dosbaa diye üye oldum canım şimdilik bi göz atayım sonra başımız dönene kadar oynarız :))
wordabula'da oynuyorum.Daha bugün başladım :))))
hangisine takılıyorsun oyunlardan
Seni arkadaş ekledim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dosbaa diye üye oldum canım şimdilik bi göz atayım sonra başımız dönene kadar oynarız :))
hangisine takılıyorsun oyunlardan
nach... canım yarın oynayalım ...
aslında severim kelime oyunlarını ama bakalım başarılı olabilcekmiyim
şimdi yatıyorum ii geceler diliyorum tatlım
sabah tartılacağız şimdi acıktım yememek için uyumalıyım :))
ya bende baktımda ynamadım geri kızdan fırsat bulamamki şu kolayıda ben hjç sevmem tek şeklini severim oda güzel lavobo açmasıCanlarım, nasılsınız, iyi misiniz?
Sormayın, bir arkadaşım internetten kelime oyunu bulmuş, ona üye olduk kaç saat oynadık bilmem. Sayfa da açık kalmış. Ben gözüm dönmüşcesine oyun oynadım.
Neler yedim, arada 1 dilim ekmek ve peynir. Akşam da 3 kaşık nohut yedim. Ama akşam oyun sırasında 1 bardak kola içtim.
hoşbuldu ccanı m salla gecmişi adı üstüne geçmişuzun zaman sonra herkeze merhaba a.s
inş. herkez çok iyidir,geçmişin derinliklerine daldım bi türlü çıkamadım,yeni katılan arkadaşlar oluş hepsine hoşgeldin...:))
ben hala yediklerime dikkat ediyorum çok sıkı olmasada ve sporuma da tam gaz devam :)
baharcım nasılsın?
yanisempatiksalakcinni lülülülülülü :bbo: delikafadulden aklinialirimsmile :teytey:
canımın sıkıldığı nasıl da belli oluyo di miii kaydirigubbakcemile3
bence süperkızlar bugün yediklerimi yazayım
sabah dilim kepek ekmeği bir parça beyaz peynir 5 tane zeytin 1 tatlı kaşığı bal
ara yok
öğle 1 kase tarhana çorbası
ara yine yok bugün böle oldu
akşam 1 kase yoğurt çorbası 3 kaşık taze fasülye 2-3 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
sen 1 hafta lahana çorbası i psikolojin süper olurvalla dosbacım bu aralar ne yesem sanki fazla yemişim gibi bir psikoloji içerisindeyim haa doyuyomuyum tam anlamıyla değil dedim ya psikolojik olarak çok etkilendim bunca zamandır bir arpa boyu yol katedememekten sanırım
bu arada kaptanım sabah evde olmıycam erken çıkıcam eğer bildirime kadar dönmezsem ki hiç bir fikrim yok işimin ne kadar süreceği konusunda kilomu aynı geçersen sevinirim canım ama yetişirsem bildirimde bulunurum..
sen 1 hafta lahana çorbası i psikolojin süper olur
gelelim bana -ne edim sabah srkeli su hafif kahvaltı
ara lahana çorbası
öğlen lahana çorbası bide yarım fincan nescafe içtim
akşam tarhjana çorbaı makana vardı 1 kase çorba itim 4-5 kaşıkta makarna yedim şimi sporumu ypacam duş alacam yatacam tabi sirkeli suyumu ve bir kupa lahana çorbamı içerekzemuszemus
kızlar bugün yediklerimi yazayım
sabah dilim kepek ekmeği bir parça beyaz peynir 5 tane zeytin 1 tatlı kaşığı bal
ara yok
öğle 1 kase tarhana çorbası
ara yine yok bugün böle oldu
akşam 1 kase yoğurt çorbası 3 kaşık taze fasülye 2-3 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
uzun zaman sonra herkeze merhaba a.s
inş. herkez çok iyidir,geçmişin derinliklerine daldım bi türlü çıkamadım,yeni katılan arkadaşlar oluş hepsine hoşgeldin...:))
ben hala yediklerime dikkat ediyorum çok sıkı olmasada ve sporuma da tam gaz devam :)
baharcım nasılsın?
canım bende diyetisyene gittim ama et hiç 2köfte kadar azalmamıştı
en son 3 tane idi
aslında bende deneyebilirim 2 tane... çünkü bana bugün 90gr biftek fazla geldi
uzun zaman sonra herkeze merhaba a.s
baharcım nasılsın?
canım ben lahanayı tüketemiyorum tiroid rahatsızlığım yüzünden ama maydonoz suyuna başlamayı düşünüyorum
Ben kilo veremedim, bırak vermeyi, aldım.62,4. Tatil yaramadı. Kilo oranım -1,79
Kahvaltım standarttı. 2 dilim ekmek, 1 parça peynir,2 parça sucuk.
günaydııııınnnn
bu hafta bu gayrete neden böle oldu anlamadım 67.8
meliscim tebrik ederim a.s.
kızlar geç kalktım kahvaltımı yapayım geleceğim
melisim azıcık geç vereceğim bugün bildirimi canım sen istersen bekle istersen ver listeyi ama banada bırakabilirsin sorun olmaz biliyorsun canım hadi kolay gelsin...
Melisim, seni tebrik ediyorum canım. Ve bugün oranları alırken yardım istersen buradayım. Kaç kere kendi oranımı bile hesaplayamamıştım. Bugün buradayım şekerim
teşekkürler canım koşturmadan kilo verdim yani çok bilinçli bir şey değil bir de çok heyecanlı bir hafta geçirdim karnımın açlığını unuttum hep.