde yatiyor kaynanam ve kayinbabam hala burdalar daha 2 hafta kalacaklar galiba bende durumlar böyle geleln giden belli degil cok kötüyüm ya
Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?