• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sorma dosbacım aynen öyle.şimdi annem evde yemekler pişiyor,çocuğa bakıyor,evi topluyor. hazırlama derdi yok aynı evin içindeler,ne zaman kalkarlarsa kalksınlar diyorum,iyi oluyor gerçekten.ama haftaya eski tempo devam.
düşünceli arkadaşım benim. bende anneme demiştim günde 3 öğün karlara ekmek serpiştir kuşlar yesin diye,oda yapıyormuş.
bende bakma hayatım 250 ml içtim ama gün boyu toplasan 1 lt ancak oluyor yada daha az.kışın zor oluyor.

canım ben sıcacık evimde içmiyorum senin içtiğin 1 lt su 2 lt suya takabül eder :))
bende biraz artırsam ii olcak

kızlar sayfayı açık bırakıp gitmiştim bu hafta geçsin söz toplayacam kendimi dosbacığım kardeşimle konuştum felaket kar var arabayı sabah kullanamadım babam götürdü diyor ki kardeşim usta şofördür düşünemiyorum artık burda kar az yağdı soğunu bıraktı
öğlende 1 kase işkembe çorbası ve 1tane lahmacun yedim:(( bu arada börek çok değildi

kızlar sayfayı açık bırakıp gitmiştim bu hafta geçsin söz toplayacam kendimi dosbacığım kardeşimle konuştum felaket kar var arabayı sabah kullanamadım babam götürdü diyor ki kardeşim usta şofördür düşünemiyorum artık burda kar az yağdı soğunu bıraktı
öğlende 1 kase işkembe çorbası ve 1tane lahmacun yedim:(( bu arada börek çok değildi

k.maraşlı arkadaş ve adcım çoook deyince burdaki gözüme az geldi sanırım :))
canım yola çıkılmayacak kadar var ... toplu taşıma şu dönem en iisi...
eşim havayı böle görünce yine evde çalışmaya karar verdi...
ve kar yağmasına rağmen hava soğuk :((

sorumu yenileyim adet döneminde baskülde kilo fazla çıkarmı kızlar öyle bir ihtimal varmı umar ım vardır

Benim hep daha fazla çıkar. Sadece baskülde değil, santim olarak da farkeder. O yüzden o dönemde yaptığım ölçümleri fazla dikkate almıyorum. Ama o dönem tuzu azaltırsam daha az şişlik oluyor.

Yaa dün bir hata daha yapmışım. Hatırlayınca canım sıkıldı. Benim diyetimde 3 ana, 3 ara öğün olmak üzere 6 öğün var. Diyetisyen zamanla ilgili 2 kural söyledi:

1- Sabah kalkınca 1 saat içinde kahvaltı et
2- İki öğün arasında (ara öğünler de dahil tabii) en fazla 3-4 saat olsun.

Ama ben dün öğle yemeğine kadar 5 saat hiçbirşey yemedim. Bu kadar uzun süre aç kalınca vücut "bu beni yine aç bırakabilir, bari yediklerini yağ olarak depolayayım. Yine aç bıraktığında gerekebilir" diye düşünüp şişmanlamaya sebep oluyormuş. Neyse, bir günden birşey olmaz inşallah.

offf ya diyetime geri döndüm ama çok şiş hissediyorum
öğle yemeğim
120gr biftek
salata
yoğurt
ekmek 1 dilim idi ama yarısını zor yedim
şimdi de çayımı içeceğim
ben bu kadar çok yiyerek nasıl zayıflamışım anlamadım valla
neyse canlarım buralardayım

mrb arkadaşlar nasılsınız bu soğuk karlı kış gününde :)
bende artık su içemez oldum hep sıcak içeceklerle geçiştiriyorum su ihtiyacımı su içince içim üşüyo saki :))) açıkcası bu hafta kendimden pek umulu değilim suyumu içmedim yeşil çayımı içmedim spor desen zaten yok eee bu vücut nasıl yaksın fazlalıklarını :(
söz yarından itibaren sabah kalkar kalkmaz başlıycam suyumu çayımı içmeye yoksa akşam hiç içemiyorum

mrb arkadaşlar nasılsınız bu soğuk karlı kış gününde :)
bende artık su içemez oldum hep sıcak içeceklerle geçiştiriyorum su ihtiyacımı su içince içim üşüyo saki :))) açıkcası bu hafta kendimden pek umulu değilim suyumu içmedim yeşil çayımı içmedim spor desen zaten yok eee bu vücut nasıl yaksın fazlalıklarını :(
söz yarından itibaren sabah kalkar kalkmaz başlıycam suyumu çayımı içmeye yoksa akşam hiç içemiyorum

haklısın canım sabah başlamayınca akşam hiç içilmiyor ...
spor konusu da benim için öyle.. sbah yaparsam tamam ama akşam yapamıyorum :((

sempatiksalakcinni lülülülülülü :bbo: delikafadulden aklinialirimsmile :teytey:
canımın sıkıldığı nasıl da belli oluyo di miii kaydirigubbakcemile3

Yeni diyet listem bir öncekine göre daha sıkı.

Et miktarı azaldı. 2 köfte (veya 4 Inegol kofte) veya o miktarlarda tavuk, balık, yumurta vb. hakkım var. Hakkım var derken, o kadar yemek zorundayım. Az yenilmesine de kızıyor diyetisyen. Az yiyince metabolizma yavaşlıyorya. Bir öğün et vb. yersem öteki öğün sebze yemeği var. Ama sadece sebze olacak, içinde kıyma falan olmayacak.

Öğle ve akşam yemeklerinde 2 dilim yerine 1 dilime indi ekmek.

Ekstradan gelenler: Yoğurt yarım bardak yerine 2 bardağa çıktı. 1 bardak öğle, bir bardak akşam yemeği olmak üzere. Bir de 15 fındık (veya 3 tam ceviz, veya 12 badem) eklendi. Sanırım tatlı isteğini azaltıyor.

Başka da bir değişiklik yok, önceki haftayla aynı bunların dışında.

Yeni diyet listem bir öncekine göre daha sıkı.

Et miktarı azaldı. 2 köfte (veya 4 Inegol kofte) veya o miktarlarda tavuk, balık, yumurta vb. hakkım var. Hakkım var derken, o kadar yemek zorundayım. Az yenilmesine de kızıyor diyetisyen. Az yiyince metabolizma yavaşlıyorya. Bir öğün et vb. yersem öteki öğün sebze yemeği var. Ama sadece sebze olacak, içinde kıyma falan olmayacak.

Öğle ve akşam yemeklerinde 2 dilim yerine 1 dilime indi ekmek.

Ekstradan gelenler: Yoğurt yarım bardak yerine 2 bardağa çıktı. 1 bardak öğle, bir bardak akşam yemeği olmak üzere. Bir de 15 fındık (veya 3 tam ceviz, veya 12 badem) eklendi. Sanırım tatlı isteğini azaltıyor.

Başka da bir değişiklik yok, önceki haftayla aynı bunların dışında.
canım bende diyetisyene gittim ama et hiç 2köfte kadar azalmamıştı
en son 3 tane idi
aslında bende deneyebilirim 2 tane... çünkü bana bugün 90gr biftek fazla geldi

uzun zaman sonra herkeze merhaba a.s
inş. herkez çok iyidir,geçmişin derinliklerine daldım bi türlü çıkamadım,yeni katılan arkadaşlar oluş hepsine hoşgeldin...:))
ben hala yediklerime dikkat ediyorum çok sıkı olmasada ve sporuma da tam gaz devam :)
baharcım nasılsın?

kızlar bugün yediklerimi yazayım
sabah dilim kepek ekmeği bir parça beyaz peynir 5 tane zeytin 1 tatlı kaşığı bal
ara yok
öğle 1 kase tarhana çorbası
ara yine yok bugün böle oldu
akşam 1 kase yoğurt çorbası 3 kaşık taze fasülye 2-3 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek

uzun zaman sonra herkeze merhaba a.s
inş. herkez çok iyidir,geçmişin derinliklerine daldım bi türlü çıkamadım,yeni katılan arkadaşlar oluş hepsine hoşgeldin...:))
ben hala yediklerime dikkat ediyorum çok sıkı olmasada ve sporuma da tam gaz devam :)
baharcım nasılsın?

iyiyim canım sen nasılsın sorunlarını halledebildin mi?

Canlarım, nasılsınız, iyi misiniz?
Sormayın, bir arkadaşım internetten kelime oyunu bulmuş, ona üye olduk kaç saat oynadık bilmem. Sayfa da açık kalmış. Ben gözüm dönmüşcesine oyun oynadım.
Neler yedim, arada 1 dilim ekmek ve peynir. Akşam da 3 kaşık nohut yedim. Ama akşam oyun sırasında 1 bardak kola içtim.

Canlarım, nasılsınız, iyi misiniz?
Sormayın, bir arkadaşım internetten kelime oyunu bulmuş, ona üye olduk kaç saat oynadık bilmem. Sayfa da açık kalmış. Ben gözüm dönmüşcesine oyun oynadım.
Neler yedim, arada 1 dilim ekmek ve peynir. Akşam da 3 kaşık nohut yedim. Ama akşam oyun sırasında 1 bardak kola içtim.

lafcambazi mı yoksa başka mı :)) bende bazen takılırım ...
afiyet olsun kola light mı :))

Back